- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.921
Güle güle kullanın , sağlıkla buyusun cnm...Eki Görüntüle 2206022 Günaydın kızımın süslü beşiği dün geldi akşam eşimle kurduk.Sağlıkla bol bol uyusun inşallah
sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşımın 2. dozunu oldum . şimdilik kurtuldum.
canim önce karnında balon gibi bir şişlik çıkıyor sonra da bütün karnin taş gibi sepsert oluyor
Bir ara birakmistim ama doktor kesinlikle.birakma hatta gunde iki kere fitil.yap dedi ama benntabi sabahlari unutuyorum.genelde ama gece uyumadan yapıyorum kesinlikle yapmam gerekirmis.Hala kullaniyo musun progestan ben bıraktın artık sanıyodum
36.haftayi gorsek bari ya erken dogum beni de dusunduruyor benimde riskim var doktoruk dedi ve calisiyorum da ayaktayim surekli oglen eve gelip uzaniyorum hemen ama sonra gene yemek bulasik mecbur yapiyorum. Magnezyum ve calsiyum vermedi mi doktorun onlarda kasilmayi engelliyormus. Ikiz annesi olmak cok guzel bir duygu olsa gerek onlari kucagina aldin mi tum sıkıntıların bitecek insevet canım doğru benin ikiz olmasindan kaynakli ben de bugün öğrendim çünkü rahim yeterince genisleyemiyormus çoğul gebeliklerde ondan erken doğumlar oluyormuş çoğu zaman. progestan, pruluton, nidilyn kullanıyordum zaten ama hiç biri serum kadar etkili olmadi iki serumdan sonra kasılma ve sancılar azaldı çok şükür
ben bu sefer hediyelik yapmıcam. sadece isim kaplamalı çikolata alıcam. https://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.htmlKızlar Merhaba:) Dün Kontrole gittim . Sıpa 1350 grm olmuş :) Artık 32 de gideceğim çalışabilir raporu almak için.Birde kalbinde ve beyninde sorun var diyen hangi arkadaştı unuttum görüyorsa eğer. Beynindeki kistler kaybolmuş. Kalbinde birkaç şey daha söylediler. Riskli gebelik uzmanı gördü . Bebek doğunca ona bakacaklar artık . Şuan için birşeye gerek yok dediler normal polikinikte muayne olacagım. Bizde durumlar böyle. Buarada hediyeliklere falan başladınız mı. Ben oğlumda 5 ay oldugunda bitrmiştim dağıtılacak şeyleri. Bunda daha başlamadım bile:) Nasıl yetişecek bakalım.
Kızlar Merhaba:) Dün Kontrole gittim . Sıpa 1350 grm olmuş :) Artık 32 de gideceğim çalışabilir raporu almak için.Birde kalbinde ve beyninde sorun var diyen hangi arkadaştı unuttum görüyorsa eğer. Beynindeki kistler kaybolmuş. Kalbinde birkaç şey daha söylediler. Riskli gebelik uzmanı gördü . Bebek doğunca ona bakacaklar artık . Şuan için birşeye gerek yok dediler normal polikinikte muayne olacagım. Bizde durumlar böyle. Buarada hediyeliklere falan başladınız mı. Ben oğlumda 5 ay oldugunda bitrmiştim dağıtılacak şeyleri. Bunda daha başlamadım bile:) Nasıl yetişecek bakalım.
ben bu sefer hediyelik yapmıcam. sadece isim kaplamalı çikolata alıcam. https://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html
şunlardan alıcam isimli. mevlit için belki bişey yaptırırım onun içinde erken zaten doğduktan sonrada hallederim.
Masallah cnm.valla hic kilo almamisin..toplam.kac kilo almistin?
Gözün aydın canım bence sağlıcakla gelecek kuzu sen içini ferah tut hediyelik için valla bende daha ben yapacağıma karar veremedim çikolata düşünüyorum isimli sonra diyorum yiyip atılacak falan acaba magnet mi yaptırsam lavanta keselerini de çok beğeniyorum ay aman bilemedim valla ne yapcamKızlar Merhaba:) Dün Kontrole gittim . Sıpa 1350 grm olmuş :) Artık 32 de gideceğim çalışabilir raporu almak için.Birde kalbinde ve beyninde sorun var diyen hangi arkadaştı unuttum görüyorsa eğer. Beynindeki kistler kaybolmuş. Kalbinde birkaç şey daha söylediler. Riskli gebelik uzmanı gördü . Bebek doğunca ona bakacaklar artık . Şuan için birşeye gerek yok dediler normal polikinikte muayne olacagım. Bizde durumlar böyle. Buarada hediyeliklere falan başladınız mı. Ben oğlumda 5 ay oldugunda bitrmiştim dağıtılacak şeyleri. Bunda daha başlamadım bile:) Nasıl yetişecek bakalım.
insan özeniyor paramın çöpe gittiğine üzülmesem yine yaptırırım ancak o kadar zengin değilim. bende gittiğim yerlerden aldıgım hediyelikleri koyacak yer arıyorum hele magnetli değilse çöpe atıyorum. magnet içinde dolapta yer kalmadı artık. hele mevlitlerden topladıgım yasin ve tesbihlerle napıcam bilmiyorumbende aynı fikirdeyim, hediyelik bi işe yaramıyor artık ya, en güzeli isimli çikolata, bol bol yaptırıp dağıtmak lazım, o da netten geliyor bi kaç günde zaten.
benim tansiyonumda aynı doktorum düşük tansiyon iyi bebeğide senide korur diyorKızlar tansiyonun hep 9 5 ve ya 10 a 5. Düşük tansiyon normal mi? Belli bir zaman sonra da bulanık görüyorum hep.
canım lavanta keseside herkesin saklıcagı bısey degıl magnette artık ınsanların dolabında yer kalmadı bi en yakınlarınkını saklıyorlar. 70 cıkolata 60 tl acımam yendı derım hıc degılseGözün aydın canım bence sağlıcakla gelecek kuzu sen içini ferah tut hediyelik için valla bende daha ben yapacağıma karar veremedim çikolata düşünüyorum isimli sonra diyorum yiyip atılacak falan acaba magnet mi yaptırsam lavanta keselerini de çok beğeniyorum ay aman bilemedim valla ne yapcam
Allah sağlıcakla güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah canimEki Görüntüle 2206022 Günaydın kızımın süslü beşiği dün geldi akşam eşimle kurduk.Sağlıkla bol bol uyusun inşallah
Baski gibj bendede olmustu geçmişti canım 1 günde seninde gecer isallah. Bugunde su gibj akintim oldu simdi oturuyorum biraz üzüldüm ondan diye dusunuyorum gecmezde acile gidicemkızlar dün gece den beri vajinam da ağrı var ya,normalde ağrılarım sabah olunca geçerdi bu sefer geçmedi sizlerde de olan var mı acaba?Doktora gitmelimiyim acaba
Amin inşallahGüle güle kullanın , sağlıkla buyusun cnm...
Amin inşallah :) teşekkür ederizAllah sağlıcakla güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah canim
Masallah canım minicik gobusun var ne güzel duruyor
Maşallah pasaya canımKızlar Merhaba:) Dün Kontrole gittim . Sıpa 1350 grm olmuş :) Artık 32 de gideceğim çalışabilir raporu almak için.Birde kalbinde ve beyninde sorun var diyen hangi arkadaştı unuttum görüyorsa eğer. Beynindeki kistler kaybolmuş. Kalbinde birkaç şey daha söylediler. Riskli gebelik uzmanı gördü . Bebek doğunca ona bakacaklar artık . Şuan için birşeye gerek yok dediler normal polikinikte muayne olacagım. Bizde durumlar böyle. Buarada hediyeliklere falan başladınız mı. Ben oğlumda 5 ay oldugunda bitrmiştim dağıtılacak şeyleri. Bunda daha başlamadım bile:) Nasıl yetişecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?