2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
3.bebek arabasını aldım öncelikle ön tekerleği 2 li olanlar değil de tekli olan,kesinlikle hafif olmalı,ve üst portuyla birlikte katlanmalı.
E bebekte joie marka vardı bir tane . Çok beğendim hafif kullanışlıydı tek düşündüren ön tekerliğinin tek olmasıydı kullanışlı olmaz diye düşünmüştüm. Ama sen şimdi öyle diyince onu alabilirim bayada uygunda 1000 tl pusetiyle birlikte.

canım instagramda takip etttğim bi bayan var yeni doğum yaptı 1 aylık. o tavsiye etti çok iyi gelmiş. kullanmış. bende ondan gördüm bilemedim

Canim dr bana hametan krem verdi pahali krem.kullanmaya gerek yok dedi basldim bakalim
hametan çok iyi geliyor fakat emzirme esnasında iyice silmek gerekiyor. her yarım saatte bir emzirdiğini varsayarsak sürekli sürüp silmek insana zor geliyo. lansonih tarzı kremleri silmeye gerek kalmıyor bu yüzden kullanım açısından pratik. hametan ve lansonih dönüşümlü kullanılabilir belki.

Kızlar Doğum hakkında ne düşünüyorsunuz benım ilk doğumum genel oldu bunda spinal istıyorum ama korkuyorum birşey hissederım dıye
bende aynıyım ilki genel oldu. 2. devlet hastanesi ama spinal seçeneği varmış. ama korkuyorum yapamıcam galiba . normal doğumdan çok farklı bi olay çünkü. perdenin arkasında kesilip biçildiğini biliyosun gerilirim bişeyler yolunda gitmez diye korkuyorum.

Kızlar Doğum hakkında ne düşünüyorsunuz benım ilk doğumum genel oldu bunda spinal istıyorum ama korkuyorum birşey hissederım dıye

Benimde ilki geneldi bunda spinal istiyorum rahat olduğu için ama bir yandan da korkuyorum ayrıca tansiyonum düşük benim kaldırır mıyım bilemiyorum doktorumda spinal yapıyormuş sanırım bu hafta kontrol için gidicem sorcam bakalım ameliyat hakkında ne düşünüyor acaba kendileri

Evet aynen oyle dogum oncesi icin hazirlik olarak verdi dogum sonrası lansinoh kullanicam diger cocuklarda da lansinoh kullandim yara olmadı şükür

Reactions: nix
Benımde tansıyonum hep düşük panik olurum dıye korkuyorum dr lada konuşmadık ama o ilk anı yasamak ıstıyorum ya

Benımde tansıyonum hep düşük panik olurum dıye korkuyorum dr lada konuşmadık ama o ilk anı yasamak ıstıyorum ya
spinal çok rahat 2 kere oldum onlar zaten tansiyon aletini kalp ritmini kontrol eden cihazları bağlıyor ve heycan yaptıpında seruma sakinleştirici katıyorlar,bebeğinizi ilk siz görün,yanlız ben bu sefer belim çok ağrıdığı için belki geneli tercih edermiyim.kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…