- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.881
ay bugün bende gördüm canm erken doğum yapıyormuş suyum gelmiş hastane gidiyoruz ki bütün bebekler sıraya dizilmiş annelerinin ameliyat sırasını bekliyorlar sırası gelen bebeği veriyorlar,kimi tombul kimi çok yaramaz benim ki de akıllı akıllı oturmuş beni bekliyor :) nasıl bi rüyaysaGunaydin kizlar çogumuz ruya da bebegiizi goruyoruz ben de gordum dogum yaptm ve emziriyodum çok guzel bir duygu idi
Aynen, bende de oluyor. Kasıklarımda sancı oluyor bazen sanki adet olacakmışım gibi. Doktor baktı, bebeğin yeri düzgün bir sıkıntı yok, dedi.benımde kasılmalarım cok oluyordu doktor erken dogum rıskı varmı dıye baktı ama yoktu olabılıyormus sanırım :/
harika güle güle kullanınEki Görüntüle 2206022 Günaydın kızımın süslü beşiği dün geldi akşam eşimle kurduk.Sağlıkla bol bol uyusun inşallah
Merhaba bebek konfor dan mı aldiniz acaba malzemesi kalitelisi içi geniş mi bende düşünüyorum aynısı almayı çok begendim güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 2206022 Günaydın kızımın süslü beşiği dün geldi akşam eşimle kurduk.Sağlıkla bol bol uyusun inşallah
Ayy benimki de akilli akilli uyuyodu uyandirmaya calisiyorum emsin diye uykucu mu olicak ki kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasib etsinay bugün bende gördüm canm erken doğum yapıyormuş suyum gelmiş hastane gidiyoruz ki bütün bebekler sıraya dizilmiş annelerinin ameliyat sırasını bekliyorlar sırası gelen bebeği veriyorlar,kimi tombul kimi çok yaramaz benim ki de akıllı akıllı oturmuş beni bekliyor :) nasıl bi rüyaysa
Ayy cok guzel bayildimEki Görüntüle 2206022 Günaydın kızımın süslü beşiği dün geldi akşam eşimle kurduk.Sağlıkla bol bol uyusun inşallah
Canım bende bol bol oluyor o doktora sormak da hic aklıma gelmedi gün içinde fazla hareket ediyorum ben ona bağlıyorum hatta lavobaya oturduğum zaman alt tarafı şiş ve damar damar oluyor bide arkadaşlar kasilmadan bahsetmis gün içinde birçok defa oluyor bende dekızlar dün gece den beri vajinam da ağrı var ya,normalde ağrılarım sabah olunca geçerdi bu sefer geçmedi sizlerde de olan var mı acaba?Doktora gitmelimiyim acaba
Eki Görüntüle 2206022 Günaydın kızımın süslü beşiği dün geldi akşam eşimle kurduk.Sağlıkla bol bol uyusun inşallah
Teşekkür ederim :)harika güle güle kullanın
Sağol çok teşekkürler :)Çok güzel olmuş, maşallah.. Güle güle kullansın prenses :)
Bİzde beşiği kurunca bayıldık odaya gidip arada beşiği seviyorum bunu aramızda yapmayan yoktur dimeAyy cok guzel bayildim
uyu uyu canım asla uyuyamıyorum haftaiçi iş haftasonu çocuk derken. zaten 3.5 yıldır uykuya hasretim. ilk hamileliğimde 32. de izne çıkıp evde bol bol uyumuştum.Aynen, bende de oluyor. Kasıklarımda sancı oluyor bazen sanki adet olacakmışım gibi. Doktor baktı, bebeğin yeri düzgün bir sıkıntı yok, dedi.
Günaydın kızlar bu arada.
2-3 gündür uykuya doyamıyorum ben. Şöyle uzuuuun uzuun uyusam keşke. Hafta sonu uyurum artık.
Evet canım bebekonfor n11 indirimden 404 liraya aldık.Anne yanı kademeli Lara beşik modeli uyku seti dahil.Ölçüsü 60-90 içi geniş bebek için yeterli gibi duruyor yatağı inçe ben başka yatak yaptırcam.Malzeme iyi bence ahşap beşik cibinlik falan da olunca biz sevdik.Kuzenim de kullanıyor o memnunum deyince bizde aldıkMerhaba bebek konfor dan mı aldiniz acaba malzemesi kalitelisi içi geniş mi bende düşünüyorum aynısı almayı çok begendim güle güle kullanın inşallah
Fiyatını siteye göre uygun almışsınız canım teşekkür ederim cevabın için güle güle kullansın bebisinEvet canım bebekonfor n11 indirimden 404 liraya aldık.Anne yanı kademeli Lara beşik modeli uyku seti dahil.Ölçüsü 60-90 içi geniş bebek için yeterli gibi duruyor yatağı inçe ben başka yatak yaptırcam.Malzeme iyi bence ahşap beşik cibinlik falan da olunca biz sevdik.Kuzenim de kullanıyor o memnunum deyince bizde aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?