2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya bu drlarda cok farkli hic biri birbirini tutmuyor benimkide var demisti bana senin karnin ici dar oldugu icin disariya vuruyor demisti

Günaydın

Bu da benden aksam gobusu fotosu kizlar

Eki Görüntüle 2205371

Maşallah kızlar göbüşlere

Benim ilk kızım da çok hareketliydi, geceleri hareketi bitse de uyusam diye beklerdim. Doğduktan sonra gördüm dünya kaç bucakmış
Bu kızım daha da hareketli, Allah yardımcım olsun diyorum

Bu doğduktan sonra kısmını ben de çok merak ediyorum. 2-3 gündür aşırı derecede hareketli, diyorum dıoğduktan sonra da böyle olur mu? Annem "olur." diyor valla bilemedim.
benim iki oğlanda karnımda nasılsa doğunca da aynıydı,ilk oğluş gündüz popusunu dikip uyurdu avucumda hissederdim,gecede kıpır kıpr olurdu anam bir doğdu ki gündüz aynı dediğim gibi hep uyuyor akşam 10 da başlayıp sabaha kadar uyumazdı 2 numara da abisinin tersi gündüz akşama kadar kıpır dar ama çok da fazla hareket etmezdi maşallah doğduğu zaman da akşam benimle uyurdu sabah benimlede uyanırdı sadece 2 defa ben kaldırır emzirirdim ki aç kalmasın diye,hala da öyle ağır bi çocuk yani benimkiler doğru çıktı

Kızlar beşik nasıl sizce böyle bişe düşünüyorum gündüzleri oturduğum yerde kullanmak için çünkü bebek kucakta sağda solda dursun istemiyorum bunun içinde yatar durur
cANIM ÇOK GÜZEL aMA Ev ana kucagıda aynıgörevi görüyor . Onuda düşenbilirsin. Ben oğlumda hep onu kullandım

Kızlar beşik nasıl sizce böyle bişe düşünüyorum gündüzleri oturduğum yerde kullanmak için çünkü bebek kucakta sağda solda dursun istemiyorum bunun içinde yatar durur
güzelmiş canım hem sallanıyomuşta. bana da bi arkadaş hasır sepet beşiklerden verdi salonda onu kullanıcam galiba. büyük beşiğimiz var kızımdan kalan. aslında sallanan bişey istiyorum bende otomatik çünkü bebekler sallanmayı istiyor sen ne kdr sallamıcam desende.

çokk çokk hareketli sadece ben hareket ediyorsam fazla hissetmiyorum. ama bi oturayım yada uzanayım başlıyor tepişmeye

cANIM ÇOK GÜZEL aMA Ev ana kucagıda aynıgörevi görüyor . Onuda düşenbilirsin. Ben oğlumda hep onu kullandım
Tiny Love baktım canım bi de o var aklımda

Aynen mutlaka sallama özelliği olmalı gerek olursa kullanılır bence

Reactions: nix
Ay bilmiyorum vallahi gözümde kilolu canlandırıyordum galiba bide seker çıkanlar cok kilo alıyor ya ondan da olabilir bilemedim nie oyle dusunduysem :)
az kilo da almadım canm 11 kilo aldım,hastanede koca karılar soruyor neyin var diye şeker diyorum amaaa bide kuru ki güya kilolarda şeker olur diyorlardı ama şeker olayını atlattım şükür

Almadim henuz farkını pek bilmiyorum ama bölmesi fazla ve isi korumalı dediğin gibi ben kizimda hediye gelmisti normal bebek çantası onu kullandim biraz buyuyunce kendi sirt cantami kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…