2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay hadi gözün aydın canım ya bebeğiniz uğurlu geldi maşallah :))
Umut, umut oldu bize cok şükür nasil sevindik anlatamam Allah im atanama bekleyen herkese nasip etsin inşallah ne olacak sonumuz nereye kadar böyle olan belirsizligimiz bitti çok şükür

32. Haftada izne ayrılmaya hakkımız var biliyorsun zaten. Normalde doğum öncesi 8+doğum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta izin var. 37 bitene kadar çalışırsan 32-37 arasındaki o 5 hafta da doğum sonrasındaki 8 haftaya ekleniyor ve doğumdan sonra 13 hafta izin kullanabiliyorsun. Erken doğum yaparsan 40 haftaya kaç gün kaldıysa o günler de doğum sonrasına ekleniyor ama bu doğum izninin biteceği süreye etki etmiyor zaten, sadece kaybın olmasını engelliyor. Ben 39 hafta 2 günlük doğum yapmıştım mesela, 40 haftanın bitmesine 5 gün kalmıştı. 37 bitene kadar da çalıştığım için 13 hafta+5 gün doğum izni kullanmıştım.

Kizlarrrre eşim atandiiiiiiiii :)

Gözün aydın canım çok sevindim
Bebişinizin uğuru

Umut uguru :) cok şükür sabrin sonu selamet mis gercekten :)

Ayy gözün aydin canım senin ve ailenin adina çok mutlu oldum. Darısı bize isallah. Nereye gideceksiniz kısmetse
Çok teşekkür ederim canim inşallah darısı eşine ve tüm bekleyenlere olur Agri merkez e gidecez nasip olursa ama ben ancak esim gider ben eylülde gidebilirim doğumu burda yaparım izin olursa gelir anca esim

Tokluk sekerin kac cikti canm

Çok teşekkür ederim canim inşallah darısı eşine ve tüm bekleyenlere olur Agri merkez e gidecez nasip olursa ama ben ancak esim gider ben eylülde gidebilirim doğumu burda yaparım izin olursa gelir anca esim
Gozunaydin canm benimde ilk gorev yerim agrinin bir ilcesiydi. Doğumunu agrida yapma bencede esin 10 gun izin alir yanina gelir zaten doğumda. Kırkın çıkınca gidersiniz bebisle.

Amin canım sağolasin.Agri'ysa burda yap doğumunu öyle gidersen hem 10 gün doğum iznine gelir canım. Sonra sende gidersin istediğin zaman

@Hirosum ve kardesi gözün aydın, beklenen haber sonunda gelmiş

Birazcıkta tatlı bi ayrılık olacak ama sonu güzel olacak inşallah.
Evet canim cok şükür ya yanlız değilim emin azindan yukarıda gorumcem var bi arka sokakta diğer görümce yardimci olurlar yaza kadar idare ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…