- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.361
Valla ikinciler fena geliyor canım :))İlk hamileliğimde bu ve buna benzer abidik gubidik ağrılarım hiç olmamıştı. Son ayımda midemde reflü tarzı yanmalar olmuştu o kadar. Bunda maşallah ne kramp kaldı ne mide kaldı ne kemik ağrısı kaldı çekmediğim. Hepsi de neredeyse 4. Ayımdan beri çektim şeyler
Ay maşallah nerde bu 16 kilo ben göremiyorum çok güzelsiniz maşallahEki Görüntüle 2211042
Bu da benim göbiş. Dün dr daydım, 16 kiloyla grubun rekoru bende bence. Kızım 27+2 deyiz, 1100 gr 36 cm olmuş. Bir ayak mideme yaslanan kafasının üzerinde, iki el ile onu tutmaya çalışıyo, diğer ayak aşağıda kasıklarımdaydı.Bundan sonra 2 haftada gidecekmişim, 29 da nst varmış.
Bende öyleyim canım genelde kansızlıktan oluyordu benim şu aralar iyiyimSelam arkadaşlar. 2 gündür tansiyonum 9a5 9a4 cıkıyor ve ben kendimi çok halsiz hissediyorum. Bu durum normal mi
Güzel haberlerle dönersin inşallah canımGünaydın hanımlar, 10’da bebeği göreceğiz. Şimdi şeker yüklemem yapıldı. Açlık şekerim 88 çıktı. Bakalım tokluk ne kadar çıkacak?
Ben 37’ye kadar çalışacağım kısmetse.
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz:))Maşallah kuzucuğuna :)
Sizinki nst'ye erken başlamış. Ben 31'in içindeyim, muhtemelen nst falan çekmeyecek ve 4 hafta sonra çağıracak :)
Geçmiş olsun canım sana da.
Yaşım 33, olsun o kadar ağrı diyosun:)
Hayırlısı canım, belki üstüne ekleme yapmaz bu ağrılarla doğururuz:)
Günaydın. Ben 37 bitene kadar çalışmayı düşünüyorum bir sağlık problemim olmazsa.
Günaydın canım. Ben de doktordayım muayene bekliyorum :)
İnşallah şekerin iyi çıkar.
Maşallah kuzuya erkenden pozisyonunu almış desene :))Bebek çok iyi kızlar, ilk defa yüZünü de gördük. 1010 gr 37 cm. Suratını eşine dayamış, normal Doğum pozisyonunda şu an. Gözlerini açıp kapadı ya, kuzum benim.
Yanlis hatirlamiyorsam canim 110 du15 günde geldi.trendyolda görmemiştim ben orada kaç liraydı
Maşallah kuzuyaBebek çok iyi kızlar, ilk defa yüZünü de gördük. 1010 gr 37 cm. Suratını eşine dayamış, normal Doğum pozisyonunda şu an. Gözlerini açıp kapadı ya, kuzum benim.
işallah olmazda ama Benimki simdiden ekleme yapıyor canım ağrılar;(Maşallah kuzucuğuna :)
Sizinki nst'ye erken başlamış. Ben 31'in içindeyim, muhtemelen nst falan çekmeyecek ve 4 hafta sonra çağıracak :)
Geçmiş olsun canım sana da.
Yaşım 33, olsun o kadar ağrı diyosun:)
Hayırlısı canım, belki üstüne ekleme yapmaz bu ağrılarla doğururuz:)
Günaydın. Ben 37 bitene kadar çalışmayı düşünüyorum bir sağlık problemim olmazsa.
Günaydın canım. Ben de doktordayım muayene bekliyorum :)
İnşallah şekerin iyi çıkar.
Maşallah kuzuya
Maşallah kızlar, sağlıkla doğsun hepsi inşallah.Maşallah kuzuya erkenden pozisyonunu almış desene :))
Gözün aydın canım maşallah.Bebek çok iyi kızlar, ilk defa yüZünü de gördük. 1010 gr 37 cm. Suratını eşine dayamış, normal Doğum pozisyonunda şu an. Gözlerini açıp kapadı ya, kuzum benim.
Bebek çok iyi kızlar, ilk defa yüZünü de gördük. 1010 gr 37 cm. Suratını eşine dayamış, normal Doğum pozisyonunda şu an. Gözlerini açıp kapadı ya, kuzum benim.
Uzun bir aradan sonra merhaba:)
Umarim herkes iyidir
Bu aralar ağrılarım oluyor karnımda bir yere toplanıyor resmen. Şimdi doktora geldim .Bebeğim için 10 gün kadar küçük dedi. Şimdi bir de nst istedi. Bakalım bekliyoruz .
ilkinden bir akramda var fazla büyük gelmedi bana ici yeterli gibi bebegin esyasina digerlerini bende bilmiyorum.Haftaya bende e bebekten bakıcam modellere ona göre karar veririmEki Görüntüle 2211064 ıEki Görüntüle 2211065 Eki Görüntüle 2211066 arkadaşlar yardımcı olur musunuz sizce hangisini alayım ?biberon konulan çantaları beğeniyorum fakat onlar baya büyük benim için gündelik hemen tak çık kibar olması daha iyi sanki
Merhaba Canım doktorum 2 hafta ilerden gitmesi veya geriden gitmesi normal ondan sonra sıkıntılı bakarız demişti. Nstyide haftandan dolayı istemiştir. 30dan sonda genelde istiyorlar. Güzel haberlerle dönersin isallahUzun bir aradan sonra merhaba:)
Umarim herkes iyidir
Bu aralar ağrılarım oluyor karnımda bir yere toplanıyor resmen. Şimdi doktora geldim .Bebeğim için 10 gün kadar küçük dedi. Şimdi bir de nst istedi. Bakalım bekliyoruz .
Her gebelik her hamilelik farklı oluyor canım. Eltim +22ile doğuma gitti bizim aylarda yerinden kalkamiyordu. Oda bana diyor seni görünce ne olmusum öyle diye düşünüyorum. Ama sanki senin ellerin falan şişmiş birazda ödem mi oldun ki. Sağlıkla alalim da bebisleru kucagimiza veririz kulolari isallahKızlar ben de 27 + 3'teyim. 56 Kilogram ile hamileliğe başladım. Şu an 67 kilogramım. 11 kg biraz fazla oldu galiba. Göbeğimi sizin göbeklerle karşılaştırdığımda benim göbeğim sanki çok büyükmüş gibi görünüyor. Herkese sağlıklı, mutlu bir hamilelik dönemi diliyorum. Hayırlısı ile herkes bebeğine kavuşur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?