2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşımın 2. dozunu oldum . şimdilik kurtuldum.

Geçmiş olsun canım. Ben de dün oldum ama ağrısı sürüyor

canim önce karnında balon gibi bir şişlik çıkıyor sonra da bütün karnin taş gibi sepsert oluyor

Tastamam anlattığın gibi oluyor benim de. Bir yerini mi çıkarttı diye ittireyim diyorum ama asla olmuyor canım yanıyor. Uzun sürmüyor (15 sn kadar) ve çok sık olmuyor o yüzden ben normal sayıyorum.

Size dun sabahtan bir sabah gobusu fotosu yukleyip konuyu saptirayim dedim

Eki Görüntüle 2206067

Fotoda bir manken görüyorum başka da bişey görmüyorum
İlk bebiş miydi canım senin?

Kızlar Merhaba:) Dün Kontrole gittim . Sıpa 1350 grm olmuş :) Artık 32 de gideceğim çalışabilir raporu almak için.Birde kalbinde ve beyninde sorun var diyen hangi arkadaştı unuttum görüyorsa eğer. Beynindeki kistler kaybolmuş. Kalbinde birkaç şey daha söylediler. Riskli gebelik uzmanı gördü . Bebek doğunca ona bakacaklar artık . Şuan için birşeye gerek yok dediler normal polikinikte muayne olacagım. Bizde durumlar böyle. Buarada hediyeliklere falan başladınız mı. Ben oğlumda 5 ay oldugunda bitrmiştim dağıtılacak şeyleri. Bunda daha başlamadım bile:) Nasıl yetişecek bakalım.

36.haftayi gorsek bari ya erken dogum beni de dusunduruyor benimde riskim var doktoruk dedi ve calisiyorum da ayaktayim surekli oglen eve gelip uzaniyorum hemen ama sonra gene yemek bulasik mecbur yapiyorum. Magnezyum ve calsiyum vermedi mi doktorun onlarda kasilmayi engelliyormus. Ikiz annesi olmak cok guzel bir duygu olsa gerek onlari kucagina aldin mi tum sıkıntıların bitecek ins

ben bu sefer hediyelik yapmıcam. sadece isim kaplamalı çikolata alıcam. https://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html
şunlardan alıcam isimli. mevlit için belki bişey yaptırırım onun içinde erken zaten doğduktan sonrada hallederim.

Gözün aydın canım, çok sevindim, bence doğunca hiç bir sorunu olmadığını göreceksiniz inşallah.

Gözün aydın canım bence sağlıcakla gelecek kuzu sen içini ferah tut hediyelik için valla bende daha ben yapacağıma karar veremedim çikolata düşünüyorum isimli sonra diyorum yiyip atılacak falan acaba magnet mi yaptırsam lavanta keselerini de çok beğeniyorum ay aman bilemedim valla ne yapcam

bende aynı fikirdeyim, hediyelik bi işe yaramıyor artık ya, en güzeli isimli çikolata, bol bol yaptırıp dağıtmak lazım, o da netten geliyor bi kaç günde zaten.
insan özeniyor paramın çöpe gittiğine üzülmesem yine yaptırırım ancak o kadar zengin değilim. bende gittiğim yerlerden aldıgım hediyelikleri koyacak yer arıyorum hele magnetli değilse çöpe atıyorum. magnet içinde dolapta yer kalmadı artık. hele mevlitlerden topladıgım yasin ve tesbihlerle napıcam bilmiyorum bu sfere sadece çikolata alıcam yensin hiç değilse hem benim keseme dokunmasın hemde gercekten fuzuli harcama geliyo artık bana

canım lavanta keseside herkesin saklıcagı bısey degıl magnette artık ınsanların dolabında yer kalmadı bi en yakınlarınkını saklıyorlar. 70 cıkolata 60 tl acımam yendı derım hıc degılse

kızlar dün gece den beri vajinam da ağrı var ya,normalde ağrılarım sabah olunca geçerdi bu sefer geçmedi sizlerde de olan var mı acaba? Doktora gitmelimiyim acaba
Baski gibj bendede olmustu geçmişti canım 1 günde seninde gecer isallah. Bugunde su gibj akintim oldu simdi oturuyorum biraz üzüldüm ondan diye dusunuyorum gecmezde acile gidicem

Maşallah pasaya canım gözün aydın evet duzeliyor zamanla sıkıntılar umarım dogundacada hic birseyi kalmaz canım hediyeliklere başlamadım valla kaynanamlara birakti eşim son aya bırakıcam galiba onları nerde doğum yapacağım brlli degilhem sizden kopya çekeyim bakalım neler alacaksınız ona gore bende bakayım

Kızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…