- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.581
Eki Görüntüle 2205292
Biz en son şeker yüklemesi olmali mi olmamali mi diyoduk konu buralara kadar gitmis
Midem bulandi yaaEki Görüntüle 2205292
Biz en son şeker yüklemesi olmali mi olmamali mi diyoduk konu buralara kadar gitmis
Çok sagol canim :)çok iyi çıkmış şekerin hadi gözün aydın canım
Benimde büyüdü canım baya. Bende uzunyol yolculuğu yaptım bugün karnım ve belim ağrıyor suan oturuyorum bende. Yarın burda doktora randevum var umarım memnun kalırımKizlar karinlariniz ne alemde benim cok buyuk bana gore normalden büyük hatta deriyi gergin hissediyorum ayy bi de bugun temizlik.yaptim haftalik rutin uzerine dayanaamdim yaeim saat 40 dk yurudum şuan ben ben degilimbi.kahve iyi gelicek
Aynen gergin acikiyorum iki lokma yedim mi iyice sisiyorm ve geriliyor rahatsiz ediyor ben yürüyüş yapmaz oldum ama hergun iki uç posta ev siliyorum toz alma sürekli evde biseylerle mesgul oluyorum aksam ustu havalar da serinliyor cocukla cikmak istemiyorumKizlar karinlariniz ne alemde benim cok buyuk bana gore normalden büyük hatta deriyi gergin hissediyorum ayy bi de bugun temizlik.yaptim haftalik rutin uzerine dayanaamdim yaeim saat 40 dk yurudum şuan ben ben degilimbi.kahve iyi gelicek
Benim de baya büyüdü ve gergin ayrıca çok fazla oturunca karnımın kemikleri acıyor göğüs kafesimin altı yani göbek büyüdükçe baskı yaptıkça canım acıyor uzun süre oturur pozisyonda kalamıyorum acıyor yaslanmam ya da uzanmam gerekKizlar karinlariniz ne alemde benim cok buyuk bana gore normalden büyük hatta deriyi gergin hissediyorum ayy bi de bugun temizlik.yaptim haftalik rutin uzerine dayanaamdim yaeim saat 40 dk yurudum şuan ben ben degilimbi.kahve iyi gelicek
Gözün aydın canım benim darısı başıma :))Çok sagol canim :)
Aminnn sen neler neler atlattın Allah'in izni ile bundan da cikarsin tertemizBenim de baya büyüdü ve gergin ayrıca çok fazla oturunca karnımın kemikleri acıyor göğüs kafesimin altı yani göbek büyüdükçe baskı yaptıkça canım acıyor uzun süre oturur pozisyonda kalamıyorum acıyor yaslanmam ya da uzanmam gerek
Gözün aydın canım benim darısı başıma :))
Eki Görüntüle 2205292
Yolda gelmiyor ben de dun gittim 1 saat surdu arabayla ama kasiklarima oyle çoktuki anlatamam bi daha gitmek istemiyorum ama yürüyüş iyi geliyorBenimde büyüdü canım baya. Bende uzunyol yolculuğu yaptım bugün karnım ve belim ağrıyor suan oturuyorum bende. Yarın burda doktora randevum var umarım memnun kalırım
Benim cocuklari yürüyüş yapabilmek icin servise vermedim ben goturup getiriyorum giderken de erken cikip en az 30 dk yuruyorum yurumezsem odem oluyor sanki ha bir de bu son 3 4 gundur ictigim su bile karnimi sisiriyor cok geriliyorAynen gergin acikiyorum iki lokma yedim mi iyice sisiyorm ve geriliyor rahatsiz ediyor ben yürüyüş yapmaz oldum ama hergun iki uç posta ev siliyorum toz alma sürekli evde biseylerle mesgul oluyorum aksam ustu havalar da serinliyor cocukla cikmak istemiyorum
Peki kasiklarinda hissediyomusun ayaklari bazen gobek.deligimin 4 cm kadar uzerinde ama genelde kasiklarimda ozellikle ameliyat yerimde hissediyorum ama kemiklerim.agriyor diyemem daha bende karnimin gerilmesi icin erken diyordum normalmiymişBenim de baya büyüdü ve gergin ayrıca çok fazla oturunca karnımın kemikleri acıyor göğüs kafesimin altı yani göbek büyüdükçe baskı yaptıkça canım acıyor uzun süre oturur pozisyonda kalamıyorum acıyor yaslanmam ya da uzanmam gerek
Gözün aydın canım benim darısı başıma :))
Kizlar karinlariniz ne alemde benim cok buyuk bana gore normalden büyük hatta deriyi gergin hissediyorum ayy bi de bugun temizlik.yaptim haftalik rutin uzerine dayanaamdim yaeim saat 40 dk yurudum şuan ben ben degilimbi.kahve iyi gelicek
Kizlar karinlariniz ne alemde benim cok buyuk bana gore normalden büyük hatta deriyi gergin hissediyorum ayy bi de bugun temizlik.yaptim haftalik rutin uzerine dayanaamdim yaeim saat 40 dk yurudum şuan ben ben degilimbi.kahve iyi gelicek
canim ya karnim valla aldi basini gitti ben sok oluyorum ilkiyle arasindaki farka. bebegin hareketi nerdeyse gogus altima dayandi,cok hizli gidiyor her sey ama bebegin gelisimi oyle onde fln degil. karnim baya buyuk nolcam boyle diye diye duruyorum ben de. pijama bile rahat ettirmiyor donsuz gezcem diyorum esime
Goğusumun altinda kısmı haric beni anlattın ya ben doger gebeliklerimi.unuttum ya da normal yani cok buyuk hissediyorum bir de herkes buyumuş diyor peki.senin bebek kiz mi benim ki kız ama tamamen onde top gibi hic yayvan deģilcanim ya karnim valla aldi basini gitti ben sok oluyorum ilkiyle arasindaki farka. bebegin hareketi nerdeyse gogus altima dayandi,cok hizli gidiyor her sey ama bebegin gelisimi oyle onde fln degil. karnim baya buyuk nolcam boyle diye diye duruyorum ben de. pijama bile rahat ettirmiyor donsuz gezcem diyorum esime
Yolda gelmiyor ben de dun gittim 1 saat surdu arabayla ama kasiklarima oyle çoktuki anlatamam bi daha gitmek istemiyorum ama yürüyüş iyi geliyor
Benim cocuklari yürüyüş yapabilmek icin servise vermedim ben goturup getiriyorum giderken de erken cikip en az 30 dk yuruyorum yurumezsem odem oluyor sanki ha bir de bu son 3 4 gundur ictigim su bile karnimi sisiriyor cok geriliyor
Peki kasiklarinda hissediyomusun ayaklari bazen gobek.deligimin 4 cm kadar uzerinde ama genelde kasiklarimda ozellikle ameliyat yerimde hissediyorum ama kemiklerim.agriyor diyemem daha bende karnimin gerilmesi icin erken diyordum normalmiymiş
Valla benimkinden buyukmuş ama siz 3 hafta ondesiniz demek ki normal benim karın ama cok tatlısiniz yaBak sana karın göstereyim
Ay benim de hiç rahat değil göbeğim. Pijama çok genişliyor kumaşı çok rahat ama bel kısmına lastik denk gelirse çok rahatsız ediyor, geniş lastik olmasına rağmen. Ben de çıplak yatcam utanmasam
Çok şükür ya aklıma geldikçe bile kötü oluyorum rabbim kimseye vermesin çok zor geçmişti ilk aylarım Allah herkese rahat bi gebelik versin canım şu şekeri de atlattıysam ondan sonra rahat rahat vaktimizi bekleriz inşallahAminnn sen neler neler atlattın Allah'in izni ile bundan da cikarsin tertemiz
Ay bu bildiğin aşağıya inmiş doğum vakti gelmiş göbek modeli gibi duruyorBak sana karın göstereyim
Ay benim de hiç rahat değil göbeğim. Pijama çok genişliyor kumaşı çok rahat ama bel kısmına lastik denk gelirse çok rahatsız ediyor, geniş lastik olmasına rağmen. Ben de çıplak yatcam utanmasam
Evet daha yeri bolAynen canım hissediyorum hatta şuan eşimde elini koydu baktı bizimki şuan tam ameliyat yerimden vuruyor kıpır kıpır sanki ameliyat yerimden çıkacakmış gibi ama öyle ağrı sancı vs olmuyor sadece oralarda gezip duruyor bazende dediğin gibi göbek deliğimin 3-4 parmak üstünden vuruyor hatta bazen sol tarafıma yattığım zaman sağ tarafıma belime doğru vuruyor köşe bucak geziyor valla anlamadım gitti dolaşacak yeri bol buldu sanırım
ay maşallah nekadar büyümüşBak sana karın göstereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?