- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.901
Senin anlattığın seyleri ben 3.aydan beri yaşıyorum canm hep bir yere toplaniyor tas gibi hatta 3. Ve 4.ayda daha çok yaşadım sonra progestanla azaldi suanda da gunde bir kere oluyordur..senin ikiz gebelik sanirim onun etkisi de vardir. Ama emin ol progestanla daaha da iyi olursun. Hala devam ediyor mu kasilmalarincanim kasilmada önce karnının herhangi yerinde bir baloncuk oluşuyor ( çoğu insan buna toplanma diyor) insana önce bebek başını yada bir yerini göbekten dışarı doğru çıkartıyor muş gibi görünüyor oydaki orda bebek yok altı boş bunu dokununca anlıyorsunuz ve bu baloncugun hemen ardından bütün karin bir taş musali sertleşiyor. bu sertlesmeler oldukça karin içinde sanci çıkıyor. ama bu sancıları kimileri algılarken kimileri algılayabiliyor. yanı ila bir acı hissetmiyoruz ama kanımızın sert olması o esnada içerde sanci olduğu anlamına geliyor işte buna kasılma diyorlar. ben iğne ve progestan kullaniyorum canım ama yine de bana misin demiyor. 23. haftadan önce benimde her şey gayet normal bir seyirde gidiyordu ama ben kendi canimin değerini bilmedim. bir yadan yoğun iş teposu bir yandan ev isleri yemek bir yandan aşırı hareketli eşime ayak uydurma çabasıyla ordan oraya gitmem, misafirlikler, aile sorunları üzüntü stres derken kendi kendimi bu hale getirdim şimdi pişmanım ama sırf bebeklerim etkilenmesin diye moralimi hep iyi tutmaya çalışıyorum ama bugün yine ister istemez üzülüyorum rabbim inşallah yardım eder
Bende de su gibi akinti var canm doktora sordum progestan yapar dediCuma günü söylicem bakalım progestan genelde beyaz tortulu akıntı yapıyor ama bu bildiğin su gibiydi bende anlamadım valla çift rahimli olduğum için erken doğum riskim var inşallah zamanında gelir bebişlerimiz
Hala kullaniyo musun progestan ben bıraktın artık sanıyodumBende de su gibi akinti var canm doktora sordum progestan yapar dedi
inşallah zamanında doğarlar canm insanı korkutuyor yaramazlar,şimdi biraz hafifledi gibi ya bulunduğum yerde doktor da yok dışarda kar eyvah dedim geçmezse neyapacam ben şimdi,2 hafta sonra randevum var ozaman artık nst ye bağlarlar kasılmalar belli olur ona göre de bi bilgi alırımCanım bende bol bol oluyor o doktora sormak da hic aklıma gelmedi gün içinde fazla hareket ediyorum ben ona bağlıyorum hatta lavobaya oturduğum zaman alt tarafı şiş ve damar damar oluyor bide arkadaşlar kasilmadan bahsetmis gün içinde birçok defa oluyor bende de
Tam bir prenses beşiği olmuş, güle güle kullansın :)Eki Görüntüle 2206022 Günaydın kızımın süslü beşiği dün geldi akşam eşimle kurduk.Sağlıkla bol bol uyusun inşallah
+Canım bende bol bol oluyor o doktora sormak da hic aklıma gelmedi gün içinde fazla hareket ediyorum ben ona bağlıyorum hatta lavobaya oturduğum zaman alt tarafı şiş ve damar damar oluyor bide arkadaşlar kasilmadan bahsetmis gün içinde birçok defa oluyor bende de
Cuma günü söylicem bakalım progestan genelde beyaz tortulu akıntı yapıyor ama bu bildiğin su gibiydi bende anlamadım valla çift rahimli olduğum için erken doğum riskim var inşallah zamanında gelir bebişlerimiz
Senin isin daha zor canım Allah yardımcin olsun Nerede yaşıyorsun sen inşallah zamanını beklerlerinşallah zamanında doğarlar canm insanı korkutuyor yaramazlar,şimdi biraz hafifledi gibi ya bulunduğum yerde doktor da yok dışarda kar eyvah dedim geçmezse neyapacam ben şimdi,2 hafta sonra randevum var ozaman artık nst ye bağlarlar kasılmalar belli olur ona göre de bi bilgi alırım
Psikolojik de olabilir kasilmadan sancidan söz açıldı ya hep burada benim gebelik programında bu haftalarda bir çok annenin erken doğumdan korktuğu ama bu sancı kasılmaların normal olduğu yazıyordu o biraz beni rahatlattı açıkçası ama tabiki fazla oluyorsa da doktora gitmek gerekir+
Kızlar psikolojik mi oldu bilemedim ama uyandığımdan beri karnımın alt kısmında solda, hep aynı yerde sürekli bir şiddetli batma var. Allahtan arada geçiyor, arada oluyor düzensiz.
Kasılmadan kasstnz ne nasl bi ağrı oluyr benim de agrım var ama kasılma mı bilemedm
geçmiş olsun canm Allah ın izniyle gerekeni yapar doktorlar daha fazla strese sokma kendini iyi ki de gştmişsin.Ben ara ara çok şiddetli yaşıyorum kasılmaları hatta çoğu zaman tam kasık altında ki yerlerde bi anda toplanma oluyor ve mideme kadar taş gibi kasılıyor uzun sürdüğü günlerde oluyor yani 10 dk da bir girip 1 saat aralıksız kasılma o anda gitsem kesin nst de sancılar çıkar biliyorum ama anlamadığım ertesi güne hiç bir şey kalmıyor.Umarım zamanında doğururuz
Psikolojik de olabilir kasilmadan sancidan söz açıldı ya hep burada benim gebelik programında bu haftalarda bir çok annenin erken doğumdan korktuğu ama bu sancı kasılmaların normal olduğu yazıyordu o biraz beni rahatlattı açıkçası ama tabiki fazla oluyorsa da doktora gitmek gerekir
Senin anlattığın seyleri ben 3.aydan beri yaşıyorum canm hep bir yere toplaniyor tas gibi hatta 3. Ve 4.ayda daha çok yaşadım sonra progestanla azaldi suanda da gunde bir kere oluyordur..senin ikiz gebelik sanirim onun etkisi de vardir. Ama emin ol progestanla daaha da iyi olursun. Hala devam ediyor mu kasilmalarin
Çok dusunmemekle birlikte ihmale de gelmeyen bi durumdayiz kendi kendimizin doktoru olup basa cikamadigimiz durumda doktorla irtibata geçmekte fayda var ben ev işleri ile fazla ilgilendigim için oluyor bunu biliyorum arada uzanıyorum yada eşim kızınca :) yavaş yavas yapıyorum tabi aksama kadar iş bitmiyor sonraAynı programı kullanıyorum ben de :) kalktım azcık hareket ettim 15-20 dk dır yok batma falan... Normalde de olan şeyleri bugünki konudan dolayı psikolojik takıyorum galiba
Valla hiç bilmiyorum ki canım yarın detaylı konuşmaya çalışıcam doktorla bakalımamin inşallah canım rabim sağlıkla ve zamanında doğurmayı nasip etsin. bu arada çok geçmiş olsun canım belkide rahim çift olduğu için kasılma oluyor ben bugün öğrendim ki rahim yeterince buyuyemedigi için çok kasılıyormuş. benimkiler ikiz ve karnimda ayima gore pek çıkmamış demekki rahimin büyüyeceği bir alan yok yada daha fazla kendini genisletemedigindrn bebekleri dışarı atmak istiyor bilmiyorum ama ben öyle mantık yürüttüm acaba çift rahimde de böyle bir durum var midir ?
Teşekkür ederiz:)Tam bir prenses beşiği olmuş, güle güle kullansın :)
Hane göbek kk
sağol canm,Yozgat ın bi ilçesin deSenin isin daha zor canım Allah yardımcin olsun Nerede yaşıyorsun sen inşallah zamanını beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?