- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.041
Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız kavuşursun evladınaKızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı.
Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruzCanım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız kavuşursun evladına
Benimde faktör 2 heterezigot canm birde mthr heterezigot. Aspirin kullaniyormusun? Ben tek 4000 clexane iğne kullaniyorum. Daha once gebelik kaybim oldugu icin onlem amacli kullaniyorum bana da basta plesanta previa denildi sonradan yukarı cikti hic kanamam olmadi hatta doktor kan sulandirici iğne ile plesantanin yukarı cikacagini soyledi senin niye kesti ki iğneyi ben olsam baska doktora da giderdimKızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı.
ben aldım ama şarj edilebilir pil 3 taneymiş içinde ayrıca 3 tane daha aldık 30 lira verip hoşuma gitti iyimiş bide bas konuş varmış da onu beceremedimKızlar bizde bim marketten telsiz aldık ilk deneme iyiydi sorun yok başka alan var mı
Nerden aldiniz canm sarjli piliben aldım ama şarj edilebilir pil 3 taneymiş içinde ayrıca 3 tane daha aldık 30 lira verip hoşuma gitti iyimiş bide bas konuş varmış da onu beceremedim
İki dr da aynı şeyi söyledi canım ya inan bende şaşırdım. Previadan dolayı kullanman riskli dedi. Patlamaya hazır bombanın yanında ateşle gezmek gibi dedi biri. Heterozigot tek gende benim. Sizlere de sorayım dedim. Saol canım. Allah yardımcımız olsunBenimde faktör 2 heterezigot canm birde mthr heterezigot. Aspirin kullaniyormusun? Ben tek 4000 clexane iğne kullaniyorum. Daha once gebelik kaybim oldugu icin onlem amacli kullaniyorum bana da basta plesanta previa denildi sonradan yukarı cikti hic kanamam olmadi hatta doktor kan sulandirici iğne ile plesantanin yukarı cikacagini soyledi senin niye kesti ki iğneyi ben olsam baska doktora da giderdim
televiyon tamiri çanak anten falan takan yerler oluyor ya canm ordan aldık.Nerden aldiniz canm sarjli pili
Aynen canım denedik karşılıklı ses de gidiyor umarım kullanışlı olurDenedik esimle gayet iyi şarjlı pilde vermisler istersen pille istersen adaptörle de calisiyor. Gule gule kullanalim ins
Bas konuş iyi odadayken bile bağırmadan konuşup işimi yaptırtırım kocama :) ebeveyn telsizin sol üst taraf da iki düğme var onlara basarsan bebeğin telsizi duyuyor seniben aldım ama şarj edilebilir pil 3 taneymiş içinde ayrıca 3 tane daha aldık 30 lira verip hoşuma gitti iyimiş bide bas konuş varmış da onu beceremedim
Doktorlar daha iyi bilir canm tabikide kanaman oldugu icin demis olabilir. Kanaman var mi suan? Daha önce gebelik kaybın var mi? Bana da bazi doktorlar igne kullanmana gerek yok dedi ilk aylarda. Zaten ilk oğlumda igne vb ilac kullanmamistim. Alttan muayene oldun mu Canm plasentanın rahim ağzına uzakligina bakildi mi?İki dr da aynı şeyi söyledi canım ya inan bende şaşırdım. Previadan dolayı kullanman riskli dedi. Patlamaya hazır bombanın yanında ateşle gezmek gibi dedi biri. Heterozigot tek gende benim. Sizlere de sorayım dedim. Saol canım. Allah yardımcımız olsun
sağol canm oldu :)Bas konuş iyi odadayken bile bağırmadan konuşup işimi yaptırtırım kocama :) ebeveyn telsizin sol üst taraf da iki düğme var onlara basarsan bebeğin telsizi duyuyor seni
Anladim cnm 3 tane daha koysalarmis pil daha iyi olurmus ama kablolu da kullanılıyormus. Baska ne ozelligi var bilgin var miteleviyon tamiri çanak anten falan takan yerler oluyor ya canm ordan aldık.
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağına isallahKızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı.
evet ekstradan fiyat çıktı bize içinde olmalıydı aslında.Müzikleri var,sen bebeğine seslenebiliyorsun bide apartmanda 3 kata kadar çekti başka da bilmiyorumAnladim cnm 3 tane daha koysalarmis pil daha iyi olurmus ama kablolu da kullanılıyormus. Baska ne ozelligi var bilgin var mi
Total previa olduğunu söyledi dr canım. Kanamam şu an aktif yok fakat yoğun kanama riskim varmış. Daha önce kaybım var fakat dizanteri ve yüksek ateş sebebiyle düşük olmuştu daha kalp atışı duymadan önce yani. Alttan muayene etmiyorlar kanama olur diye. Benim işler karışık. Dr um ısrarla gerek yok iğneye dedi.Doktorlar daha iyi bilir canm tabikide kanaman oldugu icin demis olabilir. Kanaman var mi suan? Daha önce gebelik kaybın var mi? Bana da bazi doktorlar igne kullanmana gerek yok dedi ilk aylarda. Zaten ilk oğlumda igne vb ilac kullanmamistim. Alttan muayene oldun mu Canm plasentanın rahim ağzına uzakligina bakildi mi?
Çok çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızÇok geçmiş olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağına isallah
Amin canım inşalalhÇok çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Cok gecmis olsun Sağ saglim kucağınıza almak nasıp olsun inşallah icinizi ferah tutunTotal previa olduğunu söyledi dr canım. Kanamam şu an aktif yok fakat yoğun kanama riskim varmış. Daha önce kaybım var fakat dizanteri ve yüksek ateş sebebiyle düşük olmuştu daha kalp atışı duymadan önce yani. Alttan muayene etmiyorlar kanama olur diye. Benim işler karışık. Dr um ısrarla gerek yok iğneye dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?