2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy canim ya yeminle laf olsun diye değil 3. Bebegim 3unde de karnim kocaman keske benimde kucuk.olsaydı cok.ozeniyorum karnı çıkmayanlara hem kotumu karnin çatlamaz

Aynı durumdayım, 27. haftadayım 5 kilo aldım karnım küçük herkes diyor daha küçük duruyor diye. geçen doktora söyledim aman boşver onları millet hamileyim diye kilo almayı marifet sanıyor dedi. bebeğim sağlıklı binlerce şükür Önemli olan tek şey bu. Sen de ona odaklan. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inş.

Aynı dert bende de var canım kim görse karnın ne kadar ufak çocuk zayıf doğacak herhalde diyorlar millet kafayı yemiş ne diyim he diyip geçiyorum valla kime hangi birine laf anlatayım bizim insanımız gereksiz yere konuşmayı insanların moralini bozmayı çok seviyor maalesef

Ya arkadaşlar, kilo alanlar da hamile, almayanlar da hamile... Ben her ikisinin de kusura bakmayın ama birbirinden üstün veya düşük bir durum olduğunu düşünmüyorum. 9 kilo alan arkadaşın serzenişinden sonra yazılanlar, bence bir garip olmuş. Sanki sayfada iki farklı grup varmış gibi... Kilo alanlara "ay ne çok aldın" diyenlerle , kilo almayanlara "çocukta bir şey mi var" diyenleri aynı kefeye koyup denize atmalı bence. Buradaki en önemli durum; her iki durumda da çocuğa ve anne sağlığına zararlı bir sonuç yaratmamak Sevgiler...

Bundan önceki hamileliğimde aynı sorunları yaşadım canım bende servikal yetmezlik olduğu için dikiş atılmıştı zaten.ona rağmen sürekli yatmam gerekiyordu hunileşme bende de vardı.bende o dönem 2 ay kalmıştım özel oda da kalmıştım.senin bide açılma varmış enfeksiyon büyük risk bence özel oda da kal sonra keşke dememek için.çok geçmiş olsun

aslinda millet hamileyken kilo almayi marifet saymiyor,yanlis bi yaklasim ve cvp olmus doktorun cvbi.millet yani hamile olmayanlaf hamilelere laf sokmaya bayiliyor. az kilo alsan az almissin,biraz fazla olsa cok fazla almissin,karnin kucuk ya da buyuk sacma sapan seyler. insanlar her seye burnunu sokmaya bayiliyor. hamilelikte zaten cekilenler belli,yemissin ya da istahin azalmis yapcak bir sey yok. doktor bile bu izde giderse elaleme laf anlatmakla ugras dur.

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasin. peki ne zaman sorun ortaya çıktı ve kaçıncı haftada doğum yaptin ? eşim şimdi odamı değiştirmeye gitti arada 1500 fark var 2 ay kalırsam 3000 fark olacak bebeklerim doğduktan sonra onlar için de büyük bir bütçe ayırmam gerekecek o yüzden şaşırdım kaldım sanırım gidecem

Reactions: nix
cnm insanlari memnun etmek imkansiz. bi de hamilelere de cok yukleniyorlsr cevrede,hep o insanlar psikolojimizi bozuyor.hamile hamileye ne guzel destek oluyor,digerleri ise veryansin. valla o kadar agrimiz oluyor ki bi de onlari dusunmek..sallamak lazim :) cok haklsin yani sagligimiz yerinde olsun yeter

Amin inşallah

Ya deli ediyorlar beni 1 değil 2 değil İnan ortamlara giresin gelmiyor ya da daracık giyinmez o zaman görür herkes.Ama ben tesettürlü bi kadınım iyice şaştım anlayacağın

Benimki 26 .haftada hunileşme oldu sadece wc ye kalkarak 35.haftada doğum oldu .ben üniversitede yatmıştım.oranın osa ücretleri seninlş kadar uçuk değildi ama bu kadar haftaya gelmişsin.benim bunlardan önce aynı sebepten 3 kaybım oldu..

Öncelikle herkese merhaba iş okul derken ara ara okuyabildim ama takipte kalamadım çok. anneler ve bebişler iyidir inş? @white_chocolate_mocha inş doğru etiketleyebildim benimde kızım geliyor:)
Canım hoşgeldin valla özlettin kendini bu arada hayırlı olsun prensesin bizler iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bebişle

Önemli olan sağlıklı olmasi herkes herşeyi der bana ds kimisi karnin kucuk diyor kimisi bunda daha büyük sanki kizda boyle değildi dio tek gercek bunda biraz daha erken çıktı karin :)

Önemli olan sağlıklı olmasi herkes herşeyi der bana ds kimisi karnin kucuk diyor kimisi bunda daha büyük sanki kizda boyle değildi dio tek gercek bunda biraz daha erken çıktı karin :)
Aynen öyle canım sağlıkları yerinde olsunda başka bişeyi kafama takmamaya çalışıyorum

Iltifat geliyor bana karnin küçük diyenler. Ilk defa duyuyorym bebek geri mi lafini. Herkes bana hic göstermiyorsun ayını ne güzel diyorlar. Valla o dedigin insanlar karnin cok büyük olsa da dicek bir sey bulurlardi bence cnm hic takma

peki canım sana hergun serum vuruyorlar mıydı? 2 ay boyunca hangi ilaçları kullandin. bana günde 3 serum vuruyorlar acaba hep mi öyle olacak ? ve ilaçlarin bebeğinde hiç bir yan etkisi oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…