- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.941
Ayy canım kıyamam ya Allah yardımcın olsun gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu nasip eder isallah. Bol bol dua edicem sana canım nasıl zor bir sinavdan geçtiğini tahmin edebiliyorum. Bende 5 gündür kv bıraktı esim banada dokunsalar aglayacam. Rabbim tez zamanda güzel gecimler ve sana hayirlisiyla kendi evini nasip etsin .Kızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana((
allah razı olsun cnm ya inan böyle dualara çok ihtiyacım var elbet çıkıp gidicez bigün ama o gün gelene kadar çok yıprancam zaten 5 senedir ne çektiğimi bi allah bi ben bilirim artık dayancak gücüm kalmadı içime ata ata yer kalmadı hep ağlıyorum hiç gülesim gelmiyo bittim resmen herşeyden bıktım :'(Ayy canım kıyamam ya Allah yardımcın olsun gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu nasip eder isallah. Bol bol dua edicem sana canım nasıl zor bir sinavdan geçtiğini tahmin edebiliyorum. Bende 5 gündür kv bıraktı esim banada dokunsalar aglayacam. Rabbim tez zamanda güzel gecimler ve sana hayirlisiyla kendi evini nasip etsin .
İnşallah yakın zamanda evine çıkar mutlu olursun.Çok fazla kendini üzme bebeğini düşün.Kızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana((
inşallah canım ettiğiniz dualar misliyle size dönsün inşallahİnşallah yakın zamanda evine çıkar mutlu olursun.Çok fazla kendini üzme bebeğini düşün.
Benim tek istegim bebegimin sağlıklı doğması 2li testte riskli çıkmıştı tek dileğim sağlıkla dünyaya gelir inşallah canım sen de dua et.inşallah canım ettiğiniz dualar misliyle size dönsün inşallah
rabbim bebeğine sağlık versin cnm bu testlerin kesinliği yok yani çevremde çok insanın bebeğine engelli dediler turp gibi doğdu yanılma payı çok yüksek kendini üzme bence sapasağlam doğcak yavrun sadece dua et eşimin yengesi 2 ay önce doğum yaptı 5 aylıkken test yapmışlar engelli demişler bebeğin suyundan alcaklarmış izin vermemiş ama doğurana kadar mafoldu kadın kendini yedi bitirdi bebek bi doğdu turp gibi bizden sağlam :) sende ümidini yitirme inanmada bence çok sağlıklı yavrun.Benim tek istegim bebegimin sağlıklı doğması 2li testte riskli çıkmıştı tek dileğim sağlıkla dünyaya gelir inşallah canım sen de dua et.
Canım Ben il bebeğime 3 tane dağıtılacak şey yapmıştım. Daha çikolatası ayrı:) Jüt keslerden lavanta , şişenin içine şekerler onlarıda süslemiştim. Bide keçeden hedyelik yapmıştım. Kendi hastane süsümü falanda yapmıştım . Kapı yatak vs. Şimdi yokk okadar enerjim. Keçeden magnet yapıp verecem millete yani sadece yakınlarıma.Gözün aydın canım bence sağlıcakla gelecek kuzu sen içini ferah tut hediyelik için valla bende daha ben yapacağıma karar veremedim çikolata düşünüyorum isimli sonra diyorum yiyip atılacak falan acaba magnet mi yaptırsam lavanta keselerini de çok beğeniyorum ay aman bilemedim valla ne yapcam
Canım eğer müsaitsen kendin yapabilirsin . İnan çok kolay :) Ben ne yaptıysam verdiğim kişilerde görüyorum hala:)Maşallah pasaya canımgözün aydın evet duzeliyor zamanla sıkıntılar umarım dogundacada hic birseyi kalmaz canım hediyeliklere başlamadım valla kaynanamlara birakti eşim son aya bırakıcam galiba onları nerde doğum yapacağım brlli degil hem sizden kopya çekeyim bakalım neler alacaksınız ona gore bende bakayım
İnşallah canım benim saol:)Gözün aydın canım, çok sevindim, bence doğunca hiç bir sorunu olmadığını göreceksiniz inşallah.
Canım ya biraz önce okudum. Rabbim tez vakitte feraha kavuştursun .Bu devirde okadar zor ki tek maaşla . Senin ailenden falan destek olacak yokmu.Kızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana((
amin inşallah cnm yarın anneme gidip durumu anlatıcam annem ikinci evliliğini yaptı ama beni öz babam değil onun eşi büyüttü ne istediysem aldı okuttu. onlara söylicem inşallah kırmazlar beni adam emekli belki benim için kredi çeker inşallah üzgün dönmem. Kendi babamdan hayır yok malesefCanım ya biraz önce okudum. Rabbim tez vakitte feraha kavuştursun .Bu devirde okadar zor ki tek maaşla . Senin ailenden falan destek olacak yokmu.
Canım inşallah destek olurlar. Elbette sıkıntılı bir süreç ama sabredersiniz olmayacak birşey değil. Önemli olan eşinle birbirnize destek olmanız.amin inşallah cnm yarın anneme gidip durumu anlatıcam annem ikinci evliliğini yaptı ama beni öz babam değil onun eşi büyüttü ne istediysem aldı okuttu. onlara söylicem inşallah kırmazlar beni adam emekli belki benim için kredi çeker inşallah üzgün dönmem. Kendi babamdan hayır yok malesef
eşim herzaman yanımda allah razı olsun kimseye ezdirmiyo beni ben haksızsam bana kızar ailesi haksızsa ailesine o konuda çok şükür şanslıyım cnm şimdiye kadar zaten hep sabrettim sabır taşı oldum :) ama bu günlerde geçicek inanıyorum hiç ümidimi yitirmedim ilerde bu günler aklıma gelicek ve ben neymişim be dicem nelere katlanmışım :) allah büyük hepimizin yardımcısı olsun kmin ne derdi varsa devasınıda versin inşallahCanım inşallah destek olurlar. Elbette sıkıntılı bir süreç ama sabredersiniz olmayacak birşey değil. Önemli olan eşinle birbirnize destek olmanız.
bu günleri de atlatacaksın canım eşine dayan bebeğine sarıl duymazdan gel insanları ağzı olan konuşur kimse senin ne yaşadığını düşünmez üzülen sen olursun sadece yarin çıkar der biz ne dedikki kendi kendine alınmış sasiriverirsin bebeğini sağlıkla kucağına almaya odaklan rizkiyla gelir o da inşallah kendi yuvanıza geçersiniz bebek biraz ele avuca gelince sende çalışırsın altından kalkarsınız birseylerin duymamaya görmemeye çalış baktin konuşmaya başladı kalk başka odaya git kendini koru herşey elbet yoluna girer bebegin için içini ferah tuteşim herzaman yanımda allah razı olsun kimseye ezdirmiyo beni ben haksızsam bana kızar ailesi haksızsa ailesine o konuda çok şükür şanslıyım cnm şimdiye kadar zaten hep sabrettim sabır taşı oldum :) ama bu günlerde geçicek inanıyorum hiç ümidimi yitirmedim ilerde bu günler aklıma gelicek ve ben neymişim be dicem nelere katlanmışım :) allah büyük hepimizin yardımcısı olsun kmin ne derdi varsa devasınıda versin inşallah
Çok fazla bişe yapmayı düşünmüyorum sadece yakın çevreme magnet dağıtırım birde hastanede çikolata olur yeter diye düşünüyorum oda süslemesini de fazla abartmicam ilk oğlumda hiç bir şey yapamamıştım ailevi sebeplerden çok stresli zamanlar geçirmiştim bir de böyle şeylerden pek haberim yoktu o zamanlar o yüzden çok abartmadan sadece bi iki birşey yapıcamCanım Ben il bebeğime 3 tane dağıtılacak şey yapmıştım. Daha çikolatası ayrı:) Jüt keslerden lavanta , şişenin içine şekerler onlarıda süslemiştim. Bide keçeden hedyelik yapmıştım. Kendi hastane süsümü falanda yapmıştım . Kapı yatak vs. Şimdi yokk okadar enerjim. Keçeden magnet yapıp verecem millete yani sadece yakınlarıma.
geçti canm seninde de geçer inşallah,şu bi kaç gündür o kadar kötü haberler duydum ki Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bütün dertlerimizin sıkıntılarımızın boş olduğunu anlıyoruz ki o yüzden kendini üzme canm hayatta yaşıyorsak sıkıntısız olmuyor önemli olan bizim ve evlatlarımızın canı sağ olsunBaski gibj bendede olmustu geçmişti canım 1 günde seninde gecer isallah. Bugunde su gibj akintim oldu simdi oturuyorum biraz üzüldüm ondan diye dusunuyorum gecmezde acile gidicem
Allah yardımcın olsun canınız sağ sağlığınız yerinde mi çözülmeyecek hiç birşey yoktur yaşadıklarımız bizi daha güçlü hale getiriyor bugünlerin de geçecek elbetallah razı olsun cnm ya inan böyle dualara çok ihtiyacım var elbet çıkıp gidicez bigün ama o gün gelene kadar çok yıprancam zaten 5 senedir ne çektiğimi bi allah bi ben bilirim artık dayancak gücüm kalmadı içime ata ata yer kalmadı hep ağlıyorum hiç gülesim gelmiyo bittim resmen herşeyden bıktım :'(
Allah gönlüne gore versin canım inşallah tez zamanda kendine ait bi eviniz olur bazen görmemek duymamak gerekir ne kadar zor olsa da bebegin için deneAllah razı olsun cnm elimden geldiğince kaçmaya çalışıyorum ama herşeyi içime atıyorum çok yoruldum artık
Çok fazla bişe yapmayı düşünmüyorum sadece yakın çevreme magnet dağıtırım birde hastanede çikolata olur yeter diye düşünüyorum oda süslemesini de fazla abartmicam ilk oğlumda hiç bir şey yapamamıştım ailevi sebeplerden çok stresli zamanlar geçirmiştim bir de böyle şeylerden pek haberim yoktu o zamanlar o yüzden çok abartmadan sadece bi iki birşey yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?