2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canım

Oy maşallah

Canım o kişinin vücut yapısıyla da alakalı benim teyzem hamile kalınca duba gibi olurdu çocukta iri falan değil gayet normal beni görünce karnina top mu koydun bebek nerde der mesela başka bi arkadaş hamilelikte hic karni yok gibiydi gayet zayıf bi gebeydi maşallah 3,5 kilo bebek doğurdu kuzenle aynı hamileydik o benim iki katım olmuştu ayni kiloda çocuk dogurduk tamamen vücut yapısı

Maşallah canım kızına
İnşallah sonuçların iyi çıkar.
Çok sağol canım iyi çıktı çok şükür.Sağlık ocagina da gittim hemşire ile görüştüm o da herşey iyi dedi kalbini dinlerken koyduğu yere 2 kere tekme attı hatta inşallah sağlıkla doğar 2li testten sonra icimde hep şüphe var yanlıştır inşallah sağlıklıdır insanın aklına takılıyor hep

Evet cnm bende okumustum bunu dikkat ediyorum ben de. Cok ilac icmek.istemiyorum zaten midem hassas iyice kötü oluyor. Omega 3 cok onemli bence onu muhakkak aliyorum hatta emzirirken de içmemi onerdi doktor sutten bebege geciyormus.

Kız adaş nerde göbek ben göremedim ufacık tefecik maşallah pek kibar duruyor :))

Tesekkur ederim adasim ilk kizimda bundan bir tik buyuk haliyle doguma gitmistim. Bunda biraz erken cikmaya basladi daha aslinda

Canim lahana yapragini sutten kesme doneminde goguslerde sut birikmesin, sut cabuk cekilsin diye de kullaniyorlar, o yuzden ben lahana yapragi denemeye cesaret edemem acikcasi. Ilk kizimda cok cektim ben de gogus ucu acilarindan, Allah dusmanima bile vermesin, tepinerek emzirirdim, bazen canim dayanamayacagim kadar cok acirdi, biraktirmaya calisirdim kizim daha cok cekistirirdi, agzina burnuna vurasim, duvardan duvara atasim geliyordu zor tutuyordum kendimi bu seer su gumus basliklardan mi alsam diyorum bilemedim.

Maşallah canım

Doktorun neden müdahale etmedi ki bu olaya? 3600 çok rahat normal doğarmış yani, yazık olmuş.
Ahh işte dr umla birlikte kanima girdiler 1 saat dogumhanede beklettiler hic bi islem yapmadi dr ne kesi ne masaj bende guya cok arastirip gitmistim ama olmadi iyiki ahiret var bazi hesaplar oraya gidiyor

Klasik bi tabir olucak ama onceden folik asitmi vardi ya da vitaminler neden bilmem herseyin dogalini seviyorum drumun verdigi hicbi ilaci içmedim normalde de ilaçlara karşi takıntılıyım dır kolay kolay antibiyotik icmedim.hicbizaman hepimiz biliyoruzki tıp kesinlikle yapilmali dediği şeyleri bile zamanla yalanlayabiliyor misal yumurta ve kolestrol olayı gebeligimde de ilac icemedim ve normalde ki yememe nazaran daha sağlikli besleniyorum yanliz şu kan ilacini aşamadım dr içmelisin diyor ama icemiyorum elimden geldigince kırmizi eti pekmezi kuru uzumu bol tuketmeye calisiyorum zaten normalde de kan degerim sınırların üzerinde idi

Valla ben de ne hamilelik oncesi ne ilk uc ayda kullanmadim folik asit, ilk kizimda da kullanmamistim, ilk kizimda yine vitmain demir vs kullanmadim, bunda da omega 3 ve demir hapini aldim, ama haftada bir kez ya iciyorum ya icmiyorum. Ben de dogal takviyelerden yanayim mumkun oldugunca, cok guvenilir gelmiyor bana tabletler. Folik asitle ilgili otizmi tetikledigini okumustum ben de zaten.

Ben onu bilmiyodum burda ogrendim neden bilmiyorum yapay şeylere karsıyim eminim bi cok dr bunu yanliş bulacaktır ama şunu biliyoruz ilaç firmalarinda muthiş ticari rant var şu iyidir iyidir denen takviyenin ilacin v.s. nin ilerde hastalik olarak dönmiycegini kimse garanti edemez malesef bende fazla kuşkucuyum bir de cocuklarimdan biliyorum 100 cesit vitamin iştah acici kullandim 1 tanesi bile analtildigi gibi işe yaramadı

Kızlar siz siz olun karnibahar yemeyin 2 gundur öldüm bittim nefes alamiyorum gazdan yok bebek yukarı cıkti da ondan mi bilmiyorum acayip şiskinim sindirik sistemim durdu calısmiyor
Canım ben sırf sut yapıyor die çiğ çiğ yiyordum kızım bebekken faydasi da olmuştu haberiniz olsun :) tabi gazlı bebek anneleri dikkat edicek biz kizimda görmedik gaz problemi inşallah Umut'um da da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…