- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.161
Geçmiş olsun canim şükür ki kimsede birsey yokKizlar bugun bebek gormeye gittim kuzenime 3 gun oldu doğum yapalı bebek güzel anne sezeryanlı çok şişmiş kalkamiyor emzirmeye calisiyo ayni anda gelen giden içim daraldı yaa bebeğin dudakları kuru idi benimkiler de oyleydi ve sütüm gelmemisti ben sormadim tabi anneye benim tahminim sadece neyse yarım saat durmadim kalktım stres oldum zaman yaklaştıkça korkular sardı beni sarilikdi emzirme idi cocuklarin dersi idi gelen giden bian gozumde canlandıbende daha hic bisey almadim eksigim cok ruh halim berbatti bu ruh haliyle trafikde herkes ustume geldi sinir oluyorhm şu erkek şoförlere trafik de çok ben o stresle ondeki arabaya carptım yigenim arabada idi cocugun başi çarptı mi emanet çocuk başim.agriyor dedi agliyo bi yandan benim.karnim top gibi oldu arabadan bi 10 dk inmedim neyse adamlar anlayisli imis abla bizim qrabada bisey yok yoluna devam et dedi ama o psikoloji bana yetti sonuc olarak biz iyiyiz şükür babam aradı hamile.kadinsin araba kullanma dedim adam.haklı stresimden oldu yuzde yüz benim hatamdı
Var birşeyler yapan ama tabi Allah’a kalmış bişe artık Rabbim gönlümüze göre sağlıklısını nasip etsin inşallahAynen haberleşelim kız grubu diye kurarız:) Geçen eşime dedim bakacağız kız için ne yapmamız gerekiyorsa bu kez öyle yapacağız diyorum. O da dalga geçiyor öyle şey mi olurmuş diye:))
Sağolasin tatlim çok şükür yaGeçmiş olsun canim şükür ki kimsede birsey yok
Aslında benimde hayat felsefemdir ama bu hamilelikte herşeyi görür kafaya takar kendi kendime büyütür oldum. Bir bakmışsın oturmuş ağlamışım, normale döneceğim günleri iple çekiyorum.Hakkında hayirlisi olsun canim sen kafana bisey takmamaya çaliş demesi.kolay ayni zamanda kendime de soyleyeyim herseyi görme herseyi duyma der annem yoksa hayat cekilmez hal alıyor
Amin canım inşallahVar birşeyler yapan ama tabi Allah’a kalmış bişe artık Rabbim gönlümüze göre sağlıklısını nasip etsin inşallah
Evet canm doğru.2. Çocuk 400 3. İçin 600 veriyorKızlar ilk çocuk için devlet Doğum parası 300 lira artı süt parası niyetine de 149 lira veriyormuş öyle mi?bilgisi olan varmı
Kızlar memur olan var mı memurlara daha fazla sanırım
Kızlar bu arada cocuk odası işini ne yaptınız. Bana cevremden tecrübeliler beşikte yatmadıgını genelde anne yanının kullanıldığını söylediler. O yüzden beşikten vazgeçtim. Dolap ve şifonyer alıyorum ikeadan. Birde anne yanı beşik alıcam
Oh iyi bereketiyle geliyor çocuklar :)Evet canm doğru.2. Çocuk 400 3. İçin 600 veriyor
Aynen canım ilk başta oda yapmak çok gereksiz oluyor çünkü çoğunlukla emzirdiğin için senin yanında oluyor devamlı mesela bende ufak bi anne yanı beşik alıcam daha sonra büyüyünce abisinin park yatağına geçer o arada Kuzey’e büyük karyola alıcamKızlar bu arada cocuk odası işini ne yaptınız. Bana cevremden tecrübeliler beşikte yatmadıgını genelde anne yanının kullanıldığını söylediler. O yüzden beşikten vazgeçtim. Dolap ve şifonyer alıyorum ikeadan. Birde anne yanı beşik alıcam
Günde 5 vakit oluyor canım maşallah :))Kızlar günaydın , bebeğim döndukten sonra göbeğimin yanında sertlik oluşuyor acaba kafası mi poposumu bilemedim avucunun içi kadar çünkü büyüklüğüçok güzel bir duygu size de oluyor mu karnım bazen resmen dalga dalga
Oluyor dur tabi maşallah ilk çocuğum olunca bu değişik geldi :)Günde 5 vakit oluyor canım maşallah :))
Aynen cnm.bende sadece dolap ve sifonyer aldim. Anne yani besiginde yanimda olucak zaten. Sonrada yaz gelicek yazlik tatil derken buyumus olur. Dönuste artik odasina gecer ona gore biseyler aliriz dedim.Kızlar bu arada cocuk odası işini ne yaptınız. Bana cevremden tecrübeliler beşikte yatmadıgını genelde anne yanının kullanıldığını söylediler. O yüzden beşikten vazgeçtim. Dolap ve şifonyer alıyorum ikeadan. Birde anne yanı beşik alıcam
Evet canm ama valla çabuk bitiyor bez ıslak mendil derken geldiği gibi gidiyorOh iyi bereketiyle geliyor çocuklar :)
Popodur canm ben öyle tahmin ediyorum.gerdiriyor kendini çünkü benimde oluyor okşuyorum hemen çekiyor kendini geriKızlar günaydın , bebeğim döndukten sonra göbeğimin yanında sertlik oluşuyor acaba kafası mi poposumu bilemedim avucunun içi kadar çünkü büyüklüğüçok güzel bir duygu size de oluyor mu karnım bazen resmen dalga dalga
Çocuk parası mı memurlara fazla? Yok canm çocuk parasından bahsediyorsun aynı.ama 16 haftalık rapor parası fazla tabiki maaşına göre alıyorsun çünküKızlar memur olan var mı memurlara daha fazla sanırım
Evet canım oluyor ama ben anlamıyorum neresi nerede dalga dalga vurup duruyor minik adam:) sesleride algılıyor seslenip dokununca dahada coşuyor içerdeKızlar günaydın , bebeğim döndukten sonra göbeğimin yanında sertlik oluşuyor acaba kafası mi poposumu bilemedim avucunun içi kadar çünkü büyüklüğüçok güzel bir duygu size de oluyor mu karnım bazen resmen dalga dalga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?