- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.701
Ya bu drlarda cok farkli hic biri birbirini tutmuyor benimkide var demisti bana senin karnin ici dar oldugu icin disariya vuruyor demisti
Günaydın kızlar.
Benim göbek o kadar yok daha. Nerede bu bebek valla bilmiyorum. Benim bızdık aşşşırı hareketli, hiç yerinde durmuyor. Uyuduğu zaman rahatıyorum resmen. Sizde durumlar nasıl? Bebişler çok hareketli mi?
doğumunuz ne zaman
evet canım o :)Tiny Love baktım canım bi de o var aklımda
Aynen mutlaka sallama özelliği olmalı gerek olursa kullanılır bence
boy uzun olunca hiç te 73 gibi değilsin maşallahVeeee işte sanırım şubat anneleri göbiş rekoru kızlar1.70 boyum var. 55 kiloydum. 3 adet tüp bebek işlemiyle 60 oldum. hamilikle şu an 73 kiloyum. Ama devam diyorum, kolay kilo verebiliyordum şimdiye kadar. İnşallah doğurunca da aynı olur...
Eki Görüntüle 2205436
Veeee işte sanırım şubat anneleri göbiş rekoru kızlar1.70 boyum var. 55 kiloydum. 3 adet tüp bebek işlemiyle 60 oldum. hamilikle şu an 73 kiloyum. Ama devam diyorum, kolay kilo verebiliyordum şimdiye kadar. İnşallah doğurunca da aynı olur...
Maşallah canım ben güzel duruyor inşallah hepimiz aldığımız kiloları rahatlıkla verebiliriz
Eki Görüntüle 2205436
Ay bi de indirime denk gelsem çok iyi olacak :))evet canım o :)
Bak sana karın göstereyim
Ay benim de hiç rahat değil göbeğim. Pijama çok genişliyor kumaşı çok rahat ama bel kısmına lastik denk gelirse çok rahatsız ediyor, geniş lastik olmasına rağmen. Ben de çıplak yatcam utanmasam
boyun uzunmu canim uzun boylularda alan genis oldugu icin gec cikiyorYa canım ben de öyle düşünüyordum ama doktoru arkadaşıma "iç karın diye bir şey yok, uydurma o." demiş. Ama o zaman nasıl bazılarının daha çok, bazılarının daha az çıkıyor, anlamadım.
Goğusumun altinda kısmı haric beni anlattın ya ben doger gebeliklerimi.unuttum ya da normal yani cok buyuk hissediyorum bir de herkes buyumuş diyor peki.senin bebek kiz mi benim ki kız ama tamamen onde top gibi hic yayvan deģil
Maşallah cok tatlı göbüşBuda benim gobusum♥Eki Görüntüle 2205403
İlk kizimda pek tekme yememistim ama bu daha hareketli sürekli tepinme bakalım doğunca ne yapıcaz.Karnıma gelecek olursa pek yok ilkinde de olmamıştı boyum 1.72 ondanmidir karindan midir bilmem.Benim kız da çok hareketli, Dr da bu hiç durmuyor yerinde diyor. Gece gündüz fark etmiyor bizde, 1 saat uyku 3 saat tepinme modundayız.
Tesekkur ederim canim♥Maşallah cok tatlı göbüş
Aminnnn birde sağlıkla doğsunlar inşallah dua edin kızlarŞubat bebişlerine duam inşallah gece uykusunu seven,bol iştahlı, gaz sız bebeler olurlarhaaa bi se sarılıkta olmasınlar lütfen
Ben normal yapmıştım suni şancı vermeyin dedim çünkü duymustum arkadaşlardan sun iyi o yüzden çok acı çekmedim tabi sonlara doğru zor oluyor an yine de rahattiBen tamamen benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yaptıran herkes çok memnun kalıyor. O instagram'da yayınlanan bağırmayan anne doğumlarının çoğu epiduralli. Ben öyle prenses gibi doğuramadım valla, baya baya böğürdüm son anlarda
Ama ben geçen sefer suni sancıdan çok çektim, kendi sancılarım ile olsa sonuna kadar, belki daha rahat olurdum gibi geliyor. Bu sefer söylicem doktoruma gerekirse 2 gün kalırım hastanede ama yine de suni sancı istemiyorum diye
Maşallah canimbu da kızı ve annesi 25 haftalıkken. 2 kilo aldım 72 kiloyum zaten etime dolgunum yani ilk dogumdakileri verememiştim henüz
Seninle yarısıyorum ben ama sanki az bi fark var gibi akşam bi aynaya bi sana baktim
iste Umut'un annesi
bu da kızı ve annesi 25 haftalıkken. 2 kilo aldım 72 kiloyum zaten etime dolgunum yani ilk dogumdakileri verememiştim henüz
Veeee işte sanırım şubat anneleri göbiş rekoru kızlar1.70 boyum var. 55 kiloydum. 3 adet tüp bebek işlemiyle 60 oldum. hamilikle şu an 73 kiloyum. Ama devam diyorum, kolay kilo verebiliyordum şimdiye kadar. İnşallah doğurunca da aynı olur...
Eki Görüntüle 2205436
Dün kızımı gördüm çok mutlu oldum 777gr olmuş görüntüsünü istedim tam görüntü alınırken kollarıyla gözlerini kapattıbugün de şeker yüklemesi yaptım inşallah sonuç iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?