- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.621
Evet canım genetik oluyor genelde gobus olaylarıValla görüneni söyledim, iltifat olduysa, kendini iyi hissettiysen ne mutlu oldum
Benim göbek 9 aylık olunca ne olacak gerçekten merak ediyorum
Okulda da var bir öğretmen arkadaşım, tam 4 hafta var aramızda, hamile olduğunu söylemeden kimse anlamaz o derece
Ben 48 kiloyken bile az da olsa göbeğim var ya bizde genetik malesef
Ama bu bildiğin bebek, dışarı çıktı bu sefer karnım ciddi seviyede.
Bence vazgeçme de evde bırak canım, ben öyle yapcam. Hastane çantasında gerek yok biberona, ihtiyacın olsa bile hastanede şırınga ile verirler mama çok ihtiyaç halinde. O da steril sonuçta. Biberon ile mama yiyecek kadar büyüyen kadar hastanede olmayacak inşallah bebeklerimiz
Evde surekli hareket halinde olunca yürüyüşe hal kalmıyor valla kasıkta hissetme bende de var ayni anda hem kasıktan hem göbeğin uzerinden hissedebiliyorumYolda gelmiyor ben de dun gittim 1 saat surdu arabayla ama kasiklarima oyle çoktuki anlatamam bi daha gitmek istemiyorum ama yürüyüş iyi geliyor
o
Benim cocuklari yürüyüş yapabilmek icin servise vermedim ben goturup getiriyorum giderken de erken cikip en az 30 dk yuruyorum yurumezsem odem oluyor sanki ha bir de bu son 3 4 gundur ictigim su bile karnimi sisiriyor cok geriliyor
Peki kasiklarinda hissediyomusun ayaklari bazen gobek.deligimin 4 cm kadar uzerinde ama genelde kasiklarimda ozellikle ameliyat yerimde hissediyorum ama kemiklerim.agriyor diyemem daha bende karnimin gerilmesi icin erken diyordum normalmiymiş
Maşallah bende de var ama bu kadar degil bi iki numara küçüğüBak sana karın göstereyim
Ay benim de hiç rahat değil göbeğim. Pijama çok genişliyor kumaşı çok rahat ama bel kısmına lastik denk gelirse çok rahatsız ediyor, geniş lastik olmasına rağmen. Ben de çıplak yatcam utanmasam
Ayy inşallah :)Çok şükür ya aklıma geldikçe bile kötü oluyorum rabbim kimseye vermesin çok zor geçmişti ilk aylarım Allah herkese rahat bi gebelik versin canım şu şekeri de atlattıysam ondan sonra rahat rahat vaktimizi bekleriz inşallah
Maşallah ben senden daha büyük bi gobus bekliyordum acikcasiEki Görüntüle 2205327 bu da bizden olsun
Minnak kiz buBu da benden canlar pijamaları mı giydim uyku moduna girmiş bulunmaktayım tabi Kuzey uyursa Güney de uyutursa
İkinciler pırtlıyor hemenMaşallah göbüşlere
İkinciler belli oluyor yalnız
Valla kuzum tok karnıma 54-55 falanım işteBen resim yukleyemiyorum ama benim karnimda tam böyle birazcık daha buyuk.olabilir ama
oyy oyyy maşallah
Sağol kuzum aynı olabilirAa seninle hemen hemen ayni gobuslerimiz canım maşallah
masallah canım hani nerde gobüs ufacık karnın
O senin baya büyümüş canım senle yarisilmaz ben burdayım diyorAma baya zayıfmışsın masallahin var canım
Kız hem de nasıl çabuk geçti valla daha dün sanki kanamalarla uğraşıyor gibiydim yataktan kalkamıyordum şimdi ise çok rahatım zaman çok çabuk geçti gerçektenMaşallah göbüşler büyümüş şimdi gene hareket alanımızı kısıtlamıyor ben 1 ay sonra yürüyemem gibime geliyor şimdi bile agirlastim. Zaman çabuk geçiyor kızlar ya şaka gibi cidden
hahaha niye ki acabaMaşallah ben senden daha büyük bi gobus bekliyordum acikcasi
yaaa sende at canmMaşallah bende de var ama bu kadar degil bi iki numara küçüğü
Bak sana karın göstereyim
Ay benim de hiç rahat değil göbeğim. Pijama çok genişliyor kumaşı çok rahat ama bel kısmına lastik denk gelirse çok rahatsız ediyor, geniş lastik olmasına rağmen. Ben de çıplak yatcam utanmasam
Evet canım genetik oluyor genelde gobus olaylarıvalla senin 9 aylık halini ben bile merak etmeye başladım
Maşallah bende de var ama bu kadar degil bi iki numara küçüğü
Aaa ne kadar buyumus masaallah, 3-4 hafta var sanirim aramizda, ben de kendimden ayni performansi bekliyorum
Ilk kizimda doguma giderken karnim aimdiki halim kadar ancak vardi. Esim de diyor, sen doguma giderken boyleydin, daha onunde 3 ay var, ne kadar buyuyecek merak ediyorum diyor
En kullanısli sırt çantası olarak düşünüyorum ben sırt çantası bakıyorum henuz seçip alamadim
Anestezi doktorundan ya da annenin bünyesinden kaynaklanıyor olabilir. Ben çok memnun kaldım.Ben de genelde 'şunu sorcam bunu sorcam' diye niyetlenip gidiyorum, 'amanda benim kızım napıyomuş'la bi başlıyoruz, soru moru kalmıyo
Ben o kararı doktoruma bırakmadım kendim istedim zaten dediğim gibi. Kontrolsüz yırtılma daha sıkıntılı bir durum. Benim kızım da 3350 doğdu. Epidural aldım ama bana hiç etki etmedi, boşuna hem belimi deldirdim hem de parasını ödedim
İlk kez duyuyorum böyle bişey çok iğrenç yaEki Görüntüle 2205292
Biz en son şeker yüklemesi olmali mi olmamali mi diyoduk konu buralara kadar gitmis
Anestezi doktorundan ya da annenin bünyesinden kaynaklanıyor olabilir. Ben çok memnun kaldım.
Oyy inş bu daha rahat geçer canım. Suni sancı bana da verildi. Kendi sancımız hafif hafif artarak ilerleyeceği için daha rahat olur elbette. Suni sancı işte işlerine mi geliyor nedir süreci kısaltsın diye veriyorlar sanırımBen tamamen benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yaptıran herkes çok memnun kalıyor. O instagram'da yayınlanan bağırmayan anne doğumlarının çoğu epiduralli. Ben öyle prenses gibi doğuramadım valla, baya baya böğürdüm son anlarda
Ama ben geçen sefer suni sancıdan çok çektim, kendi sancılarım ile olsa sonuna kadar, belki daha rahat olurdum gibi geliyor. Bu sefer söylicem doktoruma gerekirse 2 gün kalırım hastanede ama yine de suni sancı istemiyorum diye
Merhabalar kızlar.aranıza yeni katıldum.bugün dr kontrolüm vardı . 25+1 deyim ancak bebeğin kilosu 600 gr .dr bebeğin iki hafta geri dedi ve yakın takibe alalım dedi.çok moealim bozuldu.sizin bebeklerin kiloları nasıl.benim dr gereksiz yere mi abarttı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?