- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.381
Gözün aydın canm ne güzel ya inş.kolay bir normal doğumda olur.Evet doktor sonrası raporu için geldik kızlar
30+3 günümüz. Evde 55.6 çıktım sabah aç karnına ama doktorda 58 çıktım çizme kıyafet falan hepsi birlikte. Doktora dedim senin tartı bozuk
Evde sabah aç karnına tartıldığımı hesaba katıyorum ben, doktorda hem tok oluyoruz hem de kıyafet ve çizmeler ağırlık yapıyor.
Neyse, gelelim kızıma. İlk defa yüzünü göremedik, bir türlü dönmedi bize karşı. Yarım saati geçik ultrasonda kaldık ama göremedik. Bu ay fotomuz yok
1720 gr-43 cm olmuş kızım.
'Zayıf bir bebek değil, karın ve baş çevresi haftasıyla tam uyumlu, kol ve bacak kemik boyu 1 hafta önde' dedi.
Çok zayıf olmasını istemediğim gibi çok kilolu olmasını da istemiyorum çünkü normal doğurmak istiyorum.
Başı aşağıda ve doğum pozisyonunda, 'bu haftadan sonra geri dönmez di mi?' diye sordum güldü doktor, 'yok dönmez artık geri' dediRahim ağzı boyu normal, açıklık yok.
Doğum ile ilgili doktorumdan istemeyi düşündüğüm her şeyi daha ben sormadan söyledi. 'Suni sancı vermicem bu sefer sana, en doğalından doğurtcam, perine masajı yapıcaz epizyosuz olması için çabalayacağız' dedi. Kordonun geç kesilmesini istiyordum, hepsini yapıcaz dedi
Bir de benim doğum yapacağım hastanede doğumhaneye gitme olayı yok, doğum anında oda doğumhaneye çevriliyor, o olay çok hoşuma gitti çünkü doğumhaneye girince sancım kesilmişti benim ilkinde, psikolojik herhalde. Doğumu uzatmadı, 10 dk da doğurmuştum ama odada olması daha da işime gelir.
Nst'den bahsetmedi bile bu hafta için.
Tekrar 5 Ocak'ta gitcem. 5 hafta sonra yani. O zaman Nst'ye alırız dedi.
Bizim haberler böyle. Herkese güzel haberler ile döneceği randevular dilerim
oh maşallah bebisinede sanada canim:) Ne güzel doğumda konusmussunuz bende haftaya konuşmayı düşünüyorum artık doğum olayını da bende normal istiyorum. Benim sipa kac gr olmuş bakalım. Gerci yerinde durmuyor hic ama. Sag tarafima vuruyor sürekli ayağı diye düşünüyorum bende sen nerde hissediyorsun harekerlerini canımEvet doktor sonrası raporu için geldik kızlar
30+3 günümüz. Evde 55.6 çıktım sabah aç karnına ama doktorda 58 çıktım çizme kıyafet falan hepsi birlikte. Doktora dedim senin tartı bozuk
Evde sabah aç karnına tartıldığımı hesaba katıyorum ben, doktorda hem tok oluyoruz hem de kıyafet ve çizmeler ağırlık yapıyor.
Neyse, gelelim kızıma. İlk defa yüzünü göremedik, bir türlü dönmedi bize karşı. Yarım saati geçik ultrasonda kaldık ama göremedik. Bu ay fotomuz yok
'Zayıf bir bebek değil, karın ve baş çevresi haftasıyla tam uyumlu, kol ve bacak kemik boyu 1 hafta önde' dedi.
Çok zayıf olmasını istemediğim gibi çok kilolu olmasını da istemiyorum çünkü normal doğurmak istiyorum.
Başı aşağıda ve doğum pozisyonunda, 'bu haftadan sonra geri dönmez di mi?' diye sordum güldü doktor, 'yok dönmez artık geri' dediRahim ağzı boyu normal, açıklık yok.
Doğum ile ilgili doktorumdan istemeyi düşündüğüm her şeyi daha ben sormadan söyledi. 'Suni sancı vermicem bu sefer sana, en doğalından doğurtcam, perine masajı yapıcaz epizyosuz olması için çabalayacağız' dedi. Kordonun geç kesilmesini istiyordum, hepsini yapıcaz dedi
Bir de benim doğum yapacağım hastanede doğumhaneye gitme olayı yok, doğum anında oda doğumhaneye çevriliyor, o olay çok hoşuma gitti çünkü doğumhaneye girince sancım kesilmişti benim ilkinde, psikolojik herhalde. Doğumu uzatmadı, 10 dk da doğurmuştum ama odada olması daha da işime gelir.
hazırladım canım hala birkaç eksik var ama su an ani durumda bizi kurtaracak durumda en azından emzirme atleti sütyeni almadim daha çorap koymadim o aklımda lohusa taci ay sonuna doğru hazır olucak. Erken hazırladım koydum bütün eşyaların ütüsü bozulacak ama evhamlandim bi kereKızlar hastane çantasını hazırlayanlar var mı aramızda
Canım maşallah gayet iyisin herkesin yapısı farklı o yüzden hiç takılma derim önemli olan ikinizinde sağlıklı olması inşallah sağlıkla kavuşursun canımKızlar ben de 27 + 3'teyim. 56 Kilogram ile hamileliğe başladım. Şu an 67 kilogramım. 11 kg biraz fazla oldu galiba. Göbeğimi sizin göbeklerle karşılaştırdığımda benim göbeğim sanki çok büyükmüş gibi görünüyor. Herkese sağlıklı, mutlu bir hamilelik dönemi diliyorum. Hayırlısı ile herkes bebeğine kavuşur inşallah.
Canım kilodaşım benden 100 gram fazla çıkmışsın ben 55,5 çıkmıştımEvet doktor sonrası raporu için geldik kızlar
Benim ellerim ayaklarım büyüktür zaten biraz, biraz da ödem oldu mu bilmiyorum. Dikkat de ettiğimi düşünüyorum öle ne bulduysam yemiyorum ama yine de bu kadar aldım. Hiç kusma, bulantı falan da olmadı bende. Aynen canım hayırlısıyla bebişler gelsin de kiloyu veririz inş.Her gebelik her hamilelik farklı oluyor canım. Eltim +22ile doğuma gitti bizim aylarda yerinden kalkamiyordu. Oda bana diyor seni görünce ne olmusum öyle diye düşünüyorum. Ama sanki senin ellerin falan şişmiş birazda ödem mi oldun ki. Sağlıkla alalim da bebisleru kucagimiza veririz kulolari isallah
Canım maşallah gayet iyisin herkesin yapısı farklı o yüzden hiç takılma derim önemli olan ikinizinde sağlıklı olması inşallah sağlıkla kavuşursun canım
Canım kilodaşım benden 100 gram fazla çıkmışsın ben 55,5 çıkmıştımya ne güzel bi randevu olmuş valla kendim olmuş kadar sevindim inşallah istediğin gibi bi doğum olur canım kuzuya da maşallah kilosu boyu gayet iyi [/QUOTE
Sağol canım, inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz.
canım uyarması benden olsun gecelik kalıpları daha büyük xl pijama harika oldu xl gecelik baya bol geldi gözüme degistirmedim doğuma kadar daha kilo alırım diye ama simdi düşününce alsam bile bol gelecekDoktora giden arkadaşlarin güzel haberleri hayırlı olsun. Guzel haberlerimiz daim olsun insallah. Bugun onden dugmeli pijamam geldi xl almıştım iyiki de öyle almisim cok rahat bol bol oldu. Gecelik de 1 tane alirsam tamamdir sanirim
O zaman gecelik l alayım. Ben genis seviyorum bol bol ama xl alirsamda kollarda uzun olur o zaman gecelikte. Hastane cantasinda bir gecelik bir pijama takimi yeterli olur sanirim. Zaten ilk gun ameliyat önlüğü oluyor spinal sezeryanda ogleden sonra aksama dogru anca giyiliyor.canım uyarması benden olsun gecelik kalıpları daha büyük xl pijama harika oldu xl gecelik baya bol geldi gözüme degistirmedim doğuma kadar daha kilo alırım diye ama simdi düşününce alsam bile bol gelecek
Evet canm bende lcw den aldım indirimden pijama takimimi 69 liraya gayette guzel kumasiKızlar lc waikiki outlet mağazasına denk gelirseniz anne,bebek yenidoğan,nevresim. Falan çok uygun şeyler oluyor
aynen l al benim yaptığım hataya düşme . Birer tane bencede yeterli olurO zaman gecelik l alayım. Ben genis seviyorum bol bol ama xl alirsamda kollarda uzun olur o zaman gecelikte. Hastane cantasinda bir gecelik bir pijama takimi yeterli olur sanirim. Zaten ilk gun ameliyat önlüğü oluyor spinal sezeryanda ogleden sonra aksama dogru anca giyiliyor.
hazırladım canım hala birkaç eksik var ama su an ani durumda bizi kurtaracak durumda en azından emzirme atleti sütyeni almadim daha çorap koymadim o aklımda lohusa taci ay sonuna doğru hazır olucak. Erken hazırladım koydum bütün eşyaların ütüsü bozulacak ama evhamlandim bi kere
Valla canım bünye aldı mi hic dinlemiyor ne yedigimizi veririz isallahBenim ellerim ayaklarım büyüktür zaten biraz, biraz da ödem oldu mu bilmiyorum. Dikkat de ettiğimi düşünüyorum öle ne bulduysam yemiyorum ama yine de bu kadar aldım. Hiç kusma, bulantı falan da olmadı bende. Aynen canım hayırlısıyla bebişler gelsin de kiloyu veririz inş.
likralı atlet ve balensiz sutyen de aynı isi görür haklisin bunu aklımda tutucam teşekkürlerBen ilk kizimda aldigim emzirme atleti ve sutyenini hic kullanmadim bile. Normal atlet sutyen kullandim hep, cok da gerekli degil bence.
Gözün aydın canm ne güzel ya inş.kolay bir normal doğumda olur.
Karnımda toparlanıyor belirli bir noktada canım yanıyor dedim nstyi o yüzden istedi ki sancı çıktı. Şimdi o yüzden ağrı azaltıcı iğne verdi haftada bir yaptır eğer artarsa diye de ciğer geliştirici iğne verdi ama şimdi yaptırma artarsa yaptırırsin dedi
Kilosu için 1300gr dedi diğer değerlerine dair fikrim yok
oh maşallah bebisinede sanada canim:) Ne güzel doğumda konusmussunuz bende haftaya konuşmayı düşünüyorum artık doğum olayını da bende normal istiyorum. Benim sipa kac gr olmuş bakalım. Gerci yerinde durmuyor hic ama. Sag tarafima vuruyor sürekli ayağı diye düşünüyorum bende sen nerde hissediyorsun harekerlerini canım
Canım kilodaşım benden 100 gram fazla çıkmışsın ben 55,5 çıkmıştımya ne güzel bi randevu olmuş valla kendim olmuş kadar sevindim inşallah istediğin gibi bi doğum olur canım kuzuya da maşallah kilosu boyu gayet iyi
Bebekler şeker sonuçlarım da çok iyi geldi:
88
139
114
Şekerim çıkar diye çok korkmuştum.
Guzel haberlerle gelmislee kontrolu olanlar. Hadi gozunuz aydin ne guzel
likralı atlet ve balensiz sutyen de aynı isi görür haklisin bunu aklımda tutucam teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?