2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar gene mide bulantısı var bende ictigim ilaçlardan mi bilemedim ya. Sizde de oluyir mu
Bende de bu ara yine bulantı olmaya başladı öyle çok şiddetli değil ama istahim da olmuyor. İlk aylarda olan bulantilar hamileliğin son 3 ayında yine olabiliyormus.Reflum de çoğaldı boğazım yanıyor resmen.

bnimde ilk kızımdan kalan sırt çantam var onu kullanıcam. biberon kullanacağı meçhul şimdilik. bence bi fark yok. 2. kez anne olanlar aynı şeyi tavsiye edecektir çok fazla detaya girmeyin arakadaşlar sonra o aldıklarınızı sokacak yer bulamıyosunuz.

az kilo da almadım canm 11 kilo aldım,hastanede koca karılar soruyor neyin var diye şeker diyorum amaaa bide kuru ki güya kilolarda şeker olur diyorlardı ama şeker olayını atlattım şükür
Ayy dunde yazacaktım hiç de 11 kilo almış gibi degilsin sen ben 4 kilo aldim benim göbeğim senden daha büyük

Kızlar beşik konusunda benim niyetim yatak odama kucuk ahsap bi besik çunkü yerim dar birde portatif ayaklari.metal hamak tarzi besikler var ya ondan almak digerlerinden tecrubeliyim muhtemelen.oturma odamda o hamak besigimiz olur ben yemek iş v.s. yaparken eşime ya da çocuklara birakir islerimi yaparim digerlerinde esim anca oyle bakabiliyodu hem inanin cocuklar o hamak.besikleri daha çok.seviyor benden söylemesi

kesınlıkle cocuklara salllanan bişey olsunda. bizimde demir salıncak vardı annemlerin çatıda gerekırse onu cıkarırım

valla çevremde öyle diyo canm ama tartı hiç öylesin demiyo
Benim cevrem de yuzume bakinca hic kilo almamissin diyor baya zayıf duruyor sonra kafaları nı karnima cevirince gozlerine inanamiyor ben bile bu kadar çabuk cikacagni beklemiyodum ya da hamilleik de normali bu ben unutmuşum yoksa hamile.kalmadan once göbeğimi ne guzel sıfır lamiştim

Aynen cnm ilk aylardaki gibi şiddetli değil ama ağzımın tadı yok yemeği çok kaçırsam zaten mide sisiklinliginden duramam ondan fazla kaçırmıyorum korkudan. Reflu hiç sorma bende de var.

beşik konusunda benim tecrübem de tek beşik olacak odasında kalacak kesinlikle sallanmayacak yerinde uyusun,biraz toparlandığında da ana dizi dediğimiz onunla yanıma alıyorum sonra da yerden kuvvet alsın derler ya kalınca battaniye serip üstüne yatırıyorum.

gayet de normal canm göbüşün sana öyle geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…