2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya bu drlarda cok farkli hic biri birbirini tutmuyor benimkide var demisti bana senin karnin ici dar oldugu icin disariya vuruyor demisti

Bu Dr lar da bir alem oluyor vallahi. İç karın dış karın diye evet iki karın yok, karnının içi var ama Leğen kemiklerin arası darsa karnın dışarı büyüyor, genişse ona göre

Benim kız da çok hareketli, Dr da bu hiç durmuyor yerinde diyor. Gece gündüz fark etmiyor bizde, 1 saat uyku 3 saat tepinme modundayız.

meme yaralarına lahananın iç beyaz yapraklarını sıcak suya sokup çıkarıp memeye koyunca çok iyi geliyormuş. gecen sefer bunu denememiştim sizinde aklınızda olsun. o kadar cok yaram olmustuki lansonih ayva çekirdeği zeytinyağı hiçbişey fayda etmemişti. bir de aventin göğüs kalkanı çok iyi gelmişti sürekşi açık kalıyordu uçlar ve iyileşiyordu. ılık suyla yıkayıp bol bol evde kimse yokken memeler dışarda geziyordum.

boy uzun olunca hiç te 73 gibi değilsin maşallah

evet canım o :)
Ay bi de indirime denk gelsem çok iyi olacak :))

masallah diyelim nazar olmasin. benim de karnim boyle ya,o lastik kismi bela zaten cidden

Goğusumun altinda kısmı haric beni anlattın ya ben doger gebeliklerimi.unuttum ya da normal yani cok buyuk hissediyorum bir de herkes buyumuş diyor peki.senin bebek kiz mi benim ki kız ama tamamen onde top gibi hic yayvan deģil

benimki erkek ve ayni top gibi onde ,tis tis yuruyorum :) bana da baya buyuk diyorlar

Benim kız da çok hareketli, Dr da bu hiç durmuyor yerinde diyor. Gece gündüz fark etmiyor bizde, 1 saat uyku 3 saat tepinme modundayız.
İlk kizimda pek tekme yememistim ama bu daha hareketli sürekli tepinme bakalım doğunca ne yapıcaz.Karnıma gelecek olursa pek yok ilkinde de olmamıştı boyum 1.72 ondanmidir karindan midir bilmem.

Ben normal yapmıştım suni şancı vermeyin dedim çünkü duymustum arkadaşlardan sun iyi o yüzden çok acı çekmedim tabi sonlara doğru zor oluyor an yine de rahatti

Seninle yarısıyorum ben ama sanki az bi fark var gibi akşam bi aynaya bi sana baktim

iste Umut'un annesi

bu da kızı ve annesi 25 haftalıkken. 2 kilo aldım 72 kiloyum zaten etime dolgunum yani ilk dogumdakileri verememiştim henüz

Maşallah göbüşlere
Sonunda benimle yarışacak göbüşler gördüm

Maşallah canım kızına
İnşallah sonuçların iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…