- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.461
Valla isallah canim dogsunda en azından 2-3 gün kalsın gitsin hem o rahat gider bende bebek telaşına düşerim gelir zaten 21gun sonrao zamana doğurursun büyük ihtimal canmm üzülme 40 haftayı dolduran çok olmuyor,benim büyük 4 mart tı 8 şubatta doğdu küçükte 7 temmuzdu 26 haziran,inşallah babanız yanınızda olur
Evet canım çok zor simdiden onun derdine düştüm hep konusuyorum oğlumla 38. Haftada gel diye. Benim kendi ailemden kimse yok kv yanindayim doğumda burda olacak evimde degilim herseyim stres oldu nedense. Birde dun kuzenimin esi doğum yapti ona ayri piskolojim bozuldu dogumunu duyunca.Çok zor bir durum, tek değilsin ama di mi? Ailen filan olacak yanında?
Şöyle 10 şubatta falan dogursam cok güzel olacak birde normal olur isallah. Çok duyuyorum son ana kadar normal son anda sezeryan ne oldu bize eskiden doktor falan yoktu millet çatır çatır doguruyordu.o zamana doğurursun büyük ihtimal canmm üzülme 40 haftayı dolduran çok olmuyor,benim büyük 4 mart tı 8 şubatta doğdu küçükte 7 temmuzdu 26 haziran,inşallah babanız yanınızda olur
aynen ya bende anlamış değilim eskiden binde bir sezeryanlık durum olurmuş şimdi bütün hamileliklerde var bi sorun,hakkında ne hayırlıysa öyle olsun tek sağlıkla kavuşalımda Allah kolaylığını verir inşallahŞöyle 10 şubatta falan dogursam cok güzel olacak birde normal olur isallah. Çok duyuyorum son ana kadar normal son anda sezeryan ne oldu bize eskiden doktor falan yoktu millet çatır çatır doguruyordu.
zor mu geçmiş doğumu niye etkilendin?Herkesin bünyesi farklı korkma bak ben sezeryan oldum valla söylediğim ilk kelime doğum doğum diye abarttıkları bu muydu ya ne kolaymış ben daha çok doğururum olmuştuEvet canım çok zor simdiden onun derdine düştüm hep konusuyorum oğlumla 38. Haftada gel diye. Benim kendi ailemden kimse yok kv yanindayim doğumda burda olacak evimde degilim herseyim stres oldu nedense. Birde dun kuzenimin esi doğum yapti ona ayri piskolojim bozuldu dogumunu duyunca.
Oh ne güzel moral verdin bende sezeryan olucam benim sağlık durumumdan ötürü.Dikişlerin hemen iyileşti mi?doğumdan sonra baş ağrın falan oldu mu?zor mu geçmiş doğumu niye etkilendin?Herkesin bünyesi farklı korkma bak ben sezeryan oldum valla söylediğim ilk kelime doğum doğum diye abarttıkları bu muydu ya ne kolaymış ben daha çok doğururum olmuştu
baş ağrısı olmadı bol su ve kahve içtim,dikiş hiç umrumda değildi pansumanı bile kimseye yaptırmadım bebeğin ilk günden beri altını ben açtım canm ama benim cahilliğim çok zorladım dikişleri şubat ayı yürüyerek daha bir kaç gün olmuştu oysaki çarşı gezdim ağır kaldırdım,ev süpürdüm hatalarımdan dolayı dikişler açıldı 2.doğumumda o hatalara düşmedim bi sıkıntı da çıkmadı yani bu yazdığım seni korkutmasın sadece ağrın sızın olmasa da kendine.dikkat et ki iç dikişlerin iyileşsin çabucakOh ne güzel moral verdin bende sezeryan olucam benim sağlık durumumdan ötürü.Dikişlerin hemen iyileşti mi?doğumdan sonra baş ağrın falan oldu mu?
Normal doğum diye gitmis kiz cağız sabaha kadar sanci çekmiş sonra su kalmadi çocuk nefessiz kalacak diye sezeryana almışlar. Artık dedim çok diretti normal doğum diye uzun sürecekti doğumu uğraşmak mi istemediler insanin kafasına türlü sorular gelmiyor değil. Allah insaflı temiz doktor ebelerle karsilastirsin isallah. Maşallah sana o zaman isallah doğumlarımızdan sonra bizde oyle bumuymus diyebiliriz.zor mu geçmiş doğumu niye etkilendin?Herkesin bünyesi farklı korkma bak ben sezeryan oldum valla söylediğim ilk kelime doğum doğum diye abarttıkları bu muydu ya ne kolaymış ben daha çok doğururum olmuştu
Ben normal istiyorum. Birazda niye diyeceksin açıkçası kv yanında olunca yarın ameliyatliydi kendinede cocugada ben baktım demesini istemem. Normal dogumda kalkıyormuş insan hemen ayağa en azindan ben kendi basimin çaresine bakarım. Sadece bakarlarsa torunlarına bakmış olurlar diye düşünüyorum. İşallah son anda birsey olmazda normal bir sekilde doğururum diyorum.aynen ya bende anlamış değilim eskiden binde bir sezeryanlık durum olurmuş şimdi bütün hamileliklerde var bi sorun,hakkında ne hayırlıysa öyle olsun tek sağlıkla kavuşalımda Allah kolaylığını verir inşallah
Sezeryanda doktor onemli mi sence canm ben hastane disinda hiç agri kesici icmedim cok agrim olmadi ama sezeryandan 2 sene sonra sezeryan dikisimden kaynakli adetlerim uzadi orda kan birikiyormus bosluk olusmus. Ama aklimda su kalmis dogumdan sonra hemsirenin gelip dikisi bir yukaru bir asagi cekistirmesi ay ne acimisti. Birde sondayi cikarirken.birde ilk gün tuvalete gitmek zordu. Ya her seyi bilmek daha zor ya. Ama hicbiri de dayanilmicak acilar degildi dakikalik seyler. Dogumdan 1 hafta sonra ben alisverise cikmistim esimle. 1 hafta yani.zor mu geçmiş doğumu niye etkilendin?Herkesin bünyesi farklı korkma bak ben sezeryan oldum valla söylediğim ilk kelime doğum doğum diye abarttıkları bu muydu ya ne kolaymış ben daha çok doğururum olmuştu
Doktor çok önemli canm ama birazda şans gibi bu işler duamızı güzel edelim dilimde hep Allah ım vicdanlı insanlarla karşılatır kolay doğumlar nasip et.Başta o kadar sezeryan korkusu oluşmuştu ki şimdi inanırmısın zerre umrumda değil özelde doğururum diyen ben bu sefer kesinlikle devlete gitcem o doğum parasını da çocuklarımla yiyecem diyorum inanıyorum ki Allah yardım edecek.Sonta takılırken birazcık acı duymuştum çıkarırken yarım olduğum için zaten uyuşuktu ve hiç anlamadım eğer özelde olacaksan sontayı uyuştuktan sonra takmanızı istiyorum diyebilirsin 2.de öyle yaptırmıştım aklında olsun,dikişi çektirme değil de bir miktar bastırıyorlardı hemşireler ama sıkıntı olmadı bendeSezeryanda doktor onemli mi sence canm ben hastane disinda hiç agri kesici icmedim cok agrim olmadi ama sezeryandan 2 sene sonra sezeryan dikisimden kaynakli adetlerim uzadi orda kan birikiyormus bosluk olusmus. Ama aklimda su kalmis dogumdan sonra hemsirenin gelip dikisi bir yukaru bir asagi cekistirmesi ay ne acimisti. Birde sondayi cikarirken.birde ilk gün tuvalete gitmek zordu. Ya her seyi bilmek daha zor ya. Ama hicbiri de dayanilmicak acilar degildi dakikalik seyler. Dogumdan 1 hafta sonra ben alisverise cikmistim esimle. 1 hafta yani.
Canım bence sezeryanda da doktor önemli 10 yil once sezeryan dogum yapti gecen senede kadin hastaliklarindan ameliyat oldu. Ameliyati yapan doktor dedi kaç kez sezeryan oldun. Ablam 1 diyince o zaman yapan çok kötü yapmış dedi. Bunu dediğine göre önemli diye düşünüyorumSezeryanda doktor onemli mi sence canm ben hastane disinda hiç agri kesici icmedim cok agrim olmadi ama sezeryandan 2 sene sonra sezeryan dikisimden kaynakli adetlerim uzadi orda kan birikiyormus bosluk olusmus. Ama aklimda su kalmis dogumdan sonra hemsirenin gelip dikisi bir yukaru bir asagi cekistirmesi ay ne acimisti. Birde sondayi cikarirken.birde ilk gün tuvalete gitmek zordu. Ya her seyi bilmek daha zor ya. Ama hicbiri de dayanilmicak acilar degildi dakikalik seyler. Dogumdan 1 hafta sonra ben alisverise cikmistim esimle. 1 hafta yani.
baş ağrısı epidural yada spinalde oluyormuş genel aneztezi de olmuyor. benim geneldi. 2. gün cok rahat kalkıyorsun ayaga zaten dr lar senı ayaga kaldırmak ıcın elınden gelenı yapıyor sureklı kalk yuru gaz olmasın dıye uyarıyor. kendini ve bebeği idare edecek kadar iyi olursun. ama ağır ve yorucu işlere girip kendini yorma. hastaneden cıkar cıkmaz hergun duş almıştım ben . dr izin vermişti. normal doğum en güzeli tabi ki ama önemli olan anne bebeğin sağlıkla evine dönebilmesi.Oh ne güzel moral verdin bende sezeryan olucam benim sağlık durumumdan ötürü.Dikişlerin hemen iyileşti mi?doğumdan sonra baş ağrın falan oldu mu?
Kaynanam yan dairemde yemeği o yapar zaten biraz da annem kalıcak inşallah Yanımda bende dikişlerin iyileşmesini beklicem hayatım da ilk kez bencil olucam nazlanacam KIZım ve kendim içinbaş ağrısı olmadı bol su ve kahve içtim,dikiş hiç umrumda değildi pansumanı bile kimseye yaptırmadım bebeğin ilk günden beri altını ben açtım canm ama benim cahilliğim çok zorladım dikişleri şubat ayı yürüyerek daha bir kaç gün olmuştu oysaki çarşı gezdim ağır kaldırdım,ev süpürdüm hatalarımdan dolayı dikişler açıldı 2.doğumumda o hatalara düşmedim bi sıkıntı da çıkmadı yani bu yazdığım seni korkutmasın sadece ağrın sızın olmasa da kendine.dikkat et ki iç dikişlerin iyileşsin çabucak
Normal istemen çok iyi canm tabiki ama sezeryanda olsan normalde olsa bebeğine sadece sen bakmak isteyeceksin kv bebeğe baksın durumunu hiç düşünmüyorsun iç güdesel olarak sanki senden başka kimse iyi bakamazzNormal doğum diye gitmis kiz cağız sabaha kadar sanci çekmiş sonra su kalmadi çocuk nefessiz kalacak diye sezeryana almışlar. Artık dedim çok diretti normal doğum diye uzun sürecekti doğumu uğraşmak mi istemediler insanin kafasına türlü sorular gelmiyor değil. Allah insaflı temiz doktor ebelerle karsilastirsin isallah. Maşallah sana o zaman isallah doğumlarımızdan sonra bizde oyle bumuymus diyebiliriz.
Ben normal istiyorum. Birazda niye diyeceksin açıkçası kv yanında olunca yarın ameliyatliydi kendinede cocugada ben baktım demesini istemem. Normal dogumda kalkıyormuş insan hemen ayağa en azindan ben kendi basimin çaresine bakarım. Sadece bakarlarsa torunlarına bakmış olurlar diye düşünüyorum. İşallah son anda birsey olmazda normal bir sekilde doğururum diyorum.
Aslında bende genel anestezili istiyorum ama doktorum bebeğe de biraz narkoz geçiyor diye önermiyorum dedibaş ağrısı epidural yada spinalde oluyormuş genel aneztezi de olmuyor. benim geneldi. 2. gün cok rahat kalkıyorsun ayaga zaten dr lar senı ayaga kaldırmak ıcın elınden gelenı yapıyor sureklı kalk yuru gaz olmasın dıye uyarıyor. kendini ve bebeği idare edecek kadar iyi olursun. ama ağır ve yorucu işlere girip kendini yorma. hastaneden cıkar cıkmaz hergun duş almıştım ben . dr izin vermişti. normal doğum en güzeli tabi ki ama önemli olan anne bebeğin sağlıkla evine dönebilmesi.
Sen kızınla ilgilen canm gerisini bir şekilde hallediyorlar zaten,bide zırt bırt bebek görme geçmiş olsun olayı olmasa çok iyi olurKaynanam yan dairemde yemeği o yapar zaten biraz da annem kalıcak inşallah Yanımda bende dikişlerin iyileşmesini beklicem hayatım da ilk kez bencil olucam nazlanacam KIZım ve kendim için
Bende sondayi uyusukken taktilar cikarirken uyusukluk geçmişti. Ama saniyelik bir seydi ya ondan korkmam. Dedigin gibi sans ya bu isler kismet Allah iyi insanlarla karsilastirsin saglikla alalim kucagimizaDoktor çok önemli canm ama birazda şans gibi bu işler duamızı güzel edelim dilimde hep Allah ım vicdanlı insanlarla karşılatır kolay doğumlar nasip et.Başta o kadar sezeryan korkusu oluşmuştu ki şimdi inanırmısın zerre umrumda değil özelde doğururum diyen ben bu sefer kesinlikle devlete gitcem o doğum parasını da çocuklarımla yiyecem diyorum inanıyorum ki Allah yardım edecek.Sonta takılırken birazcık acı duymuştum çıkarırken yarım olduğum için zaten uyuşuktu ve hiç anlamadım eğer özelde olacaksan sontayı uyuştuktan sonra takmanızı istiyorum diyebilirsin 2.de öyle yaptırmıştım aklında olsun,dikişi çektirme değil de bir miktar bastırıyorlardı hemşireler ama sıkıntı olmadı bende
Aynen canm dikis önemli zaten bebek 5 dakkaya cikiyor dikiste canim sıkılmıştı uzun gelmisti süreCanım bence sezeryanda da doktor önemli 10 yil once sezeryan dogum yapti gecen senede kadin hastaliklarindan ameliyat oldu. Ameliyati yapan doktor dedi kaç kez sezeryan oldun. Ablam 1 diyince o zaman yapan çok kötü yapmış dedi. Bunu dediğine göre önemli diye düşünüyorum
Ay onu hiç sorma eşimin halaları amcası hastaneden çıktığın akşam eve geliyorlar bir çay baklava Faslı oluyor.Ben bu olayı bi tek bunlarda gördüm zaten hastaneye gelmezler eve gelirler hemenSen kızınla ilgilen canm gerisini bir şekilde hallediyorlar zaten,bide zırt bırt bebek görme geçmiş olsun olayı olmasa çok iyi olur
Ay onu hiç sorma eşimin halaları amcası hastaneden çıktığın akşam eve geliyorlar bir çay baklava Faslı oluyor.Ben bu olayı bi tek bunlarda gördüm zaten hastaneye gelmezler eve gelirler hemenSen kızınla ilgilen canm gerisini bir şekilde hallediyorlar zaten,bide zırt bırt bebek görme geçmiş olsun olayı olmasa çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?