2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım 40 haftayı dolduracak diye bir garanti yok ki. Bakarsın babası gitmeden doğar

peki canım sana hergun serum vuruyorlar mıydı? 2 ay boyunca hangi ilaçları kullandin. bana günde 3 serum vuruyorlar acaba hep mi öyle olacak ? ve ilaçlarin bebeğinde hiç bir yan etkisi oldu mu acaba?
Sende açıklık varya canım enfeksiyon kapmaman için antibiyotik veriyorlardır.bende de bi ara enfeksiyon vardı bende kullanmıştım.korkma bişey olmıyor bebeğe.benim oğlan da çok şükür bişeyi yok hatta maşallah fazlasıyla yaramaz

Cidden çok boş konuşan War ya bebekte sorun mu War denir mi hiç

sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah benimkilerde sağlıklı olur canim rabbim çocuklarımızın derdini sıkıntısını gostermesin inşallah

Ay haber falan izleyemiyorum bu ara ya, ne vicdansız anneler var, en iyisi bakmayım ben.
Yemin ederim görünce kanım çekiliyor ufacık bebeği kefenler içinde görünce ağladım yazık günah ya ben hiç dayanamıyorum böyle haberlere kendi evladım geliyor gözümün önüne dayanamıyorum gerçekten ufacık bedenin toprağın altında ne işi var Allah’ım hiç yakıştıramıyorum onları oraya

Kizlar sirt üstü yatınca sola donerken ya da saga dönerken zorlanan var mi? Belime cok baski yapiyor bebek sanki tüm vucudumun yükünü belim cekiyor gibi.
Canım bu haftalardan sonra sırt üstü yatmamak gerekiyor zararlı diye okumuştum

Amin cnm inşallah. Çok tatlılar minik kızına çok yakışacak eminim. Güle güle kullanın . Bende bugün emzik biberon göğüs Pedi bebe yagi falan ufak tefek şeyler aldım. Ama asıl ufak şeyler para tutuyormus valla sağlıkla kavusalim da gerisi hiç önemli değil. Ben daha araba almadım onu ocakta alicam inş yeri belli. Diğer şeyleri tamam aralıkta besigi alinca odası tamamlanmış olacak.

Evet aynen öyle sagdan sola donerken yavaş ve dikkatlice donmeli yatakdan birden kalkmamali Allah korusun kordon dolanabiliyor diye okumuştum

Kizlar size bir fikir daniscam. Travel sistem arabalar en az 800 lira. Onun yerine 125 e puset ve ayri bebek arabasi alsam.sanki daha ekonomik zaten puseti 6 ay kullancak bebek araba koltugumuzda var zaten. Normal hafif bebek arabasi oneriniz var mi acaba

Saol canım, sen de güle güle kullan inşallah Büyük harcamaları saolsunlar benim ailem yaptı. Hafta sonu Istanbula gitmişken bu yüzden hepsini hallettik. Ivır zıvır kaldı, onlar da çok tutmaz diyordum ama, bugün internetten liste çıkardım sanırım öyle olmayacak Alışverişe başlayınca zaman daha hızlı geçiyor

Evet aynen öyle sagdan sola donerken yavaş ve dikkatlice donmeli yatakdan birden kalkmamali Allah korusun kordon dolanabiliyor diye okumuştum
Aynen canım ama bu haftadan sonra sırt üstü yatmak sakıncalı bebek büyüdüğü için baskı çok oluyor ve oksijen az gidiyor bebeğe o yüzden sırt yatmamak gerek ben bile zor nefes alıyorum sırt üstü yatarken bebek nasıl alsın valla :))

Bende sırt ustu yatamiyorum nefesim kesiliyo sanki en güzel sol yanima yatmak dur bakalım bundan sonra rahat yatabilecek miyiz ??

arkadaşlar isim konusu baya zormuş bir türlü karar veremiyoruz oğlanların ismi iki tane Erdoğan Enes büyük Eymen Efe küçük oğlan kızımda uysun istiyorum Elif Ece yada Elis Ece sizce hangisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…