- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.981
Benim de canım hergün başka bişey istiyor sanki doymayacam gibiGünaydın canım valla her sabah bende şaşırıyorum ne yesem diye
Ay aynen ya ne zaman midem şişiyor rahatsız olmaya başlıyorum o zaman anlıyorum doyduğumu yoksa doymak nedir bilmicem yaniBenim de canım hergün başka bişey istiyor sanki doymayacam gibi
Maşallah canım tosbik olmuş :)
Ben hazırlık falan yapicam valla. İkramlık bir kutu çikolata alırım kahve dünyasından mis gibi
Canım hamilelik, malesef insanların sana daha iyi davranıp seni mutlu etmeleri gereken bir zaman iken herkesin topyekün üstüne geldiği bir zaman dilimi oluyor. Seni yine kv ağlatmış, beni 8 haftalık hamileyken kendi annem ablam ağlattı günlerce. Hele ablam "çocuğuma bir şey olacak bu kadar üstüme gelme bak çok ağlıyorum" dediğim halde "ağlamakla çocuk düşmez" diyecek kadar merhametsiz davranabildi bana. Oluyor yani böyle şeyler hayatta.
Sana verebileceğim tek tavsiye hayatta kendin ve evlatların (hakediyorsa bir de eşin) dışında kimseye onlardan fazla değer vermene gerek yok. İnan dışardan çok bencilce gelebilir ama en kıymetli şey kendinsin. Bunu unutma. Sen varsan ve sağlıklıysan geri kalanın önemi var, sen yoksan hiçbir şey yok.
İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın canım, içini ferah tut. Dualarım seninle
Ufak bi ev olsun esın ile cıksan olmaz mı bu sıkıntıyı çekmektense iyidir.cok üüzldum sana rabbim tez zamanda rahata erdirsin seni
allah razı olsun kızlar dualarınız kat kat size geri dönsün ne derdiniz varsa rabbim deva bulsun şfa olsun-Gzmlkz- Rabbim en kısa zamanda kendi yuvanızı kurmayı nasip etsin canım çok zor oluyor beraber durmak bilirim Allah dualarını duysun canım dualarım seninle rabbim herkese huzurla oturacak bir ev nasip etsin buna bende dahil
hacı şerifin malzemeleri çok güzel herkese tavsiye ediyorum bende lohusa şekeride almıştım ben ilkinde ordan.Tesekkur ederim canimikinci bebegim kismet olursa, 3.5 yasini geckin kizim var, ocak dogumlu seninki gibi.
Ben de ilk kizimda hediyelik yaninda bu haciserifin cikolatalarindan yaptirmistim, isimli ve cam kavanozda, icinde badem sekerleri de vardi. Verdigin parayi sonuna kadar hakediyor bence, cikolatasi com lezzetli ve cok kaliteli. Bir de ebebeklerde satilan it's a girl ve it's a boy seklinde cikolatalar vardi, onlardan da mevlut icin iki kuth almistim, 20 liraydi kutusu, o da gayet guzel ve lezzetliydi. Elit markaydi yanilmiyorsam cikolatalar. Varsa yine ordan alip etiket de yapistirilabilir uzerine.
Canim 54 le basladim 52 ye indim simdi 57.5 civariyim. Aldim aslinda anlicagin ama kilolar dengeli dagiliyor bende, cok belli etmiyorum sanirim o yuzden.
Tesekkur ederim canimaksam yemeginden sonra baya sisiyor ama
Canim Allah yardimciniz olsun, insaallah en kisa surede sikintilarin gecer, feraha ulasirsin.
Geçmiş olsun canım dünde benim oğlan ateşlendi dünden beri onunla uğraşıyorum bende evin içinde kendini nasıl hasta ediyor anlamadım vallaGünaydın
Bugün evdeyim kızımla kahvaltı yaptık. Ben evde, o da evde
Kızımla avm'ye gidecektik alışverişe ama gece ateşlendi o yüzden çıkarmicam dışarı, Ankara ayazı daha da hasta eder diye korkuyorum. Evdeyiz bütün gün, sarılıp sarmaşıp oturcaz
bizim kızda biraz mızmızdı.okula gitmicem kulagım agrıyo filan dedi ama bıraktık sabah. babası 3 te alıp dr a göstericek.Günaydın
Bugün evdeyim kızımla kahvaltı yaptık. Ben evde, o da evde
Kızımla avm'ye gidecektik alışverişe ama gece ateşlendi o yüzden çıkarmicam dışarı, Ankara ayazı daha da hasta eder diye korkuyorum. Evdeyiz bütün gün, sarılıp sarmaşıp oturcaz
fiyat çok iyi de ben bezlerini pek sevmemiştim. bugün bimde bebek bakım örtüsü sleepy nin 10 lusu 10 tl ondan alıcamCanlar sleepy ıslak mendilleri indirime girmiş sitesinde 12 adet yenidoğan ıslak mendil 50 tl birde merhaba bebek seti yapmışlar içinde 40 adet Yenidoğan bebek bezi 40 adet mini bebek bezi 4 paket 40lı ıslak mendil 10 adette bebek bakım örtüsü 50 tl çok iyi değil mi
Yaa bebek bezini hiç kullanmadım deneme amaçlı alırım diyordum bendefiyat çok iyi de ben bezlerini pek sevmemiştim. bugün bimde bebek bakım örtüsü sleepy nin 10 lusu 10 tl ondan alıcam
kalın biraz canım doku olarak . yoksa sızdırmazlıgı filan iyi. ama cok kalın bebişin bacakları çok ayrılıyo. numune istemiştim sitesinden denemiştimYaa bebek bezini hiç kullanmadım deneme amaçlı alırım diyordum bende
Şimdi biraz baktım 3 numara ve sonraki bezlerde sızdırma sorunu çok olmuş çocukların üstü başı ıslanıyormuş geceleri o zaman ben sadece ıslak mendilini alayım bez olarak prima kullanacam yine galiba huggies yok olsaydı onu alırdımkalın biraz canım doku olarak . yoksa sızdırmazlıgı filan iyi. ama cok kalın bebişin bacakları çok ayrılıyo. numune istemiştim sitesinden denemiştim
Kızlar hamile insanın ettiği dua kabul olurmuş nolur bana dua edin çok derdim var çok dardayım bebeğimde sıkıntı yok ama maddi manevi açıdan çöküntüdeyim eşimin ailesiyle yaşıyorum 5 senedir çok az kaldı çıkıp gidicez çok üstüme geliyorlar hiç haketmediğim laflarsöyledi dün kaynanam çok zoruma gitti akşama kadar ağlattı beni nolur dua edin sabırlarımın sonu selamet olsun artık benimde mutlu bi yuvam olsun evladımı bu evde doğurmak istemiyorum okadar kötüyümki biri dokunsa ağlicam dua edin lütfen bana((
amin cümlemizin inşallahrabbim şu mübarek cuma gönünde gönlünde ne istegin varsa kabul etsin ve sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın inşallah canim
yoo ben de varım mide yanması oksuruk balgam ne ararsan var masşallhaYemek yiyince rahatsız olan bi ben miyim kızlar:)
doğrudur canım benim denediğim 1 no idi.Şimdi biraz baktım 3 numara ve sonraki bezlerde sızdırma sorunu çok olmuş çocukların üstü başı ıslanıyormuş geceleri o zaman ben sadece ıslak mendilini alayım bez olarak prima kullanacam yine galiba huggies yok olsaydı onu alırdım
Geçmiş olsun canım dünde benim oğlan ateşlendi dünden beri onunla uğraşıyorum bende evin içinde kendini nasıl hasta ediyor anlamadım valla
Canlar sleepy ıslak mendilleri indirime girmiş sitesinde 12 adet yenidoğan ıslak mendil 50 tl birde merhaba bebek seti yapmışlar içinde 40 adet Yenidoğan bebek bezi 40 adet mini bebek bezi 4 paket 40lı ıslak mendil 10 adette bebek bakım örtüsü 50 tl çok iyi değil mi
bizim kızda biraz mızmızdı.okula gitmicem kulagım agrıyo filan dedi ama bıraktık sabah. babası 3 te alıp dr a göstericek.
Şimdi biraz baktım 3 numara ve sonraki bezlerde sızdırma sorunu çok olmuş çocukların üstü başı ıslanıyormuş geceleri o zaman ben sadece ıslak mendilini alayım bez olarak prima kullanacam yine galiba huggies yok olsaydı onu alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?