2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba kizlar burdaki doktorum bu ay ufaktan bu hareketleri yap dedi normal doğum icin, baslayan var mi veya boyle bir şeyi tavsiye eden oldu mu sizlere

Eklentiler

• P_20181116_103433.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 60

Ufak bi ev olsun esın ile cıksan olmaz mı bu sıkıntıyı çekmektense iyidir.cok üüzldum sana rabbim tez zamanda rahata erdirsin seni

allah razı olsun kızlar dualarınız kat kat size geri dönsün ne derdiniz varsa rabbim deva bulsun şfa olsun

Günaydın
Bugün evdeyim kızımla kahvaltı yaptık. Ben evde, o da evde
Kızımla avm'ye gidecektik alışverişe ama gece ateşlendi o yüzden çıkarmicam dışarı, Ankara ayazı daha da hasta eder diye korkuyorum. Evdeyiz bütün gün, sarılıp sarmaşıp oturcaz

hacı şerifin malzemeleri çok güzel herkese tavsiye ediyorum bende lohusa şekeride almıştım ben ilkinde ordan.

Geçmiş olsun canım dünde benim oğlan ateşlendi dünden beri onunla uğraşıyorum bende evin içinde kendini nasıl hasta ediyor anlamadım valla

Canlar sleepy ıslak mendilleri indirime girmiş sitesinde 12 adet yenidoğan ıslak mendil 50 tl birde merhaba bebek seti yapmışlar içinde 40 adet Yenidoğan bebek bezi 40 adet mini bebek bezi 4 paket 40lı ıslak mendil 10 adette bebek bakım örtüsü 50 tl çok iyi değil mi

bizim kızda biraz mızmızdı.okula gitmicem kulagım agrıyo filan dedi ama bıraktık sabah. babası 3 te alıp dr a göstericek.

fiyat çok iyi de ben bezlerini pek sevmemiştim. bugün bimde bebek bakım örtüsü sleepy nin 10 lusu 10 tl ondan alıcam

kalın biraz canım doku olarak . yoksa sızdırmazlıgı filan iyi. ama cok kalın bebişin bacakları çok ayrılıyo. numune istemiştim sitesinden denemiştim
Şimdi biraz baktım 3 numara ve sonraki bezlerde sızdırma sorunu çok olmuş çocukların üstü başı ıslanıyormuş geceleri o zaman ben sadece ıslak mendilini alayım bez olarak prima kullanacam yine galiba huggies yok olsaydı onu alırdım

rabbim şu mübarek cuma gönünde gönlünde ne istegin varsa kabul etsin ve sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın inşallah canim

Geçmiş olsun canım dünde benim oğlan ateşlendi dünden beri onunla uğraşıyorum bende evin içinde kendini nasıl hasta ediyor anlamadım valla

Geçmiş olsun canım. Benimki kreş çocuğu, iyi bile dayandı yavrum bu tarihe kadar

Fiyat çok iyi canım da sızdırma konusunu ben de duydum arkadaşlarımdan. Bir arkadaşım "sızdırıyor ama ondan alcam yine, tenle temas eden kısmında boya olmayan tek bebek bezi" gibi bir şeyler söyledi ama benim için sürekli sızdırması çok büyük sıkıntı.

bizim kızda biraz mızmızdı.okula gitmicem kulagım agrıyo filan dedi ama bıraktık sabah. babası 3 te alıp dr a göstericek.

Geçmiş olsun canım. Kulak deyince ailecek irkiliyoruz biz çok fena
Kızım 3 yaşındayken kulak tüpü-geniz eti ameliyatı olmuştu. Kulakla ilgili sıkıntılar yaşayınca çok geriliyorum yine ameliyata gider diye. Bizimki de 3 gün önce kulağım ağrıyor demiş kreşte de akşamına hemen götürdük çocuk doktoruna, kızarıklık var dedi, antibiyotik başladık. İlaç kullanırken nasıl ateşi çıkıyor bu çocuğun onu da anlamadım.

Ben de prima alcam diyordum ama bu mühendisin oğlu sayfasını çok didikledim bu ara ve adam beni primadan soğuttu fena halde. Molfix yeni doğan aldım 1 numara 68'li. Sadece tek paket aldım eğer memnun kalırsam onunla devam etcem. Büyük kızımda da yaşı ilerleyince almıştım molfix, gayet de güzeldi. İnşallah memnun kalır kızımın poposu da ondan devam ederiz. Islak mendil de uni baby yenidoğan aldım 12'li, 2 gün önce 12 tane daha sipariş ettim. Böyle azar azar stok yapcam ıslak mendili. Kakayı zaten hep yıkadım büyük kızımda, bunda da öyle yapcam. Çişi silmeye lazım ıslak mendil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…