- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.601
Aynen canım cetvel kadar boyları var ama hareketler maşallah yani 9 aya kadar daha neler neler yaparlar Allah bilir :))Evet daha yeri bolson aylara gelince hareket leride azaliyor dedigin gibi baya geziyor karnimda hatta benim.cocuklara gore midem le bagirsaklarimla oynuyor havuzda yuzuyor falan hayalleri çok güzel kuzularin
Oh ohh maşallahEki Görüntüle 2205327 bu da bizden olsun
11 saat benide mahvetti birde 2 saatte bir mola verip yürüyüş yaptik ama çok fena birde burda rahat edemezsem ilerleyen günlerde evime gitmek istersem nasıl olacak acebaYolda gelmiyor ben de dun gittim 1 saat surdu arabayla ama kasiklarima oyle çoktuki anlatamam bi daha gitmek istemiyorum ama yürüyüş iyi geliyor
Benim cocuklari yürüyüş yapabilmek icin servise vermedim ben goturup getiriyorum giderken de erken cikip en az 30 dk yuruyorum yurumezsem odem oluyor sanki ha bir de bu son 3 4 gundur ictigim su bile karnimi sisiriyor cok geriliyor
Peki kasiklarinda hissediyomusun ayaklari bazen gobek.deligimin 4 cm kadar uzerinde ama genelde kasiklarimda ozellikle ameliyat yerimde hissediyorum ama kemiklerim.agriyor diyemem daha bende karnimin gerilmesi icin erken diyordum normalmiymiş
Valla benimkinden buyukmuş ama siz 3 hafta ondesiniz demek ki normal benim karın ama cok tatlısiniz ya
Ay bu bildiğin aşağıya inmiş doğum vakti gelmiş göbek modeli gibi duruyor
ay maşallah nekadar büyümüşbide ben atayım gaza geldim
Eki Görüntüle 2205327 bu da bizden olsun
Ayy ev gibisi var mi yinde hava degisikligi iyi gelir11 saat benide mahvetti birde 2 saatte bir mola verip yürüyüş yaptik ama çok fena birde burda rahat edemezsem ilerleyen günlerde evime gitmek istersem nasıl olacak aceba
Bu da benden canlar pijamaları mı giydim uyku moduna girmiş bulunmaktayım tabi Kuzey uyursa Güney de uyutursa
Ben resim yukleyemiyorum ama benim karnimda tam böyle birazcık daha buyuk.olabilir amaBu da benden canlar pijamaları mı giydim uyku moduna girmiş bulunmaktayım tabi Kuzey uyursa Güney de uyutursa
ay o ne güzel bir iltifat tı tamda ihtiyacım varken çok teşekkür ederimÇrş günü 28 hafta bitiyor şaka gibi
Dediğiniz gibi ben biraz öndeyim ay başı göründüğü için doğum ama zaten haftalardır bu haldeyiz
Bu 2. Doğumun etkisi. İlk kızımda bu kadar hızlı şekilde dışarı pırtlamamıştı. 9 aylık halimi merak ediyorum
Senin göbek benim hamilelik öncesi göbeğim gibimanken miydin neydin kız sen hamile kalmadan önce
oyy oyyy maşallahBu da benden canlar pijamaları mı giydim uyku moduna girmiş bulunmaktayım tabi Kuzey uyursa Güney de uyutursa
Aa seninle hemen hemen ayni gobuslerimiz canım maşallahBu da benden canlar pijamaları mı giydim uyku moduna girmiş bulunmaktayım tabi Kuzey uyursa Güney de uyutursa
masallah canım hani nerde gobüs ufacık karnınEki Görüntüle 2205327 bu da bizden olsun
O senin baya büyümüş canım senle yarisilmaz ben burdayım diyorBak sana karın göstereyim
Ay benim de hiç rahat değil göbeğim. Pijama çok genişliyor kumaşı çok rahat ama bel kısmına lastik denk gelirse çok rahatsız ediyor, geniş lastik olmasına rağmen. Ben de çıplak yatcam utanmasam
ay o ne güzel bir iltifat tı tamda ihtiyacım varken çok teşekkür ederimben diyorum ya canm hamileyken çok aşırı kilolar alıp doğum sonrası 40 gün içinde tek gr kalmıyor bi de sezeryan göbeği derler o bile olmuyor
O senin baya büyümüş canım senle yarisilmaz ben burdayım diyorAma baya zayıfmışsın masallahin var canım
Kızlar bugün tetenoz aşımı oldum hemşirem dediki sakın doğum çantana mama biberon emzik koyma.sütüm yok az deme göğsünü yanlış tutman bile sütü etkiler ilerleyen zamanda detaylı bilgi vericem dedi.bende biberon almaktan Vazgeçtim.sizide belkide etkiler diye söyledim
Aa seninle hemen hemen ayni gobuslerimiz canım maşallah
masallah canım hani nerde gobüs ufacık karnın
sağol canm
O senin baya büyümüş canım senle yarisilmaz ben burdayım diyorAma baya zayıfmışsın masallahin var canım
Yok canm evde olur zaten yanıma almıcam mama da evde ihtiyaç olursa eve gelince alırımValla görüneni söyledim, iltifat olduysa, kendini iyi hissettiysen ne mutlu oldum
Benim göbek 9 aylık olunca ne olacak gerçekten merak ediyorum
Okulda da var bir öğretmen arkadaşım, tam 4 hafta var aramızda, hamile olduğunu söylemeden kimse anlamaz o derece
Ben 48 kiloyken bile az da olsa göbeğim var ya bizde genetik malesef
Ama bu bildiğin bebek, dışarı çıktı bu sefer karnım ciddi seviyede.
Bence vazgeçme de evde bırak canım, ben öyle yapcam. Hastane çantasında gerek yok biberona, ihtiyacın olsa bile hastanede şırınga ile verirler mama çok ihtiyaç halinde. O da steril sonuçta. Biberon ile mama yiyecek kadar büyüyen kadar hastanede olmayacak inşallah bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?