2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy canım kıyamam ya Allah yardımcın olsun gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu nasip eder isallah. Bol bol dua edicem sana canım nasıl zor bir sinavdan geçtiğini tahmin edebiliyorum. Bende 5 gündür kv bıraktı esim banada dokunsalar aglayacam. Rabbim tez zamanda güzel gecimler ve sana hayirlisiyla kendi evini nasip etsin .

allah razı olsun cnm ya inan böyle dualara çok ihtiyacım var elbet çıkıp gidicez bigün ama o gün gelene kadar çok yıprancam zaten 5 senedir ne çektiğimi bi allah bi ben bilirim artık dayancak gücüm kalmadı içime ata ata yer kalmadı hep ağlıyorum hiç gülesim gelmiyo bittim resmen herşeyden bıktım :'(

İnşallah yakın zamanda evine çıkar mutlu olursun.Çok fazla kendini üzme bebeğini düşün.

Benim tek istegim bebegimin sağlıklı doğması 2li testte riskli çıkmıştı tek dileğim sağlıkla dünyaya gelir inşallah canım sen de dua et.
rabbim bebeğine sağlık versin cnm bu testlerin kesinliği yok yani çevremde çok insanın bebeğine engelli dediler turp gibi doğdu yanılma payı çok yüksek kendini üzme bence sapasağlam doğcak yavrun sadece dua et eşimin yengesi 2 ay önce doğum yaptı 5 aylıkken test yapmışlar engelli demişler bebeğin suyundan alcaklarmış izin vermemiş ama doğurana kadar mafoldu kadın kendini yedi bitirdi bebek bi doğdu turp gibi bizden sağlam :) sende ümidini yitirme inanmada bence çok sağlıklı yavrun.

Canım Ben il bebeğime 3 tane dağıtılacak şey yapmıştım. Daha çikolatası ayrı:) Jüt keslerden lavanta , şişenin içine şekerler onlarıda süslemiştim. Bide keçeden hedyelik yapmıştım. Kendi hastane süsümü falanda yapmıştım . Kapı yatak vs. Şimdi yokk okadar enerjim. Keçeden magnet yapıp verecem millete yani sadece yakınlarıma.

Canım eğer müsaitsen kendin yapabilirsin . İnan çok kolay :) Ben ne yaptıysam verdiğim kişilerde görüyorum hala:)

Canım ya biraz önce okudum. Rabbim tez vakitte feraha kavuştursun .Bu devirde okadar zor ki tek maaşla . Senin ailenden falan destek olacak yokmu.

Canım ya biraz önce okudum. Rabbim tez vakitte feraha kavuştursun .Bu devirde okadar zor ki tek maaşla . Senin ailenden falan destek olacak yokmu.
amin inşallah cnm yarın anneme gidip durumu anlatıcam annem ikinci evliliğini yaptı ama beni öz babam değil onun eşi büyüttü ne istediysem aldı okuttu. onlara söylicem inşallah kırmazlar beni adam emekli belki benim için kredi çeker inşallah üzgün dönmem. Kendi babamdan hayır yok malesef

Canım inşallah destek olurlar. Elbette sıkıntılı bir süreç ama sabredersiniz olmayacak birşey değil. Önemli olan eşinle birbirnize destek olmanız.

Canım inşallah destek olurlar. Elbette sıkıntılı bir süreç ama sabredersiniz olmayacak birşey değil. Önemli olan eşinle birbirnize destek olmanız.
eşim herzaman yanımda allah razı olsun kimseye ezdirmiyo beni ben haksızsam bana kızar ailesi haksızsa ailesine o konuda çok şükür şanslıyım cnm şimdiye kadar zaten hep sabrettim sabır taşı oldum :) ama bu günlerde geçicek inanıyorum hiç ümidimi yitirmedim ilerde bu günler aklıma gelicek ve ben neymişim be dicem nelere katlanmışım :) allah büyük hepimizin yardımcısı olsun kmin ne derdi varsa devasınıda versin inşallah

bu günleri de atlatacaksın canım eşine dayan bebeğine sarıl duymazdan gel insanları ağzı olan konuşur kimse senin ne yaşadığını düşünmez üzülen sen olursun sadece yarin çıkar der biz ne dedikki kendi kendine alınmış sasiriverirsin bebeğini sağlıkla kucağına almaya odaklan rizkiyla gelir o da inşallah kendi yuvanıza geçersiniz bebek biraz ele avuca gelince sende çalışırsın altından kalkarsınız birseylerin duymamaya görmemeye çalış baktin konuşmaya başladı kalk başka odaya git kendini koru herşey elbet yoluna girer bebegin için içini ferah tut

Çok fazla bişe yapmayı düşünmüyorum sadece yakın çevreme magnet dağıtırım birde hastanede çikolata olur yeter diye düşünüyorum oda süslemesini de fazla abartmicam ilk oğlumda hiç bir şey yapamamıştım ailevi sebeplerden çok stresli zamanlar geçirmiştim bir de böyle şeylerden pek haberim yoktu o zamanlar o yüzden çok abartmadan sadece bi iki birşey yapıcam

Baski gibj bendede olmustu geçmişti canım 1 günde seninde gecer isallah. Bugunde su gibj akintim oldu simdi oturuyorum biraz üzüldüm ondan diye dusunuyorum gecmezde acile gidicem
geçti canm seninde de geçer inşallah,şu bi kaç gündür o kadar kötü haberler duydum ki Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bütün dertlerimizin sıkıntılarımızın boş olduğunu anlıyoruz ki o yüzden kendini üzme canm hayatta yaşıyorsak sıkıntısız olmuyor önemli olan bizim ve evlatlarımızın canı sağ olsun

Allah yardımcın olsun canınız sağ sağlığınız yerinde mi çözülmeyecek hiç birşey yoktur yaşadıklarımız bizi daha güçlü hale getiriyor bugünlerin de geçecek elbet

Ya oda süslemesinde vs’de resmen sınır yok, millet gerçekten inanılmaz abartıyor, he çok şık ve güzel olanlar da var ama o paralara değer mi bilemiyorum.

Kızımda da kapı süsü ve balonlarla biz süslemiştik yine öyle yaparız herhalde, kapı süsünü sonra evin giriş kapısında sonra da odasının kapısında kullanmıştım. Çok gereksiz olmamış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…