- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.141
Yok şükür çocuk da bizde iyiyiz cok şiddetli değildi zaten ayy inşallah ya sütümüz bol olsun akilli akılii bebislerimiz olsun dua ediyorum hepcanım stres olmuşsun sen ondan carptın herhalde herkesin doğum süreci farklı olıyormuş canım işallah sütümüz bol gelen gidenimiz az olur brbişlerimiz sağlıklı olur. Çocugu bi acile götürüp baktırsaydın için rahat eder en azından
Bol bol olur işallah sütlerimiz bebişlerimizin karınları güzelce doyarBenim göğüsler de çok büyüdü. Meme ucunun orada beyaz damar çok belirgin hatta bakınca sanki göğüslerim kare gibi olmuş gibi geliyor o kadar belirgin damar
ohh ohh afiyet olsun canım iyi olmuşEsim gitti aldı canm tatlıcidan buyuksehirde olmanin faydalari gayette guzeldi tadi tazeydi yapmama gerek kalmadi. Yarina da cnm.baska sey ceker
Haklısin ama ozel deģilse neden evinde kalmiyosun kayinvalideye haftada bir gitme bile beni geriyor malesefBende öyle canım ilk benim ama doğum ve sonrası beni çok ürkütüyor eşimde yanımda yok diye diken üstündeyim. Düşün stresten kv evindeyim ben stresliyim kız katdeşini doğumdan önce gönder dedim çok misafir gelmesin stresliyim dedim. Düşün hem evlerinde kalıyorum hem gelene gidene karışmaya başladım
Canım cok haklisin ya 3.cocuk dimi senin kac yasinda ikisi?birde ilgilenmek zorunda oldugun 2 cocuk var. Bol bol kahve icip ayakta durmaya caliscaz burda birbirmize destek olucaz gerci buraya yazacak vakit bulabilir miyim bilmiyorum is guc ustun körü yapacaz ve zamanla her sey duzene gircek yeter ki saglikli olalim.Kızlar yaa bişey sorucam yargilamayin beni lutfen bebeğimi.cok.seviyorum falan ama ben doğum.sonrasi ilk3 aydan çok korkuyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama 2 numaradan ağzım cok yandı cok.cektirdi bana ondan kalma korkum var sizler nasılsıniz benim.gibi opan var mı?
Off aynen canim 2. Sınifa ve 1. Sinifa giden cocuklarim var şükür desigin gibi birbirimize destek oluruz burda ben kilo almayi cok sorun ediyorum arkadaslarim kafsya takma dogum sonrasi o kosturma ile zaten verirsin diyor dogru aslında gelenim.gidenim de cok olur benimCanım cok haklisin ya 3.cocuk dimi senin kac yasinda ikisi?birde ilgilenmek zorunda oldugun 2 cocuk var. Bol bol kahve icip ayakta durmaya caliscaz burda birbirmize destek olucaz gerci buraya yazacak vakit bulabilir miyim bilmiyorum is guc ustun körü yapacaz ve zamanla her sey duzene gircek yeter ki saglikli olalim.
Cocuklarin sana yardimci bile olur canm büyüklermis. Valla 40 cikasaya kadar ben misafir istemiyorum ya gurbette oldugum.icinde kimse gelmez zaten sadece annem olucak yanimda. Arkadaslarim zaten anlayisli 40 cikmadan gelmezler belki hastaneye gelirler. Ya üç günlük yeni dogum yapmis birine bir insan niye ziyarete gelir hic anlamıyorum. Kiloyu da hic takma bence detoks sulari yuruyus egzersiz emzirme korse eskisinden bile daha zayif olursun valla.Off aynen canim 2. Sınifa ve 1. Sinifa giden cocuklarim var şükür desigin gibi birbirimize destek oluruz burda ben kilo almayi cok sorun ediyorum arkadaslarim kafsya takma dogum sonrasi o kosturma ile zaten verirsin diyor dogru aslında gelenim.gidenim de cok olur benim
İyi bari canım. Amin canım ayy bugün bi bebek geldi kvlere daha 2 buçuk aylıkmış çok tonton sevimli birde hiç sesi çıkmadı maşallah ay dedim nasıl güzel böyle sessiz bebek saatlerce ağlamadı bakıyor ellerini emiyor ayaklarını hareket ettiriyor çok iyidi bizimkilerde öyle uslu olur işallah canımYok şükür çocuk da bizde iyiyiz cok şiddetli değildi zaten ayy inşallah ya sütümüz bol olsun akilli akılii bebislerimiz olsun dua ediyorum hep
oh oh kv diyorki sana bol bol lohusa şerbeti yapacam süt yapsın diye bende ne yaparsan yap şeker katma sakın içmem dedimOff aynen canim 2. Sınifa ve 1. Sinifa giden cocuklarim var şükür desigin gibi birbirimize destek oluruz burda ben kilo almayi cok sorun ediyorum arkadaslarim kafsya takma dogum sonrasi o kosturma ile zaten verirsin diyor dogru aslında gelenim.gidenim de cok olur benim
Aynen oyle olurum inşallah evet cocuklarim getir gotur yapar en cok.o bile buyuk.nimet ama.bizde misafir gelinir keske taa ramazandan sonra gelse misafirlerim ne güzel olurCocuklarin sana yardimci bile olur canm büyüklermis. Valla 40 cikasaya kadar ben misafir istemiyorum ya gurbette oldugum.icinde kimse gelmez zaten sadece annem olucak yanimda. Arkadaslarim zaten anlayisli 40 cikmadan gelmezler belki hastaneye gelirler. Ya üç günlük yeni dogum yapmis birine bir insan niye ziyarete gelir hic anlamıyorum. Kiloyu da hic takma bence detoks sulari yuruyus egzersiz emzirme korse eskisinden bile daha zayif olursun valla.
Normalde ben Bursada oturuyorum zaten eşimin şirket ankarada 6 aylık bir iş aldı ve onu oraya gönderdiler kvler baskı yapıyorlarmış gelsin hamile yanlız kalmasın gibi şeyler söylemişler o da sürekli aklım sende kalıyor ya birşey olursa diye panik hali sürekli sırf eşimin içi rahat etsin diye geldim bende yoksa tek başınada kalabilirdim evimde aslında benim hikayemde bu maalesef bakalım daha ne süprizler bekliyor beniHaklısin ama ozel deģilse neden evinde kalmiyosun kayinvalideye haftada bir gitme bile beni geriyor malesef
Ayy evet ya ben de bizim.komsuda gordum annesi uyutmak.icin ugrasmadi bile oturdugu yerde uyuyorİyi bari canım. Amin canım ayy bugün bi bebek geldi kvlere daha 2 buçuk aylıkmış çok tonton sevimli birde hiç sesi çıkmadı maşallah ay dedim nasıl güzel böyle sessiz bebek saatlerce ağlamadı bakıyor ellerini emiyor ayaklarını hareket ettiriyor çok iyidi bizimkilerde öyle uslu olur işallah canım
maşallah diyip tebrik ediyorum bebekleri öyle alıştıran annelereAyy evet ya ben de bizim.komsuda gordum annesi uyutmak.icin ugrasmadi bile oturdugu yerde uyuyor
O zaman canımız şekerli şeyler ister ama işte iradeli olmak lazim biz dede lohusa şerbeti değilde kuymak deriz un ve su ile yapilir uzerine tereyağ ve bol.fistıkla ikram.edilir boool.kalorili ama gelenek işte süt yaptığına inanılır ben onla nasıl başedicem bilemiyorumoh oh kv diyorki sana bol bol lohusa şerbeti yapacam süt yapsın diye bende ne yaparsan yap şeker katma sakın içmem dedim
Yani aslında eşinde hakli imiş şartlar boyle olmak.zorunda bırakmış dogumdan bikac ay sonra evine gecersin sanirim belki de senin icin daha iyi bile olur evde bebekle ilgilenecek birileri olucakNormalde ben Bursada oturuyorum zaten eşimin şirket ankarada 6 aylık bir iş aldı ve onu oraya gönderdiler kvler baskı yapıyorlarmış gelsin hamile yanlız kalmasın gibi şeyler söylemişler o da sürekli aklım sende kalıyor ya birşey olursa diye panik hali sürekli sırf eşimin içi rahat etsin diye geldim bende yoksa tek başınada kalabilirdim evimde aslında benim hikayemde bu maalesef bakalım daha ne süprizler bekliyor beni
Başedilecek gibi değilmiş canım inan o senin dediğin benim altı üstü şerbet şeker koyarsa içmemO zaman canımız şekerli şeyler ister ama işte iradeli olmak lazim biz dede lohusa şerbeti değilde kuymak deriz un ve su ile yapilir uzerine tereyağ ve bol.fistıkla ikram.edilir boool.kalorili ama gelenek işte süt yaptığına inanılır ben onla nasıl başedicem bilemiyorum
İşallah canım anlaşabilirsek dediğin gibi benim için daha iyi olur biraz ben idare edecem birazda onlar bana katlanabilirse olabilir. Bakalım olmazsa anlaşamazsak evime geçiçem tek başıma doğuracam rn kötüYani aslında eşinde hakli imiş şartlar boyle olmak.zorunda bırakmış dogumdan bikac ay sonra evine gecersin sanirim belki de senin icin daha iyi bile olur evde bebekle ilgilenecek birileri olucak
Hakkında hayirlisi olsun canim sen kafana bisey takmamaya çaliş demesi.kolay ayni zamanda kendime de soyleyeyim herseyi görme herseyi duyma der annem yoksa hayat cekilmez hal alıyorİşallah canım anlaşabilirsek dediğin gibi benim için daha iyi olur biraz ben idare edecem birazda onlar bana katlanabilirse olabilir. Bakalım olmazsa anlaşamazsak evime geçiçem tek başıma doğuracam rn kötü
Kızlar ilk çocuk için devlet Doğum parası 300 lira artı süt parası niyetine de 149 lira veriyormuş öyle mi?bilgisi olan varmı
Erkek canım her gittiğimizde ilk pipi gösteriyor adam bana kız dediniz ama alın size pipi dercesinezaten en son doktor diyor silahını dikmiş tank gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?