- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.561
Canım yakındık aslında :) Ama cidden bukadar zor olacagını düşünmemiştim hiç. Bu sefer deneyimliyim müsade etmeyeceğim .oyy kalmalı cok zor ya biz cok yakın oturuyoruz. sadece kardesım 2 gece kaldı. annem sabah gelıp aksam gıdıyordu evine. babam da ugrayıp ugrayıp kacıyordu. kalmalı ıstemezdım kesınlıkle gercekten zor yardımdan cok zarar.
İyidir canım merak etme bişe olsa derdi doktorun hep öyle oluyor bişe soruyorsun araya başka bişe giriyor sorduğunun cevabını alamıyorsun kalıyor öyle bende her gitmemde şunları bunları sorcam diye kafama not ediyorum gidince ne sorabiliyorum ne de cevap alabiliyorum kaynayıp gidiyor hepÖlçüm yazmiyor canım boyu posu kilosu nasıl dedim kilosunu öyle söyledi araya başka laf girdi boyu kaldi o yüzden kağıda da baktım ama hic ölçüm yok
İlk doğumum epidural normaldi. Direkt kesi attılar 3270 gramdı bebeğim kesisiz doğabilirdi belki de. Öncesinde de kesi atılacağını tahmin ediyordum çünkü araştırmıştım doktorların çoğu uğraşmıyor kesiyi atıyorlar diye okumuştum. Kontrolsüz yırtılmasındansa kesi daha iyi diğer açıdan da iyileşmesi vs.. Epidural normal doğumda ağrı olmayınca ıkınmaları ayarlamak zor oluyor belki onun da etkisi olabilir kesi atılmasında. Alttaki dikişler de başta zorluyor otururken kalkarken. 2 haftada iyileşmişti diye hatırlıyorumGünaydın
Şeker yüklemesini öcü bulmak için hiç şeker tüketmemek lazım bence. Kısmetse ben haftaya yaptıracağım.
Aslında benim kafama takılan bazı hususlar var. Önceden doğum yapan tecrübeli ve bu konuları araştıran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Arkadaşım Acıbadem'de doğum yaptı ve normal doğum. 3200 kg doğdu bebek. Vajina kısmına kesik bile atmadılar. Ama normal doğumla ilgili durumları okurken hep bir kesik atıldığını okuyorum. Şimdi normal doğumda bu kesik neye göre ve neden atılıyor? Bu kesiğin atılması hangi durumlarda şarttır?
Bir de gerçekten sezeryan oranlarının yüksekliği beni ciddi derece de korkutuyor. Bu kadar kadının vücudu hamile kalmaya, bebeği geliştirmeye uygun ama normal doğuma nasıl uygun olmaz? Zaten Avrupa'da 1., Dünya'da ise 3. sıradayız.
Bana da 3 haftada bir gel artık dedi. once ayda 1 gidiyordum. Gerçi benim başlarda da sorunlu oldugu için erken gidiyordum arada sadece 2 ay sadece 4 haftada gittimBen 28.haftadayım doktorum bundan sonra 2 haftada bir görüşelim dedi.Çok yakın değil mi tarihler ya bebeğin bu kadar ultrasona girmesi iyi bişey değil bence.Siz kaç hafta da bir gidiyorsunuz?
Bende size katılmak istiyorum . Gümüş gogus kapaklarından alan varmi veya cevrenizde kullani0ta yararını gören oldumu acaba fiyatı biraz pahalı alıpta boşa kalsin istemiyorum
Gözün aydın değerlerimiz aynı hemen hemen :) artık test falan yok bundan sonrası beklemek kaldı bize sağlıkla gelsinler minnoslarTahliller iyi çıktı kan uyuşmazlığı için yatış yaptık iğneyi yedim geldim evime :) seker de 109/72 gayet iyi dedi
İyidir canım merak etme bişe olsa derdi doktorun hep öyle oluyor bişe soruyorsun araya başka bişe giriyor sorduğunun cevabını alamıyorsun kalıyor öyle bende her gitmemde şunları bunları sorcam diye kafama not ediyorum gidince ne sorabiliyorum ne de cevap alabiliyorum kaynayıp gidiyor hep
İlk doğumum epidural normaldi. Direkt kesi attılar 3270 gramdı bebeğim kesisiz doğabilirdi belki de. Öncesinde de kesi atılacağını tahmin ediyordum çünkü araştırmıştım doktorların çoğu uğraşmıyor kesiyi atıyorlar diye okumuştum. Kontrolsüz yırtılmasındansa kesi daha iyi diğer açıdan da iyileşmesi vs.. Epidural normal doğumda ağrı olmayınca ıkınmaları ayarlamak zor oluyor belki onun da etkisi olabilir kesi atılmasında. Alttaki dikişler de başta zorluyor otururken kalkarken. 2 haftada iyileşmişti diye hatırlıyorum
İyidir canım merak etme bişe olsa derdi doktorun hep öyle oluyor bişe soruyorsun araya başka bişe giriyor sorduğunun cevabını alamıyorsun kalıyor öyle bende her gitmemde şunları bunları sorcam diye kafama not ediyorum gidince ne sorabiliyorum ne de cevap alabiliyorum kaynayıp gidiyor hep
Aynen öyle oluyor şimdi bu hafta gidicem aklımda yine sorular var ama tabiki laf lafı açacak soru moru sormadan çıkıcamBen de genelde 'şunu sorcam bunu sorcam' diye niyetlenip gidiyorum, 'amanda benim kızım napıyomuş'la bi başlıyoruz, soru moru kalmıyo
Ben o kararı doktoruma bırakmadım kendim istedim zaten dediğim gibi. Kontrolsüz yırtılma daha sıkıntılı bir durum. Benim kızım da 3350 doğdu. Epidural aldım ama bana hiç etki etmedi, boşuna hem belimi deldirdim hem de parasını ödedim
Ahahahhah oda iyiymiş canımSon gidişimde yolda eşimle kağıda not aldık şikayetleri. Ben unutuyorum, şunu da ekle felan diyor..Doktor şikayetlerin nedir diye sorunca 1 dk kağıda yazmıştım hepsini demiştim. Sağolsun güzel ilgilendi tüm sorulara tek cevap '' kansızsın "
Tahliller iyi çıktı kan uyuşmazlığı için yatış yaptık iğneyi yedim geldim evime :) seker de 109/72 gayet iyi dedi
Kızlar beşik nasıl sizce böyle bişe düşünüyorum gündüzleri oturduğum yerde kullanmak için çünkü bebek kucakta sağda solda dursun istemiyorum bunun içinde yatar durur
Çok alçak yere yakın bir şey de olsun istemiyorum araştırıyorum canım valla aklıma yatan içime sinen bir şey bulamadım henüzGözün aydın canım çok sevindim, sonuçların çok güzel.
Park yatak gibi bir şey mi bu? Günlük odada kullanım için ana kucağı gibi bir şey de alabilirsin.
Arada Nts ye bağlarlar artikk sonrasi beklemek insallah sag saglim aliriz yavruları kucagimizaGözün aydın değerlerimiz aynı hemen hemen :) artık test falan yok bundan sonrası beklemek kaldı bize sağlıkla gelsinler minnoslar
Kansizsin kizim sen mi dediSon gidişimde yolda eşimle kağıda not aldık şikayetleri. Ben unutuyorum, şunu da ekle felan diyor..Doktor şikayetlerin nedir diye sorunca 1 dk kağıda yazmıştım hepsini demiştim. Sağolsun güzel ilgilendi tüm sorulara tek cevap '' kansızsın "
En kullanısli sırt çantası olarak düşünüyorum ben sırt çantası bakıyorum henuz seçip alamadimKızlar çanta olarak hangi modelleri düşüyorsunuz?
Teşekkür ederim canım evet iyi çok şükür için rahatladı gece boyu uyuyamadim ya seker cikarsa ya kan uyusmazligi icin igneyi unutursam falan tam daliyorum aklıma deli deli şeyler geliyor çok şükür artik rahatimGözün aydın canım çok sevindim, sonuçların çok güzel.
Park yatak gibi bir şey mi bu? Günlük odada kullanım için ana kucağı gibi bir şey de alabilirsin.
çok iyi çıkmış şekerin hadi gözün aydın canımTahliller iyi çıktı kan uyuşmazlığı için yatış yaptık iğneyi yedim geldim evime :) seker de 109/72 gayet iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?