- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.261
Ayy canim ya yeminle laf olsun diye değil 3. Bebegim 3unde de karnim kocaman keske benimde kucuk.olsaydı cok.ozeniyorum karnı çıkmayanlara hem kotumu karnin çatlamazMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Aynı durumdayım, 27. haftadayım 5 kilo aldım karnım küçük herkes diyor daha küçük duruyor diye. geçen doktora söyledim aman boşver onları millet hamileyim diye kilo almayı marifet sanıyor dedi. bebeğim sağlıklı binlerce şükürMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Aynı dert bende de var canım kim görse karnın ne kadar ufak çocuk zayıf doğacak herhalde diyorlarMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Bundan önceki hamileliğimde aynı sorunları yaşadım canım bende servikal yetmezlik olduğu için dikiş atılmıştı zaten.ona rağmen sürekli yatmam gerekiyordu hunileşme bende de vardı.bende o dönem 2 ay kalmıştım özel oda da kalmıştım.senin bide açılma varmış enfeksiyon büyük risk bence özel oda da kal sonra keşke dememek için.çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum geçen çarşamba hastaneye yatirildim 27+2 deyim rahim ağzı uzunluğum 14 mm hunilesme ve açılma var. doktor bebekler kilo aldıkça ve kasılmalar arttıkça daha da kısalma olacak dedi evim de ilçede olduğu için hastanede gözetim altında kalıyorum ve belki bu durum 1-2 ay sürecek. özelde tek kisilik bir odada kaliyorum odanın günlük fiyatı 150 tl. 1,5 yıllık evli olduğumuz için hala düğün ve araba için çektiğimiz kredileri ödüyoruz ikimizde dolayısıyla kazandığımız ancak evimizin geçimine yetiyor. bu nedenle hastanede kalmak istemiyorum ama bebeklerimin hayatını tehlikeye de atmak istemiyorum bulduğum çare ise iki kişilik bir odaya geçmek. iki kişilik oda daha tıkış tıkış olacak diye korkuyorum aynı tuvaleti kullanacağız enfeksiyondan korkuyorum diğer hastanın gelen gidenleri olacak kardeşim refakatçi olarak yanında kalıyor ve benim ihtiyaçlarımi karşılıyor ve boş zamanlarında oturup yanında kpss ye hazırlanıyor ben ne yapacagimi şaşırdım siz olsanız ne yapardiniz ekonomik durumunuza rağmen tek kisilik oda mi yoksa çift kişilk oda mi tercih ederdiniz. ( bu arada çift kişilk oda 100 tl)
Aynı durumdayım, 27. haftadayım 5 kilo aldım karnım küçük herkes diyor daha küçük duruyor diye. geçen doktora söyledim aman boşver onları millet hamileyim diye kilo almayı marifet sanıyor dedi. bebeğim sağlıklı binlerce şükürÖnemli olan tek şey bu. Sen de ona odaklan. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inş.
Bundan önceki hamileliğimde aynı sorunları yaşadım canım bende servikal yetmezlik olduğu için dikiş atılmıştı zaten.ona rağmen sürekli yatmam gerekiyordu hunileşme bende de vardı.bende o dönem 2 ay kalmıştım özel oda da kalmıştım.senin bide açılma varmış enfeksiyon büyük risk bence özel oda da kal sonra keşke dememek için.çok geçmiş olsun
cnm insanlari memnun etmek imkansiz. bi de hamilelere de cok yukleniyorlsr cevrede,hep o insanlar psikolojimizi bozuyor.hamile hamileye ne guzel destek oluyor,digerleri ise veryansin. valla o kadar agrimiz oluyor ki bi de onlari dusunmek..sallamak lazim :) cok haklsin yani sagligimiz yerinde olsun yeterYa arkadaşlar, kilo alanlar da hamile, almayanlar da hamile... Ben her ikisinin de kusura bakmayın ama birbirinden üstün veya düşük bir durum olduğunu düşünmüyorum. 9 kilo alan arkadaşın serzenişinden sonra yazılanlar, bence bir garip olmuş. Sanki sayfada iki farklı grup varmış gibi... Kilo alanlara "ay ne çok aldın" diyenlerle , kilo almayanlara "çocukta bir şey mi var" diyenleri aynı kefeye koyup denize atmalı bence.Buradaki en önemli durum; her iki durumda da çocuğa ve anne sağlığına zararlı bir sonuç yaratmamak Sevgiler...
Amin inşallahAynı durumdayım, 27. haftadayım 5 kilo aldım karnım küçük herkes diyor daha küçük duruyor diye. geçen doktora söyledim aman boşver onları millet hamileyim diye kilo almayı marifet sanıyor dedi. bebeğim sağlıklı binlerce şükürÖnemli olan tek şey bu. Sen de ona odaklan. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inş.
Ya deli ediyorlar beni 1 değil 2 değil İnan ortamlara giresin gelmiyor ya da daracık giyinmez o zaman görür herkes.Ama ben tesettürlü bi kadınım iyice şaştım anlayacağınAynı dert bende de var canım kim görse karnın ne kadar ufak çocuk zayıf doğacak herhalde diyorlarmillet kafayı yemiş ne diyim he diyip geçiyorum valla kime hangi birine laf anlatayım bizim insanımız gereksiz yere konuşmayı insanların moralini bozmayı çok seviyor maalesef
Ah kuzum ne desem valla haklısın idare edicez artık ne yapalımYa deli ediyorlar beni 1 değil 2 değil İnan ortamlara giresin gelmiyor ya da daracık giyinmez o zaman görür herkes.Ama ben tesettürlü bi kadınım iyice şaştım anlayacağın
Benimki 26 .haftada hunileşme oldu sadece wc ye kalkarak 35.haftada doğum oldu .ben üniversitede yatmıştım.oranın osa ücretleri seninlş kadar uçuk değildi ama bu kadar haftaya gelmişsin.benim bunlardan önce aynı sebepten 3 kaybım oldu..çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasin. peki ne zaman sorun ortaya çıktı ve kaçıncı haftada doğum yaptin ? eşim şimdi odamı değiştirmeye gitti arada 1500 fark var 2 ay kalırsam 3000 fark olacak bebeklerim doğduktan sonra onlar için de büyük bir bütçe ayırmam gerekecek o yüzden şaşırdım kaldım sanırım gidecem
Canım hoşgeldin valla özlettin kendini bu arada hayırlı olsun prensesin bizler iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bebişleÖncelikle herkese merhaba iş okul derken ara ara okuyabildim ama takipte kalamadım çok. anneler ve bebişler iyidir inş? @white_chocolate_mocha inş doğru etiketleyebildim benimde kızım geliyor:)
Önemli olan sağlıklı olmasi herkes herşeyi der bana ds kimisi karnin kucuk diyor kimisi bunda daha büyük sanki kizda boyle değildi dio tek gercek bunda biraz daha erken çıktı karin :)Aynı dert bende de var canım kim görse karnın ne kadar ufak çocuk zayıf doğacak herhalde diyorlarmillet kafayı yemiş ne diyim he diyip geçiyorum valla kime hangi birine laf anlatayım bizim insanımız gereksiz yere konuşmayı insanların moralini bozmayı çok seviyor maalesef
Aynen öyle canım sağlıkları yerinde olsunda başka bişeyi kafama takmamaya çalışıyorumÖnemli olan sağlıklı olmasi herkes herşeyi der bana ds kimisi karnin kucuk diyor kimisi bunda daha büyük sanki kizda boyle değildi dio tek gercek bunda biraz daha erken çıktı karin :)
Iltifat geliyor bana karnin küçük diyenler. Ilk defa duyuyorym bebek geri mi lafini. Herkes bana hic göstermiyorsun ayını ne güzel diyorlar. Valla o dedigin insanlar karnin cok büyük olsa da dicek bir sey bulurlardi bence cnm hic takmaMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Benimki 26 .haftada hunileşme oldu sadece wc ye kalkarak 35.haftada doğum oldu .ben üniversitede yatmıştım.oranın osa ücretleri seninlş kadar uçuk değildi ama bu kadar haftaya gelmişsin.benim bunlardan önce aynı sebepten 3 kaybım oldu..
Benimki 26 .haftada hunileşme oldu sadece wc ye kalkarak 35.haftada doğum oldu .ben üniversitede yatmıştım.oranın osa ücretleri seninlş kadar uçuk değildi ama bu kadar haftaya gelmişsin.benim bunlardan önce aynı sebepten 3 kaybım oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?