- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #21.581
Aynen canim daha dogmadan görmeden böyle sevgi gelince nasıl olur o sevgi acebaÇok güzel duygular ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim daha dogmadan görmeden böyle sevgi gelince nasıl olur o sevgi acebaÇok güzel duygular ya![]()
Senin hala devam ediyorum anladığım kadariyla Allah yardımcın olsun gerçekten zor canımVallah kızlar ne çektiğimi ben bilirim sabah ogle aksam gece devamlı midem yanıyor kus kus yoruldum ne yesem aynı hayırlısıyla 2,5 ay gecse de dogursam inanınki ilaç falan fayda etmiyor
Bende anlamasam anlamadan dogursam ne güzel olur. Nedense hersey kafamda büyüyorda büyüyorİnşallah canım günler azaldıkça heyecan yapar oldum ilkinde insan bişe anlamıyor yani ben anlamamıştım oldu bittiye geldi yani ama şimdi insan daha çok düşünüyor daha çok araştırıyor
Sağlık ocaginin verdiği hic birseyi kullanmiyorum kendi doktorum ne verdiyse onlari kullanıyorum. Zaten birseyde vermediler ekstradan Devit 3 falan mi damla dediğinCanlar sağlık ocağından verilen damlayı düzenli kullanamıyorum unutuyorum sizler kullanıyor musunuz
Bende suan iyi gibiyim ama 30dan sonra ne olur bilemem. Sadece gece yatarken ağırlaştığımi donemekte zorlaninca anliyorumhamaratliktan değil ay çok tembelim aslında bu konulardagit gide agirlastigimi farkettim boyle giderse birkaç hafta sonra hayatta yapamam ben bu işleri dedim
Ya ne güzel sahiden benim ki arayınca direk oğlan napıyo diyor bazen beni deli ediyor vallaAynen canim daha dogmadan görmeden böyle sevgi gelince nasıl olur o sevgi acebaEşimde hep Aşkımızın meyvesi diye seviyor karnımı arayınca meyvemiz ne yapıyor diye soruyor. Çok farklı bir duygu gercekten
![]()

D vit 3 canımNe damlası canım
Evet canım unutuyorum ya doktorumun bilgisi var gerçi verildiğinden ama ben kullanmayı unutuyorum kemik gelişimi için önemli aslındaSağlık ocaginin verdiği hic birseyi kullanmiyorum kendi doktorum ne verdiyse onlari kullanıyorum. Zaten birseyde vermediler ekstradan Devit 3 falan mi damla dediğin
Ben kendim yaptım canımKızlar babynest almayı düşünen var mı?
sağlık ocagi hiçbirşey vermedi herşeyi kadın dogumcuya pasliyorlarCanlar sağlık ocağından verilen damlayı düzenli kullanamıyorum unutuyorum sizler kullanıyor musunuz

harika olmuş eline sağlıkBen kendim yaptım canım Eki Görüntüle 2208440 Eki Görüntüle 2208440
Hmm anladım canım bana sağlık ocağı hiçbişey vermiyorD vit 3 canım
Maşallah ne güzel olmuş youtube da Videolar var onlara bakıp mı yaptın güle oynaya kullansın bebişBen kendim yaptım canım Eki Görüntüle 2208440 Eki Görüntüle 2208440
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanınBen kendim yaptım canım Eki Görüntüle 2208440 Eki Görüntüle 2208440
Bizimki baya düşünceli o zamansağlık ocagi hiçbirşey vermedi herşeyi kadın dogumcuya pasliyorlar![]()
Allah Allah bi tek bana mı denk geldi buHmm anladım canım bana sağlık ocağı hiçbişey vermiyor
Çok guzel olmuş bayıldımBen kendim yaptım canım Eki Görüntüle 2208440 Eki Görüntüle 2208440
D vitaminj seviyen iyise cok problem degil canımD vit 3 canım
Evet canım unutuyorum ya doktorumun bilgisi var gerçi verildiğinden ama ben kullanmayı unutuyorum kemik gelişimi için önemli aslında
Bayıldım harika olmuş. Güle güle kullanın bebeginle insallah. Ne kadara geldi fiyatı canımBen kendim yaptım canım Eki Görüntüle 2208440 Eki Görüntüle 2208440
Erkekler işte canımYa ne güzel sahiden benim ki arayınca direk oğlan napıyo diyor bazen beni deli ediyor valla![]()
Herhalde öyle bugüb sağlık ocağına gittim orda öksürük tuttu boguluyorum sandım bir allahın kulu da gelip noldu neyin var diye sormadı şanslısın benceÇok güzel olmuş canım güle güle kullanın
Bizimki baya düşünceli o zaman
Allah Allah bi tek bana mı denk geldi bu![]()
Ay o da kötü olmuş canım yaHerhalde öyle bugüb sağlık ocağına gittim orda öksürük tuttu boguluyorum sandım bir allahın kulu da gelip noldu neyin var diye sormadı şanslısın bence![]()
Hemde nasıl insanlar bi tuhaf bana da çok cinsleri denk geliyor nedenseAy o da kötü olmuş canım ya