- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.241
canim 3 lü set tulum sapka eldiven + taşlı triko battaniye 235 liraydı. 10 lu set ben istemedim alt ust takimlari yenidoganda bana kullanissiz geliyor tulum daha rahat derli toplu oluyor diye , 200 liraydi sanirim 10 lu sette penye takım boyle isimli.Çok güzel olmuş güle güle giysin inlallah.bende bunları çok beğenmiştim.fiyatı ne kadarmış canım.bide hastane çıkışı 10 lumuymuş
instagramda gafull battaniye diye bir butikten yaptirdim canim sagol insallah saglikla kucagimiza aliriz :)Sağlıkla gelsn inşl nerdr yaptrdnzz bunu
Baktım canım ama dediğin gibi bi pijama takımı yoktu hep açık pembeler vardı valla bende beğenmedim almadım belki gelir sonraBayan pijamalara baktiniz mi lcw da kırmızı kareli onden düğmeli vardı çok hoşuma gitti almadim ve pismanim
Bildigim kadariyla dogum olcagi icin rapor alinjp askerlik erteletiliyo. Onu arastirin hic caninjzj sıkmayin esiniz yaninda olsunKızlar bende dua istiyorum sabahtan beri moralim altüst oldu. Ağlamaktan helak oldum.16 şubatta eşim askere gidiyor 21 şubat benim doğum görünüyor. Hamilelikte yanımda olamadığı gibi doğumda da olamıyacakkv yanında mecbur doğuracam ve burda benim hiç bir akrabam yok Ne yapıcam şu moralimi nasıl düzelticem
Sağolasın canımm çok teşekkür ederim şimdiden endişeler başladı. İlk sezeryanım planlıydı hastanede yatıyordum 31 hf oldu. Yakın gözlem için doğumhaneye almışlardı orda biraz psikolojim bozuldu :/hayır canım dr 38 haftaya girer girmez gün veriyor şu gün gel diye o gün gidiyosun. hazırlıklı aç bi şekilde hazırlığını yapıp sezeryana alıyolar. 38 den önce sancı açılma gibi bişey olursa acil sezeryan yapıyolar mecbur.
cANIM DOĞRU SÜT SAĞMA MAKİNASINI ihtiyaca yönelik alırrsın. Zor değil. Bende çok ağır hissediyorum kendimi zorlanmaya başladım.Ben de 30 oldum ama resmen maddi olarak kuruduk. Çocuğumun değilde benim nasipsizliğim mi bilmiyorum . Daha ne alınacak bilmiyorum, mesela süt sağma makinesi alalım dedim kv duruma göre alırız dedi. Göğüs için nasıl krem almam gerekiyor bilmiyorum. Eşimle tek gidip kıyafet alamayız çünkü kv benim aldıklarımın kalitesini pek beğenmiyor. Gerçi beraber gitmek daha iyi her şey pahalı diyip eli boş dönerim o alıyor hep 30 dan dolayı mı bilmiyorum ama çok ağır hissediyorum kendimi karnım sanki patlayacak gibi oluyor
Foto da pek hos gorunmems ama buydu yeri de güzeldi hoşuma gitmistiBaktım canım ama dediğin gibi bi pijama takımı yoktu hep açık pembeler vardı valla bende beğenmedim almadım belki gelir sonra
Ağlama canım ben 19 kilo aldım şimdiye kadarben tam 9 kilo aldımdoğuma ne olurum Alalh bilir
çok cücel olmuş :) Bu ara oğlum böle diyor :) Ellerine sağlıkHayırlı kandiller arkadaşlar, Kimin ne derdi varsa çözülsün, kimin ne dileği varsa kabul olsun inşallah :)
Haftasonu ağır alışverişleri yaptık. Travel sistem ikili arabasını, park yatağını (anne yanı kullanıcam) ve odasını aldık. Toplasan dinlenerek en fazla 2 saat ayakta kalmışımdır. Böyle bir yorulma yaşamadım ben daha önce. Bu arada ebebekte %40 a kadar indirim başlamış haberiniz olsun. Bir de terlik, anne tacı, bebek bantı takımı süsledim kendim. Nasıl olmuş? (Kızımın adı deniz olacak kısmetse)
Eki Görüntüle 2207369 Eki Görüntüle 2207370
maşallah bende senın yolundan geliyorum ama vermesi zor oluyor sonra bu kilolarıAğlama canım ben 19 kilo aldım şimdiye kadar
aaa canım neden zor olsun. Emzirirken biranda veriliyor. Vücudun eski haline geliyor. Hİç Korkma boşuna psikolojini bozma. Ben ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım . Kendime zehir ettim resmen ama inan verdim ve eskisi gibi oldum.Bunda da biliorum . Yeter ki iste . Tadını çıkar. 9 kiloyla 19 umu kıyasladınmaşallah bende senın yolundan geliyorum ama vermesi zor oluyor sonra bu kiloları
aaa canım neden zor olsun. Emzirirken biranda veriliyor. Vücudun eski haline geliyor. Hİç Korkma boşuna psikolojini bozma. Ben ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım . Kendime zehir ettim resmen ama inan verdim ve eskisi gibi oldum.Bunda da biliorum . Yeter ki iste . Tadını çıkar. 9 kiloyla 19 umu kıyasladınmerak etme taş çatlasın 16 kiloyla bitirirsin gebeliği:)
Güzelmiş canım benim baktığımda yoktu gelirse bakarım biFoto da pek hos gorunmems ama buydu yeri de güzeldi hoşuma gitmisti
Kızlar bende dua istiyorum sabahtan beri moralim altüst oldu. Ağlamaktan helak oldum.16 şubatta eşim askere gidiyor 21 şubat benim doğum görünüyor. Hamilelikte yanımda olamadığı gibi doğumda da olamıyacakkv yanında mecbur doğuracam ve burda benim hiç bir akrabam yok Ne yapıcam şu moralimi nasıl düzelticem
4 kilo aldım doguma kadar kac daha alirim merak ediyorumKac kilo aldiniz hanimlar?
Keşke askerliği erteletme şansınız olsa 1 2 hafta bile cok.iyi olurdu Allah yardimcin olsun canim uzme kendini herseyde vardir bir hayir de baktın care bulamıyorsunuz teslim ol bu hakkımizda daha hayirlı imiş de bu arada eşin 1 yilligina mi gidiyor yoksa kisa donem miKızlar bende dua istiyorum sabahtan beri moralim altüst oldu. Ağlamaktan helak oldum.16 şubatta eşim askere gidiyor 21 şubat benim doğum görünüyor. Hamilelikte yanımda olamadığı gibi doğumda da olamıyacakkv yanında mecbur doğuracam ve burda benim hiç bir akrabam yok Ne yapıcam şu moralimi nasıl düzelticem
insanlar boş boş konuşuyo canım ya banada işyerinden bi erkek kilo aldın he diyo 6,5 aylık oldum 3-4 kılo aldım düşün artıkMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?