- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.961
Ayy bende dağitmalik yaptırmiycam cikolata düşünüyorum diger 2 sinde yaptirdim dedigin gibi çöpe gidiyor ve ben.dolabin uzerinde bisey gormeye tahammul edemeyenlerdenim belki hastane de ziyarete gelenler icin ikram ve cikolata olabilir ama ondanda emin degilim onu yapacak.halim.olur mu bilemiyorumben bu sefer hediyelik yapmıcam. sadece isim kaplamalı çikolata alıcam. https://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html
şunlardan alıcam isimli. mevlit için belki bişey yaptırırım onun içinde erken zaten doğduktan sonrada hallederim.
Aynen bende kapı süsü ve yatakları süslerim birazda balon olur yeter diye düşünüyorum sonra kapı süsünü odasına asarımYa oda süslemesinde vs’de resmen sınır yok, millet gerçekten inanılmaz abartıyor, he çok şık ve güzel olanlar da var ama o paralara değer mi bilemiyorum.
Kızımda da kapı süsü ve balonlarla biz süslemiştik yine öyle yaparız herhalde, kapı süsünü sonra evin giriş kapısında sonra da odasının kapısında kullanmıştım. Çok gereksiz olmamış oldu.
Canim cok gecmis olsun, neyseki guzel haberler almissin, daha da guzel olacak insaallah,hepimiz saglicakla alacagiz bebislerimizi kucaklarimiza.
Canım çok sevindim, gözünüz aydın olsun, allah korusun bi sıkıntı olsaydı zaten bu haftalarda netleşmiş olurdu, o yüzden ferah olsun içiniz, inşallah sağ Salim bebişlerimize kavuşacağız hepimizde
Canım haberler güzel ve için rahat edecek bir doktor bulmuşsun, sevindim senin ve bebeğin adına. Umarım her şey yoluna girer bundan sonra ve hiçbir sıkıntı yaşamadan alırsın yavrunu kucağına
İnşallah herşey güzel olacak canım içini ferah tut sağlıkla kavuşacaksın bebişine
İnşallah herşey güzel ilerler Rabbim Gönlünüze gore versin tüm miniklerimiz de saglicakla gelsin kucağımiza inşallah
Geçmiş olsun canım. Ben de dün oldum ama ağrısı sürüyor
Tastamam anlattığın gibi oluyor benim de. Bir yerini mi çıkarttı diye ittireyim diyorum ama asla olmuyor canım yanıyor. Uzun sürmüyor (15 sn kadar) ve çok sık olmuyor o yüzden ben normal sayıyorum.
Fotoda bir manken görüyorum başka da bişey görmüyorum
İlk bebiş miydi canım senin?
ben bu sefer hediyelik yapmıcam. sadece isim kaplamalı çikolata alıcam. https://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html
şunlardan alıcam isimli. mevlit için belki bişey yaptırırım onun içinde erken zaten doğduktan sonrada hallederim.
Masallah cnm.valla hic kilo almamisin..toplam.kac kilo almistin?
Masallah canım minicik gobusun var ne güzel duruyor
Kızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana((
Valla canım ben bebek bakım çantası diye dünyanın parasını vermektense orijinal sırt çantasından yanayım ne marka oldukları belli değil sırf bebek bakım çantası diye fiyatları uçurmuşlarİyi aksamlar çantada karar veremedim bi türlü var mi oneriniz hem kullanışlı hem fiyat uygun istiyorum ama biraz zor gibi
Mantıklı canım kizimda öyle kullandım eskidi simdi iki çocuk olunca biraz daha büyük olması lazim büyük die bunlara bakıyorum büyük olan 90tl te düşmüş oda biraz çekti :)Valla canım ben bebek bakım çantası diye dünyanın parasını vermektense orijinal sırt çantasından yanayım ne marka oldukları belli değil sırf bebek bakım çantası diye fiyatları uçurmuşlar
Atma icine canım sende söyle hasta edersin kendini daha genceciksin sanada yazık söylen sende birazda karsidakiler üzülsün kimseyi kırmayalım dedikce kendimizi yıpratıyoruz. Allah kvleride ıslah etsin seninde gönlüne gore versin insallahallah razı olsun cnm ya inan böyle dualara çok ihtiyacım var elbet çıkıp gidicez bigün ama o gün gelene kadar çok yıprancam zaten 5 senedir ne çektiğimi bi allah bi ben bilirim artık dayancak gücüm kalmadı içime ata ata yer kalmadı hep ağlıyorum hiç gülesim gelmiyo bittim resmen herşeyden bıktım :'(
Ben kendi nişan sekerlerimi suslerimi hep kendim yapmıştım valla evimde olsam heryeri biliyordum kendim yapayim diyordum zaten simdi Adanadayim çarşıya çıksam bulabilir miyim bulsam eve geri dönebilir miyim bilmiyorum. Senin yaptiklarindan varsa atsana belki ilham olur bana :)Canım eğer müsaitsen kendin yapabilirsin . İnan çok kolay :) Ben ne yaptıysam verdiğim kişilerde görüyorum hala:)
Amin canım amin insaniz iste ister istemez üzülüyoruz kafaya takiyoruz birseylerigeçti canm seninde de geçer inşallah,şu bi kaç gündür o kadar kötü haberler duydum ki Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bütün dertlerimizin sıkıntılarımızın boş olduğunu anlıyoruz ki o yüzden kendini üzme canm hayatta yaşıyorsak sıkıntısız olmuyor önemli olan bizim ve evlatlarımızın canı sağ olsun
Çarşıya çıksan bulursun canım zaten duragin çevresinde in al geri bin git bulabilirsinBen kendi nişan sekerlerimi suslerimi hep kendim yapmıştım valla evimde olsam heryeri biliyordum kendim yapayim diyordum zaten simdi Adanadayim çarşıya çıksam bulabilir miyim bulsam eve geri dönebilir miyim bilmiyorum. Senin yaptiklarindan varsa atsana belki ilham olur bana :)
Daha once hic gitmedim ki canim bakalim belki bir ara giderimÇarşıya çıksan bulursun canım zaten duragin çevresinde in al geri bin git bulabilirsin
Anladım canımDaha once hic gitmedim ki canim bakalim belki bir ara giderim
Ben kendi nişan sekerlerimi suslerimi hep kendim yapmıştım valla evimde olsam heryeri biliyordum kendim yapayim diyordum zaten simdi Adanadayim çarşıya çıksam bulabilir miyim bulsam eve geri dönebilir miyim bilmiyorum. Senin yaptiklarindan varsa atsana belki ilham olur bana :)
Çok sağol canım inşallah öyledir öyle düşünmeye çalışıyorum ben de yatırmadım kan testi yaptırdım yurt dışına gitti iyi geldi sonuçlar ama insanın içine kurt düştü mu hamileligimden keyif alamadım inan doğunca inşallah bebegimi sağlıklı görürüm ve içim rahat eder tek istegim bu dua bekliyorum herkesten senin içinde herşey çok güzel olsun inşallahrabbim bebeğine sağlık versin cnm bu testlerin kesinliği yok yani çevremde çok insanın bebeğine engelli dediler turp gibi doğdu yanılma payı çok yüksek kendini üzme bence sapasağlam doğcak yavrun sadece dua et eşimin yengesi 2 ay önce doğum yaptı 5 aylıkken test yapmışlar engelli demişler bebeğin suyundan alcaklarmış izin vermemiş ama doğurana kadar mafoldu kadın kendini yedi bitirdi bebek bi doğdu turp gibi bizden sağlam :) sende ümidini yitirme inanmada bence çok sağlıklı yavrun.
Kızlar Merhaba:) Dün Kontrole gittim . Sıpa 1350 grm olmuş :) Artık 32 de gideceğim çalışabilir raporu almak için.Birde kalbinde ve beyninde sorun var diyen hangi arkadaştı unuttum görüyorsa eğer. Beynindeki kistler kaybolmuş. Kalbinde birkaç şey daha söylediler. Riskli gebelik uzmanı gördü . Bebek doğunca ona bakacaklar artık . Şuan için birşeye gerek yok dediler normal polikinikte muayne olacagım. Bizde durumlar böyle. Buarada hediyeliklere falan başladınız mı. Ben oğlumda 5 ay oldugunda bitrmiştim dağıtılacak şeyleri. Bunda daha başlamadım bile:) Nasıl yetişecek bakalım.
Kızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana((
Benim tek istegim bebegimin sağlıklı doğması 2li testte riskli çıkmıştı tek dileğim sağlıkla dünyaya gelir inşallah canım sen de dua et.
Tohum bombasini ilk defa görüp duydum canım ama urunler cok tatlı görünüyorBen de fikir vereyim size, hem de danışayım... Tohum bombası diye bir şey var, dışı atık kağıtlardan yapılıyor, içinde 15 çeşit çiçek tahumu varmış. Onu alıp, nikah şekeri tadında ucuzundan süslemeyi düşünüyorum. Bir büyük kutu da bebekli badem şekeri alıcam. Hem hastanede hem evde... Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2206257 Eki Görüntüle 2206258
Eki Görüntüle 2206259
Günaydın canım valla her sabah bende şaşırıyorum ne yesem diyeGünaydın yine açız bu sabah sa acaba kahvaltı da ne yesek
Ufak bi ev olsun esın ile cıksan olmaz mı bu sıkıntıyı çekmektense iyidir.cok üüzldum sana rabbim tez zamanda rahata erdirsin seniKızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?