- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.301
baston arabalar çok kullanışlı canm madem hafif istiyorsun tam yatar baston benceKizlar size bir fikir daniscam. Travel sistem arabalar en az 800 lira. Onun yerine 125 e puset ve ayri bebek arabasi alsam.sanki daha ekonomik zaten puseti 6 ay kullancak bebek araba koltugumuzda var zaten. Normal hafif bebek arabasi oneriniz var mi acaba
bende hamileyken sırt üstü asla yatamıyorum hatta nst yi çok zor çektirirdim bunda nasıl olacak bakalım haftaya nst ler de başlar galibaBende sırt ustu yatamiyorum nefesim kesiliyo sanki en güzel sol yanima yatmak dur bakalım bundan sonra rahat yatabilecek miyiz ??
bende duyuyorum bu söylemleri geçen biri diyo ki 3,4 aylık gibi bebek mi küçük iç karnın mı geniş dedimki sen merak etme bebeğim gayet te iyiMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Baston araba tam yatiyor mu? Ve 3 aylik bebege uygun mu cnmbaston arabalar çok kullanışlı canm madem hafif istiyorsun tam yatar baston bence
Kac haftalikken basliyor cnm nstler?bende hamileyken sırt üstü asla yatamıyorum hatta nst yi çok zor çektirirdim bunda nasıl olacak bakalım haftaya nst ler de başlar galiba
Elif ece bencearkadaşlar isim konusu baya zormuş bir türlü karar veremiyoruz oğlanların ismi iki tane Erdoğan Enes büyük Eymen Efe küçük oğlan kızımda uysun istiyorum Elif Ece yada Elis Ece sizce hangisi olsun
evet tam yatanları var canm,benim aldığım da trawel sistem baston bebek arabası,tek olanlarda da var,3 aylıkken de yatar.Baston araba tam yatiyor mu? Ve 3 aylik bebege uygun mu cnm
genellikle 28 canmKac haftalikken basliyor cnm nstler?
Nstli günler basladi desene. Valla 5. ve 6.aylar ne rahatmis ya git gide bel sirt agrilarim basladi.simdi boyle ise 32den sonra dusunemiyorum. Ilk oglumda her seyi marka almistim. Bunda valla nerde ucuz var onu alıyorum gelir seviyemiz düşmüş demek kigenellikle 28 canm
bence gelir seviyesin den çok okadar para verip nekadar kullandığımız neye göre ne kadar gerekli daha çok biliyoruz canm,gerek yok çok para savurmayaNstli günler basladi desene. Valla 5. ve 6.aylar ne rahatmis ya git gide bel sirt agrilarim basladi.simdi boyle ise 32den sonra dusunemiyorum. Ilk oglumda her seyi marka almistim. Bunda valla nerde ucuz var onu alıyorum gelir seviyemiz düşmüş demek ki
Ben oğlumu tam yatar bastonla büyüttüm canm şimdi kızımada onu kullanıcam Allah nasip ederse.dümdüz olmuyor alttan destek yapıyorum battaniye ile düz oluyor canmBaston araba tam yatiyor mu? Ve 3 aylik bebege uygun mu cnm
Sanırım kimsenin bilgisi yok bu konuda
merhaba arkadaşlar sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum geçen çarşamba hastaneye yatirildim 27+2 deyim rahim ağzı uzunluğum 14 mm hunilesme ve açılma var. doktor bebekler kilo aldıkça ve kasılmalar arttıkça daha da kısalma olacak dedi evim de ilçede olduğu için hastanede gözetim altında kalıyorum ve belki bu durum 1-2 ay sürecek. özelde tek kisilik bir odada kaliyorum odanın günlük fiyatı 150 tl. 1,5 yıllık evli olduğumuz için hala düğün ve araba için çektiğimiz kredileri ödüyoruz ikimizde dolayısıyla kazandığımız ancak evimizin geçimine yetiyor. bu nedenle hastanede kalmak istemiyorum ama bebeklerimin hayatını tehlikeye de atmak istemiyorum bulduğum çare ise iki kişilik bir odaya geçmek. iki kişilik oda daha tıkış tıkış olacak diye korkuyorum aynı tuvaleti kullanacağız enfeksiyondan korkuyorum diğer hastanın gelen gidenleri olacak kardeşim refakatçi olarak yanında kalıyor ve benim ihtiyaçlarımi karşılıyor ve boş zamanlarında oturup yanında kpss ye hazırlanıyor ben ne yapacagimi şaşırdım siz olsanız ne yapardiniz ekonomik durumunuza rağmen tek kisilik oda mi yoksa çift kişilk oda mi tercih ederdiniz. ( bu arada çift kişilk oda 100 tl)
Milletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Ya arkadaşlar, kilo alanlar da hamile, almayanlar da hamile... Ben her ikisinin de kusura bakmayın ama birbirinden üstün veya düşük bir durum olduğunu düşünmüyorum. 9 kilo alan arkadaşın serzenişinden sonra yazılanlar, bence bir garip olmuş. Sanki sayfada iki farklı grup varmış gibi... Kilo alanlara "ay ne çok aldın" diyenlerle , kilo almayanlara "çocukta bir şey mi var" diyenleri aynı kefeye koyup denize atmalı bence.Buradaki en önemli durum; her iki durumda da çocuğa ve anne sağlığına zararlı bir sonuç yaratmamak Sevgiler...
Kizlar sirt üstü yatınca sola donerken ya da saga dönerken zorlanan var mi? Belime cok baski yapiyor bebek sanki tüm vucudumun yükünü belim cekiyor gibi.
arkadaşlar isim konusu baya zormuş bir türlü karar veremiyoruz oğlanların ismi iki tane Erdoğan Enes büyük Eymen Efe küçük oğlan kızımda uysun istiyorum Elif Ece yada Elis Ece sizce hangisi olsun
Nstli günler basladi desene. Valla 5. ve 6.aylar ne rahatmis ya git gide bel sirt agrilarim basladi.simdi boyle ise 32den sonra dusunemiyorum. Ilk oglumda her seyi marka almistim. Bunda valla nerde ucuz var onu alıyorum gelir seviyemiz düşmüş demek ki
Bedelli 20 gün ama ayarlasan bu kadar denk gelmez doğumu yaptığımda bari yanımda olsaydı diyorum. Belki 38de falan gelir diyorum bebecik ama herkes diyor erkek çocukları genelde 40. Haftada geliyormuş. Allah banada sabır versin diyorumNormal olursa belki esin gitmeden olabilir birkaç gün önce sonra olabiliyor giderse de cani sağolsun geri dönecek ya yaniniza bedelli mi yapicak 20 gün o zaten
Valla lu dönemde benimde çok ihtiyacım var güzel doğum hikayelerineAyy sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Gidip Kasım annelerine girip bakıyorum doğum yapan var mı diye. Pozitif doğum hikayelerine ihtiyacım var resmen.. Karnımda ki sertlik korkutuyor beni ama bebek büyüdüğü için normal diyor herkes
Bedelli ya yapmaya belirler canım valla çıkmazdayız ayarlasak denk gelmez bu kadardaBildigim kadariyla dogum olcagi icin rapor alinjp askerlik erteletiliyo. Onu arastirin hic caninjzj sıkmayin esiniz yaninda olsun
Çok sağol canım güzel temennilerin için. Çok güzel yapmışsın ellerine sağlık bebişinde aldıklarını sağlıcakla kullanır işallahHayırlı kandiller arkadaşlar, Kimin ne derdi varsa çözülsün, kimin ne dileği varsa kabul olsun inşallah :)
Haftasonu ağır alışverişleri yaptık. Travel sistem ikili arabasını, park yatağını (anne yanı kullanıcam) ve odasını aldık. Toplasan dinlenerek en fazla 2 saat ayakta kalmışımdır. Böyle bir yorulma yaşamadım ben daha önce. Bu arada ebebekte %40 a kadar indirim başlamış haberiniz olsun. Bir de terlik, anne tacı, bebek bantı takımı süsledim kendim. Nasıl olmuş? (Kızımın adı deniz olacak kısmetse)
Eki Görüntüle 2207369 Eki Görüntüle 2207370
Arada yas farki cok olunca hepsini dagitmisim yoksa en mantiklisi sifir masrafSen iyi bir şeyler alıyorsun. Ben büyük kızımdan kalanlarla büyütcem valla küçüğü. Sıfır masraf
Ay canım işallah 38de falan gelse ne güzel olur. Doğumdan sonra gitsin zaten bebekle ilgilendiğimden zamanın nasıl geçtiğini anlamam. İnsan ne kadarda olsa eşi yanında olsun istiyor. Ablam gelse max 1gün kalabilir. Kv yanında olduğum için.Canım doğumun 21 Şubat görünüyor ama genelde tam gününde yada haftasında doğmuyor daha önce doğuyor diye duyuyorum hep. Ama tabi gününde doğarsa da kısmet artık, bebişin sağlığı yerinde olsun da gerisini düşünme.. Son haftalarda belli olacak durum şimdiden üzme strese sokma kendini de bebeğini de.. Bu durumda belki ablan gelir yanına doğumda.. hayat ne getirecek belli olmuyor sen içini ferah tutmaya çalış bence.. Hakkımızda hayırlısı olsun her zaman..
Doğuma denk gelmedeydide 6 ay yapsaydı keşke diyorum 21 gün ama tam denk geldi en azından doğumu yapsaydım öyle gitseydi çok zor olacak kv kayınpederleKeşke askerliği erteletme şansınız olsa 1 2 hafta bile cok.iyi olurdu Allah yardimcin olsun canim uzme kendini herseyde vardir bir hayir de baktın care bulamıyorsunuz teslim ol bu hakkımizda daha hayirlı imiş de bu arada eşin 1 yilligina mi gidiyor yoksa kisa donem mi
millet garip canım sen ne bakıyorsun herkesin yapısı farklı herkes şişecek diye birşey yok. Valla çok ufak tefeğim kendi adıma çok şişersem yerimdenMilletin ağzına kürekle vurasım var bu ne ya! Karnın ne kadar küçük 7 değilde 5 aylık gibi.Geçen kuaförüm diyor Karnın küçük bebek de sorun mu var falan millet ne kadar gerizekalı aptal bu insanlar sinir oluyorum bigün birini bi terslicem rahatlıcak offff
Evet artık dönmek zor oldu. Sağ böbreğimde genişleme olduğu için sırt üstü ve sağ tarafa yatamıyorum. Sol tarafım çürüdü resmen ağırlığı artık hissediliyor bayaKizlar sirt üstü yatınca sola donerken ya da saga dönerken zorlanan var mi? Belime cok baski yapiyor bebek sanki tüm vucudumun yükünü belim cekiyor gibi.
Ay canım inşallah ya öyle olur rahatlarım bendeCanım 40 haftayı dolduracak diye bir garanti yok ki. Bakarsın babası gitmeden doğar
Bobregindeki büyümeyi nasil anladin cnm nasil belirtisi oldumillet garip canım sen ne bakıyorsun herkesin yapısı farklı herkes şişecek diye birşey yok. Valla çok ufak tefeğim kendi adıma çok şişersem yerimden
Evet artık dönmek zor oldu. Sağ böbreğimde genişleme olduğu için sırt üstü ve sağ tarafa yatamıyorum. Sol tarafım çürüdü resmen ağırlığı artık hissediliyor baya
Ay canım inşallah ya öyle olur rahatlarım bende
kizlar benim cok kotu sirt ve bel agrim oluyor kac gundur. sanirim karnim baya buyudu diye cpk yogunlasti. bi de bizm pasa bizle yatiyo,hasta da gece kotu uyuyo. illa kendinden yana donuk olcam bi de koluma katar kafasini. iskence oluyo bana resmen,iki egilmeye kirilir gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?