2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Herkss bana 12 de verdigin icin kanini sekerin yuksek cikmis olabilir diyor da ondan sordum. Cunku vücut uzun sure ac kalinca bir anda seker alinca cok yukselebiliyormus

Kizlar ben ilk oglumda gogus ucu yarasindan cok cektim resmen dogum agrisindan daha cok cektim aglayarak emzirdim. Bu yuzden cok arastirma yaptim bir arkadasim bir krem onerdi sizede onermek istedim sizde cekmeyin diye hemde organikmis yani sürdükten sonra silmemize gerek yokmus bebek direkt emiyormuş. Sizde arastirin isterseniz. Medela purelan göğüs kremi ismi arkadasim bunun sayesinde hic yara agri yasamamis.

lansinohla fiyatı aynı gibi. medela da göğüs pompası markası iyi bi marka aslında bende bundanmı alsam.

ikisininde içeriği aynı yalnız. ikiside lanolinden üretiliyormuş. ikisi de aynı faydayı sağlar diye düşünüyorum

sende sağol canım. İnşallah grçicidir canım

Valla yorumlari da cok iyi ya okudumda herkes pek memnun insallaj bizd3 memnun kaliriz benim icin bir göğüs kremi birde korse almak olmazsa olmazim
Evet korse bende alıcam ama nasıl birşey almak lazım daha önce hiç kullanmadığım için nasıl birşey bilmiyorum farklı türleri var hangisinden alınmalı aceba

masallah canım gözünaydın benimde Salı günü yapılıcak bakalım

YAA canım sen yazdıkça acaba ben yazıyorum diyorum. Bunda çalışmak bana da zor gelio. ayakkabı giymek bile bunaltıo beni yaa 12 ocakta ayrılacagım taaaa daha çook var

Ben de 16 Ocak'ta ayrılacağım. Valla hiç tahammülüm yok bu sene. Çocuklar desen zaten hamile bu kadın deyip merhamet göstermiyor, yapacağından geri kalmıyor. İlk kızımda çok gergin geçirdim gebeliğimi ve kızım çok mızmız, ağlak bir bebek oldu. Bunda hiç sinirlendirmiyorum kendimi. Olduğu kadar

Benim ilk kızımda sat 24 Nisan'dı, beklenen tarih 29 Ocak'tı, kızım 24 Ocak'ta doğdu. Kasım diyen doktor işkembeden sallamış

Gözün aydın canım. İyi haberler duyunca nasıl seviniyor di mi insan

kızlar bu bebek yağı ile losyonu arasındaki fark nedir tam olarak ikisi de nemlendirici olarak geçiyor kimyasal uygulamak istemiyorum cildine ama kuruluk olduğunda lazım olursa ne olduğu aklımda olsun en azından

Losyon kremden, yağ da Losyondan kolay emiliyor. Çok bir farkı yok başka. Ben Burt's Bees bebek yağı aldım kuzuma, gelecek bekliyorum

Bu medela süt sağma makinesi olan medela sanırım.
Benim için içinde saf lanolin olan krem kafi, markası pek önemli değil. Doğumdan önce başlanmasının iyi geldiğini duymuştum. İlkinde lansinoh&ayva çekirdeği-gül suyu kremi birlikte kullanmıştım. Çok sıkıntı yaşamamıştım. Bunda da öyle yapacağım.

Evet korse bende alıcam ama nasıl birşey almak lazım daha önce hiç kullanmadığım için nasıl birşey bilmiyorum farklı türleri var hangisinden alınmalı aceba
Valla e bebekte dogum sonra toparlayici ve inceltici korse var onu almayı düşünüyorum ama hangi beden almaliyim bende o konuda kararsizim

Icerik ayni zaten iki markaninda bende dogumdan 1 hafta once kullanmaya baslicam. Kac haftalikken izne cikican? Karne verip cikicaksin sanirim. Ben de dayanamiyorum ya 32 de cikasim var

Maşallah canım ne guzel haberlerle gelmişsin 1 gun sonra da bizim randevumuz bakalım

Ay hem de nasıl canım ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…