- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.121
Ay bugün LCW de alışveriş yaptım gözüm hep kız bebeklerine kaydı valla çok güzeller :)) nasip artık Allah gönlümüze göre versin inşallahŞuan bile elim pembeye gidiyor, diyorum rengin cinsiyeti felan olmaz ama sonra mavi alıyoruz. Bende tekrar olursa kız istiyorum ama hamileliğim çok zor geçti yine böyle olmasından korkuyorum.
4 sene sonra bende düşünüyorum valla tabi gönlümden geçen kız evladını da tatmak ama Rabbim ne nasip görürse artık sağlıklı olsunlar yeterki ama yine sizlerle beraber bu süreci yaşamak isterim :))4 sene sonra haberleselim canim hamilelik güzel ya bir daha bu duyguyu yasamak isterim icimde onu hissetmek güzel. Tabi Allah saglik verirse ve izin verirse. Kız icin yapmam yaparsam kalabalik aile ici yaparim ama tabi Kiz olursa da renk olur ailede
Ben de 30 oldum ama resmen maddi olarak kuruduk. Çocuğumun değilde benim nasipsizliğim mi bilmiyorum . Daha ne alınacak bilmiyorum, mesela süt sağma makinesi alalım dedim kv duruma göre alırız dedi. Göğüs için nasıl krem almam gerekiyor bilmiyorum. Eşimle tek gidip kıyafet alamayız çünkü kv benim aldıklarımın kalitesini pek beğenmiyor. Gerçi beraber gitmek daha iyi her şey pahalı diyip eli boş dönerim o alıyor hep 30 dan dolayı mı bilmiyorum ama çok ağır hissediyorum kendimi karnım sanki patlayacak gibi oluyor
Ay bugün LCW de alışveriş yaptım gözüm hep kız bebeklerine kaydı valla çok güzeller :)) nasip artık Allah gönlümüze göre versin inşallah
4 sene sonra bende düşünüyorum valla tabi gönlümden geçen kız evladını da tatmak ama Rabbim ne nasip görürse artık sağlıklı olsunlar yeterki ama yine sizlerle beraber bu süreci yaşamak isterim :))
herşey çok pahalı maalesef bizde kuruduk eğer çalışmıyorsan simdilik süt sağma makinesine gerek yok ihtiyaç olursa alırsın göğüs ucu kremi olarak lashinos çok öneriliyor direkt onu aldım eczaneden sorabilirsin o da biraz pahalı zam gelmeden al kenara koy. Kıyafetleri 1 günde alırsınız çıktığınızda 1 günde yıkansa kurusa 1 günde ütülenir kayinvalidenle beraber çıkın birkaç mağazadan topluca hallolur intenette bebek alışveriş listeleri var ordan kopya çekebilirsin bebegin alışverişi içinBen de 30 oldum ama resmen maddi olarak kuruduk. Çocuğumun değilde benim nasipsizliğim mi bilmiyorum . Daha ne alınacak bilmiyorum, mesela süt sağma makinesi alalım dedim kv duruma göre alırız dedi. Göğüs için nasıl krem almam gerekiyor bilmiyorum. Eşimle tek gidip kıyafet alamayız çünkü kv benim aldıklarımın kalitesini pek beğenmiyor. Gerçi beraber gitmek daha iyi her şey pahalı diyip eli boş dönerim o alıyor hep 30 dan dolayı mı bilmiyorum ama çok ağır hissediyorum kendimi karnım sanki patlayacak gibi oluyor
Valla ben biraz daha erteleyebilirdim bizimki sürpriz oldu biraz üçüncü de yine aynı 4 sene sonra olur nasip bakalım :))ben de bi ihtimal kiz icin dusunebilirim ama 4yil hayatta beklemeyizoglumla arada toplam 3yil olmus olcak 2.de,zorla erteleye erteleye getirmistim bu sureye kismet Allah saglik versin cocuklarimiza,belki olur belki olmaz 3.ler bakarsin zorlaniriz yok deriz hah
Aynen 3.isteyenler grubu kurariz canm..Ay bugün LCW de alışveriş yaptım gözüm hep kız bebeklerine kaydı valla çok güzeller :)) nasip artık Allah gönlümüze göre versin inşallah
4 sene sonra bende düşünüyorum valla tabi gönlümden geçen kız evladını da tatmak ama Rabbim ne nasip görürse artık sağlıklı olsunlar yeterki ama yine sizlerle beraber bu süreci yaşamak isterim :))
Erkek canım her gittiğimizde ilk pipi gösteriyor adam bana kız dediniz ama alın size pipi dercesineBu erkek miydi canim grupta çoğunluk erkek
Gözün aydın canım. 2.5 üstü doğsunda çok da önemli değil kac kg doğduğu sağlıkla gelsinlerMerhaba kızlar bebişim gördüm rahatladım;boyu 33 kilosu 850 lerde doktor minyon bı bebek olabilir deditahmini 2.800 lerde doğurabilirsin dedi. seker yüklenmesine gerek görmedi ve yine tam 1 ay sonraya çağırdı,bebek hareketlerini sordum bu arada hani benimki gece hiç uyandirmiyo bazı haftalar sakin oluyo dedim,önemli olan akşam yemek yedikten sonra hareket etmesi dedi,gün içinde kendini çok yoruoyosundur oda çok hareketli değildir bu sebepten dedi benden haberler böyle Allah hepimizi sağ salim kavustursun
Benimde 1 gögüs ucum yok ondan pompa aldım ne olur ne olmaz diye,damarlar belirginleşti ama rengi beyaz değil birde göğüs uçlarında sarı sarı katı seyler olıyor arada süt sanırsam ama büyüme falan yokKızlar benim göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük. Bebeğim nasıl emecek merak ediyorum. Sarılık geçirmesinden korkuyorum. Birde sizin göğüslerinizde beyaz çok belirgin damar var mı?
Aynen haberleşelim kız grubu diye kurarız:) Geçen eşime dedim bakacağız kız için ne yapmamız gerekiyorsa bu kez öyle yapacağız diyorum. O da dalga geçiyor öyle şey mi olurmuş diye:))Sağlıklı mutlu yaşları olsun prensesin halaların teyzelerin olması çok güzel bir şey valla bizim Kuzey’in iki teyzesi var ben yetişemezsem onlar yetişiyor çok şükür bi tane de halamız var görüşmüyoruz maalesef :))
Kız yapacaklar olarak toplanalım bir araya
Maşallah canım minyon olacak belli sağlıklı olsun yeterki
Dayan yarına kadar canım yarın bol bol yapıp yersinEvet canm ya biri kapiyi calsa da kabak tatlisi getirse o.kadar canim cekiyor. Yarın pazardan alicam ama nasil dayancam bilmiyorum
Esim gitti aldı canm tatlıcidan buyuksehirde olmanin faydalari gayette guzeldi tadi tazeydi yapmama gerek kalmadi. Yarina da cnm.baska sey cekerDayan yarına kadar canım yarın bol bol yapıp yersin
Kizlar bugun bebek gormeye gittim kuzenime 3 gun oldu doğum yapalı bebek güzel anne sezeryanlı çok şişmiş kalkamiyor emzirmeye calisiyo ayni anda gelen giden içim daraldı yaa bebeğin dudakları kuru idi benimkiler de oyleydi ve sütüm gelmemisti ben sormadim tabi anneye benim tahminim sadece neyse yarım saat durmadim kalktım stres oldum zaman yaklaştıkça korkular sardı beni sarilikdi emzirme idi cocuklarin dersi idi gelen giden bian gozumde canlandıbende daha hic bisey almadim eksigim cok ruh halim berbatti bu ruh haliyle trafikde herkes ustume geldi sinir oluyorhm şu erkek şoförlere trafik de çok ben o stresle ondeki arabaya carptım yigenim arabada idi cocugun başi çarptı mi emanet çocuk başim.agriyor dedi agliyo bi yandan benim.karnim top gibi oldu arabadan bi 10 dk inmedim neyse adamlar anlayisli imis abla bizim qrabada bisey yok yoluna devam et dedi ama o psikoloji bana yetti sonuc olarak biz iyiyiz şükür babam aradı hamile.kadinsin araba kullanma dedim adam.haklı stresimden oldu yuzde yüz benim hatamdı
Benimde 1 gögüs ucum yok ondan pompa aldım ne olur ne olmaz diye,damarlar belirginleşti ama rengi beyaz değil birde göğüs uçlarında sarı sarı katı seyler olıyor arada süt sanırsam ama büyüme falan yok
Çok sagol canim Allah sana da kazasız belasız kullandirsin inşallah Ben hamilelikden once arabasız adım atmazdım hamile oldugumdan beri hareket etme amacli pek kullanmiyorum tabi uzak yerlere kullaniyorum yada eşim getirip goturuyordu ama bugun ki yasadigimdan sonra galiba doguma kadar kullanmiycam çok kasildı karnimCanim cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin. Ben de hergun 110 km yol yapiyorum, asiri yogun trafik, cogu erkek gercekten kurallara hic uymadan deli gibi suruyor, eskiden asiri sinirlenip stres yapiyordum, cok geriliyordum, ama artik pamuk gibiyim, sacma sapan seylerle hergun karsilasmaktan normal geliyor hepsi. Allah hatadan kazadan korusun insaallah.
canım stres olmuşsun sen ondan carptın herhalde herkesin doğum süreci farklı olıyormuş canım işallah sütümüz bol gelen gidenimiz az olur brbişlerimiz sağlıklı olur. Çocugu bi acile götürüp baktırsaydın için rahat eder en azındanKizlar bugun bebek gormeye gittim kuzenime 3 gun oldu doğum yapalı bebek güzel anne sezeryanlı çok şişmiş kalkamiyor emzirmeye calisiyo ayni anda gelen giden içim daraldı yaa bebeğin dudakları kuru idi benimkiler de oyleydi ve sütüm gelmemisti ben sormadim tabi anneye benim tahminim sadece neyse yarım saat durmadim kalktım stres oldum zaman yaklaştıkça korkular sardı beni sarilikdi emzirme idi cocuklarin dersi idi gelen giden bian gozumde canlandıbende daha hic bisey almadim eksigim cok ruh halim berbatti bu ruh haliyle trafikde herkes ustume geldi sinir oluyorhm şu erkek şoförlere trafik de çok ben o stresle ondeki arabaya carptım yigenim arabada idi cocugun başi çarptı mi emanet çocuk başim.agriyor dedi agliyo bi yandan benim.karnim top gibi oldu arabadan bi 10 dk inmedim neyse adamlar anlayisli imis abla bizim qrabada bisey yok yoluna devam et dedi ama o psikoloji bana yetti sonuc olarak biz iyiyiz şükür babam aradı hamile.kadinsin araba kullanma dedim adam.haklı stresimden oldu yuzde yüz benim hatamdı
Bende öyle canım ilk benim ama doğum ve sonrası beni çok ürkütüyor eşimde yanımda yok diye diken üstündeyim. Düşün stresten kv evindeyim ben stresliyim kız katdeşini doğumdan önce gönder dedim çok misafir gelmesin stresliyim dedim. Düşün hem evlerinde kalıyorum hem gelene gidene karışmaya başladımKızlar yaa bişey sorucam yargilamayin beni lutfen bebeğimi.cok.seviyorum falan ama ben doğum.sonrasi ilk3 aydan çok korkuyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama 2 numaradan ağzım cok yandı cok.cektirdi bana ondan kalma korkum var sizler nasılsıniz benim.gibi opan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?