- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.661
Ya bu drlarda cok farkli hic biri birbirini tutmuyor benimkide var demisti bana senin karnin ici dar oldugu icin disariya vuruyor demistiYa canım ben de öyle düşünüyordum ama doktoru arkadaşıma "iç karın diye bir şey yok, uydurma o." demiş. Ama o zaman nasıl bazılarının daha çok, bazılarının daha az çıkıyor, anlamadım.
Buda benim gobusum♥Eki Görüntüle 2205403
Günaydın kızlar.
Benim göbek o kadar yok daha. Nerede bu bebek valla bilmiyorum. Benim bızdık aşşşırı hareketli, hiç yerinde durmuyor. Uyuduğu zaman rahatıyorum resmen. Sizde durumlar nasıl? Bebişler çok hareketli mi?
benim iki oğlanda karnımda nasılsa doğunca da aynıydı,ilk oğluş gündüz popusunu dikip uyurdu avucumda hissederdim,gecede kıpır kıpr olurdu anam bir doğdu ki gündüz aynı dediğim gibi hep uyuyor akşam 10 da başlayıp sabaha kadar uyumazdıBu doğduktan sonra kısmını ben de çok merak ediyorum. 2-3 gündür aşırı derecede hareketli, diyorum dıoğduktan sonra da böyle olur mu? Annem "olur." diyor valla bilemedim.
cANIM ÇOK GÜZEL aMA Ev ana kucagıda aynıgörevi görüyor . Onuda düşenbilirsin. Ben oğlumda hep onu kullandımKızlar beşik nasıl sizce böyle bişe düşünüyorum gündüzleri oturduğum yerde kullanmak için çünkü bebek kucakta sağda solda dursun istemiyorum bunun içinde yatar durur
güzelmiş canım hem sallanıyomuşta. bana da bi arkadaş hasır sepet beşiklerden verdi salonda onu kullanıcam galiba. büyük beşiğimiz var kızımdan kalan. aslında sallanan bişey istiyorum bende otomatik çünkü bebekler sallanmayı istiyor sen ne kdr sallamıcam desende.Kızlar beşik nasıl sizce böyle bişe düşünüyorum gündüzleri oturduğum yerde kullanmak için çünkü bebek kucakta sağda solda dursun istemiyorum bunun içinde yatar durur
çokk çokk hareketli sadece ben hareket ediyorsam fazla hissetmiyorum. ama bi oturayım yada uzanayım başlıyor tepişmeyeGünaydın kızlar.
Benim göbek o kadar yok daha. Nerede bu bebek valla bilmiyorum. Benim bızdık aşşşırı hareketli, hiç yerinde durmuyor. Uyuduğu zaman rahatıyorum resmen. Sizde durumlar nasıl? Bebişler çok hareketli mi?
Hem sen hem göbekBen mi göbek mi
Ay bilmiyorum vallahihahaha niye ki acaba
Tiny Love baktım canım bi de o var aklımdacANIM ÇOK GÜZEL aMA Ev ana kucagıda aynıgörevi görüyor . Onuda düşenbilirsin. Ben oğlumda hep onu kullandım
Aynen mutlaka sallama özelliği olmalı gerek olursa kullanılır bencegüzelmiş canım hem sallanıyomuşta. bana da bi arkadaş hasır sepet beşiklerden verdi salonda onu kullanıcam galiba. büyük beşiğimiz var kızımdan kalan. aslında sallanan bişey istiyorum bende otomatik çünkü bebekler sallanmayı istiyor sen ne kdr sallamıcam desende.
Seninle yarısıyorum ben ama sanki az bi fark var gibi akşam bi aynaya bi sana baktimBen doğuma gitmeden canlı yayın yapcam koca göbeğimle
Grubun en koca göbüşlüsü ilan edicem kendimi
Aticam hemen gaza geldim zaten herkes atmis eksik kalmamam lazimyaaa sende at canm
az kilo da almadım canm 11 kilo aldım,hastanede koca karılar soruyor neyin var diye şeker diyorum amaaa bide kuru ki güya kilolarda şeker olur diyorlardıAy bilmiyorum vallahigözümde kilolu canlandırıyordum galiba bide seker çıkanlar cok kilo alıyor ya ondan da olabilir bilemedim nie oyle dusunduysem :)
Almadim henuz farkını pek bilmiyorum ama bölmesi fazla ve isi korumalı dediğin gibi ben kizimda hediye gelmisti normal bebek çantası onu kullandim biraz buyuyunce kendi sirt cantami kullandımBen de bunu soracaktım. Anne bebek çantaları yerine, benim çok güzel bir sırt çantam var o kullanılamaz mı? Sanırım o çantalarda tek fark biberon yerlerinin ısı korumalı falan oluşu. Başka ne farkları oluyor?
Sağol kuzum benimHem sen hem göbekminyon tipleri cok seviyom yaw hep genc gösteriyorlar masallahhh:)
AmiiiiiiiinnnnnnnnnnnŞubat bebişlerine duam inşallah gece uykusunu seven,bol iştahlı, gaz sız bebeler olurlarhaaa bi se sarılıkta olmasınlar lütfen
amanin sende baya zayıfmışsın göbüşte tam erkek karnıiste Umut'un annesi
Plesanta previa olmasinArkadaşlar günaydın plesenta posteriyor ne demek? Dr sekretere derken duydum kâğıtta yazmıyor azıcık harf yanlışı yapmış olabilirim başına gelen var mı?yada bilen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?