2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay onu hiç sorma eşimin halaları amcası hastaneden çıktığın akşam eve geliyorlar bir çay baklava Faslı oluyor.Ben bu olayı bi tek bunlarda gördüm zaten hastaneye gelmezler eve gelirler hemen
ay ben arayıp geçmiş olsun demek için bile yanındaki kişileri 2.gün doğum yapanı da 1 hafta sonra arıyorum ki ağrısı vardır rahatsız etmeyeyim diye anlamıyorum bu insanları bide oturup kalkmak bilmiyorlar yok emiyor mu kaç.kilo doğdu zor muydu kolay mıydı siz merakınızı giderin diye doğuruyoruz sankiBiraz anlayış

Normal istemen çok iyi canm tabiki ama sezeryanda olsan normalde olsa bebeğine sadece sen bakmak isteyeceksin kv bebeğe baksın durumunu hiç düşünmüyorsun iç güdesel olarak sanki senden başka kimse iyi bakamazz
orasi zaten öyle canim vermek istemez insan ama genede düşünüyor iste insan.

ben ilkinde söylemiştim özeldi..ama dr anesteziyi verir vermez oyalanmadan bebeği çıkarmamız lazım. bebeğe narkoz geçmemesi için dedi. o yüzden önceden taktılar ama cok acı hisssetmedim önemsiz bence.

ben ilkinde söylemiştim özeldi..ama dr anesteziyi verir vermez oyalanmadan bebeği çıkarmamız lazım. bebeğe narkoz geçmemesi için dedi. o yüzden önceden taktılar ama cok acı hisssetmedim önemsiz bence.
aynen çok aman aman bişey değil tabi ama ben yinede söylemiştim onlarda tamam dedi iyi de olmuştu :)

Reactions: nix
Aynen canım gerçekten birde ilk olunca insan herşeyden korkuyo bişey mi olcak sürekli aklımızda belki tecrübeli olsak biraz daha sakin oluruz inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz
Ilk degil ama inan insan yinede tedirgin oluyor bilmiyorum normal olsaydım boyle hissedermiydim benim hastane yaninda birini aliyomuş ameliyata eşime dedim sen gir en çok beni rahatlatacak insan sensin diye o kadar rahattir esim panik degildir adam bile tirsti girmem diyor bende atsr yapiyorum tek başima mi gireyim ustelik tum sıkintıyi çeken benim başimda durup benle konusacak bebegi ilk olarak gorecek sin dedim dur bakalim eşimi girdrmeye niyetim var insâllah başarabilirim

Bugün belimde karnımda sancı var ishal olunca karnı ağırır ya insanın onun gibi. Kızlar birde gözlerinizden problem var mı? Ben mesela çift görüyorum şuan yazarken bile çift geliyor yazılar. Normal mi sizce

Canlar bugün kuzenim dünyaya geldi yengemi acil doğuma almışlar normal doğumu bekliyordu bugün suyu gelmiş ama bizim paşa kanala hiç girmemiş maalesef tabi yengemin tansiyonu 17 ye çıkmış mecbur acil sezaryene almışlar ay gördüm bi tuhaf oldum ya bizimkilerin de vakti gelse artık çok heyecanlandım şimdiden :))

bende heycanla bekliyorum ya insan görmeden nasıl bu kadar sevebilir bu nasıl bi duygudur karnıma sarılıyorum cicileri seviyorum yaaa kızımmmm

Kızlar koltukta uzaniyordum bebeğim de problem yok tekmeler filan maşallah da karnımın her tarafı ağrıyor sanki sağ kolum da ağrı başladı filan normal midir bu durum nereye donsem böyle bir sıkıntılı ağrıyor ya

Bende normal de gözlük kullanıyorum dün göz doktoruna gittim bende bulanık görüyorum. Doktor normal hamilelikte dedi bulanıklık çıktı bende de

Şimdi 27.hafta videosunu izledim Ceyda Düvenci in bu çift görmeden de bahsediyorlardı tansiyon varsa çift görme warsa filan doktoruna danış,hatta videoyu dinle bı istersen sorularına cevap bulursun belki

Ayy inanır mısın bende eşime gir diyorum ama asla kabul etmiyor normal de olsa sezaryen de olsa ben asla dayanamadım diyor keşke ikna edebilsem

Aynen canım gerçekten birde ilk olunca insan herşeyden korkuyo bişey mi olcak sürekli aklımızda belki tecrübeli olsak biraz daha sakin oluruz inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz
Sorma valla canım ama bu aralar saldım ben baya kendimi sıkıntıdan bebek hareket ediyorsa çok dinlemiyorum kendimi

Al bendende o kadar canım bende bugün 10 dkligina uğradım kuzenin bebegi de ayni dün o sekilde olmuş tam anlattigin şeyleri yasamis birebir. Bir duygulandim gözlerim doldu. Bakalım biz nasil bir doğum macerasi yaşayacağız. Korku heyecan üzüntü cok farklı duygular icindeyim

Eşim yanimda olsa zorla girdirirdim canım. Bakalım kaynanamla gireceğiz biz doguma bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…