2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet canım genetik oluyor genelde gobus olaylarıvalla senin 9 aylık halini ben bile merak etmeye başladım

Evde surekli hareket halinde olunca yürüyüşe hal kalmıyor valla kasıkta hissetme bende de var ayni anda hem kasıktan hem göbeğin uzerinden hissedebiliyorum

Maşallah bende de var ama bu kadar degil bi iki numara küçüğü

Maşallah göbüşlere
İkinciler belli oluyor yalnız
İkinciler pırtlıyor hemen

Ben resim yukleyemiyorum ama benim karnimda tam böyle birazcık daha buyuk.olabilir ama
Valla kuzum tok karnıma 54-55 falanım işte

oyy oyyy maşallah

Sağol kuzum aynı olabilir

Maşallah göbüşler büyümüş şimdi gene hareket alanımızı kısıtlamıyor ben 1 ay sonra yürüyemem gibime geliyor şimdi bile agirlastim. Zaman çabuk geçiyor kızlar ya şaka gibi cidden
Kız hem de nasıl çabuk geçti valla daha dün sanki kanamalarla uğraşıyor gibiydim yataktan kalkamıyordum şimdi ise çok rahatım zaman çok çabuk geçti gerçekten

Aaa ne kadar buyumus masaallah, 3-4 hafta var sanirim aramizda, ben de kendimden ayni performansi bekliyorum
Ilk kizimda doguma giderken karnim aimdiki halim kadar ancak vardi. Esim de diyor, sen doguma giderken boyleydin, daha onunde 3 ay var, ne kadar buyuyecek merak ediyorum diyor

3 haftadan da fazla, 24 gün var canım aramızda. Valla ben de aynı şeyi diyorum, sanki ilk kızımdaki 9 aylık göbeğim gibi oldu. Ne çabuk çıkıyormuş 2. Hamilelikte göbüşler. Valla o değil de, göbüş bu kadar büyük ama otobüste insanlar farkına varıp yer bile vermiyor bazen. Çok merhametsiz ve düşüncesiz bir millet olduk

En kullanısli sırt çantası olarak düşünüyorum ben sırt çantası bakıyorum henuz seçip alamadim

Ben de bunu soracaktım. Anne bebek çantaları yerine, benim çok güzel bir sırt çantam var o kullanılamaz mı? Sanırım o çantalarda tek fark biberon yerlerinin ısı korumalı falan oluşu. Başka ne farkları oluyor?

Reactions: nix
Anestezi doktorundan ya da annenin bünyesinden kaynaklanıyor olabilir. Ben çok memnun kaldım.
Eki Görüntüle 2205292
Biz en son şeker yüklemesi olmali mi olmamali mi diyoduk konu buralara kadar gitmis
İlk kez duyuyorum böyle bişey çok iğrenç ya

Bu arada göbüşler çok tatlı maşallah

Anestezi doktorundan ya da annenin bünyesinden kaynaklanıyor olabilir. Ben çok memnun kaldım.

Ben tamamen benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yaptıran herkes çok memnun kalıyor. O instagram'da yayınlanan bağırmayan anne doğumlarının çoğu epiduralli. Ben öyle prenses gibi doğuramadım valla, baya baya böğürdüm son anlarda
Ama ben geçen sefer suni sancıdan çok çektim, kendi sancılarım ile olsa sonuna kadar, belki daha rahat olurdum gibi geliyor. Bu sefer söylicem doktoruma gerekirse 2 gün kalırım hastanede ama yine de suni sancı istemiyorum diye

Merhabalar kızlar.aranıza yeni katıldum.bugün dr kontrolüm vardı . 25+1 deyim ancak bebeğin kilosu 600 gr .dr bebeğin iki hafta geri dedi ve yakın takibe alalım dedi.çok moealim bozuldu.sizin bebeklerin kiloları nasıl.benim dr gereksiz yere mi abarttı acaba

Oyy inş bu daha rahat geçer canım. Suni sancı bana da verildi. Kendi sancımız hafif hafif artarak ilerleyeceği için daha rahat olur elbette. Suni sancı işte işlerine mi geliyor nedir süreci kısaltsın diye veriyorlar sanırım

Hoşgeldin aramıza
Öncelikle herkes eminim Bunu sana söyleyecektir, kimsenin ölçümleri kimse ile benzer olmaz, anne karnında yapılan bu ölçümler çok hassas olduğu için de hiçbir zaman kesinliği yoktur. +/-200 gr olarak düşün, yani bebeğin 600 değil 800 gr da olabilir. Milimlik kaydırmalar ölçümlerin değişmesine sebep oluyor.
Benim kızım 26+3'te 980 gr'dı. Kıyaslama yapmak istediğin için söylüyorum. Yoksa benimki için de kimse kesin gramı gramına bu kadar diyemez.
Doktorun ilk defa mı böyle bir şey söyledi? Daha önceki aylarda nasıldı gelişimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…