- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.061
Muzik tuslari var evet ama onlara basinca bir sey duyulmadi ayrica ben bebege nasil sesleniyorum bunlar kullanma klavuzunda yazıyor mu? Ben goremedim deevet ekstradan fiyat çıktı bize içinde olmalıydı aslında.Müzikleri var,sen bebeğine seslenebiliyorsun bide apartmanda 3 kata kadar çekti başka da bilmiyorum
Tek gen olunca igneyi cok onermiyorlar hangi doktora gidiyorsun canm kac haftaliksin?Total previa olduğunu söyledi dr canım. Kanamam şu an aktif yok fakat yoğun kanama riskim varmış. Daha önce kaybım var fakat dizanteri ve yüksek ateş sebebiyle düşük olmuştu daha kalp atışı duymadan önce yani. Alttan muayene etmiyorlar kanama olur diye. Benim işler karışık. Dr um ısrarla gerek yok iğneye dedi.
Teşekkür ederim saolun inşallah sağlıkla alırız kucağımıza..Cok gecmis olsun Sağ saglim kucağınıza almak nasıp olsun inşallah icinizi ferah tutun
Polat dursun dr um. Previa konusunda çok çok başarılı. Hatta ameliyat sırasında kanamayı kontrol altında tutabilecek çözümü bulmuş ve tıp literatürüne geçmiş kendisi. Kanama durdurma konusunda çok başarılıymış. Şimdi tam 25+4 haftalık. Ve 5.tüp bebek denememde oldu. Düşün halimi çok zor elde edilen bir gebelik Allah nasip ettiyse kucağıma alacam hakkımızda hayırlısı. Maddi manevi çok yıprandık hala da devam. Yinede şükür..Tek gen olunca igneyi cok onermiyorlar hangi doktora gidiyorsun canm kac haftaliksin?
Günaydın güzel annişler:) biz sabaha kadar uyumadık oğluşum sabaha kadar vurup durdu, ben dün akşam baya üzüldüm ondan mı etkilendi aceba kızlar yoksa ona bağlamamalımıyım?
Polat dursun dr um. Previa konusunda çok çok başarılı. Hatta ameliyat sırasında kanamayı kontrol altında tutabilecek çözümü bulmuş ve tıp literatürüne geçmiş kendisi. Kanama durdurma konusunda çok başarılıymış. Şimdi tam 25+4 haftalık. Ve 5.tüp bebek denememde oldu. Düşün halimi çok zor elde edilen bir gebelik Allah nasip ettiyse kucağıma alacam hakkımızda hayırlısı. Maddi manevi çok yıprandık hala da devam. Yinede şükür..
Saol canım Allah razı olsun inşallah canım benim uzun zamandır bekliyorum bu günleri inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım.Evet dr u çok araştırdım bu işin uzmanı olduğunu öğrendim umarım her şey yolunda gider.Yaaaa evet bendede denk geldi cok uzuldugum bir gun surekli hareket etmisti bende arastirmistim bebek hissediyor
Canım çok geçmis olsun sen icini ferah tut bak bugunlere gelmissin kucaginada alacaksin Allahin izniyle sagliklada buyuteceksin doktorunda cok bilgiliymis bu konuda tam uzmanina denk gelmissin
Günaydın canım ödem den olabilirkızlar dün akşamdan beri 2 kolumda da uyurken karıncalanma var aranızda yasayan varmı normal durum mu bırde artık uyuyamıyorum hıc maşallah hareketlerı kuvvetlendı bu arada günaydın herkese
günaydın canim üzülmene bağlama ben bir suredir sabaha kadar kipir kıpır bebekten uyuyamiyorum bazı geceler yorgun düşüyorum artik da baygın gibi uyuyorumGünaydın güzel annişler:) biz sabaha kadar uyumadık oğluşum sabaha kadar vurup durdu, ben dün akşam baya üzüldüm ondan mı etkilendi aceba kızlar yoksa ona bağlamamalımıyım?
Cogu bitmis azi kalmis cnm doktoruna güven o daha iyi bilir. Stres yapma alt tarafi sezeryan olursun. Ki 32.haftaya kadar yukari cikma ihtimali de var plesantanin. Allah sag salim.kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.Polat dursun dr um. Previa konusunda çok çok başarılı. Hatta ameliyat sırasında kanamayı kontrol altında tutabilecek çözümü bulmuş ve tıp literatürüne geçmiş kendisi. Kanama durdurma konusunda çok başarılıymış. Şimdi tam 25+4 haftalık. Ve 5.tüp bebek denememde oldu. Düşün halimi çok zor elde edilen bir gebelik Allah nasip ettiyse kucağıma alacam hakkımızda hayırlısı. Maddi manevi çok yıprandık hala da devam. Yinede şükür..
Amin canım benim saolasın. Allah nasip etsin inşallah sağ salim almayı. Yukarı çıkarsa zaten oo mutluluktan uçarım herhalde. Hayırlısı canım..Cogu bitmis azi kalmis cnm doktoruna güven o daha iyi bilir. Stres yapma alt tarafi sezeryan olursun. Ki 32.haftaya kadar yukari cikma ihtimali de var plesantanin. Allah sag salim.kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Oy maşallah bizde 26 olduk daha bugün bende diyorum bi 30a gelsem artık diye ama bir yandan da ne çabuk 26 oldum diyorum hiç anlamadımGünaydın kızlar:) ŞAka maka 30 oldum ya ikincilerde zaman su gibi geçiormuş. Daha hiç bişey yapmadım . Telaşına düştüm şimdiden nasıl yetişcek diye. Ama bunda hiç halim yok şeytan dio akışına bırak
Etkisi var herhalde canım demekki sert sert sürekli vurdu hala vuruyor sıpaYaaaa evet bendede denk geldi cok uzuldugum bir gun surekli hareket etmisti bende arastirmistim bebek hissediyor
Canım çok geçmis olsun sen icini ferah tut bak bugunlere gelmissin kucaginada alacaksin Allahin izniyle sagliklada buyuteceksin doktorunda cok bilgiliymis bu konuda tam uzmanina denk gelmissin
Bendede ayrı stresler var birde doğum yaklaştıkça ayrı bir stres sardı. Kafam allak bullakGünaydın kızlar:) ŞAka maka 30 oldum ya ikincilerde zaman su gibi geçiormuş. Daha hiç bişey yapmadım . Telaşına düştüm şimdiden nasıl yetişcek diye. Ama bunda hiç halim yok şeytan dio akışına bırak
Bilmiyorum canım sabaha kadar kıpır kıpırdı sıpa maşallahgünaydın canim üzülmene bağlama ben bir suredir sabaha kadar kipir kıpır bebekten uyuyamiyorum bazı geceler yorgun düşüyorum artik da baygın gibi uyuyorum
Valla bu ara ondan korkmuo değilim. Ağrılarım çok fazla oğlumda böyle değildi sanki. Bide ikinciler erken geliyormuş. Ay sağlıkla alalımda kucagımıza .Oy maşallah bizde 26 olduk daha bugün bende diyorum bi 30a gelsem artık diye ama bir yandan da ne çabuk 26 oldum diyorum hiç anlamadımilk çocukta 30 olduğum zaman çantam hazırdı benim çünkü normal diye bekledim nolur nolmaz diye tabi şimdi sezaryen olacağı için ağırdan almaya çalışıyorum inşallah bizimki erkenden gelcem diye tutturmaz
Aynen nerden başlaam diye düşünüyorum. Tecrübeli olmakta kötü :):)Bendede ayrı stresler var birde doğum yaklaştıkça ayrı bir stres sardı. Kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?