- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.381
Günaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Hep uzanıyorum canım bakalım bugun bi iş yapmayım da ne olcakCanım ara ara olup geçiyor sıkma canını bebeğin pozisyonundan yapmış olduğu baskıyka bile alakalı olabilir.Genelde uzanmaya çalış yürümek ve vr oturmakta etki ediyor ağrılara
Doğru olabilir canım en som gittiğimizde 800gramdıkarnın çok cıkmamıs olabılır ama bebek 1 kıloya yaklasmıstır. suyu bılmemneyı derken baya agırlastı onun baskısı. hele sonlara doğru daha cok oluyor
Aa evet hatırladım sende çok korkmuştun bi ilaç falan bişey verdi mi doktorun yoksa kendiliğinden mi geçtiBen 20li haftalarda çok yaşadım hatta burada yazdım ama çoğu kişi yaşamamıştı. Çatı kemiği ağrısı olarak geçiyormuş, doktor ödem dedi ama zamanla geçti şuan daha iyiyim.Ben kansızlığa bağladım,geçmesi de baya zaman aldı açıkçası.
Aynen bende ondan rahatım bebek hareket etmese zaten çoktan giderdim ama kalkıp yürümek istemiyorumDun ögleye kadar oturdum zeytin kirdim 1 den 5 e kadar da hastaneye gittim full ayakta durdum geldim bide ustune minnak minnak bebe kiyafeti utuledim galiba ondan bugun ayakta duramiyorum hem bacaklarım surekli kramp hali gibi hemde bolgem cok agriyor aynen icimden organlarim düşecek gibi uzaninca geçiyor biraz neyseki bebe kipriyor arada tekme atıyor da icim rahat
Aa evet hatırladım sende çok korkmuştun bi ilaç falan bişey verdi mi doktorun yoksa kendiliğinden mi geçti
Canm sordunuz mu askerlik subeye bedelliyi erteleme sansiniz varmis mi?Evet canım doktorda dedi hamilelik kaynaklıda olabilir ama bizde genetik bir rahatsızlık olduğu için genede tedbiri elden bırakmak istemedim
Canım çok geçmiş olsun aynı durum benim kuzenimde de çıkmıştı sonradan geçti eğer büyüme devam etseydi stent takılacaktı inşallah seninki de geçici bir durumdur canımEvet canım doktorda dedi hamilelik kaynaklıda olabilir ama bizde genetik bir rahatsızlık olduğu için genede tedbiri elden bırakmak istemedim
Aynen canım bende uzanıp dinlenince geçiyor genelde seninde geçer işallahHep uzanıyorum canım bakalım bugun bi iş yapmayım da ne olcak
gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel. Artık sağlıcakla gelsin Güney beyCanlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
Maşallah size ben seker yüklemesi yaptırcam 75 lık zormuCanlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
Sağol canım banada öyle dediler takipteyiz şuan 28inde tekrar gidicem devam etmezse ara ara kontrol edicekler devam edersede stent takarız dedi. İşallah benimde kuzenin gibi durur büyümesi zaten şunun şurasında 90 günümüz kaldı. Baskı olmasın diye hep sola yatıyorum çürüdü kolum artıkCanım çok geçmiş olsun aynı durum benim kuzenimde de çıkmıştı sonradan geçti eğer büyüme devam etseydi stent takılacaktı inşallah seninki de geçici bir durumdur canım
Esim gidememiş henüz soracağız bakalım bugün yarın işallah vardır erteleme yoksada bebişim bi 10 gün evvel gelir işallah diyorumCanm sordunuz mu askerlik subeye bedelliyi erteleme sansiniz varmis mi?
Sağol kuzum amin inşallahgözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel. Artık sağlıcakla gelsin Güney bey
Canım kolay diyemem çünkü aç karnına şerbet içiyorsun ister istemez zorlanıyor insan ben büyük yudumlarla 5 diklemeye bitirdim ama dinlene dinlene içtim yanıma limonda almıştım midem bulanırsa diye doktorum getir demişti ama içine mi sıkacaktık yoksa midem bulanınca yalayacakmıydım bilmiyorum vallaMaşallah size ben seker yüklemesi yaptırcam 75 lık zormu
İnşallah canım çok zor oluyor ya umarım geçicidirSağol canım banada öyle dediler takipteyiz şuan 28inde tekrar gidicem devam etmezse ara ara kontrol edicekler devam edersede stent takarız dedi. İşallah benimde kuzenin gibi durur büyümesi zaten şunun şurasında 90 günümüz kaldı. Baskı olmasın diye hep sola yatıyorum çürüdü kolum artık
Gozunaydin canm her sey yolunda cıkmış. Sekerinde iyi cikmis hic tatli meyve yemiyor musun birde tokluk sekeri icin kanini saat kacta aldilar? Benim oglen 12 de alinmisti tokluk sekeri baya ac durmustum 10.30 da aclik sekeri alınmıştı.Canlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
valla bana o kremde iyi gelmedi. bu gebeliğimde gümüş kapaklardan almayı düşünüyorumLansinoh bende kullandim bi o değil hic biri fayda etmedi inşallah bunda olmaz
Tatlı meyve çok yiyorum canım özellikle çikolata çok yiyorum hatta kesin şekerim çıkar dedim ama çıkmadı ben sabah 8 buçukta girdim canım doktorumun yanına muayene oldum saat 9 da şekerli suyu içtim bir saat boyunca bekledim saat 10da kan verdim canım sadece bi kere kan aldılar yaniGozunaydin canm her sey yolunda cıkmış. Sekerinde iyi cikmis hic tatli meyve yemiyor musun birde tokluk sekeri icin kanini saat kacta aldilar? Benim oglen 12 de alinmisti tokluk sekeri baya ac durmustum 10.30 da aclik sekeri alınmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?