- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.641
Oyy inş bu daha rahat geçer canım. Suni sancı bana da verildi. Kendi sancımız hafif hafif artarak ilerleyeceği için daha rahat olur elbette. Suni sancı işte işlerine mi geliyor nedir süreci kısaltsın diye veriyorlar sanırım
Teşekkürler canım cevabın için.evet ilk defa söyledi birde söyle bi düşününce 24+0ile uyumlu diyor.ama ben 25+1 im hesaplayınca arasa 2 hafta olmuyor aslında.ne diye böyle bişey döyledi anlamıyorum.iki hafra sonra tekrar bakacakmışHoşgeldin aramıza
Öncelikle herkes eminim Bunu sana söyleyecektir, kimsenin ölçümleri kimse ile benzer olmaz, anne karnında yapılan bu ölçümler çok hassas olduğu için de hiçbir zaman kesinliği yoktur. +/-200 gr olarak düşün, yani bebeğin 600 değil 800 gr da olabilir. Milimlik kaydırmalar ölçümlerin değişmesine sebep oluyor.
Benim kızım 26+3'te 980 gr'dı. Kıyaslama yapmak istediğin için söylüyorum. Yoksa benimki için de kimse kesin gramı gramına bu kadar diyemez.
Doktorun ilk defa mı böyle bir şey söyledi? Daha önceki aylarda nasıldı gelişimi?
Teşekkürler canım cevabın için.evet ilk defa söyledi birde söyle bi düşününce 24+0ile uyumlu diyor.ama ben 25+1 im hesaplayınca arasa 2 hafta olmuyor aslında.ne diye böyle bişey döyledi anlamıyorum.iki hafra sonra tekrar bakacakmış
Sen doktora çok takılma, aradaki fark fazla değil. Bu hafta şunlara dikkat et: her gün bir et grubu (tavuk-balık-kırmızı et), 2-3 meyve (şekerin yoksa 1'i mutlaka muz), yeşillikli salata, 1 avuç ceviz-fındık-badem karışımı, 1 yumurta, 2 bardak süt, 1 kase ev yoğurdu, 1 maden suyu yiyip içmeye çalış. Bakalım haftaya kadar ne kadar fark edecek. En işine yarayacak yiyecekler bunlar.
Aynen bu hafta bu şekilse besleneyim bakalım ne olacak.çok teşekkürler canım
İşine yararsa ne mutlu bana
Merak ederim 2 hafta sonra yaz bana
Kız adaş nerde göbek ben göremedim
Canim ben oğlumda doğuma giderken suyum patlamıştı doktor ultrasona soktu 3200 dedi 3 4 saat sonra doğum oldu 2930du oğlum yani takma kafana yine de beslenmene iyi bak Rabbim tüm hamilelere evlatlarını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar kızlar.aranıza yeni katıldum.bugün dr kontrolüm vardı . 25+1 deyim ancak bebeğin kilosu 600 gr .dr bebeğin iki hafta geri dedi ve yakın takibe alalım dedi.çok moealim bozuldu.sizin bebeklerin kiloları nasıl.benim dr gereksiz yere mi abarttı acaba
hoşgeldin aramıza,ben 24+0 da gitmiştim 800 küsür kiloydu 33 cm de boydu,ama şöyle söyleyeyim benim önceki gebeliğimde gittiğim doktor bebeğin çok zayıf ama olsun 2 buçuk kilo da doğsa problem değil falan demişti ama anne yüreği çok üzülüp araştırmıştım kilo yapan yiyecekleri,kaşar peyniri muz tahin pekmez yumurta bunlara ağırlık verdim sonuç 3440 doğdu oğlumMerhabalar kızlar.aranıza yeni katıldum.bugün dr kontrolüm vardı . 25+1 deyim ancak bebeğin kilosu 600 gr .dr bebeğin iki hafta geri dedi ve yakın takibe alalım dedi.çok moealim bozuldu.sizin bebeklerin kiloları nasıl.benim dr gereksiz yere mi abarttı acaba
ay çok tatlı top koymuş gibi :)Buda benim gobusum♥Eki Görüntüle 2205403
doğumunuz ne zamanYara olmasından çok korktuum için araştırmalarım sonucu karar verip çok önerilen Silverette gümüş kapaklardan aldım, henüz kullanmadım ama tabi. Doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş. ben faydası olacağına inanıyorum.
Günaydın.Benim ufaklık da orta derece en hareketli olduğu zaman da akşam dan sonra oluyor bazen gece uyanıyorum ki oda uyanık eyvahh diyorum doğunca gece uyumayacak mı neyapacakGünaydın kızlar.
Benim göbek o kadar yok daha. Nerede bu bebek valla bilmiyorum. Benim bızdık aşşşırı hareketli, hiç yerinde durmuyor. Uyuduğu zaman rahatıyorum resmen. Sizde durumlar nasıl? Bebişler çok hareketli mi?
Sağol canim:)ay çok tatlı top koymuş gibi :)
Bu doğduktan sonra kısmını ben de çok merak ediyorum. 2-3 gündür aşırı derecede hareketli, diyorum dıoğduktan sonra da böyle olur mu? Annem "olur." diyor valla bilemedim.Günaydın.Benim ufaklık da orta derece en hareketli olduğu zaman da akşam dan sonra oluyor bazen gece uyanıyorum ki oda uyanık eyvahh diyorum doğunca gece uyumayacak mı neyapacak
Gunaydin canim ic karnin genis olabilir ondan icten buyuyordur benim bebisimde cok hareketli ilk kizimda hareketliydi ama bu kadar degildi ozellikle gece cok hareketliGünaydın kızlar.
Benim göbek o kadar yok daha. Nerede bu bebek valla bilmiyorum. Benim bızdık aşşşırı hareketli, hiç yerinde durmuyor. Uyuduğu zaman rahatıyorum resmen. Sizde durumlar nasıl? Bebişler çok hareketli mi?
Ya canım ben de öyle düşünüyordum ama doktoru arkadaşıma "iç karın diye bir şey yok, uydurma o." demiş. Ama o zaman nasıl bazılarının daha çok, bazılarının daha az çıkıyor, anlamadım.Gunaydin canim ic karnin genis olabilir ondan icten buyuyordur benim bebisimde cok hareketli ilk kizimda hareketliydi ama bu kadar degildi ozellikle gece cok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?