2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun canim şükür ki kimsede birsey yok

Aynen haberleşelim kız grubu diye kurarız:) Geçen eşime dedim bakacağız kız için ne yapmamız gerekiyorsa bu kez öyle yapacağız diyorum. O da dalga geçiyor öyle şey mi olurmuş diye:))
Var birşeyler yapan ama tabi Allah’a kalmış bişe artık Rabbim gönlümüze göre sağlıklısını nasip etsin inşallah

Hakkında hayirlisi olsun canim sen kafana bisey takmamaya çaliş demesi.kolay ayni zamanda kendime de soyleyeyim herseyi görme herseyi duyma der annem yoksa hayat cekilmez hal alıyor
Aslında benimde hayat felsefemdir ama bu hamilelikte herşeyi görür kafaya takar kendi kendime büyütür oldum. Bir bakmışsın oturmuş ağlamışım, normale döneceğim günleri iple çekiyorum.

Günaydın anneler
Veli toplantısına gittim pazar pazar ordan dönüyorum

Kızlar memur olan var mı memurlara daha fazla sanırım

Yok canım daha fazla değil. Aynı diye biliyorum ben.

İlk kızımın dolabından birkaç raf boşaltcam eşyalar oraya sığar. Beşik almadım, park yatak kullancaz.

Doğumdan sonra meme ucu yarası bi çok kişinin başına gelmiş ve lansinoh kremdense Doğumdan önce phılıps avent göğüs Kalkanı kullanın çok iyiymiş diyorlar siz ne düşünüyorsunuz n11 sitesinde 72 lira

Aynen canım ilk başta oda yapmak çok gereksiz oluyor çünkü çoğunlukla emzirdiğin için senin yanında oluyor devamlı mesela bende ufak bi anne yanı beşik alıcam daha sonra büyüyünce abisinin park yatağına geçer o arada Kuzey’e büyük karyola alıcam

Aynen cnm.bende sadece dolap ve sifonyer aldim. Anne yani besiginde yanimda olucak zaten. Sonrada yaz gelicek yazlik tatil derken buyumus olur. Dönuste artik odasina gecer ona gore biseyler aliriz dedim.

Popodur canm ben öyle tahmin ediyorum.gerdiriyor kendini çünkü benimde oluyor okşuyorum hemen çekiyor kendini geri

Evet canım oluyor ama ben anlamıyorum neresi nerede dalga dalga vurup duruyor minik adam:) sesleride algılıyor seslenip dokununca dahada coşuyor içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…