2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı.

Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız kavuşursun evladına

Benimde faktör 2 heterezigot canm birde mthr heterezigot. Aspirin kullaniyormusun? Ben tek 4000 clexane iğne kullaniyorum. Daha once gebelik kaybim oldugu icin onlem amacli kullaniyorum bana da basta plesanta previa denildi sonradan yukarı cikti hic kanamam olmadi hatta doktor kan sulandirici iğne ile plesantanin yukarı cikacagini soyledi senin niye kesti ki iğneyi ben olsam baska doktora da giderdim

bezler konuşulmuş molfix in yeni doğan paketleri var ya dışı beyaz ondan aldım çok beğendim.gayet güzel bide sızdırmaz sa süper olur,ince bir yapısı var sıvı göstergesi bile var çokta ucuza aldım ben 42 tanesi 17 lira

İki dr da aynı şeyi söyledi canım ya inan bende şaşırdım. Previadan dolayı kullanman riskli dedi. Patlamaya hazır bombanın yanında ateşle gezmek gibi dedi biri. Heterozigot tek gende benim. Sizlere de sorayım dedim. Saol canım. Allah yardımcımız olsun

ben aldım ama şarj edilebilir pil 3 taneymiş içinde ayrıca 3 tane daha aldık 30 lira verip hoşuma gitti iyimiş bide bas konuş varmış da onu beceremedim
Bas konuş iyi odadayken bile bağırmadan konuşup işimi yaptırtırım kocama :) ebeveyn telsizin sol üst taraf da iki düğme var onlara basarsan bebeğin telsizi duyuyor seni

Doktorlar daha iyi bilir canm tabikide kanaman oldugu icin demis olabilir. Kanaman var mi suan? Daha önce gebelik kaybın var mi? Bana da bazi doktorlar igne kullanmana gerek yok dedi ilk aylarda. Zaten ilk oğlumda igne vb ilac kullanmamistim. Alttan muayene oldun mu Canm plasentanın rahim ağzına uzakligina bakildi mi?

Çok geçmiş olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağına isallah

Anladim cnm 3 tane daha koysalarmis pil daha iyi olurmus ama kablolu da kullanılıyormus. Baska ne ozelligi var bilgin var mi
evet ekstradan fiyat çıktı bize içinde olmalıydı aslında.Müzikleri var,sen bebeğine seslenebiliyorsun bide apartmanda 3 kata kadar çekti başka da bilmiyorum

Total previa olduğunu söyledi dr canım. Kanamam şu an aktif yok fakat yoğun kanama riskim varmış. Daha önce kaybım var fakat dizanteri ve yüksek ateş sebebiyle düşük olmuştu daha kalp atışı duymadan önce yani. Alttan muayene etmiyorlar kanama olur diye. Benim işler karışık. Dr um ısrarla gerek yok iğneye dedi.

Cok gecmis olsun Sağ saglim kucağınıza almak nasıp olsun inşallah icinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…