2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bende dua istiyorum sabahtan beri moralim altüst oldu. Ağlamaktan helak oldum.16 şubatta eşim askere gidiyor 21 şubat benim doğum görünüyor. Hamilelikte yanımda olamadığı gibi doğumda da olamıyacakkv yanında mecbur doğuracam ve burda benim hiç bir akrabam yokNe yapıcam şu moralimi nasıl düzelticem

Bizim doğal gaz olmadigi icin salona kuracaz beşiğini gelen giden misafiri de misafir odasında klima acip ağırlamayı düşünüyoruz 4 cekmeceli dolap var o da yeter ekstra bisey almadik

Normal olursa belki esin gitmeden olabilir birkaç gün önce sonra olabiliyor giderse de cani sağolsun geri dönecek ya yaniniza bedelli mi yapicak 20 gün o zaten

merhaba arkadaşlar sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum geçen çarşamba hastaneye yatirildim 27+2 deyim rahim ağzı uzunluğum 14 mm hunilesme ve açılma var. doktor bebekler kilo aldıkça ve kasılmalar arttıkça daha da kısalma olacak dedi evim de ilçede olduğu için hastanede gözetim altında kalıyorum ve belki bu durum 1-2 ay sürecek. özelde tek kisilik bir odada kaliyorum odanın günlük fiyatı 150 tl. 1,5 yıllık evli olduğumuz için hala düğün ve araba için çektiğimiz kredileri ödüyoruz ikimizde dolayısıyla kazandığımız ancak evimizin geçimine yetiyor. bu nedenle hastanede kalmak istemiyorum ama bebeklerimin hayatını tehlikeye de atmak istemiyorum bulduğum çare ise iki kişilik bir odaya geçmek. iki kişilik oda daha tıkış tıkış olacak diye korkuyorum aynı tuvaleti kullanacağız enfeksiyondan korkuyorum diğer hastanın gelen gidenleri olacak kardeşim refakatçi olarak yanında kalıyor ve benim ihtiyaçlarımi karşılıyor ve boş zamanlarında oturup yanında kpss ye hazırlanıyor ben ne yapacagimi şaşırdım siz olsanız ne yapardiniz ekonomik durumunuza rağmen tek kisilik oda mi yoksa çift kişilk oda mi tercih ederdiniz. ( bu arada çift kişilk oda 100 tl)

Selam arkadaşlar devlette 2 kez sezeryan olacak olan varmı gün veriliyor mu yoksa sancı mı bekleniyor bileğisin olan varmı acaba
canım benim sezeryan ilki özeldeydi şimdi devlete gidiyorum. gün verilcek. çünkü zorunlu sezeryan zaten. normal doğum başlar diye 38 e girer girmez hemen alıyolar.

canım mal canın yongası sonuçta. 100 tl bile eğer 1-2 ay daha kalırsan çok. ki zaten borcumuz var durumumuz ityi değil diyosun. devlet hastanesine başvursan bakalım onlarda aynı şeyimi söyleyecek. eğer öyleyse devlet hastanesinde kalmayı tercih ederdim. hem acaba para için mi tutuyorlar fikri oluşmazdı. devlet hastaneleride eskisi gibi değil. son derece insani şartlarda. benim ilk hamilelğimde kanamam vardı başlarda 3-4 kez 1 er hafta yattım. hep devlette yattım. odalarda yemekte ortalamaydı. özel hastaneye elini veren kolunu kaptırıyo. tabi yine sen bilirsin en dogrusunu.

canım benim sezeryan ilki özeldeydi şimdi devlete gidiyorum. gün verilcek. çünkü zorunlu sezeryan zaten. normal doğum başlar diye 38 e girer girmez hemen alıyolar.
Teşekkür ederim acaba açılmaya veya sancıya göre mi alınıyor peki ? Ya doğumhanede olmak çok sinir bozucu :/

canım ben doktorumu çok araştırmıştım zamanında aşılamami da o yapmıştı en başından beri her konuda ona danıştım çok yardımcı oldu bendeki tehlikeyi görür görmez daha da ilerlemesini beklemeden heyet raporu verdi. kapitalist mantıkta biri de degil. devlete gelince ben perinatolog için bir ara gittim koridorlar bile tıklım tilkimdi nefes almak bile zordu bağrış çağrıslar ayrıca gözümün önünde çok ciddi bir kadın kavgası bile oldu bunlar sadece yarim saatte gerçekleşti ki odalar da çok kişili öyle bir ortamda ve bilmedigim bir doktorla yapmak bu saaten sonra zor geliyor. kaldigim hastanede bile gelen hizmetliler en temiz oda sizin oda diğerlerinden çıkmak çok zamanimizi alıyor yekm getirenler ne kadar sakın sessiz bir odanız var aşağıda sizden bahsettik diyor gelen hemşireler keşke bütün hastalar senin gibi olsa diyor bu bende bir korku oluşturdu acaba diğer odalarda bunlar yok mu ki bu kadar bizim odayı garipsiyorlar. bu yüzden terettudle bakiyorum yoksa hemen giderim. dogumumun ciddiyetine gelince doktorum haftalardır benden ricada bulunuyor ev kirala öğretmen evi yada konuk evinde kal ama bana yakın ol o da hastaneyi önermedi size külfet olur dedi. ama ilçeye gitmeme de kesinlikle izin vermedi. diğer alternatifleri degerlendirdim aynı fiyata geliyor ve eşim yanımda olmayacagi için hastaneye kim beni yetiştirecek korkusuyla eledim onlari

Reactions: nix
sen bütün seçenekleri değerlendirmişsin başka seçenek yoksa 100-ile 150 arasında cok fark yok. tek kişilik oda daha mantıklı

Teşekkür ederim acaba açılmaya veya sancıya göre mi alınıyor peki ? Ya doğumhanede olmak çok sinir bozucu :/
hayır canım dr 38 haftaya girer girmez gün veriyor şu gün gel diye o gün gidiyosun. hazırlıklı aç bi şekilde hazırlığını yapıp sezeryana alıyolar. 38 den önce sancı açılma gibi bişey olursa acil sezeryan yapıyolar mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…