2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar çoğu arkadaşın başına gelen doğumdan sonra ki meme ucu yaraları için phılıps avent göğüs Kalkanı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?

ben meme ucu yaralarında korunmak için önlem amaçlı doğumdan önce mumsy natural göğüs ucu bakım kremi kullanmaya başladım. Sonrasında yara olmaması için hamileliğin 6. ayından sonra sürmeye başlamak gerek aslında. Yara olursa yine de hemen avent kalkan ya da silverette gümüş kalkan sipariş edeceğim.

Bana bi doktor doğum için 30 Kasım gözüküyor demişti, bu aralar karnımın sertleşmesi yürümede zorluk sürekli tansiyon düşüklüğü yaşayınca eşim acaba o doktorun dediğimi çıkacak diyor. Yani öyle olsa 10 gün sonra doğurmam gerekiyor. Kızlar Sat 24 Nisan, doktor bunu bildiği halde 30 Kasım ı neye göre söyler sizce

Aa evet hatırladım sende çok korkmuştun bi ilaç falan bişey verdi mi doktorun yoksa kendiliğinden mi geçti

Aynen bende ondan rahatım bebek hareket etmese zaten çoktan giderdim ama kalkıp yürümek istemiyorum

Evet canım doktorda dedi hamilelik kaynaklıda olabilir ama bizde genetik bir rahatsızlık olduğu için genede tedbiri elden bırakmak istemedim
Canım çok geçmiş olsun aynı durum benim kuzenimde de çıkmıştı sonradan geçti eğer büyüme devam etseydi stent takılacaktı inşallah seninki de geçici bir durumdur canım

Canlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim

gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel. Artık sağlıcakla gelsin Güney bey

Maşallah size ben seker yüklemesi yaptırcam 75 lık zormu

Canım çok geçmiş olsun aynı durum benim kuzenimde de çıkmıştı sonradan geçti eğer büyüme devam etseydi stent takılacaktı inşallah seninki de geçici bir durumdur canım
Sağol canım banada öyle dediler takipteyiz şuan 28inde tekrar gidicem devam etmezse ara ara kontrol edicekler devam edersede stent takarız dedi. İşallah benimde kuzenin gibi durur büyümesi zaten şunun şurasında 90 günümüz kaldı. Baskı olmasın diye hep sola yatıyorum çürüdü kolum artık

gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel. Artık sağlıcakla gelsin Güney bey
Sağol kuzum amin inşallah

Maşallah size ben seker yüklemesi yaptırcam 75 lık zormu
Canım kolay diyemem çünkü aç karnına şerbet içiyorsun ister istemez zorlanıyor insan ben büyük yudumlarla 5 diklemeye bitirdim ama dinlene dinlene içtim yanıma limonda almıştım midem bulanırsa diye doktorum getir demişti ama içine mi sıkacaktık yoksa midem bulanınca yalayacakmıydım bilmiyorum valla inşallah sende çabucak atlatırsın canım

İnşallah canım çok zor oluyor ya umarım geçicidir

kızlar bu bebek yağı ile losyonu arasındaki fark nedir tam olarak ikisi de nemlendirici olarak geçiyor kimyasal uygulamak istemiyorum cildine ama kuruluk olduğunda lazım olursa ne olduğu aklımda olsun en azından

Gozunaydin canm her sey yolunda cıkmış. Sekerinde iyi cikmis hic tatli meyve yemiyor musun birde tokluk sekeri icin kanini saat kacta aldilar? Benim oglen 12 de alinmisti tokluk sekeri baya ac durmustum 10.30 da aclik sekeri alınmıştı.

Tatlı meyve çok yiyorum canım özellikle çikolata çok yiyorum hatta kesin şekerim çıkar dedim ama çıkmadı ben sabah 8 buçukta girdim canım doktorumun yanına muayene oldum saat 9 da şekerli suyu içtim bir saat boyunca bekledim saat 10da kan verdim canım sadece bi kere kan aldılar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…