- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.361
ben onuda denemiştim ayva çekirdeğini ama çok da işe yaramadı.Ben doğal jel yapıcam işe yaramıyormuş herkeste canım. Kremden daha iyi geldiğini söyledi kullananlar. Ayva çekirdeği doğal gül suyunu bir kutuya koy beklet dediler jel kıvamında oluyormuş onu sürüp faydasını görenler olmuş çevremde kremde alıcam ama bunuda yapıcam
karnın çok cıkmamıs olabılır ama bebek 1 kıloya yaklasmıstır. suyu bılmemneyı derken baya agırlastı onun baskısı. hele sonlara doğru daha cok oluyorBende erken olduğundan korkuyorum canım iyiyce karnım bile çıkmadı hani bilmeyen hamile olduğumu anlamaz önceden de kilolu olduğum için o kadar baskı nerden geliyo anlamadım dün gece ilk defa yastık koyup yattım baya rahat ettim zaten yatarken bi sıkıntım yok otururken ve yürürken agrım var
lansinohun tek artısı yıkamadan silmeden emzirebilmek. sık sık emzirdğin için silmek yıkamak zor geliyor insana. kendi sütünü sürermiş annemler. o da aklınızda olsun kızlar o da rahatlatıyor.Benimde göğüs ucum yok çok acı cekmıstım e vıtamin kapsülü iyi gelmişti lansınoh almıştım hiç iyi gelmedi
dediğiniz şeyi ben yaptım hiçbir faydasını görmedim. herkesin bünyesi farklı tabi.Ben doğal jel yapıcam işe yaramıyormuş herkeste canım. Kremden daha iyi geldiğini söyledi kullananlar. Ayva çekirdeği doğal gül suyunu bir kutuya koy beklet dediler jel kıvamında oluyormuş onu sürüp faydasını görenler olmuş çevremde kremde alıcam ama bunuda yapıcam
Bünyeye görede değişebilir canım o zaman kalkanı dene birdeben onuda denemiştim ayva çekirdeğini ama çok da işe yaramadı.
Kızlar sizin de benim haftalr da siddetli kabizliginiz oldu mu 2 gun sonra dr kontrolum var ona da sorucam ama kefir sicak su kuru kayısi bol su yapabilceğim herseyi denedim sanki yediklerim sindirilmiyor bağirsaklarim şişiyor hayatim boyunca bu kadar siddetli olmadı napmaliyim ??benim gibi olan var mı artık son care ilaç alicam ki onu hic kullanmak istemiyorum
Günaydın kızlar. Size bir ilk gebelik sorum var. Benim kız zaten hep hareketliydi ama dün sabahtan beri rekora gidiyor. Tekme, kayma, itme, gerinme, yumruk, hıçkırık kombine hiç durmadan devam. Yani 2 saat hareket yarım saat uyku modunda... İyice de güçlendi, dışarıdan baya belli oluyor. Hep harekeli olsun hoşuma gidiyor ama... Dün akşam eşim hem gülüyor hem de şaşkınlıkla bu hiç normal değil Dr a mı gitsek dedi. Arada ayaklar vajinaya vuruyor baya canım yanıyor, çıkacak gibi, ve her an suyum gelecek gibi tetikteyim valla... Bu kadar hareket olunca yalancı sancılar da tuttu bütün gece. (Yalancı olduğunu biliyorum çünkü hem peryodik değil hem de pozisyon falan değiştirince geçiyor. Bağırsakları bozmuşum gibi sancı... ) Bu kadar hareket zararlı değil mi, erken doğuma falan yol açar mı acaba? Bu hep böyle olursa nasıl dayanacak bu çocuk benim içimde?
Canım benim de böyle, bebeğim çok hareketli ve ben doktora sordum geçen hafta. Oksijeni bol, iyi besleniyorsa yeri bol olduğu için çok hareket eder ve bu da sağlıklı olduğunun göstergesidir, dedi. Benim de ağrılarım oluyordu, ultrasondan baktı, bebek aşağıda değil,yerinde bir sıkıntı da yok, dedi. Yani olabiliyormuş. Mesela benim 2 gün neredeyse hiç durmadı, dün daha sakindi. Geceden beri yine kıpır kıpır, korkma yani ama doktora gittiğinde de yine ona söyle, için rahat eder.Günaydın kızlar. Size bir ilk gebelik sorum var. Benim kız zaten hep hareketliydi ama dün sabahtan beri rekora gidiyor. Tekme, kayma, itme, gerinme, yumruk, hıçkırık kombine hiç durmadan devam. Yani 2 saat hareket yarım saat uyku modunda... İyice de güçlendi, dışarıdan baya belli oluyor. Hep harekeli olsun hoşuma gidiyor ama... Dün akşam eşim hem gülüyor hem de şaşkınlıkla bu hiç normal değil Dr a mı gitsek dedi. Arada ayaklar vajinaya vuruyor baya canım yanıyor, çıkacak gibi, ve her an suyum gelecek gibi tetikteyim valla... Bu kadar hareket olunca yalancı sancılar da tuttu bütün gece. (Yalancı olduğunu biliyorum çünkü hem peryodik değil hem de pozisyon falan değiştirince geçiyor. Bağırsakları bozmuşum gibi sancı... ) Bu kadar hareket zararlı değil mi, erken doğuma falan yol açar mı acaba? Bu hep böyle olursa nasıl dayanacak bu çocuk benim içimde?
İyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım herşey yolundadır inşallah herkesin bizde herşey yolundaydı en son gittiğimizde bu çarşamba tekrar kontrolümüz var ama bişey sormak istiyorum sizlere vajinasında ağrı olan var mı benim agrım var birde o bacak aramızdaki kemikler var ya oranda ağrı var yürürken otururken uzanırken yok böyle bi durum yaşayan var mı ? Çarşamba soracağım ama canımı çok sıkıyor
Bende mi alsam ki bağirsaklarin alişıp daha sonra kabizligin artmasindan endişe ettigim icin almadim bunca zaman galiba artık alıcam gibiBen her gün çeyrek kapak duphalac şurup içiyorum canım, başka türlü WC ye gidemiyorum artık. Dr 4 kapağa kadar serbest demişti bana... Çeyrek yetiyor şimdilik.
Ben onu da sordum, her gün içmek istemiyorum bünyemi alıştırmak istemiyorum dedim. Merak etme buna alışmaz dedi... Ama artık o kadar kötüyüm ki, alışırsa alışsın dedim...Bende mi alsam ki bağirsaklarin alişıp daha sonra kabizligin artmasindan endişe ettigim icin almadim bunca zaman galiba artık alıcam gibi
Hiç endişe etme canım senin kiz biraz yaramaz olucak galibaGünaydın kızlar. Size bir ilk gebelik sorum var. Benim kız zaten hep hareketliydi ama dün sabahtan beri rekora gidiyor. Tekme, kayma, itme, gerinme, yumruk, hıçkırık kombine hiç durmadan devam. Yani 2 saat hareket yarım saat uyku modunda... İyice de güçlendi, dışarıdan baya belli oluyor. Hep harekeli olsun hoşuma gidiyor ama... Dün akşam eşim hem gülüyor hem de şaşkınlıkla bu hiç normal değil Dr a mı gitsek dedi. Arada ayaklar vajinaya vuruyor baya canım yanıyor, çıkacak gibi, ve her an suyum gelecek gibi tetikteyim valla... Bu kadar hareket olunca yalancı sancılar da tuttu bütün gece. (Yalancı olduğunu biliyorum çünkü hem peryodik değil hem de pozisyon falan değiştirince geçiyor. Bağırsakları bozmuşum gibi sancı... ) Bu kadar hareket zararlı değil mi, erken doğuma falan yol açar mı acaba? Bu hep böyle olursa nasıl dayanacak bu çocuk benim içimde?
Dun ögleye kadar oturdum zeytin kirdim 1 den 5 e kadar da hastaneye gittim full ayakta durdum geldim bide ustune minnak minnak bebe kiyafeti utuledim galiba ondan bugun ayakta duramiyorum hem bacaklarım surekli kramp hali gibi hemde bolgem cok agriyor aynen icimden organlarim düşecek gibi uzaninca geçiyor biraz neyseki bebe kipriyor arada tekme atıyor da icim rahatÖyle düşecek gibi değil de benim de dün patlayacak gibiydi ama şişkinlik falan değildi baya korktum ama yine geçmiş şimdi
Lansinoh bende kullandim bi o değil hic biri fayda etmedi inşallah bunda olmazBenimde göğüs ucum yok çok acı cekmıstım e vıtamin kapsülü iyi gelmişti lansınoh almıştım hiç iyi gelmedi
Aaa ciddimi işte buna çok sevindim hemen bugun alayım bende yanlış hatirlamiyorsam sezeryan sonrası bi kere icmek zorunda kalmiştim kirec gibi idiBen onu da sordum, her gün içmek istemiyorum bünyemi alıştırmak istemiyorum dedim. Merak etme buna alışmaz dedi... Ama artık o kadar kötüyüm ki, alışırsa alışsın dedim...
YAA canım sen yazdıkça acaba ben yazıyorum diyorum. Bunda çalışmak bana da zor gelio. ayakkabı giymek bile bunaltıo beni yaaBen ayva çekirdeği-gül suyu kremi ve lansinoh kullancam ilk kızımdaki gibi.
Evet canım 37 bitince ayrılcam. Gün değil saat sayasım var. Çok bıktım okuldan bu sene
Dungece bende oyle sacma sapan ruyalar gördüm hamilelikden galiba rahat yatamıyoruzGünaydın hanımlar..
Çok kötü rüyalar gördüm gece, güne çok mutsuz başladım.
Canım benim de böyle, bebeğim çok hareketli ve ben doktora sordum geçen hafta. Oksijeni bol, iyi besleniyorsa yeri bol olduğu için çok hareket eder ve bu da sağlıklı olduğunun göstergesidir, dedi. Benim de ağrılarım oluyordu, ultrasondan baktı, bebek aşağıda değil,yerinde bir sıkıntı da yok, dedi. Yani olabiliyormuş. Mesela benim 2 gün neredeyse hiç durmadı, dün daha sakindi. Geceden beri yine kıpır kıpır, korkma yani ama doktora gittiğinde de yine ona söyle, için rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?