- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.841
olur olur canm,ay üstüme akmış elimi yan tarafıma bi deydirdim ki su dökülmüş gibi ıslak,kızımın sütler boşa gitti diyom
Bende istiyorum valla eşimde istiyor ama korkuyorum işteBenımde tansıyonum hep düşük panik olurum dıye korkuyorum dr lada konuşmadık ama o ilk anı yasamak ıstıyorum ya
Ay bende Cuma günü gidicem vakit geçmek bilmiyor 5 hafta oldu benim :))ay kızlar 1 ay beklemek bana ölüm gibi geliyor bebisimi görmedenşu son 3 gün geçmiyor,3 gün kaldı görüşmemiz meraktan catliyorum
Canım yara olduktan sonra hiçbiri işe yaramıyor öncesinde önlem alabilirsek ne alâ inşallah yara falan olmaz da sıkıntı cekmeyizhametan çok iyi geliyor fakat emzirme esnasında iyice silmek gerekiyor. her yarım saatte bir emzirdiğini varsayarsak sürekli sürüp silmek insana zor geliyo. lansonih tarzı kremleri silmeye gerek kalmıyor bu yüzden kullanım açısından pratik. hametan ve lansonih dönüşümlü kullanılabilir belki.
Kesinlikle katılıyorum canımBenim diyeceklerimi yazmışsın o yüzden +1 falan yazasım geldi:)
'eskiden var mıydı?' mantığıyla genelleme yapılacak bir alan olarak görmüyorum ben böyle şeyleri. Elbette altı üstü bir burun akıntısı için girilen doktordan 5 kalem 1 poşet dolusu ilaç ile çıkmaktan ben de memnun olmayıp illa ki araştırır soruştururum ama hamilelikte kullanılan demir takviyeleri gibi şeyleri konu dışı tutuyorum.
İlk kızımda doktora yapmıştım o artistliği "hocam ben doğal yollardan almak istiyorum folik asiti hap olarak değil de" falan gibi bir şeyler zırvalamıştım yılların doktoruna, o da bana 'günde 8 kilo salatalık yiyebilir misin?' diye sormuştu. Normal zamanlarda 3-5 vitamin eksikliğinin sadece bize zararı dokunurken, şu an karnımdaki çocuğun sorumluluğunu taşıyorum ve 'yok ben bunu içmem' diyemiyorum açıkçası. Anne karnına dönüş şansı yok çocuğumun ve telafi edilebilecek bir durum değil bu. Zaten vitaminlerin çoğunun fazlalığı idrar ile atılıyor vücuttan. Öyle olmasa otur bir günde 1 kilo mandalina ye 1 haftalık c vitamini oh mis. Günlük beslenme düzeninde sürekli alınması gereken şeyler bunlar.
Hamileliğim planlı, 3 ay önce başladım folik asite, 14 haftalıkken bıraktım.
Omepa-D (omega 3 ve D vitamini)-Osteozinc (kalsiyum/magnezum/çinko) ve demir takviyesini alıyorum. Doğuma kadar da alacağım. Hatta demire doğumda sonra da devam edeceğim bir süre. Bunların eksikliği vücutta ciddi sonuçlar doğurabilecek şeyler. Böyle konularda şüpheye düştüğümde eş dost ahbap çevresinden güvendiğim doktorlara danışıyorum, kendim karar vermek yerine.
Valla ben yemedigim canımın çektiği şeyleri rüyam da yiyiyorum yaa bi de lezzetli kiKızlar bu aşermek mi? Yada yedim tadı damağımda mı kaldı bilmiyorum ama sürekli aklımda hamburger varevde yapınca tadı hoşuma gitmiyor. Big chefs,timboo cafe ç,big baker falan koca bi hamburger patates yesem çatlıyana kadar daha da geçen hafta yedim yani :) çanınız çekerse kusura bakmayın ama böyle aşerme olur mu ?
O da iyiymiş:) ben rüyam da hiç yemek yediğimi görmedimValla ben yemedigim canımın çektiği şeyleri rüyam da yiyiyorum yaa bi de lezzetli ki
Ayy çok güzel ya rüyada ye ye alma kiloları:))Valla ben yemedigim canımın çektiği şeyleri rüyam da yiyiyorum yaa bi de lezzetli ki
Dislerim iltihap oldu demistin yablis hatirlamiyorsam ondan olabilur vucuttaki iltihap halsizlik yapar. Demir eksikligi d vitamini eksikligi de halsizlik yapiyorKızlar bi kaç gündür çok halsızım hiç birşey yapasım yok yemek bile yıyemıyorum havadanmıdır hastamı olucam
Ayy bana da oluyor bu. Canım ne çekerse rüyamda kana kana yiyorum ve isteğim geçiyor.Valla ben yemedigim canımın çektiği şeyleri rüyam da yiyiyorum yaa bi de lezzetli ki
Yanliz değilim demek normalde boyle degilim ama Allahin ikrami diyorumAyy bana da oluyor bu. Canım ne çekerse rüyamda kana kana yiyorum ve isteğim geçiyor.
Dr tuzlu su yap dedi şişlik inmiyo bi türlü bi sürüde vitamin alıyorum anlamadım vallaDislerim iltihap oldu demistin yablis hatirlamiyorsam ondan olabilur vucuttaki iltihap halsizlik yapar. Demir eksikligi d vitamini eksikligi de halsizlik yapiyor
Ben de ilk defa hamilelikte yaşıyorum bu durumu. Bir tek su da olurdu eskiden.Yanliz değilim demek normalde boyle degilim ama Allahin ikrami diyorum
Benimde ilk oglumda olmustu dis eti iltihabı tuzlu su.ile gecmisti. Vitamin eksikligi ve bagisiklik sisteminden kaynakli.Dr tuzlu su yap dedi şişlik inmiyo bi türlü bi sürüde vitamin alıyorum anlamadım valla
Aaa neler neler yedim bi saysam sanki gerçek gibi normalde istahlı biri sayılmam da hormonlar ın etkisi midir bilemedimO da iyiymiş:) ben rüyam da hiç yemek yediğimi görmedim
Kendini yorduğun icin olmuşur ben de bugun 1 saat yurudum karnimin belli bolgeleri baya ağridi tik tiklar kasılmalar oluyo bence yorulduğun icin olmuştur kendini cok yorma yavas yavaş çalış ben ilk gunden yurume ve harekete alıstigim icin pek onemsemiyorum nedense ama dinlene dinlene yapiyorum herseyiBugün banyoyu felan temizledim. Karnım da ağrı var ve alttan vuruyor artık. Vuruş şekli de kalp atması gibi tekme gibi değil yani. Ayağa kalkınca da göbek deliğimde ağrı var. Korkuyorum hamileliğin ilk dönemi hiç iş yapmayan ben son zamanlarda sürekli ev işlerine yardım ediyorum. Korkuyorum bugün ama kanama ve ya su gelmediği sürece sorun yok sanırım dimi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?