- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.321
Yok kuzum ya nerdeee son rahat yatışlarımız :))Bende sırt ustu yatamiyorum nefesim kesiliyo sanki en güzel sol yanima yatmak dur bakalım bundan sonra rahat yatabilecek miyiz ??
kizlar benim cok kotu sirt ve bel agrim oluyor kac gundur. sanirim karnim baya buyudu diye cpk yogunlasti. bi de bizm pasa bizle yatiyo,hasta da gece kotu uyuyo. illa kendinden yana donuk olcam bi de koluma katar kafasini. iskence oluyo bana resmen,iki egilmeye kirilir gibi oluyorum
Aynı modelden bende de var canlar kocamdan görmediğim eziyeti oğlumdan görüyorum bana dön bana sarıl elini göğüsüme sokup uyumalar gece oldu mu hadi yatmaya yat anne sabah oldumu kalk anne kocalar karılarına eziyet eder ben oğlandan görüyorum valla adamın yüzünü bile gördüğüm yok gece beraber yatamıyoruz hemen araya giriyor evde bazen otururkende araya giriyor kaynana gibi valla eğer Güney de böyle olursa karı koca ilişkimiz kalmayacak adamlaAh o modelin aynısından bende de var. Bana doğru dön de yat diye deliriyor. Mümkün değil ona sırtını dönüp yatamazsın. Kulağım uyuşuyor onun yanında yatınca aynı tarafa yatmaktan. Çok geçmiş olsun. Zor valla hastayken onların nazını yapmak.
Benim de bugün karnımın üst noktalarında sancı gibi acılar vardı. Anlayamadım hiç. Pazar günü veli toplantısında canım sıkıldı biraz, velinin biriyle takıştık, ondan bile olabilir. Bu aralar hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım.
O karin üstü anlattigin seyden bende de oluyor arada canm mideye baski yapiyor diye dusunuyorum.Aman hicbir seyi kafana takma hele ki velileri takacak olsak simdiye kadar dogururdum vallaAh o modelin aynısından bende de var. Bana doğru dön de yat diye deliriyor. Mümkün değil ona sırtını dönüp yatamazsın. Kulağım uyuşuyor onun yanında yatınca aynı tarafa yatmaktan. Çok geçmiş olsun. Zor valla hastayken onların nazını yapmak.
Benim de bugün karnımın üst noktalarında sancı gibi acılar vardı. Anlayamadım hiç. Pazar günü veli toplantısında canım sıkıldı biraz, velinin biriyle takıştık, ondan bile olabilir. Bu aralar hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım.
Yavas yavas canim sirt ustu yatinca iki dk da sanki karnimin userinde tas varmis da eziliyor hissi oluyor tabi dönmek de zor yavas yavas dönüyorum benKizlar sirt üstü yatınca sola donerken ya da saga dönerken zorlanan var mi? Belime cok baski yapiyor bebek sanki tüm vucudumun yükünü belim cekiyor gibi.
Aha aha haa tek degilmisim ayri yatan kiz artik kucağımda yatıyor ve nedenae Yuzume don dio uyuyor taklidi yapsam da nafile eliyle zorla çeviriyorYok kuzum ya nerdeee son rahat yatışlarımız :))
Aynı modelden bende de var canlar kocamdan görmediğim eziyeti oğlumdan görüyorum bana dön bana sarıl elini göğüsüme sokup uyumalar gece oldu mu hadi yatmaya yat anne sabah oldumu kalk anne kocalar karılarına eziyet eder ben oğlandan görüyorum valla adamın yüzünü bile gördüğüm yok gece beraber yatamıyoruz hemen araya giriyor evde bazen otururkende araya giriyor kaynana gibi valla eğer Güney de böyle olursa karı koca ilişkimiz kalmayacak adamla
Bende pahalı die almadim ama icimde kaldi bi iki yere bakip fiyat karşılaştırması yapicam ona gore bakicazbende bunu beğenmiştim ama 100 lira pahalı geldi :)
Yavas yavas canim sirt ustu yatinca iki dk da sanki karnimin userinde tas varmis da eziliyor hissi oluyor tabi dönmek de zor yavas yavas dönüyorum
Allah yardimcimiz olsun cnm valla 4 ay bize uyku yok sanirim. Sezeryan dikisim iyilessin hemen yüzüstü yatacam o kadar cok özledim kiYavas yavas canim sirt ustu yatinca iki dk da sanki karnimin userinde tas varmis da eziliyor hissi oluyor tabi dönmek de zor yavas yavas dönüyorum ben
Simdi yatabiliyoruz en azından don zamanları düşündükçe ......Allah yardimcimiz olsun cnm valla 4 ay bize uyku yok sanirim. Sezeryan dikisim iyilessin hemen yüzüstü yatacam o kadar cok özledim ki
uzun süre giyecek olsak neyse alınır canm gerçekten çok hoş,ama şimdi mecbur normal.halimden kaç beden büyük alacağım sonra da kaldır at o yüzden benim limitim 50 civarı yeterBende pahalı die almadim ama icimde kaldi bi iki yere bakip fiyat karşılaştırması yapicam ona gore bakicaz
Ah o modelin aynısından bende de var. Bana doğru dön de yat diye deliriyor. Mümkün değil ona sırtını dönüp yatamazsın. Kulağım uyuşuyor onun yanında yatınca aynı tarafa yatmaktan. Çok geçmiş olsun. Zor valla hastayken onların nazını yapmak.
Hiç bir belirti hissetmedim idrarda yanma vardı idrar testi yaptı yoğun kanama var diye doktorum aradı gel bakalım dedi alttan baktı ultrasonla birşey olmayınca bövreklerimede baktı sağ böbreğimde genişleme olduğunu söyledi. Ürolojiye yönlendirdi ürolojide bakıldı 8mm açılma olduğunu söylediler. Şimdi dikkat ediyorum 28inde tekrar üroloji bakacak genişleme devam ediyorsa önlem alınacak işte stent falan dedi doktur ama çok olmazsa doğumdan sonraya bırakırım. Bazen gebeliğe bağlıda olabiliyormuşBobregindeki büyümeyi nasil anladin cnm nasil belirtisi oldu
Yok kuzum ya nerdeee son rahat yatışlarımız :))
Aynı modelden bende de var canlar kocamdan görmediğim eziyeti oğlumdan görüyorum bana dön bana sarıl elini göğüsüme sokup uyumalar gece oldu mu hadi yatmaya yat anne sabah oldumu kalk anne kocalar karılarına eziyet eder ben oğlandan görüyorum valla adamın yüzünü bile gördüğüm yok gece beraber yatamıyoruz hemen araya giriyor evde bazen otururkende araya giriyor kaynana gibi valla eğer Güney de böyle olursa karı koca ilişkimiz kalmayacak adamla
Aynen ya bi de şimdi hasta hiç durmuyor uyku haram oldu bana kaç gündürAha aha haa tek degilmisim ayri yatan kiz artik kucağımda yatıyor ve nedenae Yuzume don dio uyuyor taklidi yapsam da nafile eliyle zorla çeviriyor
Uykuya dalana kadar eli göğüsümde kardeşi gelince ne yapacak bakalım eşimde alıştı artık duruma kağıt üzerinde karı kocayız ama ilişkimiz kalmadı sayılır zaten gebeliğim sıkıntılı başlamıştı yasaktı yasak kalkmasına rağmen kıyamıyor bişe olacak diye korkuyor garibim kanka olduk iyice ne yapalımhah eli gogsunde mi seninkinin de :) ben rahmetli kemal sunalin filmindeki repligi soyluyorum,dosyalari karistiriyor bizmki diyorum:) cok guluyoruz,bnmkinin ayribi bagi vardi ztn emerken de simdi bebege de eziyet edecek gbi geliyo.1 taneyle iliski bu boyuta geliyoken bi de 2.gelince ne olcaz bakalim:)
Ne güzel cnm sagolsunlar . Ellerinden geldiği kadar yapıyorlar. Aynen cnm zıvır aldım bugün 200 lira tuttu hala da eksiklerim varSaol canım, sen de güle güle kullan inşallahBüyük harcamaları saolsunlar benim ailem yaptı. Hafta sonu Istanbula gitmişken bu yüzden hepsini hallettik. Ivır zıvır kaldı, onlar da çok tutmaz diyordum ama, bugün internetten liste çıkardım sanırım öyle olmayacak Alışverişe başlayınca zaman daha hızlı geçiyor
İyiyiz canım çok şükür bebek büyüdükçe baskı yapıyor olabilir ya da rahim doğum için kendini hazırlıyor diyen de oluyor bilemiyorum erken doğum belirtisi bile sayılıyor bazen o yüzden ihmal etme canım sakın doktorunla görüş inşallah normaldirİyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım herşey yolundadır inşallah herkesin bizde herşey yolundaydı en son gittiğimizde bu çarşamba tekrar kontrolümüz var ama bişey sormak istiyorum sizlere vajinasında ağrı olan var mı benim agrım var birde o bacak aramızdaki kemikler var ya oranda ağrı var yürürken otururken uzanırken yok böyle bi durum yaşayan var mı ? Çarşamba soracağım ama canımı çok sıkıyor
Çok şükür canım. Bende öyledir inşallah diyorum çarşamba soracagım uzun zaman yürümedim geçen hafta çarşamba biraz fazla yürümüştüm ondan sonra oldu et kırıgı falan olabilir mi diye düşünüyorum ama 1 hafta olacak geçerdi hem kemikler neden agrısın bide şöyle bi acayip durum var bacaklarımı açınca rahatlıyorum açmıyorum ama ne olur ne olmaz diyeİyiyiz canım çok şükür bebek büyüdükçe baskı yapıyor olabilir ya da rahim doğum için kendini hazırlıyor diyen de oluyor bilemiyorum erken doğum belirtisi bile sayılıyor bazen o yüzden ihmal etme canım sakın doktorunla görüş inşallah normaldir
Valla canım dediğim gibi bilemiyorum inşallah normaldirÇok şükür canım. Bende öyledir inşallah diyorum çarşamba soracagım uzun zaman yürümedim geçen hafta çarşamba biraz fazla yürümüştüm ondan sonra oldu et kırıgı falan olabilir mi diye düşünüyorum ama 1 hafta olacak geçerdi hem kemikler neden agrısın bide şöyle bi acayip durum var bacaklarımı açınca rahatlıyorum açmıyorum ama ne olur ne olmaz diye
İnşallah canım bide biraz ayakta kaldım bugun daha fena oldum ya olmazsa yarın gideyimValla canım dediğim gibi bilemiyorum inşallah normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?