2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy bende dağitmalik yaptırmiycam cikolata düşünüyorum diger 2 sinde yaptirdim dedigin gibi çöpe gidiyor ve ben.dolabin uzerinde bisey gormeye tahammul edemeyenlerdenim belki hastane de ziyarete gelenler icin ikram ve cikolata olabilir ama ondanda emin degilim onu yapacak.halim.olur mu bilemiyorum

Reactions: nix
Aynen bende kapı süsü ve yatakları süslerim birazda balon olur yeter diye düşünüyorum sonra kapı süsünü odasına asarım

Canim cok gecmis olsun, neyseki guzel haberler almissin, daha da guzel olacak insaallah,hepimiz saglicakla alacagiz bebislerimizi kucaklarimiza.

Canım haberler güzel ve için rahat edecek bir doktor bulmuşsun, sevindim senin ve bebeğin adına. Umarım her şey yoluna girer bundan sonra ve hiçbir sıkıntı yaşamadan alırsın yavrunu kucağına

İnşallah herşey güzel olacak canım içini ferah tut sağlıkla kavuşacaksın bebişine

İnşallah herşey güzel ilerler Rabbim Gönlünüze gore versin tüm miniklerimiz de saglicakla gelsin kucağımiza inşallah

amiiin kızlar çok sağolun Allah razı olsun hepinizden

Tesekkur ederim canim ikinci bebegim kismet olursa, 3.5 yasini geckin kizim var, ocak dogumlu seninki gibi.

Ben de ilk kizimda hediyelik yaninda bu haciserifin cikolatalarindan yaptirmistim, isimli ve cam kavanozda, icinde badem sekerleri de vardi. Verdigin parayi sonuna kadar hakediyor bence, cikolatasi com lezzetli ve cok kaliteli. Bir de ebebeklerde satilan it's a girl ve it's a boy seklinde cikolatalar vardi, onlardan da mevlut icin iki kuth almistim, 20 liraydi kutusu, o da gayet guzel ve lezzetliydi. Elit markaydi yanilmiyorsam cikolatalar. Varsa yine ordan alip etiket de yapistirilabilir uzerine.

Masallah cnm.valla hic kilo almamisin..toplam.kac kilo almistin?

Canim 54 le basladim 52 ye indim simdi 57.5 civariyim. Aldim aslinda anlicagin ama kilolar dengeli dagiliyor bende, cok belli etmiyorum sanirim o yuzden.

Masallah canım minicik gobusun var ne güzel duruyor

Tesekkur ederim canim aksam yemeginden sonra baya sisiyor ama

Canim Allah yardimciniz olsun, insaallah en kisa surede sikintilarin gecer, feraha ulasirsin.

İyi aksamlar çantada karar veremedim bi türlü var mi oneriniz hem kullanışlı hem fiyat uygun istiyorum ama biraz zor gibi

Eklentiler

• Screenshot_20181115-194706.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20181115-194629.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 54
İyi aksamlar çantada karar veremedim bi türlü var mi oneriniz hem kullanışlı hem fiyat uygun istiyorum ama biraz zor gibi
Valla canım ben bebek bakım çantası diye dünyanın parasını vermektense orijinal sırt çantasından yanayım ne marka oldukları belli değil sırf bebek bakım çantası diye fiyatları uçurmuşlar

Valla canım ben bebek bakım çantası diye dünyanın parasını vermektense orijinal sırt çantasından yanayım ne marka oldukları belli değil sırf bebek bakım çantası diye fiyatları uçurmuşlar
Mantıklı canım kizimda öyle kullandım eskidi simdi iki çocuk olunca biraz daha büyük olması lazim büyük die bunlara bakıyorum büyük olan 90tl te düşmüş oda biraz çekti :)

Atma icine canım sende söyle hasta edersin kendini daha genceciksin sanada yazık söylen sende birazda karsidakiler üzülsün kimseyi kırmayalım dedikce kendimizi yıpratıyoruz. Allah kvleride ıslah etsin seninde gönlüne gore versin insallah

Canım eğer müsaitsen kendin yapabilirsin . İnan çok kolay :) Ben ne yaptıysam verdiğim kişilerde görüyorum hala:)
Ben kendi nişan sekerlerimi suslerimi hep kendim yapmıştım valla evimde olsam heryeri biliyordum kendim yapayim diyordum zaten simdi Adanadayim çarşıya çıksam bulabilir miyim bulsam eve geri dönebilir miyim bilmiyorum. Senin yaptiklarindan varsa atsana belki ilham olur bana :)

Amin canım amin insaniz iste ister istemez üzülüyoruz kafaya takiyoruz birseyleri

Çarşıya çıksan bulursun canım zaten duragin çevresinde in al geri bin git bulabilirsin

Ben de fikir vereyim size, hem de danışayım... Tohum bombası diye bir şey var, dışı atık kağıtlardan yapılıyor, içinde 15 çeşit çiçek tahumu varmış. Onu alıp, nikah şekeri tadında ucuzundan süslemeyi düşünüyorum. Bir büyük kutu da bebekli badem şekeri alıcam. Hem hastanede hem evde... Nasıl sizce?

Çok sağol canım inşallah öyledir öyle düşünmeye çalışıyorum ben de yatırmadım kan testi yaptırdım yurt dışına gitti iyi geldi sonuçlar ama insanın içine kurt düştü mu hamileligimden keyif alamadım inan doğunca inşallah bebegimi sağlıklı görürüm ve içim rahat eder tek istegim bu dua bekliyorum herkesten senin içinde herşey çok güzel olsun inşallah

Maşallah canım tosbik olmuş :)
Ben hazırlık falan yapicam valla. İkramlık bir kutu çikolata alırım kahve dünyasından mis gibi

Canım hamilelik, malesef insanların sana daha iyi davranıp seni mutlu etmeleri gereken bir zaman iken herkesin topyekün üstüne geldiği bir zaman dilimi oluyor. Seni yine kv ağlatmış, beni 8 haftalık hamileyken kendi annem ablam ağlattı günlerce. Hele ablam "çocuğuma bir şey olacak bu kadar üstüme gelme bak çok ağlıyorum" dediğim halde "ağlamakla çocuk düşmez" diyecek kadar merhametsiz davranabildi bana. Oluyor yani böyle şeyler hayatta.
Sana verebileceğim tek tavsiye hayatta kendin ve evlatların (hakediyorsa bir de eşin) dışında kimseye onlardan fazla değer vermene gerek yok. İnan dışardan çok bencilce gelebilir ama en kıymetli şey kendinsin. Bunu unutma. Sen varsan ve sağlıklıysan geri kalanın önemi var, sen yoksan hiçbir şey yok.

Benim tek istegim bebegimin sağlıklı doğması 2li testte riskli çıkmıştı tek dileğim sağlıkla dünyaya gelir inşallah canım sen de dua et.

İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın canım, içini ferah tut. Dualarım seninle

Tohum bombasini ilk defa görüp duydum canım ama urunler cok tatlı görünüyor

Ufak bi ev olsun esın ile cıksan olmaz mı bu sıkıntıyı çekmektense iyidir.cok üüzldum sana rabbim tez zamanda rahata erdirsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…