- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.681
gözün aydın çok sevindimKizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Ne guzel bir haber meleginiz uğur getirmiş size hayirli olsun canimKizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Umut, umut oldu bize cok şükür nasil sevindik anlatamam Allah im atanama bekleyen herkese nasip etsin inşallah ne olacak sonumuz nereye kadar böyle olan belirsizligimiz bitti çok şükürAy hadi gözün aydın canım ya bebeğiniz uğurlu geldi maşallah :))
Coook teşekkür ederimgözün aydın çok sevindim
İyi günler arkadaşlar devamlı takipten burayı ama ilk defa yazıyorum.suan 29.haftadayim doktorum 3-4 subat gibi sezeryana alirim dedi ben öğretmenim doğum sonrası izinleri nasıl hesapliyorsunuz yardımcı olurmusunuz
Kizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Teşekkür ederimNe guzel bir haber meleginiz uğur getirmiş size hayirli olsun canim
Ayy gözün aydin canım senin ve ailenin adina çok mutlu oldum. Darısı bize isallah. Nereye gideceksiniz kısmetseKizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Umut uguru :) cok şükür sabrin sonu selamet mis gercekten :)32. Haftada izne ayrılmaya hakkımız var biliyorsun zaten. Normalde doğum öncesi 8+doğum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta izin var. 37 bitene kadar çalışırsan 32-37 arasındaki o 5 hafta da doğum sonrasındaki 8 haftaya ekleniyor ve doğumdan sonra 13 hafta izin kullanabiliyorsun. Erken doğum yaparsan 40 haftaya kaç gün kaldıysa o günler de doğum sonrasına ekleniyor ama bu doğum izninin biteceği süreye etki etmiyor zaten, sadece kaybın olmasını engelliyor. Ben 39 hafta 2 günlük doğum yapmıştım mesela, 40 haftanın bitmesine 5 gün kalmıştı. 37 bitene kadar da çalıştığım için 13 hafta+5 gün doğum izni kullanmıştım.
Gözün aydın canım çok sevindim
Bebişinizin uğuru
Çok teşekkür ederim canim inşallah darısı eşine ve tüm bekleyenlere olur Agri merkez e gidecez nasip olursa ama ben ancak esim gider ben eylülde gidebilirim doğumu burda yaparım izin olursa gelir anca esimAyy gözün aydin canım senin ve ailenin adina çok mutlu oldum. Darısı bize isallah. Nereye gideceksiniz kısmetse
Tokluk sekerin kac cikti canmMerhaba kıazlar bugun seker yüklemesi yaptırdım ve malisef şereim çıktı ve dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor bana 1 haftalık diyet verdi şeker ve hamur pilav makarna yada benzer hersey yasak eger düzelmezse insulun vercekmiş moralım cok bozuk 1 hafta şeker ölçğmü yapcam şimdi cok mutsuzum:
Gozunaydin canm benimde ilk gorev yerim agrinin bir ilcesiydi. Doğumunu agrida yapma bencede esin 10 gun izin alir yanina gelir zaten doğumda. Kırkın çıkınca gidersiniz bebisle.Çok teşekkür ederim canim inşallah darısı eşine ve tüm bekleyenlere olur Agri merkez e gidecez nasip olursa ama ben ancak esim gider ben eylülde gidebilirim doğumu burda yaparım izin olursa gelir anca esim
ayyy çok sevindim gözün aydın canmKizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Amin canım sağolasin.Agri'ysa burda yap doğumunu öyle gidersen hem 10 gün doğum iznine gelir canım. Sonra sende gidersin istediğin zamanÇok teşekkür ederim canim inşallah darısı eşine ve tüm bekleyenlere olur Agri merkez e gidecez nasip olursa ama ben ancak esim gider ben eylülde gidebilirim doğumu burda yaparım izin olursa gelir anca esim
Ne güzel bir haber bu :))))gözünüz aydinKizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Evet canim cok şükür ya yanlız değilim emin azindan yukarıda gorumcem var bi arka sokakta diğer görümce yardimci olurlar yaza kadar idare ederiz@Hirosum ve kardesi gözün aydın, beklenen haber sonunda gelmiş
Birazcıkta tatlı bi ayrılık olacak ama sonu güzel olacak inşallah.
Teşekkür ederimm :))Ne güzel bir haber bu :))))gözünüz aydin
Müthiş bi haber hayırlı uğurlu olsun canımKizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?