- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.281
Ben varımmKizlar sirt üstü yatınca sola donerken ya da saga dönerken zorlanan var mi? Belime cok baski yapiyor bebek sanki tüm vucudumun yükünü belim cekiyor gibi.
Kızlar bende dua istiyorum sabahtan beri moralim altüst oldu. Ağlamaktan helak oldum.16 şubatta eşim askere gidiyor 21 şubat benim doğum görünüyor. Hamilelikte yanımda olamadığı gibi doğumda da olamıyacakkv yanında mecbur doğuracam ve burda benim hiç bir akrabam yok Ne yapıcam şu moralimi nasıl düzelticem
Aynen biraz daha kilo alinca ne yapicam bilmiyorum yuvarlancaz sanırımBen varımmsağdan sola donmek zor ileriki haftalarda naparız bilemiyorum
Sende açıklık varya canım enfeksiyon kapmaman için antibiyotik veriyorlardır.bende de bi ara enfeksiyon vardı bende kullanmıştım.korkma bişey olmıyor bebeğe.benim oğlan da çok şükür bişeyi yok hatta maşallah fazlasıyla yaramazpeki canım sana hergun serum vuruyorlar mıydı? 2 ay boyunca hangi ilaçları kullandin. bana günde 3 serum vuruyorlar acaba hep mi öyle olacak ? ve ilaçlarin bebeğinde hiç bir yan etkisi oldu mu acaba?
Cidden çok boş konuşan War ya bebekte sorun mu War denir mi hiçMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Sende açıklık varya canım enfeksiyon kapmaman için antibiyotik veriyorlardır.bende de bi ara enfeksiyon vardı bende kullanmıştım.korkma bişey olmıyor bebeğe.benim oğlan da çok şükür bişeyi yok hatta maşallah fazlasıyla yaramaz
Yemin ederim görünce kanım çekiliyor ufacık bebeği kefenler içinde görünce ağladım yazık günah ya ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere kendi evladım geliyor gözümün önüne dayanamıyorum gerçekten ufacık bedenin toprağın altında ne işi var Allah’ım hiç yakıştıramıyorum onları orayaAy haber falan izleyemiyorum bu ara ya, ne vicdansız anneler var, en iyisi bakmayım ben.
Canım bu haftalardan sonra sırt üstü yatmamak gerekiyor zararlı diye okumuştumKizlar sirt üstü yatınca sola donerken ya da saga dönerken zorlanan var mi? Belime cok baski yapiyor bebek sanki tüm vucudumun yükünü belim cekiyor gibi.
Gün veriyorlar canm arkadasıma öyle yaptılarSanırım kimsenin bilgisi yok bu konuda
Sağol canım teşekkürlerGün veriyorlar canm arkadasıma öyle yaptılar
Amin cnm inşallah. Çok tatlılar minik kızına çok yakışacak eminim. Güle güle kullanın . Bende bugün emzik biberon göğüs Pedi bebe yagi falan ufak tefek şeyler aldım. Ama asıl ufak şeyler para tutuyormus vallaHayırlı kandiller arkadaşlar, Kimin ne derdi varsa çözülsün, kimin ne dileği varsa kabul olsun inşallah :)
Haftasonu ağır alışverişleri yaptık. Travel sistem ikili arabasını, park yatağını (anne yanı kullanıcam) ve odasını aldık. Toplasan dinlenerek en fazla 2 saat ayakta kalmışımdır. Böyle bir yorulma yaşamadım ben daha önce. Bu arada ebebekte %40 a kadar indirim başlamış haberiniz olsun. Bir de terlik, anne tacı, bebek bantı takımı süsledim kendim. Nasıl olmuş? (Kızımın adı deniz olacak kısmetse)
Eki Görüntüle 2207369 Eki Görüntüle 2207370
Evet aynen öyle sagdan sola donerken yavaş ve dikkatlice donmeli yatakdan birden kalkmamali Allah korusun kordon dolanabiliyor diye okumuştumYemin ederim görünce kanım çekiliyor ufacık bebeği kefenler içinde görünce ağladım yazık günah ya ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere kendi evladım geliyor gözümün önüne dayanamıyorum gerçekten ufacık bedenin toprağın altında ne işi var Allah’ım hiç yakıştıramıyorum onları oraya
Canım bu haftalardan sonra sırt üstü yatmamak gerekiyor zararlı diye okumuştum
Saol canım, sen de güle güle kullan inşallahAmin cnm inşallah. Çok tatlılar minik kızına çok yakışacak eminim. Güle güle kullanın . Bende bugün emzik biberon göğüs Pedi bebe yagi falan ufak tefek şeyler aldım. Ama asıl ufak şeyler para tutuyormus vallasağlıkla kavusalim da gerisi hiç önemli değil. Ben daha araba almadım onu ocakta alicam inş yeri belli. Diğer şeyleri tamam aralıkta besigi alinca odası tamamlanmış olacak.
Aynen canım ama bu haftadan sonra sırt üstü yatmak sakıncalı bebek büyüdüğü için baskı çok oluyor ve oksijen az gidiyor bebeğe o yüzden sırt yatmamak gerek ben bile zor nefes alıyorum sırt üstü yatarken bebek nasıl alsın valla :))Evet aynen öyle sagdan sola donerken yavaş ve dikkatlice donmeli yatakdan birden kalkmamali Allah korusun kordon dolanabiliyor diye okumuştum
Sağol canım sana da hayırlı kandiller rabbim hepimizi bebeğimizle sağlıcakla kavuştursun inşallahHepimize hayırlı kandiller Allah hepimizin yavrusunu sagsalim kucağınıza aldırdım hayırlısıyla sunum sırasında 2.5 ayimiz kaldi
bende bunu beğenmiştim ama 100 lira pahalı geldi :)Foto da pek hos gorunmems ama buydu yeri de güzeldi hoşuma gitmisti
Bende sırt ustu yatamiyorum nefesim kesiliyo sanki en güzel sol yanima yatmak dur bakalım bundan sonra rahat yatabilecek miyiz ??Aynen canım ama bu haftadan sonra sırt üstü yatmak sakıncalı bebek büyüdüğü için baskı çok oluyor ve oksijen az gidiyor bebeğe o yüzden sırt yatmamak gerek ben bile zor nefes alıyorum sırt üstü yatarken bebek nasıl alsın valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?