- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.341
senin de mubarek olsun cnm. son haftada donen bebekler varmis yani her zaman ihtimal var. zor doner vs diyerek moral.bozmasa iyiymis. ama kismet sonuc olarak,ameliyata yonlendiriyorlar oyle olunca. saglikla gelsin ins gonlune gore olurIyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun bende bir hafta önce doktora gittim bebeğim kafası yukarıda 4 haftaya dönmesi lazım sonra zor döner dedi. Hala dönmedi aşağıdan tekmeliyor sürekli ve kafasını hisediyorum hep elimle bu sanki cok kötü biseymis gibi söyledi doktor morelim bozuldu birazcık.
Git canım ne olur ne olmaz için rahatlasınİnşallah canım bide biraz ayakta kaldım bugun daha fena oldum ya olmazsa yarın gideyim
geçen hafta bende yaşadım o durumu resmen o kemikler kırılmış gibiydi kımıldamak bile işkence olmuştu kontorl zamanım gelmediği için doktora gidemedim ama kendiliğinden geçti canm.İyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım herşey yolundadır inşallah herkesin bizde herşey yolundaydı en son gittiğimizde bu çarşamba tekrar kontrolümüz var ama bişey sormak istiyorum sizlere vajinasında ağrı olan var mı benim agrım var birde o bacak aramızdaki kemikler var ya oranda ağrı var yürürken otururken uzanırken yok böyle bi durum yaşayan var mı ? Çarşamba soracağım ama canımı çok sıkıyor
Çok iyi hatırlıyorum oğlum 36 haftalıktı doktor ters duruyor ayaklar aşağıda bundan sonra dönmez ama zaten sezeryan olacaksın bizim için farketmez demişti 37.hafta da gittiğimizde dönmüştü doktor da şaşırmıştı yeri dar artık nasıl döndü diye.O hiç belli olmuyor hatta doğum sancısıyla döneni bile biliyorumIyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun bende bir hafta önce doktora gittim bebeğim kafası yukarıda 4 haftaya dönmesi lazım sonra zor döner dedi. Hala dönmedi aşağıdan tekmeliyor sürekli ve kafasını hisediyorum hep elimle bu sanki cok kötü biseymis gibi söyledi doktor morelim bozuldu birazcık.
Yerçekimine karşı koyamiyor gibiyim ben öyle agriyor ki icimden biseyler düşecek gibi cok da rahatsiz ediyor bazenİyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım herşey yolundadır inşallah herkesin bizde herşey yolundaydı en son gittiğimizde bu çarşamba tekrar kontrolümüz var ama bişey sormak istiyorum sizlere vajinasında ağrı olan var mı benim agrım var birde o bacak aramızdaki kemikler var ya oranda ağrı var yürürken otururken uzanırken yok böyle bi durum yaşayan var mı ? Çarşamba soracağım ama canımı çok sıkıyor
Günaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
gün olarakta mı sayıyorsun harikasın ya 37. hafta ayrılış düşünüyorsun demi ?Günaydın anneler
Kahvaltı ettik işe gidiyoruz.
57 günüm kaldı. Şu günler geçse de sabah 6'da kalkma günleri bitse
Doğumdan sonra duzelir canm o genelde kimi duysam duzeliyorHiç bir belirti hissetmedim idrarda yanma vardı idrar testi yaptı yoğun kanama var diye doktorum aradı gel bakalım dedi alttan baktı ultrasonla birşey olmayınca bövreklerimede baktı sağ böbreğimde genişleme olduğunu söyledi. Ürolojiye yönlendirdi ürolojide bakıldı 8mm açılma olduğunu söylediler. Şimdi dikkat ediyorum 28inde tekrar üroloji bakacak genişleme devam ediyorsa önlem alınacak işte stent falan dedi doktur ama çok olmazsa doğumdan sonraya bırakırım. Bazen gebeliğe bağlıda olabiliyormuş
bu ağrılar bebek büyüdükçe devam edecek canım benımde ılk hamılelıgımde 30 haftadan sonra bacak aramdaki kemikler aşırı ağrımaya başlamıştı. bacaklarımın arasına yastık koymadan uyuyamıyordum. normal şeyler ama yinede dr una sor tabiİyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım herşey yolundadır inşallah herkesin bizde herşey yolundaydı en son gittiğimizde bu çarşamba tekrar kontrolümüz var ama bişey sormak istiyorum sizlere vajinasında ağrı olan var mı benim agrım var birde o bacak aramızdaki kemikler var ya oranda ağrı var yürürken otururken uzanırken yok böyle bi durum yaşayan var mı ? Çarşamba soracağım ama canımı çok sıkıyor
Ben doğal jel yapıcam işe yaramıyormuş herkeste canım. Kremden daha iyi geldiğini söyledi kullananlar. Ayva çekirdeği doğal gül suyunu bir kutuya koy beklet dediler jel kıvamında oluyormuş onu sürüp faydasını görenler olmuş çevremde kremde alıcam ama bunuda yapıcamGünaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Evet canım doktorda dedi hamilelik kaynaklıda olabilir ama bizde genetik bir rahatsızlık olduğu için genede tedbiri elden bırakmak istemedimDoğumdan sonra duzelir canm o genelde kimi duysam duzeliyor
Aynen öyle canım sanki adım atmak işkence biraz geçmiş ama hala var yarını bekleyeceğim bende biraz ayakta kaldım başlıyo hayret bişeygeçen hafta bende yaşadım o durumu resmen o kemikler kırılmış gibiydi kımıldamak bile işkence olmuştu kontorl zamanım gelmediği için doktora gidemedim ama kendiliğinden geçti canm.
Günaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
gün olarakta mı sayıyorsun harikasın ya 37. hafta ayrılış düşünüyorsun demi ?
Öyle düşecek gibi değil de benim de dün patlayacak gibiydi ama şişkinlik falan değildi baya korktum ama yine geçmiş şimdiYerçekimine karşı koyamiyor gibiyim ben öyle agriyor ki icimden biseyler düşecek gibi cok da rahatsiz ediyor bazen
Bende erken olduğundan korkuyorum canım iyiyce karnım bile çıkmadı hani bilmeyen hamile olduğumu anlamaz önceden de kilolu olduğum için o kadar baskı nerden geliyo anlamadım dün gece ilk defa yastık koyup yattım baya rahat ettim zaten yatarken bi sıkıntım yok otururken ve yürürken agrım varbu ağrılar bebek büyüdükçe devam edecek canım benımde ılk hamılelıgımde 30 haftadan sonra bacak aramdaki kemikler aşırı ağrımaya başlamıştı. bacaklarımın arasına yastık koymadan uyuyamıyordum. normal şeyler ama yinede dr una sor tabi
Canım ara ara olup geçiyor sıkma canını bebeğin pozisyonundan yapmış olduğu baskıyka bile alakalı olabilir.Genelde uzanmaya çalış yürümek ve vr oturmakta etki ediyor ağrılaraBende erken olduğundan korkuyorum canım iyiyce karnım bile çıkmadı hani bilmeyen hamile olduğumu anlamaz önceden de kilolu olduğum için o kadar baskı nerden geliyo anlamadım dün gece ilk defa yastık koyup yattım baya rahat ettim zaten yatarken bi sıkıntım yok otururken ve yürürken agrım var
ben ilkinde doğumdan 5 gün sonra aldım.çünkü yaralarım çok fenaydı. bişey değmesine bile tahammül edemiyordum. kalkan sayesinde göğüs ucuna bişey değmiyordu ve acı hissetmiyordum.göğüs pedinede gerek kalmıyordu. süt kapakta birikiyordu ordan kızıma içiriyordum sıza sütü. biraz pahalı bir ürün ama benim bi süre hayatımı kurtarmıştı. yara olmasını engellemek için değil bu arada ürün yara olan memeyi iyileştirmede yardımcı. çünkü yara olunca ne çamaış ne pamuk değsin istemiyorsun ben baya fayda görmüştüm.Günaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?