2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hanımlar cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Ben özelde doğum yapacağım kısmetse. Doktorum normal doğumu destekliyor. Ama etrafımda herşeyi normal gidip, normal doğuran tek bir kişi var. O yüzden bu sezeryanların "zorunlu" olduğuna ben pek inanamıyorum açıkçası. İnşallah hepimiz sağlıkla doğum yaparız. Bir dahaki randevumda artık doktorumla doğum olaylarını konuşmak istiyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun canm sağlıcakla kavuşalım da artık

Günaydın kızlar 2 gündür kötüyüm diş etlerim şişmiş yarın kontrol var ne dicek bakalım dr niye şişerki acaba ya

Canım geçmiş olsun. Hamilelikte diş problemleri normal, olabiliyor yani. Tedavi ettir ama mutlaka kontrol yaptırıp.

İlk doğumum normaldi, kısmetse bunda öyle olsun istiyorum.
Kimseyi korkutmak için değil, neden öyle olduğunu anlatmak için bahsedeceğim. Benim doğumumda kesi atıldı, hatta ben istediğim diyebilirim. Bir akrabamın çocuğu doğarken doğum kanalında sıkıştığı için oksijensiz kalıp zihinsel engelli doğdu. Kimseyi korkutmak istemiyorum tekrar söylüyorum ama böyle şeylerden çok korktuğum için doktoruma peşin peşin söylemiştim zaten 'mümkün olduğunca çabuk çocuğu çıkarın lütfen hocam, doğum kanalında oyalanmasın' diye. 6 düzgün dikiş ile toparlandı bölge ve şu an doğum yapmamış gibiyim. Kendi kendine yırtılmayacağının garantisini kimse veremez bana, kendi kendine yırtılırsa da toparlaması daha zor olur, farklı yerlerden yırtılır belki diye ben böyle bir yol tercih ettim. Tek yerden düzgün bir kesi ve aynı yerden dikiş bana daha mantıklı gelmişti.

Aman canım dikkat et yapma öyle şeyler. Ben de dün biraz yoruldum ütü yemek çamaşır falan akşama doğru kasılmalar hissettim ağrılı şekilde. Eşim de diyor ki yorma kendini. Kim yapacak dedim o kadar şeyi ben yormayayım da

Günaydın kızlar, ufak bi tatil kaçamağı yapıp geldik bebiş doğmadan malum bi sonraki tatilimiz iki çocukla ne durumda olur bilemedik

inşallah şubat bebişleri akıllı uslu olsunlar, amin

Oh sefanız olsun, tadını çıkarın canım

Gunaydin bu arada kızlar bu sabah itibarıyle 4 kilo aldım sizde durumlar nasil acikcasi bu haftalar oştah bakimindan zorlayan haftalar merak ediyorum sizi

Ben de bugün tam 55 çıktım. 7 kilo ediyor
21-26 arasında 4 kilo aldım ben. Ama hala da o kilodayım.
O haftalar çok tehlikeli

Bi suruuu kan verdik kızlar hem seker hem normal kan değerleri hem de kan uyuşmazlığı için serbetimizi de ictik bekliyoruz bebeğimizin ağırlığı 1.200 boyunu sormayı unutmusum bizden bu kadar simdilik:)

Maşallah canım bebişine
İnşallah sonuçların da iyi çıkar.

Teşekkür ederim canım inşallah öğle sonu alacağız sonuçları

Geçen hafta çarşamba şeker yüklemesi yapılmıştı 50 grlik. İlk oglumda çıktığı için riske atmayip bunda da yaptırdım ve yine çıkacak diye korkmadim değil. Aslında bu hamileliğimde daha da dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye o yüzden bir yandan da çıkmaz herhalde derken şimdi sonucum geldi:tokluk şekerim 111 cikmis yani gayet iyi çok mutlu oldum. TSH da sinirdaydi 3 du 2.2 ye inmis. Sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu. İnşallah yaptıran herkesin iyi çıkar sonuclari

Gözün aydın canım iyi çıkmasına sevindim inşallah benimki de iyi çıkar öğle sonu çıkacak bizimki de

Gözün aydın canım iyi çıkmasına sevindim inşallah benimki de iyi çıkar öğle sonu çıkacak bizimki de
İnşallah herkes için dua ediyorum buradaki. Hiçbir sağlık sorunumuz olmadan bebislerimizi kucagimiza alalım diye. Sen de dikkat ediyorsun çıkmayacak bence.

Günaydın kızlar, ufak bi tatil kaçamağı yapıp geldik bebiş doğmadan malum bi sonraki tatilimiz iki çocukla ne durumda olur bilemedik

inşallah şubat bebişleri akıllı uslu olsunlar, amin
Oh valla ne iyi yapmışsın canım inşallah uslu olurlar :))

Bi suruuu kan verdik kızlar hem seker hem normal kan değerleri hem de kan uyuşmazlığı için serbetimizi de ictik bekliyoruz bebeğimizin ağırlığı 1.200 boyunu sormayı unutmusum bizden bu kadar simdilik:)
Oy maşallah tosuncuğa :)) canım boyunu merak ediyorsan ultrason kağıdında FL yazan ölçümü 7 ile çarp bulursun

Çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına darısı başımıza inşallah

Ben 28.haftadayım doktorum bundan sonra 2 haftada bir görüşelim dedi.Çok yakın değil mi tarihler ya bebeğin bu kadar ultrasona girmesi iyi bişey değil bence.Siz kaç hafta da bir gidiyorsunuz?

Aynı şeyi yaşadım. Eşimin ailesi geldi abisi babası annesi. Sağolsun yardım etmek için geldi ama okadar yoruluyordumki anlatamam. Allahtan bir hafta kaldılar . Gittikleri anda farkettim . Kendi başıma bi tencere yemek yetiodu . Evi de süpürdüğümde epey gidiyordu. Ama Kalabalık olunca cidden zor. Bunda da öyle. Bana yardım edecek kişiler yemek yapıp yollasınlar başka bişi istemiyorum :)

Ben 28.haftadayım doktorum bundan sonra 2 haftada bir görüşelim dedi.Çok yakın değil mi tarihler ya bebeğin bu kadar ultrasona girmesi iyi bişey değil bence.Siz kaç hafta da bir gidiyorsunuz?
beni hep 3 haftada bir çağırıyor. bazen 4. haftada gittiğim oluyor. belki 30 dan sonra daha sık çağırabilir.

Gözün aydın çok güzel sonuçların. Darısı herkesin başına

21+5'te ayrıntılıya gittim, 26+3'te şeker yüklemesi ve kontrole gittim. 30+3'te gitcem şimdi 1 Aralık'ta. Benim doktorum hala ayda bir çağırıyor. Bir sonraki sefere ne zamana çağırır bilemem ama muhtemelen 34'te gel der. Riskli gebelik değilse 2 haftada bire düşmek için bence de erken.

Aman istemez kalsın, sezaryen değilse valla evde kalabalık anca baş ağrısı. Her kapı arkasında bir insan çok can sıkıcı. Özellikle de erkekli kadınlı karışıksa daha bozuk işler. Duşuydu temizliğiydi lavabo tuvalet temizliğiydi yemeğiydi derken, sana yardıma gelen insanlara hizmet ederken buluverirsin kendini
Çok kalabalığa gerek yok, en yakınlar gelsin görsün gitsin, uzaklar da mümkünse 6 ay kınasına falan gelsin

Beni de 3 hafta dolunca cagiriyor ama ben 4 haftada bir gidiyorum ama son haftalara doğru 2 hafta d a bire duşer kontrol 28 bana da erken geldi 32 den sonra sıklaşsa daha iyi bence

Canım sezeryan ama çokşükür rahattım . Yada ben takmıyodum. Dediğin gibi o söylediğin herşeyi yapıodum . Tam dinleyim derken sıpa uyanıodu.. Bunda Kimse gelmesin diyorum eşimle hallederiz. Oğlumuda tedirgin etmek istemiyorum.

Valla ben de bu kez anneme de kalamayin diycem 3 gun annem kalsın sonra eşimle idare ederiz insallâh kimseyi istemiyorum zaten stres tavam yapiyor gelen giden cok.olunca daha bi geriliyor insan

Ölçüm yazmiyor canım boyu posu kilosu nasıl dedim kilosunu öyle söyledi araya başka laf girdi boyu kaldi o yüzden kağıda da baktım ama hic ölçüm yok

oyy kalmalı cok zor ya biz cok yakın oturuyoruz. sadece kardesım 2 gece kaldı. annem sabah gelıp aksam gıdıyordu evine. babam da ugrayıp ugrayıp kacıyordu. kalmalı ıstemezdım kesınlıkle gercekten zor yardımdan cok zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…