2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canim aslinda farkli, yani bazi yerlerde ayrintilida renkli dopplerle de bakiyor, ama her ayrintilida bakilmayabiliyor. Renkli doppler damarlara, kan akisina vs bakmak icin istenebiliyor.

sağolun canm bilmiyordum

sagol canim Aldikca alasi geliyor insanin gule gule giysin pasa
Sağol canım aynen öyle oluyor ya :))

Valla canım insan farklı şeyler gördükçe alası geliyor sadece bizimkinin 10 tane tulumu olmuş şimdiden farkında değilim:))
Ay hiç söyleme canım ya sözde abisiyle aynı cinsiyetteler diye fazla bişe almam abisinden kalanları giyer dedim ama nerdeee gördükçe alıyorum valla

Canim aslinda farkli, yani bazi yerlerde ayrintilida renkli dopplerle de bakiyor, ama her ayrintilida bakilmayabiliyor. Renkli doppler damarlara, kan akisina vs bakmak icin istenebiliyor.

Evet olabilir.ama ayrıntılı bakılırken renkli de damarlara filan bakılmıştı.o zaman hiç gereği yok .teşekkürler canım

Kac kilo aldiniz hanimlar?
Günaydın benim ufaklık artık uyutmuyor sabahları beni tekmelerle uyandırıyor. 7 kilo aldım canım şuana kadar doktor dikkat et bundan sonra dedi ay başına 1.5kilodan fazla almamaya çalış dedi ama millet ha bire yedirmeye çalışıyor iki canlısın sen diye

Gunaydın kızlar hayırlı kandiller,, arkadaşlar iki hafta sonra cok önemli bi sınava girecem hepimz hamileyiz muslumanın musluman kardeşine ettiği dua kabul olurmuş Allah rızası için beni de dualarımz da unutmayın bı ayetel kursu okur musnz sınavımı verebileyim başarıyla çıkabileyimm

Allah zihin acikligi versin cnm tabiki okuruz

70'li günlere düşmenin şerefine göbek atan bir günaydın
Günaydın canım maşallah az kaldı valla benimde 97 gün gösteriyor ama sezaryen olacağı için 10 gün düşüyorum 87 gün kaldı

Günaydın canım sana da hayırlı kandiller tabiki dua ederiz rabbim zihin açıklığı versin inşallah istediğin sonucu alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…