- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.741
Canım 48le başladım 46ya düştüm şuan 53-54 falanımkızlar toplamda ne kadar kilo aldınız. ben şimdilik 12 almışım
Canım progestan bende kullanıyorum ne kadar dikkat etsen de o akıntı oluyor ayrıca progestan maalesef mantar yapıyor yani tamamen fitilden dolayı yapacak bir şey yok canım doktor bırak diyene kadar devambenimkiler ikiz olduğu için büyük bir sırt çantası alacam boylece eşim de rahat taşır. ayrıca sarı akinti bende de vardı doktor dedi progestan alttan aldığında onu temiz bir biçimde yerlestirdiginden emin ol o da akinti yapabilir dedi ki progestan bir çok kadında akinti yapmış. oysaki her zaman peçete ile yerlestiriyorum buna rağmen oluyor. bir de mantar olabilir dedi dedim kaşıntı koku acı yok nasıl olabilirki diye sordum yine de olur dedi. nefret ediyorum şu enfeksiyondan ne kadar lanet bir şey kurtulamadim gitti ne kadar dikkat etsem de olmuyor doktor yatak istirahati vermeden önce ev konusunda aşırı titizleniyordum şimdi artık titizlenemiyorum ama dikkat ediyorum her türlü bitmiyor akintilar
benimkiler ikiz olduğu için büyük bir sırt çantası alacam boylece eşim de rahat taşır. ayrıca sarı akinti bende de vardı doktor dedi progestan alttan aldığında onu temiz bir biçimde yerlestirdiginden emin ol o da akinti yapabilir dedi ki progestan bir çok kadında akinti yapmış. oysaki her zaman peçete ile yerlestiriyorum buna rağmen oluyor. bir de mantar olabilir dedi dedim kaşıntı koku acı yok nasıl olabilirki diye sordum yine de olur dedi. nefret ediyorum şu enfeksiyondan ne kadar lanet bir şey kurtulamadim gitti ne kadar dikkat etsem de olmuyor doktor yatak istirahati vermeden önce ev konusunda aşırı titizleniyordum şimdi artık titizlenemiyorum ama dikkat ediyorum her türlü bitmiyor akintilar
Merhabalar kızlar.aranıza yeni katıldum.bugün dr kontrolüm vardı . 25+1 deyim ancak bebeğin kilosu 600 gr .dr bebeğin iki hafta geri dedi ve yakın takibe alalım dedi.çok moealim bozuldu.sizin bebeklerin kiloları nasıl.benim dr gereksiz yere mi abarttı acaba
Günaydın kızlar.
Benim göbek o kadar yok daha. Nerede bu bebek valla bilmiyorum. Benim bızdık aşşşırı hareketli, hiç yerinde durmuyor. Uyuduğu zaman rahatıyorum resmen. Sizde durumlar nasıl? Bebişler çok hareketli mi?
Ya canım ben de öyle düşünüyordum ama doktoru arkadaşıma "iç karın diye bir şey yok, uydurma o." demiş. Ama o zaman nasıl bazılarının daha çok, bazılarının daha az çıkıyor, anlamadım.
Günümüzde ayni aldığımız kilo da aynı seninle bebis ne kadar olmuş peki27 haftadayim 5 kilo aldim
Peki ilk uç ayda kaç kg verdinCanım ben 67 ile başladım şu an 69 kiloyum. Totalde 2 kilo aldım.
Merhabalar kızlar.aranıza yeni katıldum.bugün dr kontrolüm vardı . 25+1 deyim ancak bebeğin kilosu 600 gr .dr bebeğin iki hafta geri dedi ve yakın takibe alalım dedi.çok moealim bozuldu.sizin bebeklerin kiloları nasıl.benim dr gereksiz yere mi abarttı acaba
25 haftalık 6 kilokızlar toplamda ne kadar kilo aldınız. ben şimdilik 12 almışım
Gecen hafta seker yuklemesinde bakti dr 960 grdi cnm seninkiGünümüzde ayni aldığımız kilo da aynı seninle bebis ne kadar olmuş peki
kızlar toplamda ne kadar kilo aldınız. ben şimdilik 12 almışım
55 le basladim 59 oldum ama yemiyorum hiç buaralar ise fazla siskinlik varkızlar toplamda ne kadar kilo aldınız. ben şimdilik 12 almışım
Maşalah kuzunaSelam kızlar bugün kontrol vardı çok şükür suyu kılosu boyu herseyı çok ıyı dedı dr ama cimcime yüzünü bi türlü gostermedı bize diş etlerım şiştiği için bol tuzlu suyla gargara yap dedı bide kalsıyum magnezyum hapı verdı 6 kılo almışım bu arada toplamda 2 hafta sonra hem kan uyuşmazlığı iğnesi ve şeker testı yapılıcak hayırlısı bakalım
kızlar toplamda ne kadar kilo aldınız. ben şimdilik 12 almışım
Kesinlikle oyle gobek buyukluğu küçüklüğü yariştirma olayi yok neden bilmem ben hep gobegim kucuk olsun istemişim dir bebegin boyunu kilosunu gobege gore olcmek se tam bi cehalet olur sanırim hoş bana dogum.yapacagim gun.ebe karnin cok.buyuk.iri bebek normal doguramazsindediKızlar bu göbek olayı yanlış anlaşılmasın, sırf eğlencesine göbek yarıştırıyoruzKimsenin kendini kötü hissetmesine sebep olmak istemem, hamile insan hassas olur
Zaten burda yaklaşık 5 haftaya kadar farkları olan kişiler var. Gebelik için 5 hafta çok büyük bir zaman dilimi. Ayrıca göbek büyüklüğüne bakıp çocuğun gelişimi hakkında yorum yapmak çok cahilce olur
Bana ilk kızımda bi tanıdık 'karnın çok büyümemiş, bebeğinde gelişim geriliği mi var?' diye sormuştu
Aynı dangalak 30 kilo alıp 3.5 kilo doğurmuştu, ben 10 kilo alıp 3350 doğurmuştum. Annenin aldığı kilo ile veya genişlemesi ile doğru orantılı değil yani bu işler.
2. gebeliğim. 28. hafta bitiyor yarın, 7 kilo aldım canım.
Kesinlikle oyle gobek buyukluğu küçüklüğü yariştirma olayi yok neden bilmem ben hep gobegim kucuk olsun istemişim dir bebegin boyunu kilosunu gobege gore olcmek se tam bi cehalet olur sanırim hoş bana dogum.yapacagim gun.ebe karnin cok.buyuk.iri bebek normal doguramazsindedinormalden sezeryana alindigim la kaldim brbekde 3600 dü ama halen sinirleniyorum o kadina hakkima girdi bilinçli bi sekilde beni.sezeryana gonderdi
Maşallah bebe ye ben de dun yaptı seker yükleme 1200 dediGecen hafta seker yuklemesinde bakti dr 960 grdi cnm seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?