2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gözün aydın canm ne güzel ya inş.kolay bir normal doğumda olur.

Hoşgeldin :)
Günlerimiz aynı bizim seninle. Ben de gittim bugün. değerleri nasıl ki 10 gün geri dedi? Nst için de biraz erken değil mi sanki?[/QUOTE]
Karnımda toparlanıyor belirli bir noktada canım yanıyor dedim nstyi o yüzden istedi ki sancı çıktı. Şimdi o yüzden ağrı azaltıcı iğne verdi haftada bir yaptır eğer artarsa diye de ciğer geliştirici iğne verdi ama şimdi yaptırma artarsa yaptırırsin dedi
Kilosu için 1300gr dedi diğer değerlerine dair fikrim yok

oh maşallah bebisinede sanada canim:) Ne güzel doğumda konusmussunuz bende haftaya konuşmayı düşünüyorum artık doğum olayını da bende normal istiyorum. Benim sipa kac gr olmuş bakalım. Gerci yerinde durmuyor hic ama. Sag tarafima vuruyor sürekli ayağı diye düşünüyorum bende sen nerde hissediyorsun harekerlerini canım

Kızlar hastane çantasını hazırlayanlar var mı aramızda
hazırladım canım hala birkaç eksik var ama su an ani durumda bizi kurtaracak durumda en azından emzirme atleti sütyeni almadim daha çorap koymadim o aklımda lohusa taci ay sonuna doğru hazır olucak. Erken hazırladım koydum bütün eşyaların ütüsü bozulacak ama evhamlandim bi kere

Canım maşallah gayet iyisin herkesin yapısı farklı o yüzden hiç takılma derim önemli olan ikinizinde sağlıklı olması inşallah sağlıkla kavuşursun canım

Canım kilodaşım benden 100 gram fazla çıkmışsın ben 55,5 çıkmıştım ya ne güzel bi randevu olmuş valla kendim olmuş kadar sevindim inşallah istediğin gibi bi doğum olur canım kuzuya da maşallah kilosu boyu gayet iyi

Benim ellerim ayaklarım büyüktür zaten biraz, biraz da ödem oldu mu bilmiyorum. Dikkat de ettiğimi düşünüyorum öle ne bulduysam yemiyorum ama yine de bu kadar aldım. Hiç kusma, bulantı falan da olmadı bende. Aynen canım hayırlısıyla bebişler gelsin de kiloyu veririz inş.

canım uyarması benden olsun gecelik kalıpları daha büyük xl pijama harika oldu xl gecelik baya bol geldi gözüme degistirmedim doğuma kadar daha kilo alırım diye ama simdi düşününce alsam bile bol gelecek

canım uyarması benden olsun gecelik kalıpları daha büyük xl pijama harika oldu xl gecelik baya bol geldi gözüme degistirmedim doğuma kadar daha kilo alırım diye ama simdi düşününce alsam bile bol gelecek
O zaman gecelik l alayım. Ben genis seviyorum bol bol ama xl alirsamda kollarda uzun olur o zaman gecelikte. Hastane cantasinda bir gecelik bir pijama takimi yeterli olur sanirim. Zaten ilk gun ameliyat önlüğü oluyor spinal sezeryanda ogleden sonra aksama dogru anca giyiliyor.

aynen l al benim yaptığım hataya düşme . Birer tane bencede yeterli olur

Ben ilk kizimda aldigim emzirme atleti ve sutyenini hic kullanmadim bile. Normal atlet sutyen kullandim hep, cok da gerekli degil bence.

Valla canım bünye aldı mi hic dinlemiyor ne yedigimizi veririz isallah

Gözün aydın canm ne güzel ya inş.kolay bir normal doğumda olur.

Sağol canım inşallah

Ağrı azaltıcı iğne diye bir şey ilk kez duydum açıkçası. Sancın çok olsa zaten yatış yapardı, canını sıkma, doğuma hazırlık kasılmalarıdır büyük ihtimalle. Dinlen fazla yorma kendini. Ciğer iğnesini de olası bir erken doğum ihtimali için vermiştir. Bu senin asıl doktorun değil mi? Neden iğneleri sana verdi olası bir durumda gel yapalım demek yerine?
Kilosu için de eğer değerler sürekli geriden geliyorsa geç döllenme olabilir diye düşündüm

Konuş canım içi rahatlasın. Boyunu kilosunu öğrenme kısmı çok heyecanlı ama doğumu konuşmaya başladığın haftaların gelmesi ondan da heyecanlı İnşallah doktorun doğumdaki beklentilerinin hepsini karşılar da huzurla doğurursun sen de

Sağol canım inşallah hepimizin her şeyi yolunda gider de sağ salim kavuşuruz yavrularımıza

Bebekler şeker sonuçlarım da çok iyi geldi:
88
139
114
Şekerim çıkar diye çok korkmuştum.

Gözün aydın canım sonuçların çok güzel çıkmış.

Guzel haberlerle gelmislee kontrolu olanlar. Hadi gozunuz aydin ne guzel

Sağol canım çok şükür her şey yolunda Darısı herkesin başına.

likralı atlet ve balensiz sutyen de aynı isi görür haklisin bunu aklımda tutucam teşekkürler

Herkesin fikri farklı böyle ürünler ile ilgili. Ben de çok memnun kalmıştım emzirme atletinden. İçine göğüs pedini de takınca sütyene gerek kalmıyor zaten. Kış aylarında bel açık kalınca üşünüyor o yüzden atlet daha çok kullanılıyor. Sütyen yaz ayları için lazım.
Balensiz de olsa emzirmek için çıtlı bir bölgeyi açmakla sütyenin bir parçasını yukarı kaldırmak aynı şey değil. Yukarı da kaldırsan aşağıya da indirsen meme sıkışıyor falan ben hiç rahat edemem normal sütyen ile. Kişiden kişiye değişiyor işte .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…