2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
senin de mubarek olsun cnm. son haftada donen bebekler varmis yani her zaman ihtimal var. zor doner vs diyerek moral.bozmasa iyiymis. ama kismet sonuc olarak,ameliyata yonlendiriyorlar oyle olunca. saglikla gelsin ins gonlune gore olur

geçen hafta bende yaşadım o durumu resmen o kemikler kırılmış gibiydi kımıldamak bile işkence olmuştu kontorl zamanım gelmediği için doktora gidemedim ama kendiliğinden geçti canm.

Çok iyi hatırlıyorum oğlum 36 haftalıktı doktor ters duruyor ayaklar aşağıda bundan sonra dönmez ama zaten sezeryan olacaksın bizim için farketmez demişti 37.hafta da gittiğimizde dönmüştü doktor da şaşırmıştı yeri dar artık nasıl döndü diye.O hiç belli olmuyor hatta doğum sancısıyla döneni bile biliyorum

Yerçekimine karşı koyamiyor gibiyim ben öyle agriyor ki icimden biseyler düşecek gibi cok da rahatsiz ediyor bazen

Doğumdan sonra duzelir canm o genelde kimi duysam duzeliyor

bu ağrılar bebek büyüdükçe devam edecek canım benımde ılk hamılelıgımde 30 haftadan sonra bacak aramdaki kemikler aşırı ağrımaya başlamıştı. bacaklarımın arasına yastık koymadan uyuyamıyordum. normal şeyler ama yinede dr una sor tabi

Günaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Ben doğal jel yapıcam işe yaramıyormuş herkeste canım. Kremden daha iyi geldiğini söyledi kullananlar. Ayva çekirdeği doğal gül suyunu bir kutuya koy beklet dediler jel kıvamında oluyormuş onu sürüp faydasını görenler olmuş çevremde kremde alıcam ama bunuda yapıcam

geçen hafta bende yaşadım o durumu resmen o kemikler kırılmış gibiydi kımıldamak bile işkence olmuştu kontorl zamanım gelmediği için doktora gidemedim ama kendiliğinden geçti canm.
Aynen öyle canım sanki adım atmak işkence biraz geçmiş ama hala var yarını bekleyeceğim bende biraz ayakta kaldım başlıyo hayret bişey

Günaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Ben ayva çekirdeği-gül suyu kremi ve lansinoh kullancam ilk kızımdaki gibi.

gün olarakta mı sayıyorsun harikasın ya 37. hafta ayrılış düşünüyorsun demi ?

Evet canım 37 bitince ayrılcam. Gün değil saat sayasım var. Çok bıktım okuldan bu sene

Bende erken olduğundan korkuyorum canım iyiyce karnım bile çıkmadı hani bilmeyen hamile olduğumu anlamaz önceden de kilolu olduğum için o kadar baskı nerden geliyo anlamadım dün gece ilk defa yastık koyup yattım baya rahat ettim zaten yatarken bi sıkıntım yok otururken ve yürürken agrım var

Canım ara ara olup geçiyor sıkma canını bebeğin pozisyonundan yapmış olduğu baskıyka bile alakalı olabilir.Genelde uzanmaya çalış yürümek ve vr oturmakta etki ediyor ağrılara

ben ilkinde doğumdan 5 gün sonra aldım.çünkü yaralarım çok fenaydı. bişey değmesine bile tahammül edemiyordum. kalkan sayesinde göğüs ucuna bişey değmiyordu ve acı hissetmiyordum.göğüs pedinede gerek kalmıyordu. süt kapakta birikiyordu ordan kızıma içiriyordum sıza sütü. biraz pahalı bir ürün ama benim bi süre hayatımı kurtarmıştı. yara olmasını engellemek için değil bu arada ürün yara olan memeyi iyileştirmede yardımcı. çünkü yara olunca ne çamaış ne pamuk değsin istemiyorsun ben baya fayda görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…