2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bizim ufaklık hasta oluyor sağolsun bana geçiriyor. Ben daha ağır geçiriyorum. Benim iştah sıfır bu ara

Valla bu ara ondan korkmuo değilim. Ağrılarım çok fazla oğlumda böyle değildi sanki. Bide ikinciler erken geliyormuş. Ay sağlıkla alalımda kucagımıza .
Aynen bende çok korkuyorum oğlumda bende çok rahattım ama bu maşallah gün içinde karnımı 4-5 defa sertleştirip sancı yaptırıyor aklımı alacak bigün bi de ilk gebeliğimde çift rahimli olduğumu bilmiyordum rahattı kafam şimdi öğrenince acaba erkenden gelecek mi korkusu sardı beni inşallah vakitlice gelirler ya

Canım inşallah yaa. Senin o var birde . Bilmemek çogu zaman iyi bişey aslında.

Bizim ufaklık hasta oluyor sağolsun bana geçiriyor. Ben daha ağır geçiriyorum. Benim iştah sıfır bu ara
Benimde istah cok yoktu kilo da cok almiyordum ama simdi istah acildi kilo almaya basladim bir anda. Benimki de 1.sinif cok mikrop dolasiyor siniflarda malesef aman dikkat et bagisikligi kuvvetlensin diye ben omega 3lu vitamin takviyesi veriyorum benimkine hem istahi açıldı hem daha az hasta oluyor. En azindan su dönemde icirebilirsin cnm.

Ilkinde erken gelmediyse bunda da gelmez merak etme ben hep oyle dusunup rahatlıyorum

Aynen nerden başlaam diye düşünüyorum. Tecrübeli olmakta kötü :):)
Ay canım 1 haftadır eşim annesi gile bıraktı. Geldiğimiz gün diyor bebek şeyleri çok pahalı aradan bir yerden bakarız yok özel hastaneye ne para verecekmiş devlet dururken.1 haftadır doğum konusuyor bir tane piskolojisi bozuk kardeşi var boşanma arefesinde bana baksın diye getirmiş sözde kadın sıkıntılarını bozuk kaset gibi söyleyip söyleyip duruyor, ağlıyor zaten eşim yok diken üstündeyim açıkçası teyzenin yanında doğurmak istemiyorum. Dün gene doğum konusu açıldı bende dedim belki evime giderim, iyi git ben gelmem yengenler orda baksın sana zaten normal doğuracaksın vs. Basladı kv. Zoruma gitti niye diyeceksin eltim 3 ay önce doğurdu annesi yanındaydı 20 gün 10 günde kv gitti pamuklara sarıp baktılar kıskandığımdan değil bende gittim evinde yardım ettim, gene yaparımda yapsınlarda benim hepten kimsem yok bana öyle diyor. Kafama taktım akşam baya sabahta geldi uyandırmaya bende dedim içimde büyüteceğime söyledim dedim beni sevmiyon mu benim daha kimsem yok bana böyle diyorsun kırıldım dedim sevmiyorsan istemiyorsan böyle söylemene ayrım yapmana gerek yok evime gşderim ne ben üzüleyim ne de sen dedim. Özür falan diledi yanlış anlama kızım falan dedi gitmene gerek yok bırakmam dedi. Ben seni kızım gibi görüyorum dedi valla dedim dilin ayrı hareketlerin söylediğin laflar ayrı ayrı dedim. Yok yok dedi teyzeyide yollarım dedi 1 aya kadar sen merak etme üzülme dedi bakalım gidişat neyi gösterecek Allah sonumu hayretsin. Doktor bana dedi erken doğum riskin yok diye ama piskoloji bırakırsa işte

Ay benim iştah yok yakın olsam yapardım yerdik birilikte belki benimde iştah açılırdı

Selam arkadaşlar devlette 2 kez sezeryan olacak olan varmı gün veriliyor mu yoksa sancı mı bekleniyor bileğisin olan varmı acaba

Günaydın güzel annişler:) biz sabaha kadar uyumadık oğluşum sabaha kadar vurup durdu, ben dün akşam baya üzüldüm ondan mı etkilendi aceba kızlar yoksa ona bağlamamalımıyım?

Günaydın canım. Hareket azalma ve artmalarının bir çok sebebi olabiliyor. Ona bağlama bence, ayrıca kendini ve yavrunun da üzme bir şey için.

Geçmiş olsun canım. Benim kız da hasta 2 gündür ateşli. Bu sabah biraz daha iyiydi. Hasta çocukla uğraşmak zormuş valla hamile halinle.

Bu arada günaydın herkese.
Takviyelerimi düzenli almama rağmen bu aralar gece kramplarım çok aşırı çoğaldı. Gece sürekli stresle yatıyorum

Benimde iştah sıfır az önce yediklerimi de çıkardam
Canım bende gece öyleydim. Yanlız değilim demekki.
sizede geçmiş oldun canım cidden zor. Uyku düzeni değişmesini bile kaldıramıyorum.

Ilkinde erken gelmediyse bunda da gelmez merak etme ben hep oyle dusunup rahatlıyorum
Doğrudur canım ama ilkinde kanama falan yaşamadım hiç bu baya sıkıntılı geçti ya ondan aklıma geliyor işte inşallah abisi gibi son haftalara kadar durur hatta abisinin gelmeye niyeti bile yoktu o derece yani :))

Canım inşallah esin gelir de evine gidersin kimse olmasa bile kendi evinde kendine yetersin başkasının yaninda zor Allah kolaylık versin çok dusunmemeye çalış bebeğin için

Doğrudur canım ama ilkinde kanama falan yaşamadım hiç bu baya sıkıntılı geçti ya ondan aklıma geliyor işte inşallah abisi gibi son haftalara kadar durur hatta abisinin gelmeye niyeti bile yoktu o derece yani :))
Bende 38 sonu nisanim gelmisti bunda da erken bekliyorum dedigin gibi bu gebeliklerimiz cok farklı oldu. Insallah üçüncü gebeliklerimiz rahat gecer 36 yi gecsem bir oh cekicem ama bugünleri gördüğüme bile sukrediyorum

Doğru diyorsun da takmadık şeyleri takar oldum hamilelikten,keşke takmasam düşünmesem

Bende 38 sonu nisanim gelmisti bunda da erken bekliyorum dedigin gibi bu gebeliklerimiz cok farklı oldu. Insallah üçüncü gebeliklerimiz rahat gecer 36 yi gecsem bir oh cekicem ama bugünleri gördüğüme bile sukrediyorum
Aynen canım üçüncüyü yapacak olanlar haberleşelim beraber yapalım Hayyam belki kızı tuttururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…