- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #21.721
ayyy çok sevindim. Kısmetiyle gelir demek böle bişey.Kizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çok sevindim. Kısmetiyle gelir demek böle bişey.Kizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)

Sağol canım aynen herkes grip mecbur bizde arada kaynıyoruz böyleAyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinede atlatırsın biran önce. Havalar bir anda değişti ondan galiba canım. Benimde cevremde millet hep hasta bende olmasam iyi
Sağol canım çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım . Çok geçmiş olsun kuzey'e .
Ah ah benim de boğaz acısıyla başladı şuan gribim ıhlamuru da hiç sevmem nasıl iyileşecem bakalımGünaydın kızlar bogazlarım yanıyo kulaklarımda dolu gibi sanki ıhlamur falanda ıcemıyorum ben yandım![]()
Cok geçmiş olsun canım. Yeşil elma kaynatıp icmeye çalış o zaman. Ihlamur neden icemiyorsunGünaydın kızlar bogazlarım yanıyo kulaklarımda dolu gibi sanki ıhlamur falanda ıcemıyorum ben yandım![]()
75 LİKCanim biraz dikkat et düzelir işallah 1 hafta sonra içini ferah tutmaya çalış. Kaclik yükleme bu canım
Ben de dikiş bilmem aslında yapamazsam terziye diktirtirim dedim. Denemek lazım kumaşın metresi 17 tl 1 metre yetiyor. En fazla kumaş parası boşa gider. Ben içine ayrı bir yatak yaptım 3mm eninde sünger aldım. Ondan yatak yaptım.
Yahu Kuzey hasta derken bu sefer ben grip oldum nasıl atlatıcam bakalım çok merak ediyorum![]()
Aminnn canim insallah :)Çok şükür canım. Allah herkesin yüzünü güldürsün inş..
Geçmiş olsun canımdikkat et kendine evde biri hasta oldu mu diğerlerinin hasta olmamasi kaçınılmaz gibi biseySağol canım aynen herkes grip mecbur bizde arada kaynıyoruz böyle
Sağol canım çok teşekkür ederim
Ah ah benim de boğaz acısıyla başladı şuan gribim ıhlamuru da hiç sevmem nasıl iyileşecem bakalım![]()
:) demekki çok çok şükür bekleyen herkese nasip olsun inşallahayyy çok sevindim. Kısmetiyle gelir demek böle bişey.
Yandık cnm inş çabuk atlatırız oğlum 3.sınıfa gıdıyor onu getırıp gotururken kaptım inş onada geçmezSağol canım aynen herkes grip mecbur bizde arada kaynıyoruz böyle
Sağol canım çok teşekkür ederim
Ah ah benim de boğaz acısıyla başladı şuan gribim ıhlamuru da hiç sevmem nasıl iyileşecem bakalım![]()
Saol canım çayın hiç bir çeşidini içemıyorum ben sevmıyorumCok geçmiş olsun canım. Yeşil elma kaynatıp icmeye çalış o zaman. Ihlamur neden icemiyorsun
masraf o kadar diyosun yani, Bi videolarını izleyim olmazsa.[/QUO
Kumaşı bursa kumaş pazarından aldım. Dediğim gibi metresi 17 tiydi yarim metre birinden yarım metre birinden yeter. 20tlye de boncuk elyaf aldım. Işte süsleri filan toplam 45 -50 tl ye geldi. Elyaftan da arttı biraz
Çok zor gerçekten ya inşallah hemen atlatırlarMasraf o kadar diyosun yani, Bi videolarını izleyim olmazsa.
Geçmiş olsun kuzeye, bizde kreşten dolayı neredeyse 3 aydır hastayız yaa, her gece Boğaz yanması ve tıkanıklıkla uğraşıyorum![]()
Aynen canım ya hayatta hiç sevmediğim şey şu gripGeçmiş olsun canımdikkat et kendine evde biri hasta oldu mu diğerlerinin hasta olmamasi kaçınılmaz gibi bisey
İnşallah canım şimdi elma kabuklarını kaynatıp içine bal limon katıp içicem bakalım sende iç iyi gelir belkiYandık cnm inş çabuk atlatırız oğlum 3.sınıfa gıdıyor onu getırıp gotururken kaptım inş onada geçmez
Sağol canım öğretmenler gününüz kutlu olsunGünaydın anneler
Hastalara geçmiş olsun.
Meslektaşlarımın da gününü kutlarım. Daha güzel şartlarda mesleğimizi yapabileceğimiz günlerin gelmesi dileği ile![]()
Canım orayı bilmiyorum ama kuğuhalı.com a bakabilirsin İnstagram sayfalarıda varKızlar ben bebek odası için halı baktım internette halıfoni diye bi yerden. Oradan alışveriş yapan var mı aranızda güvenilir mi bilginiz var mı ?