- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.181
Biraz daha büyüsün neler neler yapacak sana annesi :))Oluyor dur tabi maşallah ilk çocuğum olunca bu değişik geldi :)
Bebeğin hakkı zaten o para onun için harcıcaz :) inşallahEvet canm ama valla çabuk bitiyor bez ıslak mendil derken geldiği gibi gidiyor
Aynen canım ilk başta oda yapmak çok gereksiz oluyor çünkü çoğunlukla emzirdiğin için senin yanında oluyor devamlı mesela bende ufak bi anne yanı beşik alıcam daha sonra büyüyünce abisinin park yatağına geçer o arada Kuzey’e büyük karyola alıcam
Aynen cnm.bende sadece dolap ve sifonyer aldim. Anne yani besiginde yanimda olucak zaten. Sonrada yaz gelicek yazlik tatil derken buyumus olur. Dönuste artik odasina gecer ona gore biseyler aliriz dedim.
2 arkadasım doğum yaptı 2 küsur yatmıs ama o ayrı mı acabaÇocuk parası mı memurlara fazla? Yok canm çocuk parasından bahsediyorsun aynı.ama 16 haftalık rapor parası fazla tabiki maaşına göre alıyorsun çünkü
Hayır canim oyle bişey yok kuzenim dogum yaptı ilk çocuğu 12 yaşında 3. Ye 600 tl dogum parası aldıPara veriliyor ama 2015 den sonra olan çocuklar için 1. 2. 3. diye belirleniyormuş yani benim oğlanlardan biri 2010 diğeri 2014 doğumlu bize sadece 300 lira verilecek
Ayrıdır canm bana 4 aylık baya yattı.300 ilk bebek parası ve süt parası aldım ayriyeten.Aynen en mantıklısı canım.
Demekki doğru düşünmüşüm bende öyle yapıcam. Letgo ikinci el beşik ilanları ile dolmuş. Alan satıyor gereksiz demekki
2 arkadasım doğum yaptı 2 küsur yatmıs ama o ayrı mı acaba
Bence arkadaşın dediği gibi sana direk 3. Çocuk diye 600 yatar inşallahPara veriliyor ama 2015 den sonra olan çocuklar için 1. 2. 3. diye belirleniyormuş yani benim oğlanlardan biri 2010 diğeri 2014 doğumlu bize sadece 300 lira verilecek
Canım yanlış bilmiyorsam renkli doppler ayrıntılı ultrasonla aynı diye biliyorum çünkü ben ayrıntılı ultrasona girerken renkli doppler bakıldı bütün herşeyini tek tek gösteriyor ama sen tekrar ayrı olarak yaptırmayı düşünüyorsan özeller bakıyor devleti bilmiyorum hatta belirli bir haftası var mı onu da bilmiyorum canım doktoruna sordun mu hiç o mu istediKızlar bişey merak ettim bu renkli doopler kaçıncı hafta da çekiliyor.
Gri al benceCanlar battaniye alacaklara duyurulur english home da indirim var sizlere de atayım dedim haberiniz olsun belki alırsınız fiyatı 112₺ yerine 45₺ ye düşmüş yumuşacık mağazasında bakmıştım ben almayı düşünüyorum ama mavi mi gri mi karar veremedim her zaman ki gibi yine kararsızım
ama internette 2015 den sonra doğan çocuklar hesaplanır yazıyorduHayır canim oyle bişey yok kuzenim dogum yaptı ilk çocuğu 12 yaşında 3. Ye 600 tl dogum parası aldı
ayy inşallah canm ne iyi olurBence arkadaşın dediği gibi sana direk 3. Çocuk diye 600 yatar inşallah
Bence griCanlar battaniye alacaklara duyurulur english home da indirim var sizlere de atayım dedim haberiniz olsun belki alırsınız fiyatı 112₺ yerine 45₺ ye düşmüş yumuşacık mağazasında bakmıştım ben almayı düşünüyorum ama mavi mi gri mi karar veremedim her zaman ki gibi yine kararsızım
Bu özel hastaneler hep para derdinde ayrıntılıyı yaptırmıştım zaten sekreter renkli doppler farklı diye söyleyince şaşırmıştım bende.çok teşekkürler canım.bu arada bence gri olan battaniye çok güzel :)))Canım yanlış bilmiyorsam renkli doppler ayrıntılı ultrasonla aynı diye biliyorum çünkü ben ayrıntılı ultrasona girerken renkli doppler bakıldı bütün herşeyini tek tek gösteriyor ama sen tekrar ayrı olarak yaptırmayı düşünüyorsan özeller bakıyor devleti bilmiyorum hatta belirli bir haftası var mı onu da bilmiyorum canım doktoruna sordun mu hiç o mu istedi
Doğrudur canım aynen özeller para derdinde zorunlu değilse sen bilirsin canım içine sonradan dert olmazsa yaptırma nasıl olsa ayrıntılıya girmişsin bence gayet sağlıklı büyüyordur bebiş :)) bu arada dediğin gibi griye karar verdim bende :))Bu özel hastaneler hep para derdinde ayrıntılıyı yaptırmıştım zaten sekreter renkli doppler farklı diye söyleyince şaşırmıştım bende.çok teşekkürler canım.bu arada bence gri olan battaniye çok güzel :)))
Güzel günlerde giysin prensesSelam kızlar nasılsınız iyisiniz insallah kızımın kıyafetler yavas yavas tamamlaniyor :)
Para veriliyor ama 2015 den sonra olan çocuklar için 1. 2. 3. diye belirleniyormuş yani benim oğlanlardan biri 2010 diğeri 2014 doğumlu bize sadece 300 lira verilecek
Selam kızlar nasılsınız iyisiniz insallah kızımın kıyafetler yavas yavas tamamlaniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?