2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım yakındık aslında :) Ama cidden bukadar zor olacagını düşünmemiştim hiç. Bu sefer deneyimliyim müsade etmeyeceğim .

Reactions: nix
Ölçüm yazmiyor canım boyu posu kilosu nasıl dedim kilosunu öyle söyledi araya başka laf girdi boyu kaldi o yüzden kağıda da baktım ama hic ölçüm yok
İyidir canım merak etme bişe olsa derdi doktorun hep öyle oluyor bişe soruyorsun araya başka bişe giriyor sorduğunun cevabını alamıyorsun kalıyor öyle bende her gitmemde şunları bunları sorcam diye kafama not ediyorum gidince ne sorabiliyorum ne de cevap alabiliyorum kaynayıp gidiyor hep

İlk doğumum epidural normaldi. Direkt kesi attılar 3270 gramdı bebeğim kesisiz doğabilirdi belki de. Öncesinde de kesi atılacağını tahmin ediyordum çünkü araştırmıştım doktorların çoğu uğraşmıyor kesiyi atıyorlar diye okumuştum. Kontrolsüz yırtılmasındansa kesi daha iyi diğer açıdan da iyileşmesi vs.. Epidural normal doğumda ağrı olmayınca ıkınmaları ayarlamak zor oluyor belki onun da etkisi olabilir kesi atılmasında. Alttaki dikişler de başta zorluyor otururken kalkarken. 2 haftada iyileşmişti diye hatırlıyorum

Ben 28.haftadayım doktorum bundan sonra 2 haftada bir görüşelim dedi.Çok yakın değil mi tarihler ya bebeğin bu kadar ultrasona girmesi iyi bişey değil bence.Siz kaç hafta da bir gidiyorsunuz?
Bana da 3 haftada bir gel artık dedi. once ayda 1 gidiyordum. Gerçi benim başlarda da sorunlu oldugu için erken gidiyordum arada sadece 2 ay sadece 4 haftada gittim

Bende size katılmak istiyorum . Gümüş gogus kapaklarından alan varmi veya cevrenizde kullani0ta yararını gören oldumu acaba fiyatı biraz pahalı alıpta boşa kalsin istemiyorum

Yara olmasından çok korktuum için araştırmalarım sonucu karar verip çok önerilen Silverette gümüş kapaklardan aldım, henüz kullanmadım ama tabi. Doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş. ben faydası olacağına inanıyorum.

Tahliller iyi çıktı kan uyuşmazlığı için yatış yaptık iğneyi yedim geldim evime :) seker de 109/72 gayet iyi dedi
Gözün aydın değerlerimiz aynı hemen hemen :) artık test falan yok bundan sonrası beklemek kaldı bize sağlıkla gelsinler minnoslar

Kızlar benim çok fazla sapsarı akıntım oluyor hatta kokulu. Doktor koku için fitil verdi ama idrar da enfeksiyon çıkmadı . Bu kadar sarı akıntı olması normal mi

Ben de genelde 'şunu sorcam bunu sorcam' diye niyetlenip gidiyorum, 'amanda benim kızım napıyomuş'la bi başlıyoruz, soru moru kalmıyo

Ben o kararı doktoruma bırakmadım kendim istedim zaten dediğim gibi. Kontrolsüz yırtılma daha sıkıntılı bir durum. Benim kızım da 3350 doğdu. Epidural aldım ama bana hiç etki etmedi, boşuna hem belimi deldirdim hem de parasını ödedim

Son gidişimde yolda eşimle kağıda not aldık şikayetleri. Ben unutuyorum, şunu da ekle felan diyor..Doktor şikayetlerin nedir diye sorunca 1 dk kağıda yazmıştım hepsini demiştim. Sağolsun güzel ilgilendi tüm sorulara tek cevap '' kansızsın "

Aynen öyle oluyor şimdi bu hafta gidicem aklımda yine sorular var ama tabiki laf lafı açacak soru moru sormadan çıkıcam

Ahahahhah oda iyiymiş canım ben bi ara telefona not aldım ama tabi yine unuttum

Tahliller iyi çıktı kan uyuşmazlığı için yatış yaptık iğneyi yedim geldim evime :) seker de 109/72 gayet iyi dedi

Gözün aydın canım çok sevindim, sonuçların çok güzel.

Kızlar beşik nasıl sizce böyle bişe düşünüyorum gündüzleri oturduğum yerde kullanmak için çünkü bebek kucakta sağda solda dursun istemiyorum bunun içinde yatar durur

Park yatak gibi bir şey mi bu? Günlük odada kullanım için ana kucağı gibi bir şey de alabilirsin.

Gözün aydın canım çok sevindim, sonuçların çok güzel.

Park yatak gibi bir şey mi bu? Günlük odada kullanım için ana kucağı gibi bir şey de alabilirsin.
Teşekkür ederim canım evet iyi çok şükür için rahatladı gece boyu uyuyamadim ya seker cikarsa ya kan uyusmazligi icin igneyi unutursam falan tam daliyorum aklıma deli deli şeyler geliyor çok şükür artik rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…