2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benımde tansıyonum hep düşük panik olurum dıye korkuyorum dr lada konuşmadık ama o ilk anı yasamak ıstıyorum ya
Bende istiyorum valla eşimde istiyor ama korkuyorum işte

ay kızlar 1 ay beklemek bana ölüm gibi geliyor bebisimi görmedenşu son 3 gün geçmiyor,3 gün kaldı görüşmemiz meraktan catliyorum
Ay bende Cuma günü gidicem vakit geçmek bilmiyor 5 hafta oldu benim :))

Canım yara olduktan sonra hiçbiri işe yaramıyor öncesinde önlem alabilirsek ne alâ inşallah yara falan olmaz da sıkıntı cekmeyiz

Kesinlikle katılıyorum canım

Kızlar bu aşermek mi? Yada yedim tadı damağımda mı kaldı bilmiyorum ama sürekli aklımda hamburger var evde yapınca tadı hoşuma gitmiyor. Big chefs,timboo cafe ç,big baker falan koca bi hamburger patates yesem çatlıyana kadar daha da geçen hafta yedim yani :) çanınız çekerse kusura bakmayın ama böyle aşerme olur mu ?

Valla ben yemedigim canımın çektiği şeyleri rüyam da yiyiyorum yaa bi de lezzetli ki

Kızlar bi kaç gündür çok halsızım hiç birşey yapasım yok yemek bile yıyemıyorum havadanmıdır hastamı olucam
Dislerim iltihap oldu demistin yablis hatirlamiyorsam ondan olabilur vucuttaki iltihap halsizlik yapar. Demir eksikligi d vitamini eksikligi de halsizlik yapiyor

İyi aksamlar bayanlar benim şöyle kafami yorduğum bi konu var ben kizimda 38+3 de gün içinde bol hareket ev işleri falan ve 1 saate yakin yürüyüşten sonra aksamina da dışarı çıktık yine yüruduk biraz Yoruldum eve gelince duşa girip yattım dustan sonra benim suyum geldi hic sancı falan yokken su gelince hastaneye gittik sıcak banyo kasları gevsetiyor bunu biliyoruz simdi yine kışa girdik ve isyer istemez sıcak banyo yapıyoruz yine ayni olur die korkuyorum acaba olur mu vaktimiz gelmeden suyum gelirse erken falan olursa die korkuyorum aslında. sancı çekmeden suyu gelip doğum yapan varmı aranızda
Çok uzun oldu kusura bakmayin

Bugün banyoyu felan temizledim. Karnım da ağrı var ve alttan vuruyor artık. Vuruş şekli de kalp atması gibi tekme gibi değil yani. Ayağa kalkınca da göbek deliğimde ağrı var. Korkuyorum hamileliğin ilk dönemi hiç iş yapmayan ben son zamanlarda sürekli ev işlerine yardım ediyorum. Korkuyorum bugün ama kanama ve ya su gelmediği sürece sorun yok sanırım dimi kızlar?

Kendini yorduğun icin olmuşur ben de bugun 1 saat yurudum karnimin belli bolgeleri baya ağridi tik tiklar kasılmalar oluyo bence yorulduğun icin olmuştur kendini cok yorma yavas yavaş çalış ben ilk gunden yurume ve harekete alıstigim icin pek onemsemiyorum nedense ama dinlene dinlene yapiyorum herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…