2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Senin anlattığın seyleri ben 3.aydan beri yaşıyorum canm hep bir yere toplaniyor tas gibi hatta 3. Ve 4.ayda daha çok yaşadım sonra progestanla azaldi suanda da gunde bir kere oluyordur..senin ikiz gebelik sanirim onun etkisi de vardir. Ama emin ol progestanla daaha da iyi olursun. Hala devam ediyor mu kasilmalarin

Bende de su gibi akinti var canm doktora sordum progestan yapar dedi

inşallah zamanında doğarlar canm insanı korkutuyor yaramazlar,şimdi biraz hafifledi gibi ya bulunduğum yerde doktor da yok dışarda kar eyvah dedim geçmezse neyapacam ben şimdi,2 hafta sonra randevum var ozaman artık nst ye bağlarlar kasılmalar belli olur ona göre de bi bilgi alırım

+
Kızlar psikolojik mi oldu bilemedim ama uyandığımdan beri karnımın alt kısmında solda, hep aynı yerde sürekli bir şiddetli batma var. Allahtan arada geçiyor, arada oluyor düzensiz.

amin inşallah canım rabim sağlıkla ve zamanında doğurmayı nasip etsin. bu arada çok geçmiş olsun canım belkide rahim çift olduğu için kasılma oluyor ben bugün öğrendim ki rahim yeterince buyuyemedigi için çok kasılıyormuş. benimkiler ikiz ve karnimda ayima gore pek çıkmamış demekki rahimin büyüyeceği bir alan yok yada daha fazla kendini genisletemedigindrn bebekleri dışarı atmak istiyor bilmiyorum ama ben öyle mantık yürüttüm acaba çift rahimde de böyle bir durum var midir ?

Senin isin daha zor canım Allah yardımcin olsun Nerede yaşıyorsun sen inşallah zamanını beklerler

+
Kızlar psikolojik mi oldu bilemedim ama uyandığımdan beri karnımın alt kısmında solda, hep aynı yerde sürekli bir şiddetli batma var. Allahtan arada geçiyor, arada oluyor düzensiz.
Psikolojik de olabilir kasilmadan sancidan söz açıldı ya hep burada benim gebelik programında bu haftalarda bir çok annenin erken doğumdan korktuğu ama bu sancı kasılmaların normal olduğu yazıyordu o biraz beni rahatlattı açıkçası ama tabiki fazla oluyorsa da doktora gitmek gerekir

canim benim yaptığımı yapma mutlaka git doktorum kasilmalarin periyodik olmasına bakma sıksık olması bile yeterli gelmem için dedi çünkü periyodik hale gelince artık doğum başlıyormuş zaten önemli olan o konuma gelmeden önlem almak şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum serumun çok faydasını gördüm inşallah aynı şeyi bir daha yaşamam sen de dikkat et canim sıklığı fazlaysa hemen git.

Aynı programı kullanıyorum ben de :) kalktım azcık hareket ettim 15-20 dk dır yok batma falan... Normalde de olan şeyleri bugünki konudan dolayı psikolojik takıyorum galiba

evet canım doğru benin ikiz olmasindan kaynakli ben de bugün öğrendim çünkü rahim yeterince genisleyemiyormus çoğul gebeliklerde ondan erken doğumlar oluyormuş çoğu zaman. progestan, pruluton, nidilyn kullanıyordum zaten ama hiç biri serum kadar etkili olmadi iki serumdan sonra kasılma ve sancılar azaldı çok şükür

Aynı programı kullanıyorum ben de :) kalktım azcık hareket ettim 15-20 dk dır yok batma falan... Normalde de olan şeyleri bugünki konudan dolayı psikolojik takıyorum galiba
Çok dusunmemekle birlikte ihmale de gelmeyen bi durumdayiz kendi kendimizin doktoru olup basa cikamadigimiz durumda doktorla irtibata geçmekte fayda var ben ev işleri ile fazla ilgilendigim için oluyor bunu biliyorum arada uzanıyorum yada eşim kızınca :) yavaş yavas yapıyorum tabi aksama kadar iş bitmiyor sonra

Valla hiç bilmiyorum ki canım yarın detaylı konuşmaya çalışıcam doktorla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…