2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bi suruuu kan verdik kızlar hem seker hem normal kan değerleri hem de kan uyuşmazlığı için serbetimizi de ictik bekliyoruz bebeğimizin ağırlığı 1.200 boyunu sormayı unutmusum bizden bu kadar simdilik:)

canim ultrason çıktısında FL yazan bir kısaltma var ordaki sayıyı 7 ye çarp boyunu bulursun. doktorumuz o şekilde boyunu söylüyor bize

bu da kızı ve annesi 25 haftalıkken. 2 kilo aldım 72 kiloyum zaten etime dolgunum yani ilk dogumdakileri verememiştim henüz
Ya çok tatlısınız

Maşallah kuzuya inşallah temiz çıkar canım

Kızıma kanaviçeden isimli yastık yapıyorum inşallah hemen biter
Ya ama bu çok güzeeelll

Kızlar çanta olarak hangi modelleri düşüyorsunuz?

benimkiler ikiz olduğu için büyük bir sırt çantası alacam boylece eşim de rahat taşır. ayrıca sarı akinti bende de vardı doktor dedi progestan alttan aldığında onu temiz bir biçimde yerlestirdiginden emin ol o da akinti yapabilir dedi ki progestan bir çok kadında akinti yapmış. oysaki her zaman peçete ile yerlestiriyorum buna rağmen oluyor. bir de mantar olabilir dedi dedim kaşıntı koku acı yok nasıl olabilirki diye sordum yine de olur dedi. nefret ediyorum şu enfeksiyondan ne kadar lanet bir şey kurtulamadim gitti ne kadar dikkat etsem de olmuyor doktor yatak istirahati vermeden önce ev konusunda aşırı titizleniyordum şimdi artık titizlenemiyorum ama dikkat ediyorum her türlü bitmiyor akintilar

kızlar toplamda ne kadar kilo aldınız. ben şimdilik 12 almışım

ben 9 kilo almışım ama burdan bir arkadaş yazmıştı galiba

Bebek: 3400 gram

Plasenta: 600 gram

Uterus (rahim) : 900 gram

Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)

Meme dokusu gelişimi: 400 gram

Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Artan yağ depoları: 3500 gram

bunların hepsini topla canım aldigin toplam kilodan çıkar geri kalan senin gerçek kilondur diye tahmin ediyorum. bebeğinin kilosunu kendi bebeğine göre ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…