2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
iyi fikir miş ama Enes'im beğensin gerisi önemli değil yavrum nasıl bekliyor kardeşini gelip gidip seviyo babasından çok o ilgileniyor o yüzden onun istemesi daha önemli bakalım kısmet ne olacak

Hayirli olsun isminiz canım. Senin adinada çok mutlu oldum esin doguma kadar döner yanında olur. Bizimde tam doguma denk geliyor esimin askerliği

ben ilk kızımda o kadar sakin bir hamilelik geçirdim ki. tamamen huzur içinde mutlu heyecanlı bir şekilde geçmişti. hiç stres taşamamıştım ve çok pozitifdim. ama kızım 6 ay sürekli ağladı ve çok şirin filandır ama zor bir çocuktur hala. 2 gün önce uyutmaya çalışırken sinirlerim boşaldı önce ona bi güzel bağırdım sonra kendim ağladım. şimdi çok gergin geçiyor hamileliğim. cok yoruluyorum çok sinirleniyorum. bakalım 2. cocugum nasıl olacak allah birinden zorlayınca öbürünü kolay verir derler inşallah öyle olur. tabi önceliğimiz sağ salim çocuk sahibi olmak. ama allahım nolur sakin uykulu bebiş olsunlar.

Günaydın Ankara da hava kapalı olunca Kendimi iyice yorgun hissediyorum

Ben Ankara'da kar bekleyengillerdenim Kar yağsın tatil olsun

Benim gergin kısmı iş ile ilgiliydi. Evde rahattım da okulda çocuklar çok yoruyor ve sinirlendiriyordu. Ben birazını ona bağlarım. İlk aylar hep ağladı, 5 yaşına geldi hala mızmız
Huy diyorum artık. Ben de bu sefer nasıl olacak baya merak içindeyim. İkisi de mızmız olmaz di mi

Reactions: nix
Gerekirse evdekilere söyle klozeti yanlız sen kullan hijyen acisindan sıkıntı ediyorsan. Çünkü artık çömelince karna baya baskı oluyor
Zaten eşimle ben varım o kullanmaz ben kullanayım tek. Doktordan çıktım bu arada kalsiyum magnezyum falan içeren vitamin verdi olur ağrı herşey yolunda korkulcak bişey yok dedi çok şükür

Amin canım Allah kolaylık versin bende sürekli üzgün moral bozok ağlama durumu bende çok korkuyorum benim yuzumden çocukta geriliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…