2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar karinlariniz ne alemde benim cok buyuk bana gore normalden büyük hatta deriyi gergin hissediyorum ayy bi de bugun temizlik.yaptim haftalik rutin uzerine dayanaamdim yaeim saat 40 dk yurudum şuan ben ben degilim bi.kahve iyi gelicek
Benimde büyüdü canım baya. Bende uzunyol yolculuğu yaptım bugün karnım ve belim ağrıyor suan oturuyorum bende. Yarın burda doktora randevum var umarım memnun kalırım

Kizlar karinlariniz ne alemde benim cok buyuk bana gore normalden büyük hatta deriyi gergin hissediyorum ayy bi de bugun temizlik.yaptim haftalik rutin uzerine dayanaamdim yaeim saat 40 dk yurudum şuan ben ben degilim bi.kahve iyi gelicek
Aynen gergin acikiyorum iki lokma yedim mi iyice sisiyorm ve geriliyor rahatsiz ediyor ben yürüyüş yapmaz oldum ama hergun iki uç posta ev siliyorum toz alma sürekli evde biseylerle mesgul oluyorum aksam ustu havalar da serinliyor cocukla cikmak istemiyorum

Benim de baya büyüdü ve gergin ayrıca çok fazla oturunca karnımın kemikleri acıyor göğüs kafesimin altı yani göbek büyüdükçe baskı yaptıkça canım acıyor uzun süre oturur pozisyonda kalamıyorum acıyor yaslanmam ya da uzanmam gerek

Çok sagol canim :)
Gözün aydın canım benim darısı başıma :))

Aminnn sen neler neler atlattın Allah'in izni ile bundan da cikarsin tertemiz

Eki Görüntüle 2205292
Biz en son şeker yüklemesi olmali mi olmamali mi diyoduk konu buralara kadar gitmis

bana gosteriyorlardi direk hayir hayir dedim gozumu kapadim. o kadar kotu geliyor ki bana,bebegimi beslesin o gorevini yerine getirsin yeter ama yazis seklin cok hos,seker yuklemesi derken millet nerelere ucuyor

Benimde büyüdü canım baya. Bende uzunyol yolculuğu yaptım bugün karnım ve belim ağrıyor suan oturuyorum bende. Yarın burda doktora randevum var umarım memnun kalırım
Yolda gelmiyor ben de dun gittim 1 saat surdu arabayla ama kasiklarima oyle çoktuki anlatamam bi daha gitmek istemiyorum ama yürüyüş iyi geliyor

Benim cocuklari yürüyüş yapabilmek icin servise vermedim ben goturup getiriyorum giderken de erken cikip en az 30 dk yuruyorum yurumezsem odem oluyor sanki ha bir de bu son 3 4 gundur ictigim su bile karnimi sisiriyor cok geriliyor

Peki kasiklarinda hissediyomusun ayaklari bazen gobek.deligimin 4 cm kadar uzerinde ama genelde kasiklarimda ozellikle ameliyat yerimde hissediyorum ama kemiklerim.agriyor diyemem daha bende karnimin gerilmesi icin erken diyordum normalmiymiş

canim ya karnim valla aldi basini gitti ben sok oluyorum ilkiyle arasindaki farka. bebegin hareketi nerdeyse gogus altima dayandi,cok hizli gidiyor her sey ama bebegin gelisimi oyle onde fln degil. karnim baya buyuk nolcam boyle diye diye duruyorum ben de. pijama bile rahat ettirmiyor donsuz gezcem diyorum esime

Bak sana karın göstereyim

Ay benim de hiç rahat değil göbeğim. Pijama çok genişliyor kumaşı çok rahat ama bel kısmına lastik denk gelirse çok rahatsız ediyor, geniş lastik olmasına rağmen. Ben de çıplak yatcam utanmasam

Eklentiler

• 20181112_211248-1.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 93
Goğusumun altinda kısmı haric beni anlattın ya ben doger gebeliklerimi.unuttum ya da normal yani cok buyuk hissediyorum bir de herkes buyumuş diyor peki.senin bebek kiz mi benim ki kız ama tamamen onde top gibi hic yayvan deģil

Aynen canım hissediyorum hatta şuan eşimde elini koydu baktı bizimki şuan tam ameliyat yerimden vuruyor kıpır kıpır sanki ameliyat yerimden çıkacakmış gibi ama öyle ağrı sancı vs olmuyor sadece oralarda gezip duruyor bazende dediğin gibi göbek deliğimin 3-4 parmak üstünden vuruyor hatta bazen sol tarafıma yattığım zaman sağ tarafıma belime doğru vuruyor köşe bucak geziyor valla anlamadım gitti dolaşacak yeri bol buldu sanırım

Valla benimkinden buyukmuş ama siz 3 hafta ondesiniz demek ki normal benim karın ama cok tatlısiniz ya

Aminnn sen neler neler atlattın Allah'in izni ile bundan da cikarsin tertemiz
Çok şükür ya aklıma geldikçe bile kötü oluyorum rabbim kimseye vermesin çok zor geçmişti ilk aylarım Allah herkese rahat bi gebelik versin canım şu şekeri de atlattıysam ondan sonra rahat rahat vaktimizi bekleriz inşallah

Ay bu bildiğin aşağıya inmiş doğum vakti gelmiş göbek modeli gibi duruyor

Evet daha yeri bolson aylara gelince hareket leride azaliyor dedigin gibi baya geziyor karnimda hatta benim.cocuklara gore midem le bagirsaklarimla oynuyor havuzda yuzuyor falan hayalleri çok güzel kuzularin

ay maşallah nekadar büyümüş bide ben atayım gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…