- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.101
Amin canım inşallah. Gerçekten zor hamilelikte ayrı bir dert, herşeyede alınır oldum ama susmayacam bende içime atmayacam ben üzülüyorsam karşı tarafta üzülsünCanım inşallah esin gelir de evine gidersin kimse olmasa bile kendi evinde kendine yetersin başkasının yaninda zor Allah kolaylık versin çok dusunmemeye çalış bebeğin için
Masallah Benim Hicbisey cekmiyor canimGunaydin kizlar istahim cok açıldı bugunlerde ruyamda hep yemek gorur yemek plani yapar oldum. Keske biri yanimda olsa da ne istesem yapsabizde 27 olduk. Zaman çabuk geciyor gercekten cokta soguk hava aman hasta olmayın ayaklarinizi sicak tutun.
İçine atıp kendini bebeğini uzme karşı taraf bilsin ki ona gore davransin en iyisini yaparsınAmin canım inşallah. Gerçekten zor hamilelikte ayrı bir dert, herşeyede alınır oldum ama susmayacam bende içime atmayacam ben üzülüyorsam karşı tarafta üzülsün
Ben istiyorum 3. Kızda istiyorum erkek de olsa olur ben 4 Yapım ciftliym iki kiz iki erkek ikide tek kalmamis olurAynen canım üçüncüyü yapacak olanlar haberleşelim beraber yapalımHayyam belki kızı tuttururuz
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum umarım milat olurİçine atıp kendini bebeğini uzme karşı taraf bilsin ki ona gore davransin en iyisini yaparsın
Mutlu yılları olsun minik kızının işallah. Ne güzel olmuş canım halaların yapması güzel geçer işallah partide minik ne kadar mutlu olacak kim bilirBenim abla kizim bugun 3 yasinda kızlar aksama dogum gunu kutluycaz aslinda pek niyetim yoktu hem madden hemde manen belki ve kasik agrisi var bu aralar halalara gorev verdim ben bi pasta yaptım 4hala var 3 u burda onlara görev verdim onlar yapicak bakalım nasil olacak (kutlamayı isteyip cocugun hevesini kirmayalim diyen ve yardim teklifinde onlar bulundu )
Bende 2.yi kız istiyorum kızlarBen istiyorum 3. Kızda istiyorum erkek de olsa olur ben 4 Yapım ciftliym iki kiz iki erkek ikide tek kalmamis olur
basılı tutup konuşuyorsun geri de tuştan parmağını çekiyorsun,klavuz da yazıyor canm bak istersen müzikte 6 tane varMuzik tuslari var evet ama onlara basinca bir sey duyulmadi ayrica ben bebege nasil sesleniyorum bunlar kullanma klavuzunda yazıyor mu? Ben goremedim de
Zaten o mutlu olsun die yoksa hic halim de yok 3 aydir gun sayıyor kuzum kiyamadi halalar tabii :)Mutlu yılları olsun minik kızının işallah. Ne güzel olmuş canım halaların yapması güzel geçer işallah partide minik ne kadar mutlu olacak kim bilir
Bu erkek miydi canim grupta çoğunluk erkekBende 2.yi kız istiyorum kızlar
Günaydın kızlar:) ŞAka maka 30 oldum ya ikincilerde zaman su gibi geçiormuş. Daha hiç bişey yapmadım . Telaşına düştüm şimdiden nasıl yetişcek diye. Ama bunda hiç halim yok şeytan dio akışına bırak
Hersey çok pahali cnm masraflar bitmiyor . Gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Süt sağma makinesini bnde henüz almadım gerek olursa almayi düşünüyorum. Göğüs ucu için eczaneden Lansinoh alabilirsin bnde ondan alicam. Şimdiden çorabı zor giyiyorumBen de 30 oldum ama resmen maddi olarak kuruduk. Çocuğumun değilde benim nasipsizliğim mi bilmiyorum . Daha ne alınacak bilmiyorum, mesela süt sağma makinesi alalım dedim kv duruma göre alırız dedi. Göğüs için nasıl krem almam gerekiyor bilmiyorum. Eşimle tek gidip kıyafet alamayız çünkü kv benim aldıklarımın kalitesini pek beğenmiyor. Gerçi beraber gitmek daha iyi her şey pahalı diyip eli boş dönerim o alıyor hep 30 dan dolayı mı bilmiyorum ama çok ağır hissediyorum kendimi karnım sanki patlayacak gibi oluyor
Sağlıklı mutlu yaşları olsun prensesin halaların teyzelerin olması çok güzel bir şey valla bizim Kuzey’in iki teyzesi var ben yetişemezsem onlar yetişiyor çok şükür bi tane de halamız var görüşmüyoruz maalesef :))Benim abla kizim bugun 3 yasinda kızlar aksama dogum gunu kutluycaz aslinda pek niyetim yoktu hem madden hemde manen belki ve kasik agrisi var bu aralar halalara gorev verdim ben bi pasta yaptım 4hala var 3 u burda onlara görev verdim onlar yapicak bakalım nasil olacak (kutlamayı isteyip cocugun hevesini kirmayalim diyen ve yardim teklifinde onlar bulundu )
Kız yapacaklar olarak toplanalım bir arayaBende 2.yi kız istiyorum kızlar
Maşallah canım minyon olacak belli sağlıklı olsun yeterkiMerhaba kızlar bebişim gördüm rahatladım;boyu 33 kilosu 850 lerde doktor minyon bı bebek olabilir deditahmini 2.800 lerde doğurabilirsin dedi. seker yüklenmesine gerek görmedi ve yine tam 1 ay sonraya çağırdı,bebek hareketlerini sordum bu arada hani benimki gece hiç uyandirmiyo bazı haftalar sakin oluyo dedim,önemli olan akşam yemek yedikten sonra hareket etmesi dedi,gün içinde kendini çok yoruoyosundur oda çok hareketli değildir bu sebepten dedi benden haberler böyle Allah hepimizi sağ salim kavustursun
Kız yapacaklar olarak toplanalım bir araya
4 sene sonra haberleselim canim hamilelik güzel ya bir daha bu duyguyu yasamak isterim icimde onu hissetmek güzel. Tabi Allah saglik verirse ve izin verirse. Kız icin yapmam yaparsam kalabalik aile ici yaparim ama tabi Kiz olursa da renk olur ailedeAynen canım üçüncüyü yapacak olanlar haberleşelim beraber yapalımHayyam belki kızı tuttururuz
Evet canm ya biri kapiyi calsa da kabak tatlisi getirse o.kadar canim cekiyor. Yarın pazardan alicam ama nasil dayancam bilmiyorumEvet kabak tatlısı üstüne tahin ceviz çokda güzel olur:)
Ay bugün LCW de alışveriş yaptım gözüm hep kız bebeklerine kaydı valla çok güzeller :)) nasip artık Allah gönlümüze göre versin inşallahŞuan bile elim pembeye gidiyor, diyorum rengin cinsiyeti felan olmaz ama sonra mavi alıyoruz. Bende tekrar olursa kız istiyorum ama hamileliğim çok zor geçti yine böyle olmasından korkuyorum.
4 sene sonra bende düşünüyorum valla tabi gönlümden geçen kız evladını da tatmak ama Rabbim ne nasip görürse artık sağlıklı olsunlar yeterki ama yine sizlerle beraber bu süreci yaşamak isterim :))4 sene sonra haberleselim canim hamilelik güzel ya bir daha bu duyguyu yasamak isterim icimde onu hissetmek güzel. Tabi Allah saglik verirse ve izin verirse. Kız icin yapmam yaparsam kalabalik aile ici yaparim ama tabi Kiz olursa da renk olur ailede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?