- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.401
Herkss bana 12 de verdigin icin kanini sekerin yuksek cikmis olabilir diyor da ondan sordum. Cunku vücut uzun sure ac kalinca bir anda seker alinca cok yukselebiliyormusTatlı meyve çok yiyorum canım özellikle çikolata çok yiyorum hatta kesin şekerim çıkar dedim ama çıkmadı ben sabah 8 buçukta girdim canım doktorumun yanına muayene oldum saat 9 da şekerli suyu içtim bir saat boyunca bekledim saat 10da kan verdim canım sadece bi kere kan aldılar yani
Olabilir canım bilmiyorum beni fazla bekletmediler seni neden o kadar beklettiler acabaHerkss bana 12 de verdigin icin kanini sekerin yuksek cikmis olabilir diyor da ondan sordum. Cunku vücut uzun sure ac kalinca bir anda seker alinca cok yukselebiliyormus
lansinohla fiyatı aynı gibi. medela da göğüs pompası markası iyi bi marka aslında bende bundanmı alsam.Kizlar ben ilk oglumda gogus ucu yarasindan cok cektim resmen dogum agrisindan daha cok cektim aglayarak emzirdim. Bu yuzden cok arastirma yaptim bir arkadasim bir krem onerdi sizede onermek istedim sizde cekmeyin diye hemde organikmis yani sürdükten sonra silmemize gerek yokmus bebek direkt emiyormuş. Sizde arastirin isterseniz. Medela purelan göğüs kremi ismi arkadasim bunun sayesinde hic yara agri yasamamis.
ikisininde içeriği aynı yalnız. ikiside lanolinden üretiliyormuş. ikisi de aynı faydayı sağlar diye düşünüyorumKizlar ben ilk oglumda gogus ucu yarasindan cok cektim resmen dogum agrisindan daha cok cektim aglayarak emzirdim. Bu yuzden cok arastirma yaptim bir arkadasim bir krem onerdi sizede onermek istedim sizde cekmeyin diye hemde organikmis yani sürdükten sonra silmemize gerek yokmus bebek direkt emiyormuş. Sizde arastirin isterseniz. Medela purelan göğüs kremi ismi arkadasim bunun sayesinde hic yara agri yasamamis.
Ben gec gittim canm ya 10 kasim töreni vardi gec bitti.Olabilir canım bilmiyorum beni fazla bekletmediler seni neden o kadar beklettiler acaba
Valla yorumlari da cok iyi ya okudumda herkes pek memnun insallaj bizd3 memnun kaliriz benim icin bir göğüs kremi birde korse almak olmazsa olmazimlansinohla fiyatı aynı gibi. medela da göğüs pompası markası iyi bi marka aslında bende bundanmı alsam.
sende sağol canım. İnşallah grçicidir canımSağol kuzum amin inşallah
Canım kolay diyemem çünkü aç karnına şerbet içiyorsun ister istemez zorlanıyor insan ben büyük yudumlarla 5 diklemeye bitirdim ama dinlene dinlene içtim yanıma limonda almıştım midem bulanırsa diye doktorum getir demişti ama içine mi sıkacaktık yoksa midem bulanınca yalayacakmıydım bilmiyorum vallainşallah sende çabucak atlatırsın canım
İnşallah canım çok zor oluyor ya umarım geçicidir
Evet korse bende alıcam ama nasıl birşey almak lazım daha önce hiç kullanmadığım için nasıl birşey bilmiyorum farklı türleri var hangisinden alınmalı acebaValla yorumlari da cok iyi ya okudumda herkes pek memnun insallaj bizd3 memnun kaliriz benim icin bir göğüs kremi birde korse almak olmazsa olmazim
masallah canım gözünaydın benimde Salı günü yapılıcak bakalımCanlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
Sağol canım benim darısı başına inşallah temiz çıkar sonuçlarınmasallah canım gözünaydın benimde Salı günü yapılıcak bakalım
YAA canım sen yazdıkça acaba ben yazıyorum diyorum. Bunda çalışmak bana da zor gelio. ayakkabı giymek bile bunaltıo beni yaa12 ocakta ayrılacagım taaaa daha çook var
Bana bi doktor doğum için 30 Kasım gözüküyor demişti, bu aralar karnımın sertleşmesi yürümede zorluk sürekli tansiyon düşüklüğü yaşayınca eşim acaba o doktorun dediğimi çıkacak diyor. Yani öyle olsa 10 gün sonra doğurmam gerekiyor. Kızlar Sat 24 Nisan, doktor bunu bildiği halde 30 Kasım ı neye göre söyler sizce
Canlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
kızlar bu bebek yağı ile losyonu arasındaki fark nedir tam olarak ikisi de nemlendirici olarak geçiyor kimyasal uygulamak istemiyorum cildine ama kuruluk olduğunda lazım olursa ne olduğu aklımda olsun en azından
Kizlar ben ilk oglumda gogus ucu yarasindan cok cektim resmen dogum agrisindan daha cok cektim aglayarak emzirdim. Bu yuzden cok arastirma yaptim bir arkadasim bir krem onerdi sizede onermek istedim sizde cekmeyin diye hemde organikmis yani sürdükten sonra silmemize gerek yokmus bebek direkt emiyormuş. Sizde arastirin isterseniz. Medela purelan göğüs kremi ismi arkadasim bunun sayesinde hic yara agri yasamamis.
Valla e bebekte dogum sonra toparlayici ve inceltici korse var onu almayı düşünüyorum ama hangi beden almaliyim bende o konuda kararsizimEvet korse bende alıcam ama nasıl birşey almak lazım daha önce hiç kullanmadığım için nasıl birşey bilmiyorum farklı türleri var hangisinden alınmalı aceba
Icerik ayni zaten iki markaninda bende dogumdan 1 hafta once kullanmaya baslicam. Kac haftalikken izne cikican? Karne verip cikicaksin sanirim. Ben de dayanamiyorum ya 32 de cikasim varBen de 16 Ocak'ta ayrılacağım. Valla hiç tahammülüm yok bu sene. Çocuklar desen zaten hamile bu kadın deyip merhamet göstermiyor, yapacağından geri kalmıyor. İlk kızımda çok gergin geçirdim gebeliğimi ve kızım çok mızmız, ağlak bir bebek oldu. Bunda hiç sinirlendirmiyorum kendimi. Olduğu kadar
Benim ilk kızımda sat 24 Nisan'dı, beklenen tarih 29 Ocak'tı, kızım 24 Ocak'ta doğdu. Kasım diyen doktor işkembeden sallamış
Gözün aydın canım. İyi haberler duyunca nasıl seviniyor di mi insan
Losyon kremden, yağ da Losyondan kolay emiliyor. Çok bir farkı yok başka. Ben Burt's Bees bebek yağı aldım kuzuma, gelecek bekliyorum
Bu medela süt sağma makinesi olan medela sanırım.
Benim için içinde saf lanolin olan krem kafi, markası pek önemli değil. Doğumdan önce başlanmasının iyi geldiğini duymuştum. İlkinde lansinoh&ayva çekirdeği-gül suyu kremi birlikte kullanmıştım. Çok sıkıntı yaşamamıştım. Bunda da öyle yapacağım.
Maşallah canım ne guzel haberlerle gelmişsin 1 gun sonra da bizim randevumuz bakalımCanlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
Ay hem de nasıl canım ya :))Ben de 16 Ocak'ta ayrılacağım. Valla hiç tahammülüm yok bu sene. Çocuklar desen zaten hamile bu kadın deyip merhamet göstermiyor, yapacağından geri kalmıyor. İlk kızımda çok gergin geçirdim gebeliğimi ve kızım çok mızmız, ağlak bir bebek oldu. Bunda hiç sinirlendirmiyorum kendimi. Olduğu kadar
Benim ilk kızımda sat 24 Nisan'dı, beklenen tarih 29 Ocak'tı, kızım 24 Ocak'ta doğdu. Kasım diyen doktor işkembeden sallamış
Gözün aydın canım. İyi haberler duyunca nasıl seviniyor di mi insan
Losyon kremden, yağ da Losyondan kolay emiliyor. Çok bir farkı yok başka. Ben Burt's Bees bebek yağı aldım kuzuma, gelecek bekliyorum
Bu medela süt sağma makinesi olan medela sanırım.
Benim için içinde saf lanolin olan krem kafi, markası pek önemli değil. Doğumdan önce başlanmasının iyi geldiğini duymuştum. İlkinde lansinoh&ayva çekirdeği-gül suyu kremi birlikte kullanmıştım. Çok sıkıntı yaşamamıştım. Bunda da öyle yapacağım.
Sağol canım inşallah sen de güzel haberlerle dönersinMaşallah canım ne guzel haberlerle gelmişsin 1 gun sonra da bizim randevumuz bakalım
İyi öğrenirsen banada yaz canımValla e bebekte dogum sonra toparlayici ve inceltici korse var onu almayı düşünüyorum ama hangi beden almaliyim bende o konuda kararsizim
Nst ye mi bakiyolar 7 aydan sonra bilmiodumbende hamileyken sırt üstü asla yatamıyorum hatta nst yi çok zor çektirirdim bunda nasıl olacak bakalım haftaya nst ler de başlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?