2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Ay inşallah canım, bu sefer şöyle tadını çıkara çıkara doğurayım istiyorum
Suni sancı süreci kısaltıyor orası doğru. Belki kendi kendine 1 günde gerçekleşmeyecek açılmayı yarıdan da kısa süreye indiriyor ama o arada canını da çıkarıyor meret
Ben aslında böyle şeylerde biraz kaderciyim. Doğum saati-ölüm saati bunlar belli, biz her ne kadar etki ettiğimizi düşünsek de kendimizi kandırıyoruz. Ben suni sancı alsam da almasam da kızım 24 Ocak günü 16.30'da doğacaktı zaten. Bunda akışına bırakmak istiyorum.

Teşekkürler canım cevabın için.evet ilk defa söyledi birde söyle bi düşününce 24+0ile uyumlu diyor.ama ben 25+1 im hesaplayınca arasa 2 hafta olmuyor aslında.ne diye böyle bişey döyledi anlamıyorum.iki hafra sonra tekrar bakacakmış

Sen doktora çok takılma, aradaki fark fazla değil. Bu 2 hafta şunlara dikkat et: her gün bir et grubu (tavuk-balık-kırmızı et), 2-3 meyve (şekerin yoksa 1'i mutlaka muz), yeşillikli salata, 1 avuç ceviz-fındık-badem karışımı, 1 yumurta, 2 bardak süt, 1 kase ev yoğurdu, 1 maden suyu yiyip içmeye çalış. Bakalım haftaya kadar ne kadar fark edecek. En işine yarayacak yiyecekler bunlar.

Aynen bu hafta bu şekilse besleneyim bakalım ne olacak.çok teşekkürler canım

Canim ben oğlumda doğuma giderken suyum patlamıştı doktor ultrasona soktu 3200 dedi 3 4 saat sonra doğum oldu 2930du oğlum yani takma kafana yine de beslenmene iyi bak Rabbim tüm hamilelere evlatlarını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin aramıza,ben 24+0 da gitmiştim 800 küsür kiloydu 33 cm de boydu,ama şöyle söyleyeyim benim önceki gebeliğimde gittiğim doktor bebeğin çok zayıf ama olsun 2 buçuk kilo da doğsa problem değil falan demişti ama anne yüreği çok üzülüp araştırmıştım kilo yapan yiyecekleri,kaşar peyniri muz tahin pekmez yumurta bunlara ağırlık verdim sonuç 3440 doğdu oğlum

Günaydın.Benim ufaklık da orta derece en hareketli olduğu zaman da akşam dan sonra oluyor bazen gece uyanıyorum ki oda uyanık eyvahh diyorum doğunca gece uyumayacak mı neyapacak

Günaydın.Benim ufaklık da orta derece en hareketli olduğu zaman da akşam dan sonra oluyor bazen gece uyanıyorum ki oda uyanık eyvahh diyorum doğunca gece uyumayacak mı neyapacak
Bu doğduktan sonra kısmını ben de çok merak ediyorum. 2-3 gündür aşırı derecede hareketli, diyorum dıoğduktan sonra da böyle olur mu? Annem "olur." diyor valla bilemedim.

Gunaydin canim ic karnin genis olabilir ondan icten buyuyordur benim bebisimde cok hareketli ilk kizimda hareketliydi ama bu kadar degildi ozellikle gece cok hareketli

Gunaydin canim ic karnin genis olabilir ondan icten buyuyordur benim bebisimde cok hareketli ilk kizimda hareketliydi ama bu kadar degildi ozellikle gece cok hareketli
Ya canım ben de öyle düşünüyordum ama doktoru arkadaşıma "iç karın diye bir şey yok, uydurma o." demiş. Ama o zaman nasıl bazılarının daha çok, bazılarının daha az çıkıyor, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…