2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Aynen en mantıklısı canım.

Aynen cnm.bende sadece dolap ve sifonyer aldim. Anne yani besiginde yanimda olucak zaten. Sonrada yaz gelicek yazlik tatil derken buyumus olur. Dönuste artik odasina gecer ona gore biseyler aliriz dedim.

Demekki doğru düşünmüşüm bende öyle yapıcam. Letgo ikinci el beşik ilanları ile dolmuş. Alan satıyor gereksiz demekki

Çocuk parası mı memurlara fazla? Yok canm çocuk parasından bahsediyorsun aynı.ama 16 haftalık rapor parası fazla tabiki maaşına göre alıyorsun çünkü
2 arkadasım doğum yaptı 2 küsur yatmıs ama o ayrı mı acaba

Para veriliyor ama 2015 den sonra olan çocuklar için 1. 2. 3. diye belirleniyormuş yani benim oğlanlardan biri 2010 diğeri 2014 doğumlu bize sadece 300 lira verilecek

Ayrıdır canm bana 4 aylık baya yattı.300 ilk bebek parası ve süt parası aldım ayriyeten.

Canlar battaniye alacaklara duyurulur english home da indirim var sizlere de atayım dedim haberiniz olsun belki alırsınız fiyatı 112₺ yerine 45₺ ye düşmüş yumuşacık mağazasında bakmıştım ben almayı düşünüyorum ama mavi mi gri mi karar veremedim her zaman ki gibi yine kararsızım

Eklentiler

• BD6DEA23-5F46-4BF3-A680-F836E8A55684.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 79
  • FF28B72B-F3A1-4944-A221-674D831AC23F.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 83
  • 62139415-02E8-4CCE-98BF-AB86538226D0.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bu çocuk parasını resmî nikahı olmayan bayanlar alabiliyor mu acaba bizim bi komşumuz var kızın 3 yaşında bir oğlu var birde 4 aylık kızı oldu hatta şuan yine 4 aylık hamile süt koruyor diye düşünüp hamile kalmış ne zaman görsem ağlıyor nasıl bakıcam diye eşiyle resmî olarak evli değillermiş eşi de iş oldukça çalışıyor sigortaları yokmuş acaba alabilir mi ki şuan 3.çocuğunu doğuracak yazık aklıma geldi size bi danışayım dedim benim pek bi fikrim yok bu konuda sizler duydunuz mu hiç

Kızlar bişey merak ettim bu renkli doopler kaçıncı hafta da çekiliyor.
Canım yanlış bilmiyorsam renkli doppler ayrıntılı ultrasonla aynı diye biliyorum çünkü ben ayrıntılı ultrasona girerken renkli doppler bakıldı bütün herşeyini tek tek gösteriyor ama sen tekrar ayrı olarak yaptırmayı düşünüyorsan özeller bakıyor devleti bilmiyorum hatta belirli bir haftası var mı onu da bilmiyorum canım doktoruna sordun mu hiç o mu istedi

Gri al bence

Bence gri

Bu özel hastaneler hep para derdinde ayrıntılıyı yaptırmıştım zaten sekreter renkli doppler farklı diye söyleyince şaşırmıştım bende.çok teşekkürler canım.bu arada bence gri olan battaniye çok güzel :)))

Doğrudur canım aynen özeller para derdinde zorunlu değilse sen bilirsin canım içine sonradan dert olmazsa yaptırma nasıl olsa ayrıntılıya girmişsin bence gayet sağlıklı büyüyordur bebiş :)) bu arada dediğin gibi griye karar verdim bende :))

Para veriliyor ama 2015 den sonra olan çocuklar için 1. 2. 3. diye belirleniyormuş yani benim oğlanlardan biri 2010 diğeri 2014 doğumlu bize sadece 300 lira verilecek

Canım 2015'ten önce doğan çocuklar için geriye dönük para talep edilemiyor ama çocuk sayısı belirlenirken 2015 öncesi doğanlar da sayılıyor. 2015 öncesi doğan 2 çocuğun var ve bu doğacak olan 3. çocuğunsa sen 3. çocuğa ödenecek parayı alacaksın.

Selam kızlar nasılsınız iyisiniz insallah kızımın kıyafetler yavas yavas tamamlaniyor :)

Çok güzelmiş canım güle güle giysin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…