- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.441
iyi fikir miş ama Enes'im beğensin gerisi önemli değil yavrum nasıl bekliyor kardeşini gelip gidip seviyo babasından çok o ilgileniyor o yüzden onun istemesi daha önemli bakalım kısmet ne olacakBence dayanabildiğin yere kadar çalış. Nasıl olsa planlı doğum olacakmış. Daha erken 3 Şubat, bence o zamana kadar doğmaz. Doğum sonrası 1 gün bile fazladan izin olsa insana nasıl iyi geliyor.
Ben de ishalim ya demir takviyesini kullanmaya başladığımdan beri hem de. Valla doğuma kadar böyle giderse yandık
Sen herkesi boşver kendi istediğin ismi koy. Kimseye de söyleme, kağıda yaz ver eşine direk nüfus memuruna versin :)
Bence klozet kullanmalisin varsa evde ben zorlaniyorum normal tuvalette o da ağrı yapıyor olabilir canımİnşallah canım bugün daha iyiyim ama hep dinlendim birde bişey soracagım afedersin ben normal tuvalet kullanıyorum klozeti çok sevemiyorum acaba onu mu kullansam artık
Hayirli olsun isminiz canım. Senin adinada çok mutlu oldum esin doguma kadar döner yanında olur. Bizimde tam doguma denk geliyor esimin askerliğiGünaydın kızlar.
Benim oğlumun adı Kıvanç olacak inşallah, biz cinsiyeti öğrenir öğrenmez karar vermiştik. Eşim haftaya 21 gün askere gidecek bakalım, doğuma gelir diye çok korkuyordum, iyi oldu böyle.
canm sen gamze miydin?Bence klozet kullanmalisin varsa evde ben zorlaniyorum normal tuvalette o da ağrı yapıyor olabilir canım
Evet canım:)canm sen gamze miydin?
isim değiş miş ya diyorum ki gamze nin yazımları sankiEvet canım:)
ben ilk kızımda o kadar sakin bir hamilelik geçirdim ki. tamamen huzur içinde mutlu heyecanlı bir şekilde geçmişti. hiç stres taşamamıştım ve çok pozitifdim. ama kızım 6 ay sürekli ağladıBen de 16 Ocak'ta ayrılacağım. Valla hiç tahammülüm yok bu sene. Çocuklar desen zaten hamile bu kadın deyip merhamet göstermiyor, yapacağından geri kalmıyor. İlk kızımda çok gergin geçirdim gebeliğimi ve kızım çok mızmız, ağlak bir bebek oldu. Bunda hiç sinirlendirmiyorum kendimi. Olduğu kadar
Benim ilk kızımda sat 24 Nisan'dı, beklenen tarih 29 Ocak'tı, kızım 24 Ocak'ta doğdu. Kasım diyen doktor işkembeden sallamış
Gözün aydın canım. İyi haberler duyunca nasıl seviniyor di mi insan
Losyon kremden, yağ da Losyondan kolay emiliyor. Çok bir farkı yok başka. Ben Burt's Bees bebek yağı aldım kuzuma, gelecek bekliyorum
Bu medela süt sağma makinesi olan medela sanırım.
Benim için içinde saf lanolin olan krem kafi, markası pek önemli değil. Doğumdan önce başlanmasının iyi geldiğini duymuştum. İlkinde lansinoh&ayva çekirdeği-gül suyu kremi birlikte kullanmıştım. Çok sıkıntı yaşamamıştım. Bunda da öyle yapacağım.
Azcık bana gonder o ishaliniGünaydın
Siz kabızlıkla bende ishalle uğraşıyorum vücut kafayı yedi
Elif Ece ismini de büyük paşam hiç sevmiyormuş asla olamazmış Elis Ece olur diyo babamızda yok Elif li iyi Elis ney diyo ben yine isimsiz kaldım
Haklısın canım zaten hiç kullanmadım dünden beriBence klozet kullanmalisin varsa evde ben zorlaniyorum normal tuvalette o da ağrı yapıyor olabilir canım
Aynen benim canim:)İs için zaten ankara da simdi bedellide tam 16 şubata gidecekisim değiş miş ya diyorum ki gamze nin yazımları sankicanm senin eşin askere mi gidecekti başka yere iş için değil miydi?
Gerekirse evdekilere söyle klozeti yanlız sen kullan hijyen acisindan sıkıntı ediyorsan. Çünkü artık çömelince karna baya baskı oluyorHaklısın canım zaten hiç kullanmadım dünden beri
ay canm ortayı bi bulamadıkAzcık bana gonder o ishalinigecmis olsun canim.bu arada
o zamana doğurursun büyük ihtimal canmm üzülme 40 haftayı dolduran çok olmuyor,benim büyük 4 mart tı 8 şubatta doğdu küçükte 7 temmuzdu 26 haziran,inşallah babanız yanınızda olurAynen benim canim:)İs için zaten ankara da simdi bedellide tam 16 şubata gidecek
Günaydın Ankara da hava kapalı olunca Kendimi iyice yorgun hissediyorum
ben ilk kızımda o kadar sakin bir hamilelik geçirdim ki. tamamen huzur içinde mutlu heyecanlı bir şekilde geçmişti. hiç stres taşamamıştım ve çok pozitifdim. ama kızım 6 ay sürekli ağladıve çok şirin filandır ama zor bir çocuktur hala. 2 gün önce uyutmaya çalışırken sinirlerim boşaldı önce ona bi güzel bağırdım sonra kendim ağladım. şimdi çok gergin geçiyor hamileliğim. cok yoruluyorum çok sinirleniyorum. bakalım 2. cocugum nasıl olacak allah birinden zorlayınca öbürünü kolay verir derler inşallah öyle olur. tabi önceliğimiz sağ salim çocuk sahibi olmak. ama allahım nolur sakin uykulu bebiş olsunlar.
Zaten eşimle ben varım o kullanmaz ben kullanayım tek. Doktordan çıktım bu arada kalsiyum magnezyum falan içeren vitamin verdi olur ağrı herşey yolunda korkulcak bişey yok dedi çok şükürGerekirse evdekilere söyle klozeti yanlız sen kullan hijyen acisindan sıkıntı ediyorsan. Çünkü artık çömelince karna baya baskı oluyor
Çok zor bir durum, tek değilsin ama di mi? Ailen filan olacak yanında?Hayirli olsun isminiz canım. Senin adinada çok mutlu oldum esin doguma kadar döner yanında olur. Bizimde tam doguma denk geliyor esimin askerliği
Amin canım Allah kolaylık versin bende sürekli üzgün moral bozok ağlama durumu bende çok korkuyorum benim yuzumden çocukta geriliyor diyeben ilk kızımda o kadar sakin bir hamilelik geçirdim ki. tamamen huzur içinde mutlu heyecanlı bir şekilde geçmişti. hiç stres taşamamıştım ve çok pozitifdim. ama kızım 6 ay sürekli ağladıve çok şirin filandır ama zor bir çocuktur hala. 2 gün önce uyutmaya çalışırken sinirlerim boşaldı önce ona bi güzel bağırdım sonra kendim ağladım. şimdi çok gergin geçiyor hamileliğim. cok yoruluyorum çok sinirleniyorum. bakalım 2. cocugum nasıl olacak allah birinden zorlayınca öbürünü kolay verir derler inşallah öyle olur. tabi önceliğimiz sağ salim çocuk sahibi olmak. ama allahım nolur sakin uykulu bebiş olsunlar.
İyi o zaman canım kullan ilacinida iyi olursun canım hamilelik iste yaşıyoruz hepimizZaten eşimle ben varım o kullanmaz ben kullanayım tek. Doktordan çıktım bu arada kalsiyum magnezyum falan içeren vitamin verdi olur ağrı herşey yolunda korkulcak bişey yok dedi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?