- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.001
Yemek yiyince rahatsız olan bi ben miyim kızlar:)
yoo ben de varım mide yanması oksuruk balgam ne ararsan var masşallha
Valla canım molfix benim oğlumda pişik yapmıştı o yüzden korkuyorum tekrar kullanmaya mühendisinoğluna bende bakıyorum canım bu aralar Migros’un bebek bezini kullanıyor ve memnun olanda çok bi ara çıkıp bi ufak paket minies alayım diyorum ıslak mendil uni baby sleepy yenidoğan düşünüyorum mühendisinoğlu yıldızlar listesine bakıyorum artık :))Geçmiş olsun canım. Benimki kreş çocuğu, iyi bile dayandı yavrum bu tarihe kadar
Fiyat çok iyi canım da sızdırma konusunu ben de duydum arkadaşlarımdan. Bir arkadaşım "sızdırıyor ama ondan alcam yine, tenle temas eden kısmında boya olmayan tek bebek bezi" gibi bir şeyler söyledi ama benim için sürekli sızdırması çok büyük sıkıntı.
Geçmiş olsun canım. Kulak deyince ailecek irkiliyoruz biz çok fena
Kızım 3 yaşındayken kulak tüpü-geniz eti ameliyatı olmuştu. Kulakla ilgili sıkıntılar yaşayınca çok geriliyorum yine ameliyata gider diye. Bizimki de 3 gün önce kulağım ağrıyor demiş kreşte de akşamına hemen götürdük çocuk doktoruna, kızarıklık var dedi, antibiyotik başladık. İlaç kullanırken nasıl ateşi çıkıyor bu çocuğun onu da anlamadım.
Ben de prima alcam diyordum ama bu mühendisin oğlu sayfasını çok didikledim bu ara ve adam beni primadan soğuttu fena halde. Molfix yeni doğan aldım 1 numara 68'li. Sadece tek paket aldım eğer memnun kalırsam onunla devam etcem. Büyük kızımda da yaşı ilerleyince almıştım molfix, gayet de güzeldi. İnşallah memnun kalır kızımın poposu da ondan devam ederiz. Islak mendil de uni baby yenidoğan aldım 12'li, 2 gün önce 12 tane daha sipariş ettim. Böyle azar azar stok yapcam ıslak mendili. Kakayı zaten hep yıkadım büyük kızımda, bunda da öyle yapcam. Çişi silmeye lazım ıslak mendil.
ilk kez kulağım agrıyor dedi. hiç kulak sorunu yaşamadık. bizimki de kreşci. bakalım sabah dr a gidelim deyince hayır anne ağrımıyor dedi. okula gitmemek için blöf mü yaptı bende ikilemde kaldım. bi arkadaşınında kulağı ağrıyomuş öğretmeni damla damlatmış. bizimkide ona heveslenip banada damlat demiş. çocuklar bi alem anlamak çok zor.Geçmiş olsun canım. Benimki kreş çocuğu, iyi bile dayandı yavrum bu tarihe kadar
Fiyat çok iyi canım da sızdırma konusunu ben de duydum arkadaşlarımdan. Bir arkadaşım "sızdırıyor ama ondan alcam yine, tenle temas eden kısmında boya olmayan tek bebek bezi" gibi bir şeyler söyledi ama benim için sürekli sızdırması çok büyük sıkıntı.
Geçmiş olsun canım. Kulak deyince ailecek irkiliyoruz biz çok fena
Kızım 3 yaşındayken kulak tüpü-geniz eti ameliyatı olmuştu. Kulakla ilgili sıkıntılar yaşayınca çok geriliyorum yine ameliyata gider diye. Bizimki de 3 gün önce kulağım ağrıyor demiş kreşte de akşamına hemen götürdük çocuk doktoruna, kızarıklık var dedi, antibiyotik başladık. İlaç kullanırken nasıl ateşi çıkıyor bu çocuğun onu da anlamadım.
Ben de prima alcam diyordum ama bu mühendisin oğlu sayfasını çok didikledim bu ara ve adam beni primadan soğuttu fena halde. Molfix yeni doğan aldım 1 numara 68'li. Sadece tek paket aldım eğer memnun kalırsam onunla devam etcem. Büyük kızımda da yaşı ilerleyince almıştım molfix, gayet de güzeldi. İnşallah memnun kalır kızımın poposu da ondan devam ederiz. Islak mendil de uni baby yenidoğan aldım 12'li, 2 gün önce 12 tane daha sipariş ettim. Böyle azar azar stok yapcam ıslak mendili. Kakayı zaten hep yıkadım büyük kızımda, bunda da öyle yapcam. Çişi silmeye lazım ıslak mendil.
O saydıklarından bende yok şükür de biraz yemek yiyince sisiyorum hemen karnım çok geriliyoryoo ben de varım mide yanması oksuruk balgam ne ararsan var masşallha
Ooo hic sevmiyorum o ilacı o zaman benim hic birseyim yokmuş canım sadece sisiyor ve geriliyorum yemek yiyince Allah kolaylık versin tüm hamilelereEvde 4 şişe gaviscon var diyeyim siz ordan alın alacağınız mesajı
Valla canım molfix benim oğlumda pişik yapmıştı o yüzden korkuyorum tekrar kullanmaya mühendisinoğluna bende bakıyorum canım bu aralar Migros’un bebek bezini kullanıyor ve memnun olanda çok bi ara çıkıp bi ufak paket minies alayım diyorum ıslak mendil uni baby sleepy yenidoğan düşünüyorum mühendisinoğlu yıldızlar listesine bakıyorum artık :))
ilk kez kulağım agrıyor dedi. hiç kulak sorunu yaşamadık. bizimki de kreşci. bakalım sabah dr a gidelim deyince hayır anne ağrımıyor dedi. okula gitmemek için blöf mü yaptı bende ikilemde kaldım. bi arkadaşınında kulağı ağrıyomuş öğretmeni damla damlatmış. bizimkide ona heveslenip banada damlat demiş. çocuklar bi alem anlamak çok zor.
Ooo hic sevmiyorum o ilacı o zaman benim hic birseyim yokmuş canım sadece sisiyor ve geriliyorum yemek yiyince Allah kolaylık versin tüm hamilelere
Ufak paketler halinde alırım artık canım denerim inşallah sorunsuz bi bez bulurum pişikle sızıntıyla uğraşmak gerçekten çok zor oluyorBen yeni doğacak olanın her şeyini ordan bakıp aldım :)
Bilmeden kullanmak sorun değil de bir kere bilince içi rahat etmiyor insanın. Zararlı deyip dururken birileri, yeni doğacak olana alamadım işte elim gitmedi.
Ayrıca bez konusunda bence önyargılı olma çünkü her çocuğun cildi farklı olur. Büyük olana yapmış olabilir pişik ama belki yeni doğana yapmaz.
Canım 'kulağım ağrıyor' cümlesini duyduğumda ben doktor bakıp da 'bir şey yok' demezse içim rahat etmiyor. Doktor korkusu ile bazen iyileştim diyebiliyorlar çünkü. Bizim antibiyotiksiz iyileşme olmuyor malesef.
Ah canım keşke sadece şişkinlik olsa derdim
Mide borusundan gırtlağıma kadar yanan kömür koymuşlar gibi yanıyor cayır cayır. O his geldi mi, ilaçtan başka hiçbir şey kar etmiyor. Gavisconun tadından nefret etmeme rağmen içiyorum midem bulana bulana. Çünkü o his geçmeden, hiçbir şey yapamıyorum, düşündüğüm tek şey o yangın hissi oluyor. 10-20 saniyede bir rahatsız ediyor çok kötü
O saydıklarından bende yok şükür de biraz yemek yiyince sisiyorum hemen karnım çok geriliyor
Ben yeni doğacak olanın her şeyini ordan bakıp aldım :)
Bilmeden kullanmak sorun değil de bir kere bilince içi rahat etmiyor insanın. Zararlı deyip dururken birileri, yeni doğacak olana alamadım işte elim gitmedi.
Ayrıca bez konusunda bence önyargılı olma çünkü her çocuğun cildi farklı olur. Büyük olana yapmış olabilir pişik ama belki yeni doğana yapmaz.
Canım 'kulağım ağrıyor' cümlesini duyduğumda ben doktor bakıp da 'bir şey yok' demezse içim rahat etmiyor. Doktor korkusu ile bazen iyileştim diyebiliyorlar çünkü. Bizim antibiyotiksiz iyileşme olmuyor malesef.
Ah canım keşke sadece şişkinlik olsa derdim
Mide borusundan gırtlağıma kadar yanan kömür koymuşlar gibi yanıyor cayır cayır. O his geldi mi, ilaçtan başka hiçbir şey kar etmiyor. Gavisconun tadından nefret etmeme rağmen içiyorum midem bulana bulana. Çünkü o his geçmeden, hiçbir şey yapamıyorum, düşündüğüm tek şey o yangın hissi oluyor. 10-20 saniyede bir rahatsız ediyor çok kötü
Ufak paketler halinde alırım artık canım denerim inşallah sorunsuz bi bez bulurum pişikle sızıntıyla uğraşmak gerçekten çok zor oluyor
Canım elimde petibor biskuvi cay ile geziyorum gecen sen yazdıkdan sonra aldım ayy tadına doyamiyorum insallah kalorisi çok değildirGünaydın canım valla her sabah bende şaşırıyorum ne yesem diye
Canim yemekten ne kadar sonra basliyor o yanma, suresine gore baslamadan bi 10 dk once falan 5-6 tane yesil mercimegi yikayip cigden yut, bir dene bakalim, baska bir arkadas deneyip cok iyi geldi, hemen gecti demisti.
Merhaba kızlar direk konuya dalcam ama bende kızıma prima kullandım doğdugundan beri ama 3 aydır minies kullanıorum mühendisinoğlundan yola çıkıp daha hesaplı olması sıfır koku ve kimyasal olması beni cezbetti açıkcası...bu kızıma ilk 6 ay prima almayı düşünüorum (dieri hali hazırda tuvalet eğitimi almaya pek yanaşmıo ya bakalım) sonra minies geçerim muhtemelen şu sıvı kakalar ve taşmaları en güzel prima sıkıntısız geçirio
6 ay sonra maddi sebepler ile diğer beze geçeceksin anladığım kadarıyla. Biz içeriğindeki zararlı kimyasallar dolayısıyla kullanmakta şüpheye düştük de onu konuşuyorduk. İlk zamanları çok daha değerli bence. İçinde az sayıda olan paketlerden alıp sıkıntısız bir bez bulabilirsin. İlk 6 ay prima kullanmak zorunda kalmazsın böylece.
Ay aynen ya :))Valla öyle, dediğin gibi pişik de sıkıntı sızdırma da. İçeriği de iyi olsun istiyor insan. Zor işler bunlar. Boşuna dememişler 'cahillik mutluluk' diye :)
Çifte kavrulmuşu çok lezzetliCanım elimde petibor biskuvi cay ile geziyorum gecen sen yazdıkdan sonra aldım ayy tadına doyamiyorum insallah kalorisi çok değildir
Canım içeriğini bilmeseydim bende yine primaya devam ederdim çünkü oğlumda kullandım ama şimdi bile bile insanın içi el vermiyor tekrar kullanmaya o yüzden yeni bez arayışındayız şuan aklımda minies ve molfix var bakalım özellikle miniesten herkes memnun gibiMerhaba kızlar direk konuya dalcam ama bende kızıma prima kullandım doğdugundan beri ama 3 aydır minies kullanıorum mühendisinoğlundan yola çıkıp daha hesaplı olması sıfır koku ve kimyasal olması beni cezbetti açıkcası...bu kızıma ilk 6 ay prima almayı düşünüorum (dieri hali hazırda tuvalet eğitimi almaya pek yanaşmıo ya bakalım) sonra minies geçerim muhtemelen şu sıvı kakalar ve taşmaları en güzel prima sıkıntısız geçirio
canım indirim dediklerine bakma civilde yaklaşık 2 aydır o fiyatlara satılıyor. bir paket prima, sleepy merhaba bebek seti birde 2 numara minnies aldım denemek için, artık sleepy yada minnies hangisinde sıkıntı yaşamazsak devam ederiz olmadı molfixten başlayıp sırayla deniycez.Canlar sleepy ıslak mendilleri indirime girmiş sitesinde 12 adet yenidoğan ıslak mendil 50 tl birde merhaba bebek seti yapmışlar içinde 40 adet Yenidoğan bebek bezi 40 adet mini bebek bezi 4 paket 40lı ıslak mendil 10 adette bebek bakım örtüsü 50 tl çok iyi değil mi
Ay aynen ya :))
Çifte kavrulmuşu çok lezzetliama sen yine de çok yeme canım ne olur ne olmaz :))
Canım içeriğini bilmeseydim bende yine primaya devam ederdim çünkü oğlumda kullandım ama şimdi bile bile insanın içi el vermiyor tekrar kullanmaya o yüzden yeni bez arayışındayız şuan aklımda minies ve molfix var bakalım özellikle miniesten herkes memnun gibi
Oh ohh maşallahcanım indirim dediklerine bakma civilde yaklaşık 2 aydır o fiyatlara satılıyor. bir paket prima, sleepy merhaba bebek seti birde 2 numara minnies aldım denemek için, artık sleepy yada minnies hangisinde sıkıntı yaşamazsak devam ederiz olmadı molfixten başlayıp sırayla deniycez.
bimdeki bebek bakım örtülerini pijamaları topladım bugünkü vazifede tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?