- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.021
Çok geçmiş olsun bebegin mideye yaptığı baski sonucu oluyorBen yeni doğacak olanın her şeyini ordan bakıp aldım :)
Bilmeden kullanmak sorun değil de bir kere bilince içi rahat etmiyor insanın. Zararlı deyip dururken birileri, yeni doğacak olana alamadım işte elim gitmedi.
Ayrıca bez konusunda bence önyargılı olma çünkü her çocuğun cildi farklı olur. Büyük olana yapmış olabilir pişik ama belki yeni doğana yapmaz.
Canım 'kulağım ağrıyor' cümlesini duyduğumda ben doktor bakıp da 'bir şey yok' demezse içim rahat etmiyor. Doktor korkusu ile bazen iyileştim diyebiliyorlar çünkü. Bizim antibiyotiksiz iyileşme olmuyor malesef.
Ah canım keşke sadece şişkinlik olsa derdim
Mide borusundan gırtlağıma kadar yanan kömür koymuşlar gibi yanıyor cayır cayır. O his geldi mi, ilaçtan başka hiçbir şey kar etmiyor. Gavisconun tadından nefret etmeme rağmen içiyorum midem bulana bulana. Çünkü o his geçmeden, hiçbir şey yapamıyorum, düşündüğüm tek şey o yangın hissi oluyor. 10-20 saniyede bir rahatsız ediyor çok kötü
battaniyelere baktınmı canım nasıldı? polar kumaştanmıydı?canım indirim dediklerine bakma civilde yaklaşık 2 aydır o fiyatlara satılıyor. bir paket prima, sleepy merhaba bebek seti birde 2 numara minnies aldım denemek için, artık sleepy yada minnies hangisinde sıkıntı yaşamazsak devam ederiz olmadı molfixten başlayıp sırayla deniycez.
bimdeki bebek bakım örtülerini pijamaları topladım bugünkü vazifede tamamdır
Canım mühendisinoğlunun araştırmasına göre içeriği gayet güvenilirmiş alkol parfüm losyon vs yok Migros’un kendi bebek bezi hatta şuan kendi çocuğuna bile kullanıyor bende çok merak ediyorum bi tane alıp koyucam kenara fiyatı da gayet uygunkızlar minnies migrosun mu? içeriği en temiz olana yakını o muymuş ondan mı tercih ediyorsunuz? fiyatıda baya uygun yapısı nasıl bende denemek isterim.
battaniyem var diye dikkat etmedim fazla ama penye kumaş gibi duruyordu. kalın battaniye en ucuz bebek marketten bak ben ordan söyledim çok beğendimbattaniyelere baktınmı canım nasıldı? polar kumaştanmıydı?
Ay yok canım iki lokma yesem patliyorum resmen açlık doymama hissi yok sadece akşamları açlık hissi oluyor bende onun dışında zoraki yiyorum meyve ve cerez türü yemedigim bile oluyorBen de senin gibiyim, resmen doyma hissim uok, catlayana kadar yiyorum, yiyemeyecek duruma gelince de artik sabaha kadar siskinlik, nefes alamama, hareket edememe. Cok fena oluyorum.
Canim yemekten ne kadar sonra basliyor o yanma, suresine gore baslamadan bi 10 dk once falan 5-6 tane yesil mercimegi yikayip cigden yut, bir dene bakalim, baska bir arkadas deneyip cok iyi geldi, hemen gecti demisti.
Canım süt yapıyor ama şimdiden baslamissin faydası olur mi bilmemCanım elimde petibor biskuvi cay ile geziyorum gecen sen yazdıkdan sonra aldım ayy tadına doyamiyorum insallah kalorisi çok değildir
Japon mali onlarin kotu mali olmaz diyor eşim ama guvenemiyorum hic kullanmadığım içinŞu yeni çıkan goon bebek bezi hakkında ne düşünüyorsunuz
Canm bende telsiz aldim bugub bimden sleepy alt acma aldim 2 paket zıbın biberon ne bulduysam kaptım valla.Kızlar bizde bim marketten telsiz aldık ilk deneme iyiydi sorun yok başka alan var mı
Canlar sleepy ıslak mendilleri indirime girmiş sitesinde 12 adet yenidoğan ıslak mendil 50 tl birde merhaba bebek seti yapmışlar içinde 40 adet Yenidoğan bebek bezi 40 adet mini bebek bezi 4 paket 40lı ıslak mendil 10 adette bebek bakım örtüsü 50 tl çok iyi değil mi
kalın var bende penyede var. ince polardan istiyorum bakım bı aksam bimebattaniyem var diye dikkat etmedim fazla ama penye kumaş gibi duruyordu. kalın battaniye en ucuz bebek marketten bak ben ordan söyledim çok beğendim
İlk deneme nasıldı sence telsiz için ben tek başıma deneme yaptım çok komik oldu :)Canm bende telsiz aldim bugub bimden sleepy alt acma aldim 2 paket zıbın biberon ne bulduysam kaptım valla.
Ben esimi bekliyorum deneme yapmak icin aksam deneme yapip sana soylerim canm görüntü yok dimi sadece ses var?İlk deneme nasıldı sence telsiz için ben tek başıma deneme yaptım çok komik oldu :)
Evet sadece ses varBen esimi bekliyorum deneme yapmak icin aksam deneme yapip sana soylerim canm görüntü yok dimi sadece ses var?
Mama sandalyesi de vardi ama ebebekte de 60 lira diye almadim yazin alirim nasıl olsa kullanamicaz diye. Sence telsizde kazancli miyizEvet sadece ses var
canım kulagınamı damla damlatmış. Çok tehlikeli ya .ilk kez kulağım agrıyor dedi. hiç kulak sorunu yaşamadık. bizimki de kreşci. bakalım sabah dr a gidelim deyince hayır anne ağrımıyor dedi. okula gitmemek için blöf mü yaptı bende ikilemde kaldım. bi arkadaşınında kulağı ağrıyomuş öğretmeni damla damlatmış. bizimkide ona heveslenip banada damlat demiş. çocuklar bi alem anlamak çok zor.
Piyasa fiyatlarına göre iyi bi kaç marka var ebebek de onlar da 150 sen başlıyorMama sandalyesi de vardi ama ebebekte de 60 lira diye almadim yazin alirim nasıl olsa kullanamicaz diye. Sence telsizde kazancli miyiz
Denedik esimle gayet iyi şarjlı pilde vermisler istersen pille istersen adaptörle de calisiyor. Gule gule kullanalim insPiyasa fiyatlarına göre iyi bi kaç marka var ebebek de onlar da 150 sen başlıyor
Teşekkkür ederim canım çok sağolMaşallah canım tosbik olmuş :)
Ben hazırlık falan yapicam valla. İkramlık bir kutu çikolata alırım kahve dünyasından mis gibi
Canım hamilelik, malesef insanların sana daha iyi davranıp seni mutlu etmeleri gereken bir zaman iken herkesin topyekün üstüne geldiği bir zaman dilimi oluyor. Seni yine kv ağlatmış, beni 8 haftalık hamileyken kendi annem ablam ağlattı günlerce. Hele ablam "çocuğuma bir şey olacak bu kadar üstüme gelme bak çok ağlıyorum" dediğim halde "ağlamakla çocuk düşmez" diyecek kadar merhametsiz davranabildi bana. Oluyor yani böyle şeyler hayatta.
Sana verebileceğim tek tavsiye hayatta kendin ve evlatların (hakediyorsa bir de eşin) dışında kimseye onlardan fazla değer vermene gerek yok. İnan dışardan çok bencilce gelebilir ama en kıymetli şey kendinsin. Bunu unutma. Sen varsan ve sağlıklıysan geri kalanın önemi var, sen yoksan hiçbir şey yok.
İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın canım, içini ferah tut. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?