- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.421
Hemen hemen benim şikayetlerimle ayni gibi midem de de siskinlik var ama bağırsaklarım fena şiş kendimi patlayacak gibi hissediyorum bugn saglik ocağına duphalac yazdirdim bakalim etkisini gorurum insallah sen de miden için dr una sor bi bakalimKizlar ben 1 haftada 1 kilo almisim ya normal mi sizce? ve göbeğim cok önde top gibi bugun 9 aylik biri ile tanistim ayniydi gobeklerimiz. Ve her yemekten sonra sirt agrim oluyor midem şişiyor koridorda yürüyüş yapiyorum.kiloyu takmiyorum lakin nefes alışımı bile etkileyen bu hazimsizlik beni zorluyor.
O ilaci ictim canm ben ise yarıyor hemen wc ye cikmistim icer içmez. Sende de ise yarar inşallahHemen hemen benim şikayetlerimle ayni gibi midem de de siskinlik var ama bağırsaklarım fena şiş kendimi patlayacak gibi hissediyorum bugn saglik ocağına duphalac yazdirdim bakalim etkisini gorurum insallah sen de miden için dr una sor bi bakalim
Hemen hemen benim şikayetlerimle ayni gibi midem de de siskinlik var ama bağırsaklarım fena şiş kendimi patlayacak gibi hissediyorum bugn saglik ocağına duphalac yazdirdim bakalim etkisini gorurum insallah sen de miden için dr una sor bi bakalim
Sabah ölçüldum62.2aksam ölçüldum 64.2Kizlar ben 1 haftada 1 kilo almisim ya normal mi sizce? ve göbeğim cok önde top gibi bugun 9 aylik biri ile tanistim ayniydi gobeklerimiz. Ve her yemekten sonra sirt agrim oluyor midem şişiyor koridorda yürüyüş yapiyorum.kiloyu takmiyorum lakin nefes alışımı bile etkileyen bu hazimsizlik beni zorluyor.
Gözün aydın canim,seninkinin kilosu önden önden gidiyor sanirim'ne yedirion sen bu bebise masaallahCanlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
Açıkcası saģlık ocagi dr una sorunumu anlattim bu ilacdan almak istiyorum dedim bisey demedne yazdı bizim dr oyledir bu arada hamilelerin kullandiğini bildigim icin sorun etmeden aldim ama daha etki etmedi bana yaKullanımı hakkında ne tavsiye etti canım?
Normal degiliz kiSabah ölçüldum62.2aksam ölçüldum 64.2
Bende merak ettim ama.yanlış hatirlamiyorsam regenesis max kullaniyoduGözün aydın canim,seninkinin kilosu önden önden gidiyor sanirim'ne yedirion sen bu bebise masaallah
Aaa karnin hic cikmamis bebekte sıkıntı mi var diyenlere kapak niteliğinde masallah Guney e Rabbim sağlıkla devam ettirsn ve kucağına almak nasip olsunCanlar bugün hastaneye gittim normalde geçen haftaydı ama ben Kuzey hastalanınca ertelemiştim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı sonuçlarım temiz çıktı kansızlığım vardı değerlerim 10,5 den 12 ye yükselmiş artık normal seviyeye ulaşmış kanım şeker yükleme sonucumda 109 çıktı oğlumu da gördüm boyu 35 cm kilosu 1019 gram olmuş herşey yolunda çıktı çok şükür artık rahatça haftamı bekleyebilirim
Icerik ayni zaten iki markaninda bende dogumdan 1 hafta once kullanmaya baslicam. Kac haftalikken izne cikican? Karne verip cikicaksin sanirim. Ben de dayanamiyorum ya 32 de cikasim var
Benim 37.hafta 3 subatta doluyor ve dogumumda 4 subat dedi doktor erken olucak. Subat tatili var arada aslinda bende sonuna kadar calissam mayıs 29 una kadar izinli olucam çok guzel olucak raporumu da eylül de almis olurum ama iste erken dogum riskiKarneden 2 gün önce 16 Ocak'ta 37 haftam bitiyor canım. Eğer bir sıkıntı yaşamazsam öncesinde, son güne kadar çalışcam. Çrş izne ayrılıp cuma gidip karne vercem çocuklara. O zamana kadar doğurmazsam tabi
Ayrılmak isteme kısmına gelirsek benim yarın gidip dilekçeyi veresim var ya hayırlısı
Valla ne yiyorsak bir gunde bende oyleyim sabah aksam 1.5 kilo oynuyor ben sabah kilolarini ciddiye aliyorum aksamkileri ciddiye alsam yanmistimSabah ölçüldum62.2aksam ölçüldum 64.2
Hmm anladım canım bakalım bana ne diyecekFerro Sanol, decavit, magnezyum verdi ama bunları kansızlık için verdi. Kendiliğinden geçti aslında benim ki
İnşallah canım bugün daha iyiyim ama hep dinlendim birde bişey soracagım afedersin ben normal tuvalet kullanıyorum klozeti çok sevemiyorum acaba onu mu kullansam artıkAynen canım bende uzanıp dinlenince geçiyor genelde seninde geçer işallah
Sağol canım benim herşeyi yiyorum hemen hemen yarıyor demek ki ben alıp o almasaydı üzülürdüm valla :))Gözün aydın canim,seninkinin kilosu önden önden gidiyor sanirim'ne yedirion sen bu bebise masaallah
Evet canım regenesis max kullanıyorum bazen bende unutuyorum bi gün falan çoğunlukla almaya çalışıyorum ilacımı unutmamak için telefona alarm bile kurdumBende merak ettim ama.yanlış hatirlamiyorsam regenesis max kullaniyoduKuzeyguneyy demi canim acaba onun etkisi oldumu ben duzenli kullanmiyodum da artık duzenli kullanmaya başladim bakalım
Ay aynen ya neymiş efendim bebek zayıf olacakmış naşallahı var paşamın herşeyi yerli yerinde şükürler olsun en önemlisi sağlığı benim için millet halt etmişAaa karnin hic cikmamis bebekte sıkıntı mi var diyenlere kapak niteliğinde masallah Guney e Rabbim sağlıkla devam ettirsn ve kucağına almak nasip olsun:)
Benim 37.hafta 3 subatta doluyor ve dogumumda 4 subat dedi doktor erken olucak. Subat tatili var arada aslinda bende sonuna kadar calissam mayıs 29 una kadar izinli olucam çok guzel olucak raporumu da eylül de almis olurum ama iste erken dogum riski
Günaydın
Siz kabızlıkla bende ishalle uğraşıyorum vücut kafayı yedi
Elif Ece ismini de büyük paşam hiç sevmiyormuş asla olamazmış Elis Ece olur diyo babamızda yok Elif li iyi Elis ney diyo ben yine isimsiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?