2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla canım molfix benim oğlumda pişik yapmıştı o yüzden korkuyorum tekrar kullanmaya mühendisinoğluna bende bakıyorum canım bu aralar Migros’un bebek bezini kullanıyor ve memnun olanda çok bi ara çıkıp bi ufak paket minies alayım diyorum ıslak mendil uni baby sleepy yenidoğan düşünüyorum mühendisinoğlu yıldızlar listesine bakıyorum artık :))

ilk kez kulağım agrıyor dedi. hiç kulak sorunu yaşamadık. bizimki de kreşci. bakalım sabah dr a gidelim deyince hayır anne ağrımıyor dedi. okula gitmemek için blöf mü yaptı bende ikilemde kaldım. bi arkadaşınında kulağı ağrıyomuş öğretmeni damla damlatmış. bizimkide ona heveslenip banada damlat demiş. çocuklar bi alem anlamak çok zor.

Ben yeni doğacak olanın her şeyini ordan bakıp aldım :)
Bilmeden kullanmak sorun değil de bir kere bilince içi rahat etmiyor insanın. Zararlı deyip dururken birileri, yeni doğacak olana alamadım işte elim gitmedi.
Ayrıca bez konusunda bence önyargılı olma çünkü her çocuğun cildi farklı olur. Büyük olana yapmış olabilir pişik ama belki yeni doğana yapmaz.

Canım 'kulağım ağrıyor' cümlesini duyduğumda ben doktor bakıp da 'bir şey yok' demezse içim rahat etmiyor. Doktor korkusu ile bazen iyileştim diyebiliyorlar çünkü. Bizim antibiyotiksiz iyileşme olmuyor malesef.

Ooo hic sevmiyorum o ilacı o zaman benim hic birseyim yokmuş canım sadece sisiyor ve geriliyorum yemek yiyince Allah kolaylık versin tüm hamilelere

Ah canım keşke sadece şişkinlik olsa derdim
Mide borusundan gırtlağıma kadar yanan kömür koymuşlar gibi yanıyor cayır cayır. O his geldi mi, ilaçtan başka hiçbir şey kar etmiyor. Gavisconun tadından nefret etmeme rağmen içiyorum midem bulana bulana. Çünkü o his geçmeden, hiçbir şey yapamıyorum, düşündüğüm tek şey o yangın hissi oluyor. 10-20 saniyede bir rahatsız ediyor çok kötü

Ufak paketler halinde alırım artık canım denerim inşallah sorunsuz bi bez bulurum pişikle sızıntıyla uğraşmak gerçekten çok zor oluyor

O saydıklarından bende yok şükür de biraz yemek yiyince sisiyorum hemen karnım çok geriliyor

Ben de senin gibiyim, resmen doyma hissim uok, catlayana kadar yiyorum, yiyemeyecek duruma gelince de artik sabaha kadar siskinlik, nefes alamama, hareket edememe. Cok fena oluyorum.

Canim yemekten ne kadar sonra basliyor o yanma, suresine gore baslamadan bi 10 dk once falan 5-6 tane yesil mercimegi yikayip cigden yut, bir dene bakalim, baska bir arkadas deneyip cok iyi geldi, hemen gecti demisti.

Ufak paketler halinde alırım artık canım denerim inşallah sorunsuz bi bez bulurum pişikle sızıntıyla uğraşmak gerçekten çok zor oluyor

Valla öyle, dediğin gibi pişik de sıkıntı sızdırma da. İçeriği de iyi olsun istiyor insan. Zor işler bunlar. Boşuna dememişler 'cahillik mutluluk' diye :)

Merhaba kızlar direk konuya dalcam ama bende kızıma prima kullandım doğdugundan beri ama 3 aydır minies kullanıorum mühendisinoğlundan yola çıkıp daha hesaplı olması sıfır koku ve kimyasal olması beni cezbetti açıkcası...bu kızıma ilk 6 ay prima almayı düşünüorum (dieri hali hazırda tuvalet eğitimi almaya pek yanaşmıo ya bakalım) sonra minies geçerim muhtemelen şu sıvı kakalar ve taşmaları en güzel prima sıkıntısız geçirio

Canim yemekten ne kadar sonra basliyor o yanma, suresine gore baslamadan bi 10 dk once falan 5-6 tane yesil mercimegi yikayip cigden yut, bir dene bakalim, baska bir arkadas deneyip cok iyi geldi, hemen gecti demisti.

Baharatlı, kızarmış, biraz fazla salçalı yiyecekler ve turşu tamamiyle hayatımdan uzak tutmam gereken şeyler ama onlar olmadan da yaşayamam
Yedikten 5 dk sonra başlıyor, çok kısa bir sürede yani. Doktorum "o gün midene dokunacağını yani seni rahatsız edeceğini düşündüğün şeyler yiyeceksen, sabah başlayıp 4 kez 1'er doza kadar kullanabilirsin" demişti.
Ben yanma olunca içiyorum ama aslında öncesinde içmek gerekiyor, o zaman koruyor ve çok şiddetli olmuyor.

6 ay sonra maddi sebepler ile diğer beze geçeceksin anladığım kadarıyla. Biz içeriğindeki zararlı kimyasallar dolayısıyla kullanmakta şüpheye düştük de onu konuşuyorduk. İlk zamanları çok daha değerli bence. İçinde az sayıda olan paketlerden alıp sıkıntısız bir bez bulabilirsin. İlk 6 ay prima kullanmak zorunda kalmazsın böylece.

Maddi sebebi var ama primayı tüm dünya kullanıo elbette kimyasal vs var ama sızdırmazlıkdada üstüne tanımıorum sleepy kullandım mesela o kadar methedildiği gibi gelmedi bana minies güzel ama sırt payı çok yok ilk zamanlar sırttan taşmaları engelleyebilceinş sanmıorum kısmet işi elbet bakıcaz görcez prima böle zam yapmaya devam ederse molfix bi dier seçenek bendede...

Valla öyle, dediğin gibi pişik de sıkıntı sızdırma da. İçeriği de iyi olsun istiyor insan. Zor işler bunlar. Boşuna dememişler 'cahillik mutluluk' diye :)
Ay aynen ya :))

Canım elimde petibor biskuvi cay ile geziyorum gecen sen yazdıkdan sonra aldım ayy tadına doyamiyorum insallah kalorisi çok değildir
Çifte kavrulmuşu çok lezzetli ama sen yine de çok yeme canım ne olur ne olmaz :))

Canım içeriğini bilmeseydim bende yine primaya devam ederdim çünkü oğlumda kullandım ama şimdi bile bile insanın içi el vermiyor tekrar kullanmaya o yüzden yeni bez arayışındayız şuan aklımda minies ve molfix var bakalım özellikle miniesten herkes memnun gibi

canım indirim dediklerine bakma civilde yaklaşık 2 aydır o fiyatlara satılıyor. bir paket prima, sleepy merhaba bebek seti birde 2 numara minnies aldım denemek için, artık sleepy yada minnies hangisinde sıkıntı yaşamazsak devam ederiz olmadı molfixten başlayıp sırayla deniycez.
bimdeki bebek bakım örtülerini pijamaları topladım bugünkü vazifede tamamdır

Merhaba kızlar.Bugün 75gr şeker yüklemesi yaptırdım.
1. Saatteki değerim : 104
2. Saatteki değerim :77 çıktı. 15:00 gibi doktor randevum var ama ben bi bekleyemedim o saate kadar. İnternetten değerler ile kıyaslayınca az gibi geldi gözüme. Bu bir sıkıntı oluşturur mu? Sizlerin durumu neydi

Doğru kimyasal var...minies normalleşen kakalar için çok güzel üstelik kalın bi yapısıda yok tavsiye ederşm

Oh ohh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…